|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
2.12.2009 13:21:47   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja Pinči, men je pedontologinja rekla, da duda lahko naredi veliko škodo, ni pa nujno. Največji user posted image so pa seveda prstki user posted image Pa sej aparat ni bav bav, bo imela pa lepe zobke user posted image
Pri nas sončka še ni, se pa lepša in ga pričakujem v kaki urici. Maks je zdaj lepo zaspančkal, jaz grem pa peglo prošetat, pol bova šla pa ven user posted image

1x na dan bi se pa vsaka lahko javila no, sej ni treba romanov pisat user posted image Pa take rekorderke smo bile med user posted image , a zdej bomo pa ves sloves izgubile user posted image

NE sej mene ni aparata strah. Pač ga bo mela in konc. Upam, da ga ne dobi še tako kmalu, ker je še premajhna... Vsaj še kako leto bi bilo lepo če bi bila brez. zgolj zaradi nje same.
Dajo pa aparat tudi na samo par stalnih zobkov. JE zelo odvisno za kaj ga otrok rabi. Ni nujno da bodo čakali vse stalne zobe. Bomo videli ko pridemo do ortodonta.

Februarka, moja mia je bila taka, da cice ni hotla zgrabit. Pa ga dej spat brez cice, da vidiš kako bo. Mogoče je pa ne rabi oz. ni lačen.. NE vem samo talam neke nasvete.

Pri nas je tako lepo zunaj. A vese da na obalinismo imeli sonca celih 26 dni v novembruuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.12.2009 13:24:26   
dolenjka
Prej ga dobi, prej bo frej user posted image

Cel mesec brez sonca user posted image Pol pa še dobr da nisi šla v Idrijo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.12.2009 13:43:20   
pina-1

Prej ga dobi, prej bo frej user posted image

Cel mesec brez sonca user posted image Pol pa še dobr da nisi šla v Idrijo user posted image

Samo pravijo da na začetku kar boli tole stvar v ustih met. In zato mi je malo tako... Ma bomo videli...

Ja cel mesec smo bli v megli in vlagi in dežju.. Zdej smo prov vsi zacveteli ko je sonček...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.12.2009 13:43:24   
anariya
Evo viroze so tuki, tako da jo je tudi moj sonček skasiral. Je tko boga, skoz kaže na ušesek, ki je še pediatrinja včeraj potrdila da jo sigurno boli, no vsaj vročina je po skoraj treh dneh padla na normalno.
Upam, da bo kmalu boljš, da bomo lahko spet šibali na okol.user posted image user posted image user posted image

Moja sončica Lana bo pa kmalu dopolnila dve leti,...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.12.2009 14:35:35   
blaža
EVO BABIKE, DA VAS MALO ZASTRUPIM Z BOŽIČNO PEKO, ČE ŠE NISTE ZASTRUPLJENE user posted image

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.12.2009 16:23:05   
lillchy123
se sam na hitro javim VSE JE OK!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.12.2009 16:23:45   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

se sam na hitro javim VSE JE OK!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej to vemo user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.12.2009 17:46:58   
bamby
čer!

Mi smo imeli včeraj lep popoldan z otrocmi v vrtcu, kjer smo krasili cel vrtec. Itak, da so otroci uživali, sploh ko se je postavila smrekica in so na njej zagorele lučke user posted image .

lilči, eno idejo za okraske. Včeraj smo izdelovali snegec in to tako, da smo kosme vate šivali na nitko. Si pa mogel vmes delat vozeljčke, da vatka ne drsi po niti. To smo potem pritrdili na okna (več navpičnih niti) in je videti kot da pada sneg. S tem pa lahko krasiš tudi po stanovanju.
Če hočeš delati papirnate snežinke, pa jih imaš na linkih:

http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/home.html

http://www.wikihow.com/Make-a-3D-Paper-Snowflake

http://www.highhopes.com/snowflakes.html

Sicer si pa premalo napisala, kaj bi ti ustvarjala user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.12.2009 18:37:34   
Stipe air force
DOGAJA SE V NEKEM BARU -

GOSPODIČNA, VAM LAHKO PONUDIM KAKŠNO PIJAČO ?
-NE, HVALA GOSPODIN, ALKOHOL NI DOBER ZA MOJE NOGE.
-OH!? ŽAL MI JE, SIGURNO VAM OTEČEJO

-NE! NE ! RAZMAKNEJO SE......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.12.2009 20:24:30   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

čer!

Mi smo imeli včeraj lep popoldan z otrocmi v vrtcu, kjer smo krasili cel vrtec. Itak, da so otroci uživali, sploh ko se je postavila smrekica in so na njej zagorele lučke user posted image .

lilči, eno idejo za okraske. Včeraj smo izdelovali snegec in to tako, da smo kosme vate šivali na nitko. Si pa mogel vmes delat vozeljčke, da vatka ne drsi po niti. To smo potem pritrdili na okna (več navpičnih niti) in je videti kot da pada sneg. S tem pa lahko krasiš tudi po stanovanju.
Če hočeš delati papirnate snežinke, pa jih imaš na linkih:

http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/home.html

http://www.wikihow.com/Make-a-3D-Paper-Snowflake

http://www.highhopes.com/snowflakes.html

Sicer si pa premalo napisala, kaj bi ti ustvarjala user posted image .

baamby, super si! ful mi je všeč tista ideja za sneg z vato in papirnate 3d snežinke!! bomo nardili!
bi pa še kakšne okraske za smrekico, pa kakšne angelčke...

punce, jst bom šla pa zdele kak kozarc penine spit, ker vam ne morem povedat, kok mi je pri dohtarju vse dol padlo. sej nisem vedla ,a se čm jokat al smejat, ko mi je rekla zdravnica, da je vse u redu. sem men se zdi še enkrat podoživela operacijo polžka user posted image
skratka znamenje mormo opazovat, ob kakšnih spremembah spet pridemo, drugače kontrola čez eno leto, ko bo pa tok star, da bojo lohk lokalno operiral, ga bomo pa odstranili.

pa še enkrat zahvala vsem, k ste vedno tukaj, za podporo, pogum in moč, da tudi ko že skoraj obupam, spet zaradi vas verjamem, da bomo zmogli in ne samo da bomo ok, ampak, da bomo srečni še naprej! user posted image user posted image user posted image
Na zdravje!!!user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.12.2009 21:33:35   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4036
3.12.2009 8:49:06   
pina-1
Jutro.
Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanjauser posted image user posted image user posted image

Bo sem se morala malo pohvalituser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
3.12.2009 8:54:12   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.
Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanjauser posted image user posted image user posted image

Ti se kar hvali user posted image Mal veselja pa mora bit user posted image In prdna pupika, k se tako redno javljaš user posted image Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese user posted image user posted image user posted image
Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje) user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.12.2009 8:55:43   
Februarka08
Pina, bravouser posted image mi se zdaj dudi smejemo - vpraša za dudo in se zraven smeje, potem ji pa obe v en glas pomahava in rečeva da je šla pa-pa, zraven se pa smejiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.12.2009 9:14:06   
dolenjka
Aja, drgač pa dobro jutro user posted image

Smo spet fajn spali user posted image Zvečer se je po kopanju nekaj pritoževal in hotel jokat. Sem dobila občutek da se je hotel mal crkljat in sem mu potem seveda tudi ustregla, ker načeloma je zelo "nezahteven" in mu vsake toliko časa pripada tudi nekaj izven "reda" Zaspal je potem "šele" okoli 21.30 in smrčal do 4h, sva se podojila, kupčka ne in ne in pol je spančkal do 8h, tko da sem jaz v miru pokofetkala in alelujo oddelala user posted image Sem vstala že prej, ker je moral bit Stipe ob 8h že v Lj in ne maram da gre Tara od doma ne da bi jo poljubčkala user posted image

Danes vas bom pa prevarala in se v SN dobila z dvema septemberkma user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.12.2009 9:34:59   
pina-1

Jutro.

Ti se kar hvali user posted image Mal veselja pa mora bit user posted image In prdna pupika, k se tako redno javljaš user posted image Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese user posted image user posted image user posted image
Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje) user posted image

šefla, sej meni je tudi hudi, ker sem tudi zvečer skenslala dudo. PReevsem mi manjka zjutraj, ko se zbudi tako zgodi in bi z dudo še malo potegnila. Je pa pri nas problem v temu, da če ji jo spet dam jo bo hotla met skozi. POl je laže zanjo in zame da je enostavno ni... Mahhhh

Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živiuser posted image . Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušinouser posted image

Ti se pa fajn mej, pa ne nas preveč obiratuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.12.2009 9:46:19   
dolenjka

Jutro.

šefla, sej meni je tudi hudi, ker sem tudi zvečer skenslala dudo. PReevsem mi manjka zjutraj, ko se zbudi tako zgodi in bi z dudo še malo potegnila. Je pa pri nas problem v temu, da če ji jo spet dam jo bo hotla met skozi. POl je laže zanjo in zame da je enostavno ni... Mahhhh

Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živiuser posted image . Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušinouser posted image

Pinči, pa sej bo kmal tko dolg spala, da ti spet ne bo prav user posted image Jaz prvenstveno zaradi Maksa ne želim kenslat dude, ker tolk majhna pa ni, da ne bi vedla zakaj se gre, tko da je predvsem to največji razlog. Sicer sem o kenslanju pred to user posted image nekako razmišljala po 2. RD user posted image

Obljubim da tebe ne bom velik opravljala, kako drugo pa bom user posted image user posted image user posted image

Aja,pa obvezno eno baso zame, ker sem se mogla zdej spet tolk nazaj držat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.12.2009 9:47:21   
dolenjka

Jutro.

Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živi[sm=jezicek.gif]. Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušinouser posted image

še tole moram pokomentirat: pa veš kolk jih je user posted image V LJ tut, predvsem na Šubičevi ulici user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.12.2009 10:24:19   
pina-1

Jutro.

Pinči, pa sej bo kmal tko dolg spala, da ti spet ne bo prav user posted image Jaz prvenstveno zaradi Maksa ne želim kenslat dude, ker tolk majhna pa ni, da ne bi vedla zakaj se gre, tko da je predvsem to največji razlog. Sicer sem o kenslanju pred to user posted image nekako razmišljala po 2. RD user posted image

Obljubim da tebe ne bom velik opravljala, kako drugo pa bom user posted image user posted image user posted image

Aja,pa obvezno eno baso zame, ker sem se mogla zdej spet tolk nazaj držat user posted image

bo Pino posebi zate base nareduuu.. Samo pazi da se ne bodo usmradle...user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.12.2009 20:26:37   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeer..... user posted image

Carica spi user posted image , Maks spi user posted image .... Sefla se hrani user posted image , jaz bom cez par minut tud... user posted image ..... kje pa ste cvekle ? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
3.12.2009 23:15:25   
lillchy123
čer

sem prišla sam lahko noč zaželet user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.12.2009 23:16:30   
dolenjka

čer

sem prišla sam lahko noč zaželet user posted image

Ok, pol pa še jaz, nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.12.2009 8:14:17   
pina-1
Jutro.

Mi smo še vedno brez dudeuser posted image user posted image user posted image . Včeri je blo sicer kar kruto, ker pri teti ni hotela zaspat in je zaspala šele v avtu ob 3. POl je bol popoldne pa prava mala katastrofa... Ampak zaspali smo pa spet brez problemov. Le mama mora bit zraven.
Aja, pa budnica je bla tudi ob 5 uriuser posted image . No ma recimo da je to stvar parih dni. S tem se jaz tolažim.

Drugače je pa pri nas vse ok. Zidarji pridno zidajo in vreme nam je tudi naklonjeno- beri ne dežuje. Samo peska mamo prov povsod....

Zdej bi pa jaz še eno kavico spila in si jo grem kar iskat.

Dobro jutroooooo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.12.2009 8:32:13   
Blacky*
jutro,

javljam se iz varnega zavetja toplega doma... sem doma ker imam full močno astmo in sem na bolniški user posted image

Val je že v vrtcu, jaz pa počivam ker nimam moči niti energije za karkoli.

Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za dudo

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.12.2009 8:56:56   
pina-1
o črna upam da kmalu prideš k sei. Zdej pa izkoristi cajt za počitek. Jaz bi tudi rabla en tak dannnn za počivanje, ma brez bolezni

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?