|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
4.12.2009 16:03:12   
dolenjka
Še eno nosečko imamooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
4.12.2009 16:10:23   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Še eno nosečko imamooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi videla da imamo novo nosečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kateri upam da se hitro pridružim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
4.12.2009 16:10:55   
Blacky*
dolenjka,

jaz si že seznam delam, ti pošljem na mail... upam da ga imam

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
4.12.2009 16:11:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jaz sem tudi videla da imamo novo nosečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kateri upam da se hitro pridružim user posted image

go Blacky, go Blacky, go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,vuser posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
4.12.2009 16:12:06   
dolenjka

dolenjka,

ime, priimek @gmail.com nič težkega user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
4.12.2009 16:27:09   
Blacky*

dolenjka,

ime, priimek @gmail.com nič težkega user posted image

dobiš še danes, ker dalj ko gledam več imam na seznamu... nevarno za denarnico user posted image

Imajo pa full stvari od Roaryja, ki ga naš obožuje... spi z njim, no po novem še z ene petimi mustangi, ferarijem user posted image ... dobro je zastavil user posted image ... upam, da jih ne bo samo šraufal, ampak tudi kakšnega imel user posted image

Meša pa mustang in katan... pojma nimam zakaj... se dere mami ke je ka tan, katan... in ko ga parkrat vprašam kaj točno misli, če misli mustang se začne dret mu tang, mu tang user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
4.12.2009 16:28:53   
Blacky*

go Blacky, go Blacky, go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,vuser posted image user posted image user posted image

thx, thx, thx

Od zdaj naprej je tak ok čas za rodit čez 9 mesecev, no vsaj meni se tako zdi... da ne bom ravno junija rodila, ker mi morje veliko pomeni in bi rada z Valom preživela velik del časa na morčku user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
4.12.2009 16:30:13   
Blacky*
A ima katera izkušnje z velikostmi čevljev v UK. Našemu kupujemo pri nas 23 in če sem prav videla je to v UK 6. Ne bi rada narobe naročila, ker bo potem panika.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
4.12.2009 16:33:24   
dolenjka

A ima katera izkušnje z velikostmi čevljev v UK. Našemu kupujemo pri nas 23 in če sem prav videla je to v UK 6. Ne bi rada narobe naročila, ker bo potem panika.

a ni nobenih navodil user posted image pri Nextu poglej, tam je navodilo se mi zdi user posted image

Drugač je pa september fajn za rodit, priznam user posted image , ampak februarja je blo men tut čist luštn user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
4.12.2009 16:38:48   
Blacky*

a ni nobenih navodil user posted image pri Nextu poglej, tam je navodilo se mi zdi user posted image

Drugač je pa september fajn za rodit, priznam user posted image , ampak februarja je blo men tut čist luštn user posted image

sem nekaj našla, evo, če še katera rabi

http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf

O ja, februar je tudi lušen mesec... ma se spomnim ene pri nas na morju, je maja rodila in bila že čez kakšen teden na morju z novorojenko... imela je pa še eno starejšo hčerkico... starejša je bila res full veliko prepuščena sami sebi, ker je mogla mami biti večinoma z dojenčico in to se mi ne zdi ok... sploh pa pri našem gavnarju bi si lahko samo v idriji ali pa v polju počitnice zamislila user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
4.12.2009 18:19:27   
buči
Čer. najbrž me niste prav pogrešale ...

Dolenjka, ne boš verjela, da je že petek, torej je najina sreda šla po vodi, ker se od ponedeljka nisem uspela nalimat na PC. user posted image  Sorči!

Kera je noseča?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes imela izlet z rešilcem na urgenco. Je eno mojo punco zvilo, je dobila nek napad. Grozno! Ta je bila že druga v enem mesecu. Potem pa ne rečt, da naša ni težka!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
4.12.2009 18:24:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer. najbrž me niste prav pogrešale ...

Dolenjka, ne boš verjela, da je že petek, torej je najina sreda šla po vodi, ker se od ponedeljka nisem uspela nalimat na PC. user posted image  Sorči!

Kera je noseča?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes imela izlet z rešilcem na urgenco. Je eno mojo punco zvilo, je dobila nek napad. Grozno! Ta je bila že druga v enem mesecu. Potem pa ne rečt, da naša ni težka!

čer

seveda smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image

Nihče ti ne oporeka, da je vaša težka... jaz ne bi mogla opravljat tega poklica... ever...sploh pa ne v srednji šoli, gimnaziji... če se samo nase spomnim in sošolke user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte

v lj je padlo že nekaj snežink med dežjem... saj ne vem ali naj se veselim ali ne user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
4.12.2009 18:25:56   
Blacky*
dolenjka, poslala sem ti mail z naročilom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
4.12.2009 19:26:31   
nizy

kera, kerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
4.12.2009 19:39:07   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

kera, kerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo punci čas še danes, da se pofočka, drugače vam pa ju3 zjutraj ob kavici izdam user posted image

Tara pančka, greva še lepotca skopat in pančkat dat user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
4.12.2009 19:44:27   
nizy
jaz ne najdem user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
4.12.2009 20:24:11   
dolenjka

išči išči pa boš našla user posted image user posted image user posted image

ampak danes ji damo še čas, da se sama pofočka, ju3 jo pa razkrinkamo, a ne Blacky user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
4.12.2009 20:28:39   
Blacky*

išči išči pa boš našla user posted image user posted image user posted image

ampak danes ji damo še čas, da se sama pofočka, ju3 jo pa razkrinkamo, a ne Blacky user posted image

ja seveda... saj se bo sama pofočkala...

pa že zdaj iskrene čestitke... naj ti nosečniški meseci minejo brezskbrno user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
4.12.2009 20:33:02   
dolenjka
Ja, res je, draga naša nova user posted image , tudi jaz ti želim lepo in mirno user posted image , pa naj te tokrat zgaga nič ne muči user posted image (natančno berem, kaj?) user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
4.12.2009 21:12:20   
dolenjka
Punce moje, naša nova user posted image je obljubila, da se pofočka taoj po prvem pregledu, do takrat pa sem ji obljubila anonimnost user posted image Sej razumete, a ne? Obljublja, da bo šla hitro na pregled user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
4.12.2009 21:14:54   
blaža
Al je ela, al pa lilchiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
4.12.2009 21:20:24   
Blacky*

Punce moje, naša nova user posted image je obljubila, da se pofočka taoj po prvem pregledu, do takrat pa sem ji obljubila anonimnost user posted image Sej razumete, a ne? Obljublja, da bo šla hitro na pregled user posted image

to je čisto razumljivo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
4.12.2009 21:21:30   
Blacky*
kaj je blaža, pa ne da si se odtrgala od hišk... kako napredujejo  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
4.12.2009 21:23:04   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Al je ela, al pa lilchiuser posted image user posted image user posted image user posted image

blaža, midve nisva, a ne?!? user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
4.12.2009 21:24:31   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blaža, midve nisva, a ne?!? user posted image user posted image user posted image

nikol ne veš, nikol ne veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (74%)

ne (26%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!