Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.12.2009 20:44:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
....o Zamorka, pa kje si... a ne gledas kmetavzerje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.12.2009 20:46:07
|
|
|
|
blaža
|
Gledam, gledam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.12.2009 20:48:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Gledam, gledam. Artur.... CAR SVJETSKI
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.12.2009 20:59:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Gledam, gledam. Artur.... CAR SVJETSKI in isto tudi Goran Edini CAR JE MARJAN !!!! Drugače pa čer ! blaža, krasne hišice si sezidala ! buči, upam, da je z Aljažem vse OK! Mi smo OK ! Anjaja uživa v darovih Miklavža. Se ful igra z dojenčico in zibelko . Jaz itak ne smem nič pošlatat, ker je izredno huda. Dojenčici pravi Bela (Anabela)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 6:14:20
|
|
|
|
buči
|
Jutro. se javljam pred šihtom, ker sicer se mi spet ne bo uspelo do četrtka ali petka. Danes imam cel dan. Spet bom mala 2 videla 15 minut. Blaža, a imaš delavnice peke? Škoda, da nisem bližje ... Pa upam, da jo odnesete zdravi! Tudi naš Tilen se je še skupaj s tremi upiral 14 dni. So bili kot 4 mali angelčki z dvema vzgojiteljicama.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 6:16:54
|
|
|
|
buči
|
Včeraj sem spet letela iz kopalnice, na pol stuširana, ker sem mislila da si je spet kdo kaj naredil, ker sem slišala take čudne zvoke, krike. Pa se je le tilen igral z avti: je vozil in brrrrrrrr, aaaaannnnnnnnnn in podobno. Pa gume menja z enega avta na drugega. Ta bo vulkanizer.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 8:18:42
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro bamby, smo okrasili hišo in je fuull lepo. pa še ta male sta uživale zraven gremo delat! lepo se mejte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 8:37:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Kako smo Pina, spet štrajkaš Pri nas vse pod kontrolo, HB še vedno zelo dobro spimo, običajno jemo 1x ponoči okoli 4. ure +/- čez dan pa kar lepo na 3 invse to se seveda na vagi zelo lepo pozna, pa še kje drugje No, na mamici nič v -, ker mamica tudi pridno je, še pogosteje kot Maks Miklavža smo preživeli, peharja kot veste nisem nastavila iz varnostnih razlogov Tara je dobila puzzle z živalicami, majčko od pujse pepe, DVD od pepe (Stipe se včasih pri risankah ne more upreti ga imam na sumu da jih zase kupuje ) in naprstne živalice iz Ikee No, tako puzzle kot naprstne živalice rulajo Pri moji sestri je pa dobila kartonko od Fifi s pesmicami, tko da je spet živahno pri nas, poje in pleše kot Shakira pred spanjem ji jo komaj vzameva Tako, hvala ker ste me brale,kavo sem spila, zdej se grem pa mal umit, mali pančka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 9:30:31
|
|
|
|
dolenjka
|
še jaz 1 vic: Ded bere osmrtnice na zadnji strani časopisa. Do njega pride mali mićo in reče: "Šta je deda, jeli čekiraš frende na facebooku, a?"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 12:25:10
|
|
|
|
misar
|
HUD VIC DOLENJKA Sicer pa Dober dan, da ne boste rekle kako je pa ta neolikana. Že tako vas zanemarjam, pol pa še spodobno pozdravit ne znam Danes krasen dan, kljub dežju. Za mano je NS, s super rezultatom. Sem kar solzne oči imela, ko sem gledala našo malo pikico na ekranu. Neka švoh napoved je, da bomo spet mel babnico. Bomo vidli, so rekli slepi. zdaj pa spet komaj čakam pregled pri moji G v začetku januarja. Mam pa sam še jutri delovni dan, pol pa gremo uživat v toplice do konca tedna. Ne morem dočakat Naša princeska pa seveda pridno raste, jest še kar noče, pa kdo bi ji težil, je čist po mamici še bolj po atiju Čveka pa že kot velika. Vsak dan pogrunta kako novo besedo, pa tud zmenke mi že rihta. Zadnjič, ko smo bili vsi 3je bolni je stala na kavču ob oknu, trkala po šipi in se drla: ˝Tic pidi, mami tuka!!!!˝ (Stric pridi, mami je tukaj) Je bil moj kar šokiran Imamo pa že vse zobe, no zadnja petka je že skor cela zunaj. tako, da zdaj ne bo več imela izgovora, da slabo spi ek mali . Danes je celo noč galamila, očitno so jo neke hude sanje dajale al je pa vedela, da gremo ˝dojenčka˝ gledat. Spet preveč čvekam, zdaj veste zakaj ne morem na dveh koncih krati. Imejte se radi pa čim več zdravja vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 12:39:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Miška, a pa si ti kej vprašala če lahko drugje čvekaš štajerski
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 8.12.2009 12:40:02 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 13:10:16
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Miška, a pa si ti kej vprašala če lahko drugje čvekaš štajerski UPS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 13:36:06
|
|
|
|
Neni13
|
Misar, ti tok tak hladno poveš da si imela NS. TI TI TI!! Čestitam!! :))) ful vesela , kdaj pa imaš rok? Kar se pa spola tiče, pa počaki do 20 tedna. Nam so v drugo na NS rekli, da bo 90 % fantek, pa smo dobili Anjo. :))
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 13:50:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Kako smo Pina, spet štrajkaš Dan. Ma ne štrajkam. Danes sem mela zdravniški pregled. So nas s lsužbe poslali in pol smo meli fraj dan. Pa sem šla po trgovinah inpustila v njih pol plače . Pa še glava me boli, pa še ščije kot zmešano... Tako da sem prov slabe volje. ŠEfla a je naročilo ok ali ne?? Nisi nič napisala niti kam dinarčke pošljem..Kaj zdej. A stipe časti al kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 13:59:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, roba naročena, samo vsega ni blo na zalogi, odposlano še ni, sem prej čekirala, naj bi bilo dobavljeno med 18 in 24 dec, ko dobim boš dala denar, ko bomo videli kaj je dejansko prišlo. Nas je 8 naročalo in je nekaj zadev ki jih nimajo, pa se mi ne da čekirat od katere.... za uno mini oblekico se spomnim da je ni bilo Kaj si pa zapravljala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 14:07:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, roba naročena, samo vsega ni blo na zalogi, odposlano še ni, sem prej čekirala, naj bi bilo dobavljeno med 18 in 24 dec, ko dobim boš dala denar, ko bomo videli kaj je dejansko prišlo. Nas je 8 naročalo in je nekaj zadev ki jih nimajo, pa se mi ne da čekirat od katere.... za uno mini oblekico se spomnim da je ni bilo Kaj si pa zapravljala OK. Ma nič konkretnega, sej prinesla sem domov ogromno vrečk samo vseeno se mizdi da sem kar veliko potrošla. JE pa res da nismo meli več ne zobnih past, ne mleka, ne pelenic,... skratka je bla suša . Mahhhhh Zdej sem dobra z nakupovanjem do nadaljnega. ŠE božička odpravim in sem končala, ma za to bo Pino prinesu bone od tabolšega soseda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 14:12:18
|
|
|
|
Blacky*
|
dan punce, res je danes en bjaki dan... dež, dež, dež.... a vseeno ne pustim da to vpliva na moje razpoloženje... zdravje se počasi izboljšuje... , še vedno kašljam, iz nosa mi teče, vročine si ne morem zmerit, ker je nekdo uničil toplomer ... moram po novega... jutri imam pregled pri zdravnici in zaključim bolniško, ker moram nazaj... rada bi že šla malo med ljudi uživajte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 14:17:00
|
|
|
|
Blacky*
|
ej dolenjka, a roary bo... a lahko prosim preveriš, ker drugače moram v lov, po druga darila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 14:43:08
|
|
|
|
nizy
|
dan, pina - boni najboljšega soseda za velike in male so že bili v petek , čeprov bolj skromni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 14:46:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ej dolenjka, a roary bo... a lahko prosim preveriš, ker drugače moram v lov, po druga darila Nekaj ja in nekja ne Ti bom zvečer po mailu napisala ko preverim, ker iz glave ne vem, zdejle grem pa peglat, ker je Stipe domov prišel in tamalga prevzel. Moram peglat, ker imam ful za oprat in ne grem prej prat, preden ne zlikam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 15:00:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy dan, pina - boni najboljšega soseda za velike in male so že bili v petek , čeprov bolj skromni kako to misliš? Pri nas Pino dobi bone od najboljšega soseda namesto denarja za malico, pa pol s tem kupim kar rabim. Ta mesec bo to božiček za otročke. Mi tudi v službidobimo neki bonov. No otročki dobijo.... tako da ta mesec bom pri najboljšemu sosedu kar visela Šefla, ko končaš še k meni pridi. Sej za likat ni veliko je pa ogromno za prat....pa nimam kje sušit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 15:01:16
|
|
|
|
Blacky*
|
ok, samo da nekaj je... karkoli pa sem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 15:05:09
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: nizy dan, pina - boni najboljšega soseda za velike in male so že bili v petek , čeprov bolj skromni kako to misliš? Pri nas Pino dobi bone od najboljšega soseda namesto denarja za malico, pa pol s tem kupim kar rabim. Ta mesec bo to božiček za otročke. Mi tudi v službidobimo neki bonov. No otročki dobijo.... tako da ta mesec bom pri najboljšemu sosedu kar visela a pino za otroke do 7 leta ,nič ne dobi bončkov , jaz sem jih dobila al , pa on ni zaposlen pri sosedu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 15:39:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: nizy dan, pina - boni najboljšega soseda za velike in male so že bili v petek , čeprov bolj skromni kako to misliš? Pri nas Pino dobi bone od najboljšega soseda namesto denarja za malico, pa pol s tem kupim kar rabim. Ta mesec bo to božiček za otročke. Mi tudi v službidobimo neki bonov. No otročki dobijo.... tako da ta mesec bom pri najboljšemu sosedu kar visela a pino za otroke do 7 leta ,nič ne dobi bončkov , jaz sem jih dobila al , pa on ni zaposlen pri sosedu on ni zaposlen pri sosedu...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.12.2009 15:51:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Tih dezeven dan.... Sem ze iz sluzbe in lavfam po Carico v varstvo.... Maks spi skoraj eno uro in sanja soncek... Sem pa vesel, da ste se spet zacele fockati.... .... Pina, je bes denar... dusevno zivljenje je vazno.... , je reku fajmoster in se odpeljal v novem passatu.... ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?