Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:03:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Še eno nosečko imamooooooooooooooo A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:10:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Še eno nosečko imamooooooooooooooo A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam jaz sem tudi videla da imamo novo nosečko , kateri upam da se hitro pridružim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:10:55
|
|
|
|
Blacky*
|
dolenjka, jaz si že seznam delam, ti pošljem na mail... upam da ga imam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:11:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Še eno nosečko imamooooooooooooooo A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam jaz sem tudi videla da imamo novo nosečko , kateri upam da se hitro pridružim go Blacky, go Blacky, go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,v
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:12:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dolenjka, jaz si že seznam delam, ti pošljem na mail... upam da ga imam ime, priimek @gmail.com nič težkega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:27:09
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dolenjka, jaz si že seznam delam, ti pošljem na mail... upam da ga imam ime, priimek @gmail.com nič težkega dobiš še danes, ker dalj ko gledam več imam na seznamu... nevarno za denarnico Imajo pa full stvari od Roaryja, ki ga naš obožuje... spi z njim, no po novem še z ene petimi mustangi, ferarijem ... dobro je zastavil ... upam, da jih ne bo samo šraufal, ampak tudi kakšnega imel Meša pa mustang in katan... pojma nimam zakaj... se dere mami ke je ka tan, katan... in ko ga parkrat vprašam kaj točno misli, če misli mustang se začne dret mu tang, mu tang
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:28:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Še eno nosečko imamooooooooooooooo A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam jaz sem tudi videla da imamo novo nosečko , kateri upam da se hitro pridružim go Blacky, go Blacky, go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,go Blacky, go Blacky,v thx, thx, thx Od zdaj naprej je tak ok čas za rodit čez 9 mesecev, no vsaj meni se tako zdi... da ne bom ravno junija rodila, ker mi morje veliko pomeni in bi rada z Valom preživela velik del časa na morčku
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:30:13
|
|
|
|
Blacky*
|
A ima katera izkušnje z velikostmi čevljev v UK. Našemu kupujemo pri nas 23 in če sem prav videla je to v UK 6. Ne bi rada narobe naročila, ker bo potem panika.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:33:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* A ima katera izkušnje z velikostmi čevljev v UK. Našemu kupujemo pri nas 23 in če sem prav videla je to v UK 6. Ne bi rada narobe naročila, ker bo potem panika. a ni nobenih navodil pri Nextu poglej, tam je navodilo se mi zdi Drugač je pa september fajn za rodit, priznam , ampak februarja je blo men tut čist luštn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 16:38:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* A ima katera izkušnje z velikostmi čevljev v UK. Našemu kupujemo pri nas 23 in če sem prav videla je to v UK 6. Ne bi rada narobe naročila, ker bo potem panika. a ni nobenih navodil pri Nextu poglej, tam je navodilo se mi zdi Drugač je pa september fajn za rodit, priznam , ampak februarja je blo men tut čist luštn sem nekaj našla, evo, če še katera rabi http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf O ja, februar je tudi lušen mesec... ma se spomnim ene pri nas na morju, je maja rodila in bila že čez kakšen teden na morju z novorojenko... imela je pa še eno starejšo hčerkico... starejša je bila res full veliko prepuščena sami sebi, ker je mogla mami biti večinoma z dojenčico in to se mi ne zdi ok... sploh pa pri našem gavnarju bi si lahko samo v idriji ali pa v polju počitnice zamislila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 18:19:27
|
|
|
|
buči
|
Čer. najbrž me niste prav pogrešale ... Dolenjka, ne boš verjela, da je že petek, torej je najina sreda šla po vodi, ker se od ponedeljka nisem uspela nalimat na PC. Sorči! Kera je noseča?!? Jaz sem pa danes imela izlet z rešilcem na urgenco. Je eno mojo punco zvilo, je dobila nek napad. Grozno! Ta je bila že druga v enem mesecu. Potem pa ne rečt, da naša ni težka!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 18:24:42
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer. najbrž me niste prav pogrešale ... Dolenjka, ne boš verjela, da je že petek, torej je najina sreda šla po vodi, ker se od ponedeljka nisem uspela nalimat na PC. Sorči! Kera je noseča?!? Jaz sem pa danes imela izlet z rešilcem na urgenco. Je eno mojo punco zvilo, je dobila nek napad. Grozno! Ta je bila že druga v enem mesecu. Potem pa ne rečt, da naša ni težka! čer seveda smo te pogrešale Nihče ti ne oporeka, da je vaša težka... jaz ne bi mogla opravljat tega poklica... ever...sploh pa ne v srednji šoli, gimnaziji... če se samo nase spomnim in sošolke lepo se imejte v lj je padlo že nekaj snežink med dežjem... saj ne vem ali naj se veselim ali ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 18:25:56
|
|
|
|
Blacky*
|
dolenjka, poslala sem ti mail z naročilom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 19:26:31
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Še eno nosečko imamooooooooooooooo A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam kera, kera
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 19:39:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Še eno nosečko imamooooooooooooooo A se boš sama pofočkala, al te jaz, CIIna uslužbenka izdam kera, kera dejmo punci čas še danes, da se pofočka, drugače vam pa ju3 zjutraj ob kavici izdam Tara pančka, greva še lepotca skopat in pančkat dat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 19:44:27
|
|
|
|
nizy
|
jaz ne najdem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 20:24:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz ne najdem išči išči pa boš našla ampak danes ji damo še čas, da se sama pofočka, ju3 jo pa razkrinkamo, a ne Blacky
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 20:28:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz ne najdem išči išči pa boš našla ampak danes ji damo še čas, da se sama pofočka, ju3 jo pa razkrinkamo, a ne Blacky ja seveda... saj se bo sama pofočkala... pa že zdaj iskrene čestitke... naj ti nosečniški meseci minejo brezskbrno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 20:33:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, res je, draga naša nova , tudi jaz ti želim lepo in mirno , pa naj te tokrat zgaga nič ne muči (natančno berem, kaj?)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:12:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce moje, naša nova je obljubila, da se pofočka taoj po prvem pregledu, do takrat pa sem ji obljubila anonimnost Sej razumete, a ne? Obljublja, da bo šla hitro na pregled
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:14:54
|
|
|
|
blaža
|
Al je ela, al pa lilchi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:20:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Punce moje, naša nova je obljubila, da se pofočka taoj po prvem pregledu, do takrat pa sem ji obljubila anonimnost Sej razumete, a ne? Obljublja, da bo šla hitro na pregled to je čisto razumljivo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:21:30
|
|
|
|
Blacky*
|
kaj je blaža, pa ne da si se odtrgala od hišk... kako napredujejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:23:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.12.2009 21:24:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al je ela, al pa lilchi blaža, midve nisva, a ne?!? nikol ne veš, nikol ne veš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
74%)
ne (
26%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!