Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 13:08:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Mi smo bili na lepem sprehodu, skoraj ni pihalo, je Tilen tako utrujen, da komaj je kosilo. Jaz čakam, da moj dokonča umetnino v kuhinji, ker je danes on šef. blagor tebi No,jaz sem pa tudi uspela pripraviti vse za kosilo. Brokoli je že v loncu, samo šporget zalaufam, krompir sem olupila in narezala (bo končal v pečici), zrezke bom pa samo naravne zraven naredila, ker sem ramstek vzela in je natur še najboljš Tko da bo res 123 vse na mizi, ko se Tara zbudi oz Stipe pride iz LJ. Sej, zdej se mi bosta pa po možnosti oba naenkrat zbudila HB je Tara že tako "velika", da ni 100% od mene odvisna in se lahko malo zamoti ko jaz dojim, čeprav bi ravno takrat najraje videla, da se z njo igram in me za roko vleče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 13:55:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Jupi, deca še spijo Maksa sem zdaj notri pripeljala, ker ima čist mrzle rokice, čeprac je bil v zavetrju, je pa vseeno spančkal zunaj 1 uro in pol, zdaj pa v predsobi nadaljuje Jaz bom pa zdaj počasi brokoli skuhala in krompirček v pečico dala, da bomo papcali vsaj ob treh. Tara tudi še pančka. Včeraj je po dolgem času spet 3 ure spala in bilo bi lepo, da bi danes tudi, ker zunaj itak čist preveč piha za pohajkovanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 17:13:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
1. Sefla ima prav... 2. Sefla ima vedno prav... 3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2. 4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla... 5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse... 6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira... 7. Sefla ne spi... ona pociva... 8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje... 9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla 10.Bolje da vam dalje ne pricam....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 17:22:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force 1. Sefla ima prav... 2. Sefla ima vedno prav... 3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2. 4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla... 5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse... 6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira... 7. Sefla ne spi... ona pociva... 8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje... 9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla 10.Bolje da vam dalje ne pricam....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 17:26:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force 1. Sefla ima prav... 2. Sefla ima vedno prav... 3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2. 4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla... 5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse... 6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira... 7. Sefla ne spi... ona pociva... 8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje... 9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla 10.Bolje da vam dalje ne pricam.... Skratka.... JAZ SEM IDEALEN MOSKI..... ...... Upam da mate take hisne okupatorje tud doma.... Ce ne same ste krive....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 18:19:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force 1. Sefla ima prav... 2. Sefla ima vedno prav... 3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2. 4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla... 5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse... 6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira... 7. Sefla ne spi... ona pociva... 8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje... 9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla 10.Bolje da vam dalje ne pricam.... stipe vse to je neprecenljivo za vse ostalo je mastercard drugače pa dan/čer. Mi smo iz tahuješga pri Mii mimo. Je tudi danes brez vročine in zdolgočasena, tako da gre jutri v šolo. Ana se pa za enkrat drži in je ni napadel še virus gripe. Jo še kar d drži virus sitnosti in trme... Očitno je ta močnejši od h1n1
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 18:26:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force 1. Sefla ima prav... 2. Sefla ima vedno prav... 3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2. 4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla... 5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse... 6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira... 7. Sefla ne spi... ona pociva... 8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje... 9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla 10.Bolje da vam dalje ne pricam.... stipe vse to je neprecenljivo za vse ostalo je mastercard drugače pa dan/čer. Mi smo iz tahuješga pri Mii mimo. Je tudi danes brez vročine in zdolgočasena, tako da gre jutri v šolo. Ana se pa za enkrat drži in je ni napadel še virus gripe. Jo še kar d drži virus sitnosti in trme... Očitno je ta močnejši od h1n1 Pina, bravo za dicu.... , a Pino? Tocka 4. glasi v polno: Ce slucajno Stipe misli.... kar je popolnoma nemogoce... potem misli kot Sefla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 18:29:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force 1. Sefla ima prav... 2. Sefla ima vedno prav... 3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2. 4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla... 5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse... 6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira... 7. Sefla ne spi... ona pociva... 8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje... 9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla 10.Bolje da vam dalje ne pricam.... stipe vse to je neprecenljivo za vse ostalo je mastercard drugače pa dan/čer. Mi smo iz tahuješga pri Mii mimo. Je tudi danes brez vročine in zdolgočasena, tako da gre jutri v šolo. Ana se pa za enkrat drži in je ni napadel še virus gripe. Jo še kar d drži virus sitnosti in trme... Očitno je ta močnejši od h1n1 Pina, bravo za dicu.... , a Pino? Tocka 4. glasi v polno: Ce slucajno Stipe misli.... kar je popolnoma nemogoce... potem misli kot Sefla ja kaj se pa buniš. tako možgane šparaš za hude cajte Pino je dobro. Danes mu manjka moška družba, ker je cel dan v bajti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 18:35:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
...mozgani na stand by.... đe si Pino da kasno receva? ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 18:36:21
|
|
|
|
buči
|
Čer. Jaz pa kar jokam ... Sem govorila s prijateljico, sem vam včeraj napisala za njenega bratranca. Vsi so čisto na tleh, fant pa pravi, da ve, da lahko umre. Da ni panike v tem, da je vesel, da bodo ljudje dali kri, ker bodo tako sigurno našli darovalca tudi za koga drugega. Kako je neegostičen!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 18:47:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer. Jaz pa kar jokam ... Sem govorila s prijateljico, sem vam včeraj napisala za njenega bratranca. Vsi so čisto na tleh, fant pa pravi, da ve, da lahko umre. Da ni panike v tem, da je vesel, da bodo ljudje dali kri, ker bodo tako sigurno našli darovalca tudi za koga drugega. Kako je neegostičen! ...hudo... sele ko se to zgodi nekomu, ki ga poznas... dojames da je tega ful... in te podre... ..... Upam da se pozdravi.... poznam kar neka pozdravljenih...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 21:00:31
|
|
|
|
blaža
|
Prvi dan kaze zena muzu: - Dragi idem na fitnes. - Dobro draga Drugi dan: - Dragi, idem na aerobik. - Dobro draga Treci dan: - Dragi idem na jahanje - Znam, draga, konj je zvao vec tri puta!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.11.2009 21:04:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Prvi dan kaze zena muzu: - Dragi idem na fitnes. - Dobro draga Drugi dan: - Dragi, idem na aerobik. - Dobro draga Treci dan: - Dragi idem na jahanje - Znam, draga, konj je zvao vec tri puta! ZIVLJENJSKI.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 7:13:50
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Jaz sem še vedno doma. Imam danes kontrolo. No, kašljam še vedno ful. bomo videli. Aljaž je pa včeraj po večerji na hitro zakihal na skoraj 38, čez 1,5 ure pa ni imel več vročine. In pri temu je tudi ostalo. Bo seveda še doma. Je pa revež ful jokal, ker si že tako zelo želi v vrtec, ker pogreša prijatelje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 11:09:47
|
|
|
|
pina-1
|
Dan. Kak ste kaj. JAZ HOČEM SONCEEEEEEEEE. MEni je te megla in vlaga polna kapa... In ja, jamram . Drugače smo pa mi ok. Mia je v šolo, ana v vrtcu in Pinov službi... Vse štima. Mam pa eno prošnjo za vse, ki bi mi rade pomagala. Jaz rabim "jajčka" od kinder jajc. Tisto plastiko v kateri je igračka. ČE ma kera kako doma, ki jo ne rabi in bi bila tako dobra da mi jo polje bom hvaležna... Pošljem v zahvalo kak piškotek
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 23.11.2009 11:10:12 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 11:26:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Pinči, jaz bi ti z veseljem poslala mal sončka, pa ga danes tudi pri nas ni, samo 5 minut smo ga imeli Sem se že veselila šetnje po sončku, zdaj pa če ne bova kmal šla, sploh ne bova mogla it, ker bo kmalu dež Lepotec pančka, ga moram pohvalit Včeraj je jedel čez dan na 5 ur Ob 10h, pol sva se potepala kot veste, pa je spal do 15h, pojedel in ob 17h zaspal in spal skoraj do 21h , pojedel samo 1, eno sem si pa kar malo spumpala in spal od 22.30 do 1h pojdel in potem smo imeli budnico ob 5.30, ampak takrat je bil pa problem s podiranjem kupčka, tko da se je pred 7 nekaj oglašal, ampak ga je Stipe za 2 minuti dvignil, ga je podrl in smo še malo dremali No, sej da mi je pa eno joško skor razneslo do 8.15 ko je končno jedel pa ne rabim razlagat Zaenkrat še spančka ampak mislim da bo zdaj zdaj budnica. Res lahko rečem, da je priden že 24 ur kajne? Ej Pinči, kaj pa boš z jajčki Jaz sem zadnjič razmišljala da bi kakšne okraske za smrekco iz njih naredila, da bo bolj "varna" Sam bi jih miljavžent rabila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 11:56:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Pinči, jaz bi ti z veseljem poslala mal sončka, pa ga danes tudi pri nas ni, samo 5 minut smo ga imeli Sem se že veselila šetnje po sončku, zdaj pa če ne bova kmal šla, sploh ne bova mogla it, ker bo kmalu dež Lepotec pančka, ga moram pohvalit Včeraj je jedel čez dan na 5 ur Ob 10h, pol sva se potepala kot veste, pa je spal do 15h, pojedel in ob 17h zaspal in spal skoraj do 21h , pojedel samo 1, eno sem si pa kar malo spumpala in spal od 22.30 do 1h pojdel in potem smo imeli budnico ob 5.30, ampak takrat je bil pa problem s podiranjem kupčka, tko da se je pred 7 nekaj oglašal, ampak ga je Stipe za 2 minuti dvignil, ga je podrl in smo še malo dremali No, sej da mi je pa eno joško skor razneslo do 8.15 ko je končno jedel pa ne rabim razlagat Zaenkrat še spančka ampak mislim da bo zdaj zdaj budnica. Res lahko rečem, da je priden že 24 ur kajne? Ej Pinči, kaj pa boš z jajčki Jaz sem zadnjič razmišljala da bi kakšne okraske za smrekco iz njih naredila, da bo bolj "varna" Sam bi jih miljavžent rabila za isto kot si ti mislila. bom delala čebelice in metuljčke za okraske. mam pa majhno jelko tako da jih ne rabim miljažent. vmes bom naredila še rožice iz slanega testa...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 14:18:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha Pinči, sej se mi je zdelo Če bom imela kaj robe, ti javim, ker naša smreka je prevelika, razen če začnem za leto 2012 delat danes okraske Ti pa moram povedat, da sem ti sončka poslala, upam, da pride do tebe, ker pri nas je vroče in sva se z Maksom našetkala, potem sem ga pa za hišo sparkirala in tam pančka, jaz sem pa nekaj packala, pa zg štuk posesala, pa štenge pomila zdej grem pa še spodni štuk posesat, v upanju da zbudim lepotca in ga pravočasno nahranim, ker morava čez 1 uro po Taro, danes je varstvo samo do 15.30.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 19:48:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
Šiptar pozvoni pri Srbu doma in ga vpraša: "Jeli Srbine, koljiko oćeš za ova tvoja kuća?" "Dve kile čistog zlata," pravi Srb, "da kupim velik stan u Beogradu!" "Evo ti četiri kile, Srbine!" pravi Šiptar. "A zašto četiri kad tražim dve?" vpraša Srb. "Eto idi pa kupi sebi stan u Ljubljana da te ne seljim dva puta!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 20:22:19
|
|
|
|
buči
|
me je vrglo ven! Aljaž ima vročino. Spet. Zadah iz ust že 4 dni. Ponavadi je takole angina ali pa ušesa. Bomo videli. mene je moja dohtarca nakurila, da naj šaparm glasilke, če hočem dočakat penzijo govoreča. Kot da ne ve, da bo to leta NIKOLI.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 20:36:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči me je vrglo ven! Aljaž ima vročino. Spet. Zadah iz ust že 4 dni. Ponavadi je takole angina ali pa ušesa. Bomo videli. mene je moja dohtarca nakurila, da naj šaparm glasilke, če hočem dočakat penzijo govoreča. Kot da ne ve, da bo to leta NIKOLI. Buci..... bo, bo.... te bom se jaz pricakal v penzjonu... .....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 20:56:49
|
|
|
|
blaža
|
čeeeeer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 20:58:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža čeeeeer! ceeeeeeeeeeeeeer.... sad ce Kmetija.... in Artur .... car svjetski...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 21:11:12
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mater tuki na rr dogaja. sploh ne folgam brat kolko je načvekanega. Očitno mi ne preostane drugega kot it uno glupo kmetijo gledat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.11.2009 21:28:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
...zato sem pa tu, da mi ni treba Kmetije gledat... ... Baje je ta bruharija obvezna oddaja za gledat v slovenskih norisnicah in zavodih za inteligentneze pod 40%... ter zaporih za nekrofile... ... zato sem tudi napisal da je Artur car svjetski.... ker samo pr nas je tak butec lahko slavna osebnost skupaj z ostalimi kvazi-slavnimi iz butalske oddaje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
joh ansa jansagabbjansa sucks - yes or no?yes (
64%)
no (
36%)
Število vseh glasov: 221Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!