|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
22.11.2009 13:08:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Mi smo bili na lepem sprehodu, skoraj ni pihalo, je Tilen tako utrujen, da komaj je kosilo. Jaz čakam, da moj dokonča umetnino v kuhinji, ker je danes on šef.

blagor tebi user posted image

No,jaz sem pa tudi uspela pripraviti vse za kosilo. Brokoli je že v loncu, samo šporget zalaufam, krompir sem olupila in narezala (bo končal v pečici), zrezke bom pa samo naravne zraven naredila, ker sem ramstek vzela in je natur še najboljš user posted image  Tko da bo res 123 vse na mizi, ko se Tara zbudi oz Stipe pride iz LJ.
Sej, zdej se mi bosta pa po možnosti oba naenkrat zbudila user posted image  user posted image  HB je Tara že tako "velika", da ni 100% od mene odvisna in se lahko malo zamoti ko jaz dojim, čeprav bi ravno takrat najraje videla, da se z njo igram in me za roko vleče user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
22.11.2009 13:55:39   
dolenjka
Jupi, deca še spijo user posted image  user posted image  user posted image  Maksa sem zdaj notri pripeljala, ker ima čist mrzle rokice, čeprac je bil v zavetrju, je pa vseeno spančkal zunaj 1 uro in pol, zdaj pa v predsobi nadaljuje user posted image

Jaz bom pa zdaj počasi brokoli skuhala in krompirček v pečico dala, da bomo papcali vsaj ob treh. Tara tudi še pančka. Včeraj je po dolgem času spet 3 ure spala in bilo bi lepo, da bi danes tudi, ker zunaj itak čist preveč piha za pohajkovanje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.11.2009 17:13:14   
Stipe air force

1. Sefla ima prav...
2. Sefla ima vedno prav...
3. Ce ima Stipe prav..... postopiti po tocki 1. in 2.
4. Ce slucajno Stipe misli... potem misli kot Sefla...
5. Ni potrebno misliti.... Sefla misli za vse...
6. Sefla ne bere cajtung.... ona se informira...
7. Sefla ne spi... ona pociva...
8. Sefla ni odsotna.... njena prisotnost je potrebna nekje drugje...
9. Za vse uspehe... zasluzna je Sefla

10.Bolje da vam dalje ne pricam....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.11.2009 17:22:25   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

1. Sefla ima prav...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.11.2009 17:26:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

1. Sefla ima prav...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka.... JAZ SEM IDEALEN MOSKI..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ......

Upam da mate take hisne okupatorje tud doma.... Ce ne same ste krive.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
22.11.2009 18:19:18   
pina-1

1. Sefla ima prav...

stipe vse to je neprecenljivo za vse ostalo je mastercarduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa dan/čer.

Mi smo iz tahuješga pri Mii mimo. Je tudi danes brez vročine in zdolgočasena, tako da gre jutri v šolo. Ana se pa za enkrat drži in je ni napadel še virus gripe. Jo še kar d drži virus sitnosti in trme... Očitno je ta močnejši od h1n1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.11.2009 18:26:16   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

1. Sefla ima prav...

stipe vse to je neprecenljivo za vse ostalo je mastercarduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa dan/čer.

Mi smo iz tahuješga pri Mii mimo. Je tudi danes brez vročine in zdolgočasena, tako da gre jutri v šolo. Ana se pa za enkrat drži in je ni napadel še virus gripe. Jo še kar d drži virus sitnosti in trme... Očitno je ta močnejši od h1n1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina, bravo za dicu.... user posted image  user posted image  user posted image , a Pino? user posted image  user posted image  user posted image

Tocka 4. glasi v polno: Ce slucajno Stipe misli.... kar je popolnoma nemogoce... potem misli kot Sefla user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
22.11.2009 18:29:10   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

1. Sefla ima prav...

drugače pa dan/čer.

Pina, bravo za dicu.... user posted image  user posted image  user posted image , a Pino? user posted image  user posted image  user posted image

Tocka 4. glasi v polno: Ce slucajno Stipe misli.... kar je popolnoma nemogoce... potem misli kot Sefla user posted image

ja kaj se pa buniš.
tako možgane šparaš za hude cajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pino je dobro. Danes mu manjka moška družba, ker je cel dan v bajtiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3883
22.11.2009 18:35:42   
Stipe air force
...mozgani na stand by.... user posted image  đe si Pino da kasno receva? user posted image ....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
22.11.2009 18:36:21   
buči
Čer. Jaz pa kar jokam ... user posted image user posted image user posted image

Sem govorila s prijateljico, sem vam včeraj napisala za njenega bratranca. Vsi so čisto na tleh, fant pa pravi, da ve, da lahko umre. Da ni panike v tem, da je vesel, da bodo ljudje dali kri, ker bodo tako sigurno našli darovalca tudi za koga drugega. Kako je neegostičen!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
22.11.2009 18:47:51   
Stipe air force

Čer. Jaz pa kar jokam ... user posted image user posted image user posted image

Sem govorila s prijateljico, sem vam včeraj napisala za njenega bratranca. Vsi so čisto na tleh, fant pa pravi, da ve, da lahko umre. Da ni panike v tem, da je vesel, da bodo ljudje dali kri, ker bodo tako sigurno našli darovalca tudi za koga drugega. Kako je neegostičen!

...hudo... sele ko se to zgodi nekomu, ki ga poznas... dojames da je tega ful... in te podre... user posted image ..... Upam da se pozdravi.... poznam kar neka pozdravljenih...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
22.11.2009 21:00:31   
blaža

Prvi dan kaze zena muzu:
- Dragi idem na fitnes.
- Dobro draga
Drugi dan:
- Dragi, idem na aerobik.
- Dobro draga
Treci dan:
- Dragi idem na jahanje
- Znam, draga, konj je zvao vec tri puta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3887
22.11.2009 21:04:49   
Stipe air force

Prvi dan kaze zena muzu:
- Dragi idem na fitnes.
- Dobro draga
Drugi dan:
- Dragi, idem na aerobik.
- Dobro draga
Treci dan:
- Dragi idem na jahanje
- Znam, draga, konj je zvao vec tri puta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZIVLJENJSKI..... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.11.2009 7:13:50   
buči
Jutro. Jaz sem še vedno doma. Imam danes kontrolo. No, kašljam še vedno ful. bomo videli. Aljaž je pa včeraj po večerji na hitro zakihal na skoraj 38, čez 1,5 ure pa ni imel več vročine. In pri temu je tudi ostalo. user posted image  Bo seveda še doma. Je pa revež ful jokal, ker si že tako zelo želi v vrtec, ker pogreša prijatelje.

Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.11.2009 11:09:47   
pina-1
Dan.

Kak ste kaj.
JAZ HOČEM SONCEEEEEEEEE. MEni je te megla in vlaga polna kapa... In ja, jamramuser posted image .

Drugače smo pa mi ok. Mia je v šolo, ana v vrtcu in Pinov službi... Vse štima.

Mam pa eno prošnjo za vse, ki bi mi rade pomagala.
Jaz rabim "jajčka" od kinder jajc. Tisto plastiko v kateri je igračka.
ČE ma kera kako doma, ki jo ne rabi in bi bila tako dobra da mi jo polje bom hvaležna... user posted image

Pošljem v zahvalo kak piškotekuser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 23.11.2009 11:10:12 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.11.2009 11:26:06   
dolenjka
Dan user posted image

Pinči, jaz bi ti z veseljem poslala mal sončka, pa ga danes tudi pri nas ni, samo 5 minut smo ga imeli user posted image  Sem se že veselila šetnje po sončku, zdaj pa če ne bova kmal šla, sploh ne bova mogla it, ker bo kmalu dež user posted image  Lepotec pančka, ga moram pohvalit user posted image

Včeraj je jedel čez dan na 5 ur user posted image  user posted image  Ob 10h, pol sva se potepala kot veste, pa je spal do 15h, pojedel in ob 17h zaspal in spal skoraj do 21h user posted image , pojedel samo 1, eno sem si pa kar malo spumpala in spal od 22.30 do 1h user posted image  pojdel in potem smo imeli budnico ob 5.30, ampak takrat je bil pa problem s podiranjem kupčka, tko da se je pred 7 nekaj oglašal, ampak ga je Stipe za 2 minuti dvignil, ga je podrl in smo še malo dremali user posted image  user posted image  user posted image  No, sej da mi je pa eno joško skor razneslo do 8.15 ko je končno jedel pa ne rabim razlagat user posted image  Zaenkrat še spančka ampak mislim da bo zdaj zdaj budnica. Res lahko rečem, da je priden že 24 ur kajne? user posted image  user posted image  user posted image

Ej Pinči, kaj pa boš z jajčki user posted image  Jaz sem zadnjič razmišljala da bi kakšne okraske za smrekco iz njih naredila, da bo bolj "varna" user posted image  Sam bi jih miljavžent rabila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.11.2009 11:56:53   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Pinči, jaz bi ti z veseljem poslala mal sončka, pa ga danes tudi pri nas ni, samo 5 minut smo ga imeli user posted image  Sem se že veselila šetnje po sončku, zdaj pa če ne bova kmal šla, sploh ne bova mogla it, ker bo kmalu dež user posted image  Lepotec pančka, ga moram pohvalit user posted image

Včeraj je jedel čez dan na 5 ur user posted image  user posted image  Ob 10h, pol sva se potepala kot veste, pa je spal do 15h, pojedel in ob 17h zaspal in spal skoraj do 21h user posted image , pojedel samo 1, eno sem si pa kar malo spumpala in spal od 22.30 do 1h user posted image  pojdel in potem smo imeli budnico ob 5.30, ampak takrat je bil pa problem s podiranjem kupčka, tko da se je pred 7 nekaj oglašal, ampak ga je Stipe za 2 minuti dvignil, ga je podrl in smo še malo dremali user posted image  user posted image  user posted image  No, sej da mi je pa eno joško skor razneslo do 8.15 ko je končno jedel pa ne rabim razlagat user posted image  Zaenkrat še spančka ampak mislim da bo zdaj zdaj budnica. Res lahko rečem, da je priden že 24 ur kajne? user posted image  user posted image  user posted image

Ej Pinči, kaj pa boš z jajčki user posted image  Jaz sem zadnjič razmišljala da bi kakšne okraske za smrekco iz njih naredila, da bo bolj "varna" user posted image  Sam bi jih miljavžent rabila user posted image

za isto kot si ti mislila. bom delala čebelice in metuljčke za okraske. mam pa majhno jelko tako da jih ne rabim miljažent. vmes bom naredila še rožice iz slanega testa...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.11.2009 14:18:55   
dolenjka
Aha Pinči, sej se mi je zdelo user posted image  Če bom imela kaj robe, ti javim, ker naša smreka je prevelika, razen če začnem za leto 2012 delat danes okraske user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ti pa moram povedat, da sem ti sončka poslala, upam, da pride do tebe, ker pri nas je vroče in sva se z Maksom našetkala, potem sem ga pa za hišo sparkirala in tam pančka, jaz sem pa nekaj packala, pa zg štuk posesala, pa štenge pomila user posted image  zdej grem pa še spodni štuk posesat, v upanju da zbudim lepotca in ga pravočasno nahranim, ker morava čez 1 uro po Taro, danes je varstvo samo do 15.30.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.11.2009 19:48:25   
Stipe air force
Šiptar pozvoni pri Srbu doma in ga vpraša:

"Jeli Srbine, koljiko oćeš za ova tvoja kuća?"

"Dve kile čistog zlata," pravi Srb, "da kupim velik stan u Beogradu!"

"Evo ti četiri kile, Srbine!" pravi Šiptar.

"A zašto četiri kad tražim dve?" vpraša Srb.

"Eto idi pa kupi sebi stan u Ljubljana da te ne seljim dva puta!"

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.11.2009 20:22:19   
buči
me je vrglo ven! user posted image

Aljaž ima vročino. Spet. Zadah iz ust že 4 dni. Ponavadi je takole angina ali pa ušesa. Bomo videli.

mene je moja dohtarca nakurila, da naj šaparm glasilke, če hočem dočakat penzijo govoreča. Kot da ne ve, da bo to leta NIKOLI. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.11.2009 20:36:50   
Stipe air force

me je vrglo ven! user posted image

Aljaž ima vročino. Spet. Zadah iz ust že 4 dni. Ponavadi je takole angina ali pa ušesa. Bomo videli.

mene je moja dohtarca nakurila, da naj šaparm glasilke, če hočem dočakat penzijo govoreča. Kot da ne ve, da bo to leta NIKOLI. user posted image

Buci..... bo, bo.... te bom se jaz pricakal v penzjonu... user posted image  user posted image  user posted image .....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.11.2009 20:56:49   
blaža
čeeeeer!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.11.2009 20:58:13   
Stipe air force

čeeeeer!user posted image

ceeeeeeeeeeeeeer.... sad ce Kmetija.... in Artur .... car svjetski... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
23.11.2009 21:11:12   
pina-1
čer.
mater tuki na rr dogaja. sploh ne folgam brat kolko je načvekanega.

Očitno mi ne preostane drugega kot it uno glupo kmetijo gledat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.11.2009 21:28:00   
Stipe air force
...zato sem pa tu, da mi ni treba Kmetije gledat... user posted image ... Baje je ta bruharija obvezna oddaja za gledat v slovenskih norisnicah in zavodih za inteligentneze pod 40%... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ter zaporih za nekrofile...

... zato sem tudi napisal da je Artur car svjetski.... ker samo pr nas je tak butec lahko slavna osebnost skupaj z ostalimi kvazi-slavnimi iz butalske oddaje... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

joh ansa jansa
gabb

jansa sucks - yes or no?

yes (64%)

no (36%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!