Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:40:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči A se spomnete pred leti, ko so bile zvečer na strani nekaj čez 160 kot danes, pa smo pred polnočjo prišle na 200-ko? Stari dobro časi. Letos je sigurno ne bomo ujele. če bo šlo tko naprej, bomo šli prej na morje kot pa 200 tko Pa tko smo ga znale virtualno zažurat da je imela kakšna še 3 dni mačka, sploh Inja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:40:17
|
|
|
|
blaža
|
Stipe dej en vic.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:41:09
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža pol pa rečete, da sem ta glavna čveka, ma ne bom dolgo zdržala, če vas ne bo. ja kje smo... jaz sem se malo po tvojem linku pasla.... kaj pa pošiljaš sline se mi tko cedijo, da je že kavč moker
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:41:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. Stipe žaga, ne ga motit, zima se bliža
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:41:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža pol pa rečete, da sem ta glavna čveka, ma ne bom dolgo zdržala, če vas ne bo. ja kje smo... jaz sem se malo po tvojem linku pasla.... kaj pa pošiljaš sline se mi tko cedijo, da je že kavč moker A so, sem lih tela vprašat, če ste vidle moje hiške.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:42:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža pol pa rečete, da sem ta glavna čveka, ma ne bom dolgo zdržala, če vas ne bo. ja kje smo... jaz sem se malo po tvojem linku pasla.... kaj pa pošiljaš sline se mi tko cedijo, da je že kavč moker mogoče pa nimaš astme ampak slinavko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:42:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. Stipe žaga, ne ga motit, zima se bliža
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:42:19
|
|
|
|
Blacky*
|
Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:42:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža pol pa rečete, da sem ta glavna čveka, ma ne bom dolgo zdržala, če vas ne bo. ja kje smo... jaz sem se malo po tvojem linku pasla.... kaj pa pošiljaš sline se mi tko cedijo, da je že kavč moker dokler je slinavka in ni steklina, je še ok. mogoče pa nimaš astme ampak slinavko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:43:22
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža pol pa rečete, da sem ta glavna čveka, ma ne bom dolgo zdržala, če vas ne bo. ja kje smo... jaz sem se malo po tvojem linku pasla.... kaj pa pošiljaš sline se mi tko cedijo, da je že kavč moker mogoče pa nimaš astme ampak slinavko potem bom pa še en teden doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:43:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:43:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Blackyyyyyyyyyyyy Blaža, se nam ti tut pridružiš pri naročilu pri Mothercare
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:44:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka. kaj je pa to zgoraj citiralo pa pojma nimam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:44:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blackyyyyyyyyyyyy Blaža, se nam ti tut pridružiš pri naročilu pri Mothercare what is this?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:44:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka. kaj je pa to zgoraj citiralo pa pojma nimam dogajaaaa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:45:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka. kaj je pa to zgoraj citiralo pa pojma nimam ej, mogoče so vedeli da Blaži odgovarjam pa se je avtomatično o kvasu zraven prileplo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:45:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka. kaj je pa to zgoraj citiralo pa pojma nimam fala slonček bo moj, ne se grebst!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:45:31
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:45:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blackyyyyyyyyyyyy Blaža, se nam ti tut pridružiš pri naročilu pri Mothercare what is this? cotke, igrače, oprema za naše sončke www.mothercare.com Velik ceneje kot v LJ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:46:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Spoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Uporabniki na tej temi: Blacky*, buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe dej en vic. upam, da bo tudi moj vic dovolj Dve prijateljici, blondinka in črnolaska se sprehajata po ulici in gresta mimo cvetličarne. Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje šopek cvetja, zato zagodrnja: "Oh, vraga, spet mi kupuje cvetje." "Pa kaj potem, ali ne vidiš rada, da ti fant prinese cvetje?" se začudi blondinka. "Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno določena pričakovanja, jaz pa ne želim naslednjih treh dni preživeti na hrbtu z nogami v zraku." "Kaj nimaš vaze?" se začudi blondinka. kaj je pa to zgoraj citiralo pa pojma nimam ej, mogoče so vedeli da Blaži odgovarjam pa se je avtomatično o kvasu zraven prileplo ja, če bi meni še malo moji hlebčki vzhajali, ne bi blo slabo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:46:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči uuu kr dva me gledata Pa tko mlada in fejst
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:47:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blackyyyyyyyyyyyy Blaža, se nam ti tut pridružiš pri naročilu pri Mothercare what is this? cotke, igrače, oprema za naše sončke www.mothercare.com Velik ceneje kot v LJ kaj ste pa naročale? jaz sem božička že nakupla, še enega , pa najbrž ne bom mela. Bom malo počekirala ob priliki kaj vse majo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:48:02
|
|
|
|
buči
|
Blaža, kam boš pa slona parkirala? Zraven državniških kamel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:48:10
|
|
|
|
blaža
|
buči luškana fanta maš. Kolko ma pa ta starejši let?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:48:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, kam boš pa slona parkirala? Zraven državniških kamel ne v mes ovčk.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?