Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:25:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? jaz mam prjatlco Mirenco in 100% nisem. blacky, ja danes jih nisem delala, jutri pa bom spet zidala. Imam gradbeno dovoljenje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:25:49
|
|
|
|
buči
|
blacky, a ste po stanovanju že dokončno pospravili? Kleti mislim ... Pri nas v šoli imamo akcijo, se zbirajo stare deke, pa kovtri, brisače za pasje zavetišče. Če imate kaj, kar ni bilo za karitas, pa še niste vrgli stran.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:25:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? glede na to, da si mirenci dvojko dala rajp ne bi preglasna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:26:17
|
|
|
|
blaža
|
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19484&offset=90 evo moje hiške so na tem forumu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:26:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? jaz mam prjatlco Mirenco in 100% nisem. blacky, ja danes jih nisem delala, jutri pa bom spet zidala. Imam gradbeno dovoljenje. mater, u centru Evrope pa hitro papirje dobite
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:27:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči blacky, a ste po stanovanju že dokončno pospravili? Kleti mislim ... Pri nas v šoli imamo akcijo, se zbirajo stare deke, pa kovtri, brisače za pasje zavetišče. Če imate kaj, kar ni bilo za karitas, pa še niste vrgli stran. dokončno smo pospravili , bosta pa zdaj imela akcijo dedi in babi, tako da če bo kaj pametnega ti javim... do kdaj pa imate akcijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:27:12
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? glede na to, da si mirenci dvojko dala rajp ne bi preglasna Saj imava fredijeve obroče. Še malo počakam, pa jih dam zavezat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:27:24
|
|
|
|
blaža
|
ja buči al si ti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:28:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? jaz mam prjatlco Mirenco in 100% nisem. blacky, ja danes jih nisem delala, jutri pa bom spet zidala. Imam gradbeno dovoljenje. mater, u centru Evrope pa hitro papirje dobite imam veze
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:28:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? glede na to, da si mirenci dvojko dala rajp ne bi preglasna Saj imava fredijeve obroče. Še malo počakam, pa jih dam zavezat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:29:10
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: buči blacky, a ste po stanovanju že dokončno pospravili? Kleti mislim ... Pri nas v šoli imamo akcijo, se zbirajo stare deke, pa kovtri, brisače za pasje zavetišče. Če imate kaj, kar ni bilo za karitas, pa še niste vrgli stran. dokončno smo pospravili , bosta pa zdaj imela akcijo dedi in babi, tako da če bo kaj pametnega ti javim... do kdaj pa imate akcijo 18. decembra odpeljejo stvari na Obalo. Hvala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:29:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? glede na to, da si mirenci dvojko dala rajp ne bi preglasna Saj imava fredijeve obroče. Še malo počakam, pa jih dam zavezat. sekaaaa tiiii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:29:59
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja buči al si ti? itak, da ne!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:31:06
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? glede na to, da si mirenci dvojko dala rajp ne bi preglasna Saj imava fredijeve obroče. Še malo počakam, pa jih dam zavezat. sekaaaa tiiii tebi bi tudi, ko bi videla, kako je bil dohtar v rešilcu luškan!!!! Če dolgo ne tako fletnega deca!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:31:24
|
|
|
|
blaža
|
kaki so to fredijevi obroči? a maš zaraščeno kot fredi obrvi, pa ,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:32:49
|
|
|
|
buči
|
A se spomnete pred leti, ko so bile zvečer na strani nekaj čez 160 kot danes, pa smo pred polnočjo prišle na 200-ko? Stari dobro časi. Letos je sigurno ne bomo ujele.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:33:28
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaki so to fredijevi obroči? a maš zaraščeno kot fredi obrvi, pa ,... ne, rdeče, rumene in zelene sadne uporabljava.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:35:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A se spomnete pred leti, ko so bile zvečer na strani nekaj čez 160 kot danes, pa smo pred polnočjo prišle na 200-ko? Stari dobro časi. Letos je sigurno ne bomo ujele. ma seveda bomo. kr akcija punce!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:36:30
|
|
|
|
buči
|
pa ste spet vse ušle.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:36:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A se spomnete pred leti, ko so bile zvečer na strani nekaj čez 160 kot danes, pa smo pred polnočjo prišle na 200-ko? Stari dobro časi. Letos je sigurno ne bomo ujele. če bo šlo tko naprej, bomo šli prej na morje kot pa 200 tko Pa tko smo ga znale virtualno zažurat da je imela kakšna še 3 dni mačka, sploh Inja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:37:19
|
|
|
|
blaža
|
Moram mojega pohvalit. Je danes sam, čisto sam skuhal segedin. Jaz sem bla čez do pete in petnajst, on je pa skuhal, pa še za jutri imamo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:37:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči A se spomnete pred leti, ko so bile zvečer na strani nekaj čez 160 kot danes, pa smo pred polnočjo prišle na 200-ko? Stari dobro časi. Letos je sigurno ne bomo ujele. če bo šlo tko naprej, bomo šli prej na morje kot pa 200 tko Pa tko smo ga znale virtualno zažurat da je imela kakšna še 3 dni mačka, sploh Inja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:38:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: buči blacky, a ste po stanovanju že dokončno pospravili? Kleti mislim ... Pri nas v šoli imamo akcijo, se zbirajo stare deke, pa kovtri, brisače za pasje zavetišče. Če imate kaj, kar ni bilo za karitas, pa še niste vrgli stran. dokončno smo pospravili , bosta pa zdaj imela akcijo dedi in babi, tako da če bo kaj pametnega ti javim... do kdaj pa imate akcijo 18. decembra odpeljejo stvari na Obalo. Hvala. nič ne obljubim, če pa bo kaj, pa se ti javim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:39:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pa ste spet vse ušle. ma kje ste zdej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:39:49
|
|
|
|
blaža
|
pol pa rečete, da sem ta glavna čveka, ma ne bom dolgo zdržala, če vas ne bo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Kdaj ste rodile prvorojencajagodka7Pri kolikih letih ste rodile prvega otroka?Pred 20 (
7%)
Med 20-25 (
27%)
26-29 (
31%)
30-35 (
26%)
Nad 35 (
8%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!