Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:21:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, men je pedontologinja rekla, da duda lahko naredi veliko škodo, ni pa nujno. Največji so pa seveda prstki Pa sej aparat ni bav bav, bo imela pa lepe zobke Pri nas sončka še ni, se pa lepša in ga pričakujem v kaki urici. Maks je zdaj lepo zaspančkal, jaz grem pa peglo prošetat, pol bova šla pa ven 1x na dan bi se pa vsaka lahko javila no, sej ni treba romanov pisat Pa take rekorderke smo bile med , a zdej bomo pa ves sloves izgubile NE sej mene ni aparata strah. Pač ga bo mela in konc. Upam, da ga ne dobi še tako kmalu, ker je še premajhna... Vsaj še kako leto bi bilo lepo če bi bila brez. zgolj zaradi nje same. Dajo pa aparat tudi na samo par stalnih zobkov. JE zelo odvisno za kaj ga otrok rabi. Ni nujno da bodo čakali vse stalne zobe. Bomo videli ko pridemo do ortodonta. Februarka, moja mia je bila taka, da cice ni hotla zgrabit. Pa ga dej spat brez cice, da vidiš kako bo. Mogoče je pa ne rabi oz. ni lačen.. NE vem samo talam neke nasvete. Pri nas je tako lepo zunaj. A vese da na obalinismo imeli sonca celih 26 dni v novembru
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:24:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Prej ga dobi, prej bo frej Cel mesec brez sonca Pol pa še dobr da nisi šla v Idrijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:43:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Prej ga dobi, prej bo frej Cel mesec brez sonca Pol pa še dobr da nisi šla v Idrijo Samo pravijo da na začetku kar boli tole stvar v ustih met. In zato mi je malo tako... Ma bomo videli... Ja cel mesec smo bli v megli in vlagi in dežju.. Zdej smo prov vsi zacveteli ko je sonček...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:43:24
|
|
|
|
anariya
|
Evo viroze so tuki, tako da jo je tudi moj sonček skasiral. Je tko boga, skoz kaže na ušesek, ki je še pediatrinja včeraj potrdila da jo sigurno boli, no vsaj vročina je po skoraj treh dneh padla na normalno. Upam, da bo kmalu boljš, da bomo lahko spet šibali na okol.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 14:35:35
|
|
|
|
blaža
|
EVO BABIKE, DA VAS MALO ZASTRUPIM Z BOŽIČNO PEKO, ČE ŠE NISTE ZASTRUPLJENE http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 16:23:05
|
|
|
|
lillchy123
|
se sam na hitro javim VSE JE OK!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 16:23:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 se sam na hitro javim VSE JE OK!!!!! pa sej to vemo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 17:46:58
|
|
|
|
bamby
|
čer! Mi smo imeli včeraj lep popoldan z otrocmi v vrtcu, kjer smo krasili cel vrtec. Itak, da so otroci uživali, sploh ko se je postavila smrekica in so na njej zagorele lučke . lilči, eno idejo za okraske. Včeraj smo izdelovali snegec in to tako, da smo kosme vate šivali na nitko. Si pa mogel vmes delat vozeljčke, da vatka ne drsi po niti. To smo potem pritrdili na okna (več navpičnih niti) in je videti kot da pada sneg. S tem pa lahko krasiš tudi po stanovanju. Če hočeš delati papirnate snežinke, pa jih imaš na linkih: http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/home.html http://www.wikihow.com/Make-a-3D-Paper-Snowflake http://www.highhopes.com/snowflakes.html Sicer si pa premalo napisala, kaj bi ti ustvarjala .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 18:37:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
DOGAJA SE V NEKEM BARU - GOSPODIČNA, VAM LAHKO PONUDIM KAKŠNO PIJAČO ? -NE, HVALA GOSPODIN, ALKOHOL NI DOBER ZA MOJE NOGE. -OH!? ŽAL MI JE, SIGURNO VAM OTEČEJO -NE! NE ! RAZMAKNEJO SE......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 20:24:30
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby čer! Mi smo imeli včeraj lep popoldan z otrocmi v vrtcu, kjer smo krasili cel vrtec. Itak, da so otroci uživali, sploh ko se je postavila smrekica in so na njej zagorele lučke . lilči, eno idejo za okraske. Včeraj smo izdelovali snegec in to tako, da smo kosme vate šivali na nitko. Si pa mogel vmes delat vozeljčke, da vatka ne drsi po niti. To smo potem pritrdili na okna (več navpičnih niti) in je videti kot da pada sneg. S tem pa lahko krasiš tudi po stanovanju. Če hočeš delati papirnate snežinke, pa jih imaš na linkih: http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/home.html http://www.wikihow.com/Make-a-3D-Paper-Snowflake http://www.highhopes.com/snowflakes.html Sicer si pa premalo napisala, kaj bi ti ustvarjala . baamby, super si! ful mi je všeč tista ideja za sneg z vato in papirnate 3d snežinke!! bomo nardili! bi pa še kakšne okraske za smrekico, pa kakšne angelčke... punce, jst bom šla pa zdele kak kozarc penine spit, ker vam ne morem povedat, kok mi je pri dohtarju vse dol padlo. sej nisem vedla ,a se čm jokat al smejat, ko mi je rekla zdravnica, da je vse u redu. sem men se zdi še enkrat podoživela operacijo polžka skratka znamenje mormo opazovat, ob kakšnih spremembah spet pridemo, drugače kontrola čez eno leto, ko bo pa tok star, da bojo lohk lokalno operiral, ga bomo pa odstranili. pa še enkrat zahvala vsem, k ste vedno tukaj, za podporo, pogum in moč, da tudi ko že skoraj obupam, spet zaradi vas verjamem, da bomo zmogli in ne samo da bomo ok, ampak, da bomo srečni še naprej! Na zdravje!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 21:33:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 se sam na hitro javim VSE JE OK!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 8:49:06
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljice Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanja Bo sem se morala malo pohvalit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 8:54:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljice Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanja Bo sem se morala malo pohvalit Ti se kar hvali Mal veselja pa mora bit In prdna pupika, k se tako redno javljaš Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 8:55:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, bravo mi se zdaj dudi smejemo - vpraša za dudo in se zraven smeje, potem ji pa obe v en glas pomahava in rečeva da je šla pa-pa, zraven se pa smeji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 9:14:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, drgač pa dobro jutro Smo spet fajn spali Zvečer se je po kopanju nekaj pritoževal in hotel jokat. Sem dobila občutek da se je hotel mal crkljat in sem mu potem seveda tudi ustregla, ker načeloma je zelo "nezahteven" in mu vsake toliko časa pripada tudi nekaj izven "reda" Zaspal je potem "šele" okoli 21.30 in smrčal do 4h, sva se podojila, kupčka ne in ne in pol je spančkal do 8h, tko da sem jaz v miru pokofetkala in alelujo oddelala Sem vstala že prej, ker je moral bit Stipe ob 8h že v Lj in ne maram da gre Tara od doma ne da bi jo poljubčkala Danes vas bom pa prevarala in se v SN dobila z dvema septemberkma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 9:34:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljice Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanja Bo sem se morala malo pohvalit Ti se kar hvali Mal veselja pa mora bit In prdna pupika, k se tako redno javljaš Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje) šefla, sej meni je tudi hudi, ker sem tudi zvečer skenslala dudo. PReevsem mi manjka zjutraj, ko se zbudi tako zgodi in bi z dudo še malo potegnila. Je pa pri nas problem v temu, da če ji jo spet dam jo bo hotla met skozi. POl je laže zanjo in zame da je enostavno ni... Mahhhh Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živi . Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušino Ti se pa fajn mej, pa ne nas preveč obirat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 9:46:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljice Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanja Bo sem se morala malo pohvalit Ti se kar hvali Mal veselja pa mora bit In prdna pupika, k se tako redno javljaš Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje) šefla, sej meni je tudi hudi, ker sem tudi zvečer skenslala dudo. PReevsem mi manjka zjutraj, ko se zbudi tako zgodi in bi z dudo še malo potegnila. Je pa pri nas problem v temu, da če ji jo spet dam jo bo hotla met skozi. POl je laže zanjo in zame da je enostavno ni... Mahhhh Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živi . Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušino Ti se pa fajn mej, pa ne nas preveč obirat Pinči, pa sej bo kmal tko dolg spala, da ti spet ne bo prav Jaz prvenstveno zaradi Maksa ne želim kenslat dude, ker tolk majhna pa ni, da ne bi vedla zakaj se gre, tko da je predvsem to največji razlog. Sicer sem o kenslanju pred to nekako razmišljala po 2. RD Obljubim da tebe ne bom velik opravljala, kako drugo pa bom Aja,pa obvezno eno baso zame, ker sem se mogla zdej spet tolk nazaj držat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 9:47:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljice Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanja Bo sem se morala malo pohvalit Ti se kar hvali Mal veselja pa mora bit In prdna pupika, k se tako redno javljaš Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje) šefla, sej meni je tudi hudi, ker sem tudi zvečer skenslala dudo. PReevsem mi manjka zjutraj, ko se zbudi tako zgodi in bi z dudo še malo potegnila. Je pa pri nas problem v temu, da če ji jo spet dam jo bo hotla met skozi. POl je laže zanjo in zame da je enostavno ni... Mahhhh Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živi[sm=jezicek.gif]. Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušino Ti se pa fajn mej, pa ne nas preveč obirat še tole moram pokomentirat: pa veš kolk jih je V LJ tut, predvsem na Šubičevi ulici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 10:24:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo preživeli prvo popoldne inprvi večer ter noč brez DUDE. Pa danes zjutraj tudi prvo vožnjo v vrtec brez "ustne" prijateljice Včeri sicer ni blo problemov in je ni ne pogrešala ne spraševala. Danes zjutraj je pa bla pokonci že ob 5:15 in preden sva šli od doma je bla panika in iskanje duda duda..Pa v avtu je tudi histerijo zganjala ene 3 minute. POl je pa skozi čebljala... Upam da je to začetek konca prijateljevanja Bo sem se morala malo pohvalit Ti se kar hvali Mal veselja pa mora bit In prdna pupika, k se tako redno javljaš Sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese Tara jo bo za spanje zvečer kar lepo še imela, se mi zdi še mal zgodaj da ji jo vzamem, ker so le še majhni pikeci. Pa še zdaj ko je Maks pri hiši in jo tudi on ima, pa pri mamici na zizi je, se mi zdi lepo, prav, fer do Tare, da ima tudi ona svojo dudico vsaj zvečer ko gre spat, se mi ne zdi nič katastrofalnega, sploh, ker (zaenkrat) kar se zobkov tiče ni nikakršnih težav (moje osebno mnenje) šefla, sej meni je tudi hudi, ker sem tudi zvečer skenslala dudo. PReevsem mi manjka zjutraj, ko se zbudi tako zgodi in bi z dudo še malo potegnila. Je pa pri nas problem v temu, da če ji jo spet dam jo bo hotla met skozi. POl je laže zanjo in zame da je enostavno ni... Mahhhh Hvala za pohvale, glede javljanja. klobas še ni. So pujsi še živi . Bojo pa kaj kmalu in ko bojo suhe toplo vabljeni na pokušino Ti se pa fajn mej, pa ne nas preveč obirat Pinči, pa sej bo kmal tko dolg spala, da ti spet ne bo prav Jaz prvenstveno zaradi Maksa ne želim kenslat dude, ker tolk majhna pa ni, da ne bi vedla zakaj se gre, tko da je predvsem to največji razlog. Sicer sem o kenslanju pred to nekako razmišljala po 2. RD Obljubim da tebe ne bom velik opravljala, kako drugo pa bom Aja,pa obvezno eno baso zame, ker sem se mogla zdej spet tolk nazaj držat bo Pino posebi zate base nareduuu.. Samo pazi da se ne bodo usmradle...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 20:26:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeer..... Carica spi , Maks spi .... Sefla se hrani , jaz bom cez par minut tud... ..... kje pa ste cvekle ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 23:15:25
|
|
|
|
lillchy123
|
čer sem prišla sam lahko noč zaželet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.12.2009 23:16:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer sem prišla sam lahko noč zaželet Ok, pol pa še jaz, nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 8:14:17
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mi smo še vedno brez dude . Včeri je blo sicer kar kruto, ker pri teti ni hotela zaspat in je zaspala šele v avtu ob 3. POl je bol popoldne pa prava mala katastrofa... Ampak zaspali smo pa spet brez problemov. Le mama mora bit zraven. Aja, pa budnica je bla tudi ob 5 uri . No ma recimo da je to stvar parih dni. S tem se jaz tolažim. Drugače je pa pri nas vse ok. Zidarji pridno zidajo in vreme nam je tudi naklonjeno- beri ne dežuje. Samo peska mamo prov povsod.... Zdej bi pa jaz še eno kavico spila in si jo grem kar iskat. Dobro jutroooooo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 8:32:13
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, javljam se iz varnega zavetja toplega doma... sem doma ker imam full močno astmo in sem na bolniški Val je že v vrtcu, jaz pa počivam ker nimam moči niti energije za karkoli. Pina bravo za dudo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 8:56:56
|
|
|
|
pina-1
|
o črna upam da kmalu prideš k sei. Zdej pa izkoristi cajt za počitek. Jaz bi tudi rabla en tak dannnn za počivanje, ma brez bolezni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?