|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
26.11.2009 20:08:06   
Stipe air force
Nasa dva pa spita.... Tara ze od 19.30, Maks pa lihkar... user posted image user posted image user posted image ... Sefla je pridna in dela zelo lepe stvari.... (vam bo ze enkrat napisala)... user posted image

Vidim da ste ful klepetal... user posted image bo ze bolje... user posted image ....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.11.2009 20:43:04   
blaža
o končno. mi ni odprlo, da bi kej napisala user posted image

šefla kaj delaš? user posted image

bamby ja bakugani so zakon!!!

buči upam, da se kmalu pozdravite. tole zadnje čase je pa že preveč.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
27.11.2009 10:54:23   
Janey
nas rešujem z druge strani

mi smo malo bubani, šmkramo, očke vnete, ni sile, lih tolko da je moteče. naše dete je danes spalo do 10h...zakaj se to ne zgodi nikoli med vikendom?user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
27.11.2009 12:21:27   
blaža
Listek a ti prideš jutri na delavnico? te ne morem dobit na zs, neki mi šteka.

Drugače pa dan!

Vreme je škifo, še malo pa gremo po otroke, in gremo v Kp, ker mava midva z mojim zobarja.user posted image Ne maram zobarja. ben, ma je treba it, ni kej.

Drugače nič novega, vse po starem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
27.11.2009 12:35:40   
Februarka08
Dan.

Tud pri nas nič novega, se joškamo, mal jokamo, mal gledamo, mal sitnarimo in mal tud rastemouser posted image včasih pa celo mal spimouser posted image
Trenutno je na joški, da imam sploh vas možnost pozdravit, drugače je to mišn inposibluser posted image

Vsem lep vikend, ker bo dež, se boste lahko več stiskaliuser posted image vsaj mi se bomo, ker mamo zeleno lučuser posted image user posted image user posted image user posted image končno!user posted image user posted image user posted image
Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
27.11.2009 12:55:07   
dolenjka
Dan user posted image

Uf kakšem superr dan user posted image Včeraj sva ob 8h dala otroke spat, ampak mali se je čez 1 uro zbudil, tko da semga še mal pojoškala in je ob 22h zaspal in spal do 5.10 user posted image user posted image user posted image Pojedel joško in drnjohal do 8.30 user posted image user posted image user posted image Jaz sem šla pametno 22.30 spat, ob 2.30 sem se zbudila in mi ni blo nič jasno, pričakovala budnico v 5 minutah in ob 5.10 me je skor kap od veselja user posted image user posted image user posted image Pol sem se pa 7.30 zbudila in so še vsi 3 spali user posted image user posted image Sem vstala, ker sem bila ob 8.30 naročena pri frizerju in samo upala, da se Maks kmalu zbudi in on kot zanalašč user posted image
Pol sem pa kavo za oba skuhala, pa Tari flašo naredila, jo dvignila iz postelje, previla in spedencala, Stipčina je kavo spil in sta šla, jaz sem pa malega do 8.30 čakala, pol je pojedel in se na vratih tako usral, da je vse čez prišlo user posted image user posted image user posted image Že tko sem zamujala, pol pa še to...preoblačenje tutto completto in ok, ob 9.20 sva prišla v salon, sem mu dala dudo in je za 1 uro zaspal user posted image med pranjem glave sem ga zraven guncala v lupinci user posted image in pol je gledal cel proces fenanja. Pomojem že obvlada in bo ziher frizer user posted image user posted image user posted image Pol sem šla pa še po burek in domov user posted image Tko je bil priden, da sem mu neznansko hvaležna, ker se nisem mogla več gledat z narastkom user posted image Še nikol nisem bila "brez frizure" dva meseca in pol user posted image No, sej računam da se mi ne bo več ponovilo user posted image

Zdej spet pančka, jaz grem pa tiste posrane cote zribat in stroj zalaufat, da bom ju3 ko bo deževalo lahko peglala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
27.11.2009 13:42:02   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Listek a ti prideš jutri na delavnico? te ne morem dobit na zs, neki mi šteka.

Drugače pa dan!

Vreme je škifo, še malo pa gremo po otroke, in gremo v Kp, ker mava midva z mojim zobarja.user posted image Ne maram zobarja. ben, ma je treba it, ni kej.

Drugače nič novega, vse po starem.user posted image

Blaža  - žal ne bom mogla priti, ker ima David pljučnico, tko, da sva doma zaprta in na antibiotikih user posted image . Drugače bi z veseljem prišla.

pa čestitke novim user posted image user posted image

Dolenjka, ti maš pa super pridne otroke user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
27.11.2009 14:27:11   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Dolenjka, ti maš pa super pridne otroke user posted image user posted image

Hvala Listek, upam, da takšni tudi ostanejo user posted image Da ne bodo pol cvekov domov nosil, pa šprical user posted image user posted image user posted image user posted image

A vi pa spet bolni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida in naj se čim prej pozdravi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
27.11.2009 16:31:03   
buči
Čer. Nimam časa klepeta, ker moram delat kremšnite za mojega, ker ima jutri rd.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
27.11.2009 16:51:47   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer. Nimam časa klepeta, ker moram delat kremšnite za mojega, ker ima jutri rd.

MMMM jaz bi tudiiiiii user posted image A mislite da lahko user posted image Zaradi dojenja sprašujem, kar se mojih kg tiče vem da jih ne bi smela jesti še 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
27.11.2009 17:10:53   
Februarka08
Jaz bi tud kaj sladkega pa se skoz sprašujem če lahkouser posted image mam isti razlog kot dolenjka, tud kar se kg tičeuser posted image user posted image user posted image mogoče si pa zvečer z mojim kaj privoščiva, danes je 9 let odkar sva skupajuser posted image upam da nama bo naklonjeno met mal miru zvečeruser posted image Glede na to, da mam tamalga že cel dan na rokah ker mulc noče spat, upam da bo šel kmal spat!user posted image
Grem slike urejat, ker jih jeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
27.11.2009 17:41:23   
Februarka08
Evo nekaj novejših slikcuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3962
27.11.2009 17:55:00   
dolenjka
O Februarka user posted image user posted image user posted image luštne slikce user posted image user posted image user posted image A nohtkov še ne strižete user posted image

jaz sladkega velikooooo pojem, glihkar sem eno rulado od Gorenjke user posted image , ampak kremšnite bi, pa ne vem, sej če jih sama naredim, pa malo bolj pokuham jajca itak nima bit kej, ruma pa dam čist mal tko da pomojem se jih bom lotila, mogoče že v nedeljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3963
27.11.2009 19:31:43   
Februarka08
Hvalauser posted image ja, zdaj smo že postrigli nohtke, prej mu jih še nisem upalauser posted image user posted image me je pa tako krempal da sem mela čist popraskan dekolte, pa še rokce ma več ali manj mrzleuser posted image tako da je bil v Larisinih rokavičkahuser posted image
Jaz od sladkega samo marmelado jemuser posted image no, pa že 1 košček čokolade sem, ne upam velik, ker ma Blaž ful probleme s kakanjemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
27.11.2009 20:35:23   
buči
Evo mene spet.

Kako lepe slikice Februarka! Samo a veš, da ko gledam Blaža, si pa ne predstavljam, da bi mi imeli še enga tako majhnega ... Ker Tilen se mi ne zdi več majhen. user posted image  Ker šteka vse, vse se da zmenit z njim, čeprav pove po svoje, samostojen je že pol leta: je sam, nos si obriše sam, na pol se obleče sam, igra se po uro in pol sam, na vsake toliko skupaj z Aljažem, če se prej ne skregata, sleče se itak sam user posted image , pove "jakutabasam" = kakal sem ... Spimo pa itak že od aprila 2008 celo noč. Tako da sva že malo ratala gospod in gospa ...

Dolenjka, a bi ti moji kolegici poslala še kako vrečko čaja? Ne vem sicer, a si dela zalogo, ali pa ga na hektolitre spije (pravi, da ji je ful dober), prehvalit ga pa tudi ne more ...

Kar se pa kremšnit tiče: jajca se prekuhajo, jaz ruma ne dam, tako da ne vem, zakaj si jih ne bi privoščile. Vseeno je tole bolj natur kot kar koli iz vrečke.

Neposredna povezava do sporočila: 3965
27.11.2009 20:41:23   
dolenjka
Imaš prav Buči, si bom kar naredila kremšnite in jih zbasala sama, Stipe pa če bo priden tut kako dobi user posted image Še dobr da Tara ne mara sladkega user posted image user posted image user posted image
Čaj ti seveda lahko pošljem, sam naj pove koliko, če boš imela pa kak dan prevozno sredstvo se pa lahko naslednji teden v SN dobiva na kavici user posted image user posted image

Februarka, jaz si Tari skoraj 2 meseca nisem upala nohtov striči user posted image user posted image Zdej mi pa ni panike, sam mali ne pusti tko lepo k je Tara, zdaj nazadnje je še najbolj pustil user posted image Sem pa glihkar eno malo riževo gorenjko sklestila user posted image user posted image Še vedno pa sem več ali manj na izdelkih brez laktoze user posted image
Aja, za prebavo pa se blitve najej (špinača naj ne bi enako pomagala) pa bo kakal ko tavelik user posted image

Otroci spijo, jaz grem pa nekaj poštrihat, pa mal popeglat, pod tuš in v pančevo. Mogoče, če bo kaj debate, vam pa še kaj napišem user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
27.11.2009 21:03:17   
buči
Dolenjka, lahko se res dobiva, torek ali sredo. V torek končam 11.15, potem moram sicer do 14ih bit doma, da grem po mulca v vrtec, pa nazaj v službo. Ali pa v sredo, ko se mi nikar ne mudi. Končam pa ob 12.oo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
27.11.2009 21:28:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjka, lahko se res dobiva, torek ali sredo. V torek končam 11.15, potem moram sicer do 14ih bit doma, da grem po mulca v vrtec, pa nazaj v službo. Ali pa v sredo, ko se mi nikar ne mudi. Končam pa ob 12.oo.

Pol bi pa jaz sredo predlagala user posted image

Peglala pa ne bom, ker se mi ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
28.11.2009 8:09:51   
buči
Jutro. Upam, da ste dobro spali.

Dragi moj user posted image  D., vse najboljše!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
28.11.2009 9:43:28   
bamby
buči, tudi jaz se pridružujem čestitki tvojemu dragemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Mi imamo pa jutri kosilo, ker ga je v četrtek moj ata praznoval. Spet bodo žlikrofi! Njami!!!

Včeraj se mi je pa nekaj zgodilo, kar se mi še nikoli ni. Sem skuhala ješprenj za kosilo, pofotrala Anajo in jo dala spat, jaz sem pa počakala moža, da bova skupaj jedla. Prižgem šporget, naštimam timer, da se bo samo ugasnilo, ker sem dala pogret in si grem lepo glavo prat. Pride enkrat Tim, da nekaj smrdi...jaz imam pa itak spet nos zamašen in nič vohala, pa še nisem porajtala. Pol pa grem mojga klicat na kosilo (je še spal, ker je bil v nočni) in stopim v kuhinjo, notri pa dim stal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem mislila, da me bo kap!!! Da ne govorim, kakšen je lonec user posted image user posted image user posted image . Ne vem, če mi ga bo uspelo nazaj v red spravit. Sem ga celo noč močila, pa ni nič odnehal user posted image user posted image user posted image . Itak, da sva bila včeraj brez kosila!

Drugače pa sva bila v LJ in nabavila Miklavža in Božička user posted image .

Danes sem spet sama z mularijo, ker je šel moj spet v LJ na demonstracije sindikatov user posted image user posted image . Naši otroci imajo očitno samo mamo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
28.11.2009 9:47:10   
dolenjka
Jutro user posted image

Spet ena solidna noč, mali je spal dobrih 6 ur, do 2.30, pol pa do 6h in ob 7.30 smo vstali user posted image

Bamby, kaj bosta pa nosila dobra moža user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
28.11.2009 10:48:59   
Neni13
Ojla februarčke,

tokrat se vam javljam v enem kosu. user posted image
20.11. smo dobili pupiko Anjo. Ravno razmišljam, a zdaj imamo vse februarke po novem par?user posted image
No pa še moja porodna zgodba, v sredo sem odšla na pregled k svoji G. Ugotovi, da imam zelo malo plodovnice, marš v porodnišnico.
uh, mene panike, kako v porodnišnico, jaz sem imela pa namen še po trgovinah, zlikat do konca..
No sem bila na opazovanju in se niso mogli odločit kaj naredit, ali sprožit ali ne. V petek zjutraj pa reče G, gremo na stol in mi ročno odpre maternični vrat, sej je še bil lepo zaprt in dolg.. Bolel, res bolel. Nato me namažejo z gelom, pa počivat..
Okoli 15 me je začelo špikat.. Počasi se je stopnjevalo a zmerno, ob 5-ih pa sem že čepela ob postelji in predihavala.. Valjda,sestre me prepričujejo, da to še ni nič, bla bla bla
Me dajo na CTG in ta glupi CTG je bil totalno zaendrek saj ni kazal pravo moč popadkov. Nikakor me nočejo spustiti v porodno sobo.. Popadki so bili že na minuto in trajal kako minuto in se zaderem, tak zdaj mi bo pa ven padel.
Pol so me le poslali v Porodno, do katere sem še komaj prišla, se držim za štok in mi babica govori ne še pritiskat, ker moramo posteljo pripravit!!user posted image  Haloooo
No potem se je pa z 2 popadkoma rodila Anja, zahtevala sem nekaj proti bolečini, a preden so mi naštimale metuljčka je bil otrok že zunaj..
V glavnem 2 porod mala malica proti 1!user posted image user posted image
Smo dobro, Mark kaže tu pa tam malo ljubosumja, tako da mi je npr. vrgel kocko v glavo..

Me pa nekaj zanima, katera je že doma blizu Italije, bi nekaj potrebovala iz lekarne in bi bila zelo zelo hvaležna..
Zdaj pa moram it, v naši bajti je zdaj zelo malo tišine...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
28.11.2009 11:19:04   
blaža
neni, povej, ti bom jaz šla iskat v lekarno čez. kaj rabiš? če ne piši na zs.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
28.11.2009 11:36:58   
dolenjka
Neni user posted image user posted image user posted image

Ampak veš kaj, zdej si v 2 kosih, ne enem user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
28.11.2009 14:37:33   
buči
Neni, lepo!!! user posted image user posted image user posted image

Moje kremšnite so pa ful dobre! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!