Neni13
|
Ojla februarčke, tokrat se vam javljam v enem kosu. 20.11. smo dobili pupiko Anjo. Ravno razmišljam, a zdaj imamo vse februarke po novem par? No pa še moja porodna zgodba, v sredo sem odšla na pregled k svoji G. Ugotovi, da imam zelo malo plodovnice, marš v porodnišnico. uh, mene panike, kako v porodnišnico, jaz sem imela pa namen še po trgovinah, zlikat do konca.. No sem bila na opazovanju in se niso mogli odločit kaj naredit, ali sprožit ali ne. V petek zjutraj pa reče G, gremo na stol in mi ročno odpre maternični vrat, sej je še bil lepo zaprt in dolg.. Bolel, res bolel. Nato me namažejo z gelom, pa počivat.. Okoli 15 me je začelo špikat.. Počasi se je stopnjevalo a zmerno, ob 5-ih pa sem že čepela ob postelji in predihavala.. Valjda,sestre me prepričujejo, da to še ni nič, bla bla bla Me dajo na CTG in ta glupi CTG je bil totalno zaendrek saj ni kazal pravo moč popadkov. Nikakor me nočejo spustiti v porodno sobo.. Popadki so bili že na minuto in trajal kako minuto in se zaderem, tak zdaj mi bo pa ven padel. Pol so me le poslali v Porodno, do katere sem še komaj prišla, se držim za štok in mi babica govori ne še pritiskat, ker moramo posteljo pripravit!! Haloooo No potem se je pa z 2 popadkoma rodila Anja, zahtevala sem nekaj proti bolečini, a preden so mi naštimale metuljčka je bil otrok že zunaj.. V glavnem 2 porod mala malica proti 1! Smo dobro, Mark kaže tu pa tam malo ljubosumja, tako da mi je npr. vrgel kocko v glavo.. Me pa nekaj zanima, katera je že doma blizu Italije, bi nekaj potrebovala iz lekarne in bi bila zelo zelo hvaležna.. Zdaj pa moram it, v naši bajti je zdaj zelo malo tišine...
|