buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči me je vrglo ven! Aljaž ima vročino. Spet. Zadah iz ust že 4 dni. Ponavadi je takole angina ali pa ušesa. Bomo videli. mene je moja dohtarca nakurila, da naj šaparm glasilke, če hočem dočakat penzijo govoreča. Kot da ne ve, da bo to leta NIKOLI. Buci..... bo, bo.... te bom se jaz pricakal v penzjonu... ..... Da Bog da, da bilo tako!!!!!! No, pa čestitke novima !!!!! Lilčy, potem sva se pa danes zgrešili. Tudi jaz sem šla dat kri za vpis v register za KMC. Se kar bolje počutim! Drug teden greva pa s sosedo še kri dat. Enkrat moram! Če že moj ne sme, ker je slabokrven. Sem pa slučajno prišla tja istočasno s starši in sestro te moje kolegice, torej teto in stricem fanta, ki ima levkemijo, in so njiju zavrnili, ker sta satra čez 50. Tako jima je bilo hudo, kar sedela sta v čakalnici, povsem nemočna ... Sicer sem pa spet na polno v pogonu, Aljaža sem včeraj med šihtom peljala k zdravniku, ima gnojno angino, tako da je na Ospenu. V vrtcu jih manjka več kot pol, viroze, angine, bakterijsko vnetje oči, nekja malega gripe. Blaža: nujno!!!!! Kupila sem "strijček" za delat piškote - tisto pištolco. Priložen je osnovni recept: 300 g moke, 100 g sadkorja v prahu, 1 jajce, 200 g masla, vanilin sladkor. Vem, da če želim dodat čokolado, je treba spremenit razmerje ostalega. Ali pa lešnike, orehe. Mi lahko kako pomagaš? Imaš mogoče kakšen preverjen recept? Hvala!!!!