Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 7:44:19
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljeni! Evo, jaz že kavico pijem , sem še do konc tedna doma, v staležu. Čeprav se že dobro počutim, samo kašljam še kot kakšen ta največji kadilec . Lana je že v vretcu, midva z Lukcem pa bova najprej malo pospravila, pa pripravila za kosilo, ob 12h pa greva že tako po Lano. Drugače pa je Luka že prava faca, gre že tudi na kahlico, pa z Lano se že vmes lepo zaigrata, ponavadi pa samo razmetavata. Pa zima mi je čisto brez veze, ko ju komaj noter držim, pa si že ne vem kaj izmišljujem, da ju zamotim. Buči, joj mi je hudo, ko preberem tako žalostne stvari . Res močno držim pesti za fanta, da ga pozdravijo. Pa tudi za tvojega ena , da se čimprej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 13:09:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Ne vem kaj je tema pogovora, ker nimam časa niti lulat it, kaj šele kaj drugega... včeraj smo bli cel dan sami, tamal je mel pa krče in se mi je dru od 12h do 23h. Jaz več nisem vedla kaj naj, totalno sem bla izmučena in na robu živčnega Larisa se mi je smilila, ker sem se mogla ful Blažu posvečat, skoz sem ji obljubljala da se bova igrale ko bo zaspal, pa je zaspal za minutko ali dve, samo da je tamala zavpila al pa igračo vrgla, je bil že v luftu... in tako jovo na novo. Aha, alarm, grem... lepo se imejte!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 14:27:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Se javljamo samo še tiste k smo na porodniški al pa bolniški no, sej kaj pretresljivo novega itak nimam za napisat, kr tko se mal javljam. Maks se sonči že 2 uri in pol (Februarka ne beri tega - tko kot jaz preskočim tvojo vrstico o spanju 6 ur v kosu, mi več kot 4 in pol ponoči še nismo , ampak lahko bi bilo slabše ), pa na sprehodu sva bila Jaz sem dopoldan bolj ali manj zabušavala, sem pa mislila k frizerju letet, pa mi je Stipe 1 majstra naroču No, zdej ima frizer čas šele v petek, ampak boljš to, kot kamen v glavo Bom pa tko naredila, da malega podojim in letiva, pa računam da bo pridno pančkal v lupinici v salonu Zih bo kej drugač Prejle sem bila pa pridna in sem skidala previjalno, pa mal v smeti pometala, ker je bilo gor on na polici kar nekaj Pa parim zadevam je rok potekel Zdej se moram pa 1 dan spravit še premalhne cote od Tare še 1x presortirat, ker sem jih nekaj dala v uporabo in nazaj dobila, pa da jih definitivno pospravim za kako nečakinjo, če se me katera od sester usmili, drugače bom čez 1 leto nesla v Palčico - hišo za otroke Pa od Maksa imam že tudi nakaj premajhnih cunj Tale moj lepotec je že blizu 6kg, smo že s št 3 pamperskami štartal Še mal, pa bom samo še 4ko kupovala Tko, to bi blo to, zdej si grem pa filano papriko pogret k sem jo iz skrinje vzela včeraj, pojem, podojim in letiva po Taro, da jo previjem in zrihtam, ker jo Stipe pol samo popoka in letita na igralne urice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 16:52:33
|
|
|
|
itata
|
dan, jaz se tud lahk kaj javim, ker sem pa na študijskem dopustu učenje srednje. ampak upam, da bo še zalaufal. mal treniram zdej te sodbe pisat. pa piflam se sto na uro. mah sej bo. sem danes čitala dober članek enega imunologa v ONI - gospod ve o čem govori in vam lahko marsikatero vprašanje glede gripe in cepljenja odgovori - pa ne govori o nevarnosti cepiva in ne vem čem, ampak iz stališča dobrega imunskega sistema kako telo prenese bolezen ali cepivo. plus prašičjo gripo je že prebolel!! to je to. zdej grem pa čitat dalje. sem cel dan "frej", ker je moj peljal Jakoba po nove copatke v Cicibana in na obisk k stari mami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 19:18:54
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Se po dolgem času spet javljam. Včeraj mi je namreč Anaja zakuhala, pa sem jo že kar sinoči peljala k zdravniku, ker je ravno njena pediatrinja delala. Zaenkrat ni bilo slišat nič posebnega, le ful suh in dražeč kašelj ima, iz nosa ji stalno teče in prisotna je tudi vročina. Na srečo ni visoka, nekaj manj kot 38, tako da Calpola nismo še nič pili. Jo ima pa cel dan. Je pa kljub temu kar živahna, le manj je in na srečo še kar dosti pije, kar je najbolj pomembno. Pa Prospan nama je priporočen. Tako sem jaz z današnjim dnem spet na bolniški
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 20:06:44
|
|
|
|
lillchy123
|
bamby itata, saj veš koga poklicat, če ti bo učenje oz. kupi papirja začeli presedat, ne? si pa reeees fuuuul pridna februarka, jst sm bla dons tud sama s tamalim in se mi je ob 18h rollllaaaloo. men se rola, la lal la la ne, res. včasih se kar mal zamislim, a res hočem met dva taka vragca? itaq sam ta itaq pade šele kak dan kasnej, na momente bi še tega oddala ampak sej veš - še prehitr bojo zrastli... šefla, ti maš itaq toook pridna otroka, da se nimaš kej prtožvat. pa še desca maš ena a pridem en dan po recept, kako take otroke nardit, pa kako tko desca zdresirat zdej grem pa še par stvari nardit.. sem pa tko sesuta, da komi pišem... nočko aja, a maste že kake ideje za okraske za hiško, pa smrekco.. razen une pinine jajčke, ker bi jih jst tud rabla mljavžnt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.11.2009 20:15:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 šefla, ti maš itaq toook pridna otroka, da se nimaš kej prtožvat. pa še desca maš ena a pridem en dan po recept, kako take otroke nardit, pa kako tko desca zdresirat kako desca zdresirat ni problema, kar pridi na hrib na sonček pa bova eno rekli kako pa otroke narest pa ne vem, ker sem spala Šala, ampak res ne vem no Bo Stipe povedal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 7:45:56
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Me smo res dale v rikverc brzino kar se nabiranja strani na rr tiče . Se vidi, da je šefla sina rodila in se je vsa raznežila, če ne bi nas že nadrla Pri nas je danes prvi dan brez megle. ma sonca niiiii.... Mi še vedno pridno zbiramo jajčka. Ma ne vem kaj bo s tega, ker jih imamo nekam malo Pri nas imamo zbujanje po noči. Ma jaz ne vem, kaj se dogaja, ker ana se nikoli ni zbujala ponoči. sedaj se pa obvezno vsaj enkrat na noč zbudi Mahhh Vsem bolančkom želim da čim prej ozdravijo. Mi smo trenutno brez vročine, ma Ana je na meji... bomo videli kaj bo iz tega. Ben zdej sem malo nametala levo in desno. A bo kak čvek danes ali boste vse na soncu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 8:15:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Danes sem pa boljše volje, sem spala v kosu 6 ur vsaj nekaj... zdaj grem princeso oblečt, pol pa upam da princ še mal pospi, da ji dam lahko v miru zajtrk, čeprav vem da bo takoj zbujen, ko bom žlico dvignila Vsem lep dan, javim potem koliko smo se zredili in zrasli, mata oba posvetovalnico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 8:20:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Tudi mi smo dobro spali, sicer ne 6 ur v kosu, ampak sem vseeno kar naspana Maks je še v postelji, ima samogovore, jaz pa kofetkam Danes greva na mini potep do Domžal, ker moram po en material, potem pa standard - sončkanje dokler imamo sonček Baje bo naslednji teden dež Aha, pravi da je lačen, grem, pa se vam kasneje kaj javim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 8:25:03
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro pri nas je blo zjutri takoooo lepooo - jasno modro nebo, v dolini pa megla.. sem mislila kar v službo poklicat in javt da me ne bo šefla, kdaj pa greš v Domžale? ker sem jst blizu doma, pa bi mi res lahko navodila dala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 8:37:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 šefla, kdaj pa greš v Domžale? ker sem jst blizu doma, pa bi mi res lahko navodila dala čez dobre pol urce, da sem čimprej nazaj na sončku lahko pa prideš na kofe do domžal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 9:06:07
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 šefla, kdaj pa greš v Domžale? ker sem jst blizu doma, pa bi mi res lahko navodila dala čez dobre pol urce, da sem čimprej nazaj na sončku lahko pa prideš na kofe do domžal žal ne bo šlo... sem do 14h v službi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 9:07:21
|
|
|
|
lillchy123
|
da se še pohvalim - čez eno urco grem na zavod za transfuzijo krvi se vpisat med darovalce KMC
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 9:23:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 da se še pohvalim - čez eno urco grem na zavod za transfuzijo krvi se vpisat med darovalce KMC lepo Maks je tudi darovalec, smo dali popkovnično kri ob rojstvu v javno banko ja, nisva še šla, ker ni kupčka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 9:26:18
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 da se še pohvalim - čez eno urco grem na zavod za transfuzijo krvi se vpisat med darovalce KMC lepo Maks je tudi darovalec, smo dali popkovnično kri ob rojstvu v javno banko ja, nisva še šla, ker ni kupčka uuu, tole pa ne poznam, pa me zanima... a mi lahko kakšen link daš? A zase ste tudi kaj shranili al ne?a to tud plačaš al kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 12:56:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 da se še pohvalim - čez eno urco grem na zavod za transfuzijo krvi se vpisat med darovalce KMC lepo Maks je tudi darovalec, smo dali popkovnično kri ob rojstvu v javno banko ja, nisva še šla, ker ni kupčka uuu, tole pa ne poznam, pa me zanima... a mi lahko kakšen link daš? A zase ste tudi kaj shranili al ne?a to tud plačaš al kako? Sva "že" nazaj Maks še spi Lilči, ne ne plačaš, ker je javna banka, kar pomeni, da dobi celice prvi ki jih rabi in mu seveda odgovarjajo. Je pa to v domeni zavoda za transfuzijo krvi Razmišljala sem pač tako, da če lahko, zakaj ne bi pomagala, čeprav močno upam, da jih nihče ne bo potreboval, niti moj Maks Žal pri Tari te možnosti še ni bilo, samo Neocelica in ostali zasebni ponudniki so bili, tam seveda plačaš in je pač potem to sam za tvojega otroka in se nisva odločila, ker Stipe ni bil čist za (finančno) Upam, da se kmalu zbudi, da se nahraniva in previjeva, potem pa spet na sončekkkkkkkk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 13:11:53
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, mi smo nazaj, Blaž pridno raste, je dobil 1kg od odpustne teže, jaz sem sicer mislila da bo več in da je ful premalo, ampak je rekla dr. da je čisto ok no ja, pa že, če tko pravjo zrastel je za 3.5cm (56.5), OG ima pa tud 1cm več (38). Larisa pa itak bolj suhcano dete ima 10.3 kg, velika je pa 85, je rekla da je velika kar dost, teža je mal padla (glede na tiste krivulje) ampak je tud to ok, ker jo je vidla da je čist preveč živa in nič pri miru Tako da smo vsi ok, upam da bomo tako tud nadaljevali Zdaj se pa nahranit do konca, potem pa mami na kosilo (sem sestradana kot volk ) pa da se Larisa prebudi in šibnemo spet ven. Vsem lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 13:35:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka za oba tvoja sončka Veš kaj sem danes opazila, da nič ne jamraš A ni fino, k vse klapa Nimaš se kaj sekirat, vse bo ok, sam pozitivna bodi Uživajte Mi imamo pa v ponedeljek že 2. posvetovalnico Pa Tara bo še zadnjič za diteper cepljena. Mater gre hitro čas Maks pa še kar spi Jedel ob 9h, pa še to kr neki Nikol mi ni prav
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 13:42:29
|
|
|
|
anariya
|
OOOjla vse po vrsti, spet se vam malo javljam, naša Lana je tako pridna, ampak vmes pride en kup stvari, tako da se vam kr pozabim kj javt. Februarka- čestitke tudi iz moje strani, kj se oglaste, da vidimo še vašega drugega sončka!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 14:05:13
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, ste kar nekaj strani napisale , čestitke vsem za napredke ,.... no tudi mi rastemo v predelu bušija ,sm že v 19t , čas gre tako hitro ,da se še zavedan ne ,....naslednji mesec že morfologija sm pa odkrila še eno našo , sm zgleda odprla sezono 2010
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 14:13:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene, ste kar nekaj strani napisale , čestitke vsem za napredke ,.... no tudi mi rastemo v predelu bušija ,sm že v 19t , čas gre tako hitro ,da se še zavedan ne ,....naslednji mesec že morfologija sm pa odkrila še eno našo , sm zgleda odprla sezono 2010 kter pa skriva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 14:14:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anariya OOOjla vse po vrsti, spet se vam malo javljam, naša Lana je tako pridna, ampak vmes pride en kup stvari, tako da se vam kr pozabim kj javt. Februarka- čestitke tudi iz moje strani, kj se oglaste, da vidimo še vašega drugega sončka! aha, najdla sem te čestitam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 14:16:21
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anariya OOOjla vse po vrsti, spet se vam malo javljam, naša Lana je tako pridna, ampak vmes pride en kup stvari, tako da se vam kr pozabim kj javt. Februarka- čestitke tudi iz moje strani, kj se oglaste, da vidimo še vašega drugega sončka! aha, najdla sem te čestitam a ona tudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.11.2009 14:22:15
|
|
|
|
nizy
|
še ena 2010 anariya čestitke , te je šefla izdala no , pa še ena je šefla bo zj stvar raziskala
< Sporočilo je popravil nizy -- 25.11.2009 14:23:27 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
ime???retacekkatero ime???franc (
6%)
lojze (
2%)
matic (
28%)
rene (
12%)
jaka (
21%)
nič od tega (
32%)
Število vseh glasov: 608Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!