|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
4.12.2009 22:09:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lušna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa navita tudi!  V vrtcu ju hvalijo, doma sta pa prava vražička!

taki so... v vrtcu angeli, doma pa ....

user posted image si pozabila napopat user posted image

naša je bila včeraj in predvčerajšnjim za************

naš pa danes... ker seveda gospodič ob 5.00 ali prej vstane...kliče samo mami, kot da ni nikogar drugega v njegovem življenju... si prižge luč, preveri stanje 15. avtomobilov s katerimi spi user posted image , ga ob 19.00 zdeluje in je siten kot .... kar jokat, pa če mu slučajno kaj narobe rečeš krokodilje solze, pa na tla... noro

V vrtcu so ga morale danes ob petnjast do treh zbudit, ker bi on še spal.... utrujen... bogi fantek...

user posted image user posted image user posted image Naša zadnje čase načeloma pred 7 sploh ne, zdaj se bolj na 8 prestavlja, se pripravlja na to, da gre Stipe v penzijo user posted image user posted image user posted image HB tut Maks zadnje čase običajno spi vsaj do 7.30 user posted image

tako spanje je super in mi smo ga prakticirali kar nekaj časa... zdaj pa ne... ne vem kaj je povzročilo to spremembo... a bo že user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
4.12.2009 22:10:27   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lušna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš pa danes... ker seveda gospodič ob 5.00 ali prej vstane...kliče samo mami, kot da ni nikogar drugega v njegovem življenju... si prižge luč, preveri stanje 15. avtomobilov s katerimi spi user posted image , ga ob 19.00 zdeluje in je siten kot .... kar jokat, pa če mu slučajno kaj narobe rečeš krokodilje solze, pa na tla... noro

V vrtcu so ga morale danes ob petnjast do treh zbudit, ker bi on še spal.... utrujen... bogi fantek...

user posted image user posted image user posted image Naša zadnje čase načeloma pred 7 sploh ne, zdaj se bolj na 8 prestavlja, se pripravlja na to, da gre Stipe v penzijo user posted image user posted image user posted image HB tut Maks zadnje čase običajno spi vsaj do 7.30 user posted image

tako spanje je super in mi smo ga prakticirali kar nekaj časa... zdaj pa ne... ne vem kaj je povzročilo to spremembo... a bo že user posted image

valda da bo, važno da je zdrav user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
4.12.2009 22:12:04   
Blacky*

valda da bo, važno da je zdrav user posted image

res je user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
4.12.2009 22:12:44   
dolenjka
In kje je zdaj ta gobčna zamorka user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
4.12.2009 22:12:53   
Blacky*
jaz se poslavljam, ker že zeham in se mi oči zapirajo, noč bo pa kratka

lahko noč in lepo sanjajte

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
4.12.2009 22:14:38   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

baamby, super si! ful mi je všeč tista ideja za sneg z vato in papirnate 3d snežinke!! bomo nardili!
bi pa še kakšne okraske za smrekico, pa kakšne angelčke...

Tile angelčki so mi zelo simpatični:
http://sycamorestirrings.blogspot.com/2008/12/doily-angel.html

Na spodnjem linku boš pa itak našla kup idej za ustvarjanje.

http://www.artistshelpingchildren.org/christmasartscraftsideaskidsprojects.html

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
4.12.2009 22:16:07   
dolenjka
tudi jaz grem počasi pod tuš in ajat...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
4.12.2009 22:43:48   
Stipe air force
Koncno sem prisel do racunalnika.... in svecano izjavljam da jaz nisem user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
5.12.2009 8:51:17   
Blacky*
jutro,

no danes smo spali do 6.00 user posted image user posted image user posted image user posted image , še malo pa bo nazaj po starem user posted image user posted image

Jaz sem tudi malo bolje, malo mi je žal ker sem včeraj spustila redno srečanje z bejbami, a res nisem mogla vem. Zdaje se pa napravimo in grem malo na zrak... mogoče po solatko in nazaj domov...

Popoldan pa mogoče po novo smrečico, ker je stara že čisto ofucana. To bosta najbrž kar fanta sama uredila... bom jaz malo počivala.

Lep dan.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
5.12.2009 12:23:45   
buči
Dan, mi že kuhamo kosilo, smo po sprehodum potem pa en del familije v pančovilo, drugi na inštrukcije in v šoping (to bom jaz seveda), tretji na kavč, četrti pa upam, da tudi kaj omaga, ker tretji del bo definitivno drva pripravljal. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.12.2009 20:14:54   
Stipe air force
.........nehajte tolk cvekat.... vas ne dohajam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
5.12.2009 21:51:05   
dolenjka
Aha, nikjer nobene user posted image ziher vse miklavžu nastavljate user posted image user posted image user posted image

No jaz pa ne in tut ne bom, da nas slučajno ne bi blo naslednje leto 5 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.12.2009 8:39:11   
buči
Dan, sem vam včeraj pridigo držala, ker nič ne visite na RR, pa me je ven vrglo, pa nisem mogla več na RR. Najbrž so tehnične napake vzrok, da smo tako počasni pri doseganju 200-tke.

Pri nas megla ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.12.2009 8:40:38   
buči
Joj, da se še pohvalim, Tilen je danes prvič lulal na kahlico! user posted image user posted image  Sicer je šlo skoraj pol mimo, ampak ko smo bili vsi veseli, je bil še on. Upam, da nam pri njem uspe prej kot pri Aljažu. Vsaj čez dan.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.12.2009 12:45:52   
Stipe air force

Joj, da se še pohvalim, Tilen je danes prvič lulal na kahlico! user posted image user posted image  Sicer je šlo skoraj pol mimo, ampak ko smo bili vsi veseli, je bil še on. Upam, da nam pri njem uspe prej kot pri Aljažu. Vsaj čez dan.

....midva s Carico imava posebno stalno vecerno proceduro.... katere se drziva vsak vecer in upam da vzge, da se losa plenic vsaj do doma ostarelih .... preden jo grem tusirat ... jo slecem do plenicke... potem krtacva zobke.... potem dava plenicko dol in se usede na racko.... jaz pa na wc skoljko.... potem je debata in potem "poritece v racko".... potem tuskanje, flaska in spavanac !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da ti racunalnik lavfa... za razliko ostalih.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.12.2009 16:07:48   
Februarka08
Dan.

Jaz se zato ne javljam ,ker ni časa. Spat hodimo okrog polnoči, vstajamo kmalu, tako da...user posted image blagor vsem, ki niste izkusili krčov in so vam/ali vam user posted image spijo.
Lep začetek praznikov vsem in uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.12.2009 20:11:23   
Stipe air force
Se en Miklavz....je mim... prilka ne vrne se nobena... se ene par.... user posted image user posted image user posted image .... drgac pa vidim da uzivate v veceru... tudi brez KMETIJE in mojga Arturja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.12.2009 6:24:41   
buči
Jutro. Včeraj se nisem mogla še enkrat javit. Smo imeli letalca doma ... Aljaž in Tilen sta se pol ure cufala zaradi legic, se jokala v intervalih z minutnim premorom in ko je bil člas za kosilo, sem dala Tillna v njegovo posteljico, Aljaža pa prepričala, da vse pospravimo. Kar naenkrat Tilen prileti iz scoje postelje čez ograjco, ki mu je do podpazduhe in seveda pikira na glavo. Ker se je že prej tako drl, ga je potem od šoka kar zmanjkalo. Mene panika, ker se ni jokal, buška na glavi ogromna, moj pa pameten ... K sreči je vse ok, ampak ne vem, kje je zbral v vsej svoji togotnosti toliko moči, da se je potegnil čez ograjco.

Lep ponedeljek vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.12.2009 8:51:00   
Blacky*
jutro,

jaz sem še vedno doma in nič nisem bolje... ufff, vsaj dopoldan sem sama doma tako da se bom malo odpočila.

Buči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.12.2009 9:23:28   
listek1
jutro

No, da se še jest mal javim user posted image  Mi smo spet zdravi, tako, da je David v varstvu,kjer tako noro uživa, da ga je prou užitek tam pustit. Drugače smo ok, se velik potepamo. Aja, pa po ta novem, naš mali navdušeno igra košarko doma user posted image user posted image  Sej ne vem kdo je bolj vesel, David al ati user posted image user posted image

Blacky - čimprej se pozdravi, da se spet kaj vidmo na telovadbi. Sej bosta še kej prišla ane? Mi2 jutri še ne bova šla, da slučajno spet kaj ne ujame, naslednji teden pa verjetno prideva.

Buči - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Te popolnoma razumem, ker David je pa zadnjič sam zlezel v posteljico in je tudi samo še vprašanje časa, kdaj bo zlezel tudi ven. Po moje mu bova kar jogi naštimala na tla.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.12.2009 11:09:11   
MetiLu
Dan!
Sem v službi, se samo na hitro javim user posted image

Janezu je Miklavž prinesel Nodija in je tako nor nanjga, sa ga zdej povsod sabo vlači, pa je tko hecen, ker je skoraj tok velik kot on user posted image  ma sem vesela, da sem izbrala pravo darilo, ker ga je bil res vesel...

Buči user posted image  ste mel pa res krizno situacijo... Midva sva Janezu že zdavnaj spustila posteljico oz. jo predelala v mladinsko in se nam super obnese. Mogoče je čas, da mu odšravfate ograjico in naštimate samo stransko varovalo, da bo lahko mirno zlezel dol, ko bo hotel.  Nimamo težav z nenehnim vstajanjem, ker zvečer ga dava v vrečo in tako ne leze dol s postelje, čez vikend ko pa spi doma čez dan pa lepo sam primašira iz postelje ko je naspan, ponavadi po 2 urah user posted image  
Pa user posted image  za kahlico, pri nas je kakor kdaj, nekak se ne prime navada user posted image  upam, da bomo naslednje leto že brez plenic, če prej pa poleti ...

Moram kakšen dan mal slikc spet nalepit, bom od doma... Grem zdej delat naprej, da bo ura prej 15.30 da grem po mojga miškota.
Lep dan, pri nas je po dolgem času sončeeeeeeeeeek user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 7.12.2009 11:12:19 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.12.2009 15:04:14   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaan.... user posted image

..... kako je po "Miklavzu" ? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.12.2009 16:09:15   
buči
Samo na hitro. Danes je pa še Aljaž padel v vrtcu na nos, da mu je lila kri ... Upam, da sta za letos zaključila s padci.

Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.12.2009 18:15:50   
Stipe air force
Buci..... upam da bo vse ok.... in da bo tega cim manj... user posted image user posted image user posted image ...

Nasa Carica je pred kakim mesecem zarila v kopalnici.... je bla potem glede na znable zelo podobna Severini.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
7.12.2009 19:54:28   
blaža
buči upam, da bosta oba ok.

pri Matiji v razredu jih je blo pa danes 3, vključno z Matijo. enemu je tovaršica že na vhodu rekla, da naj gre nazaj s tatijem domov, ki je bil vroč.user posted image user posted image

Upam, da bo vse ok.

No drugače pa smo zdravi. Zaenkrat. Upam, da ne bo keri zakuhal. hišice sem danes končala, sem jih kar z karamelo zlepla, pa vse sem si lepo spucala po stanovanju. Sem bla fraj.

Jutri pa delam in pojutrišnjem tudi, pol sem pa spet fraj. Moj pa tudi, ker je še vedno na dopustu.user posted image Ma bo lepo v četrtek in petek.

No v četrtek mam spet delavnico in bo popoldne spet pestro.user posted image

drugače pa vse po starem. Blaž klepeta kot veliki, pa vse soprte fint ima, rad poje, pleše,.. Srčkan je zdejle.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?