Februarka08
|
Dan. Končno... s tamalim sva se zdele 2 uri joškala, da je pobalin končno zaspal! In zdaj ko on spi, se bo princesa oglasila komaj se še skup držim, ampak ni druge... sem mela probleme z mojimi joški. Prejšnji teden je bla v levi ful velika zatrdlina, vsak dan večja, bolelo pa ko med dojenjem sem masirala, ni blo druge in HB je potem zginlo en dan. Naslednji dan sem mela desno čist rdečo, trdo, bolečo, kot pri tamali ko sem mela 1x začetek mastitisa. Še to bolelo kot pa je blo potem nasl. dan boljš. No, včeraj me je pa spet začela leva noro bolet, spet neke bule not in se tud dotaknit nisem smela, kaj šele da bi tamal vlekel. Ko sem ga pristavla, sem kar zraven. Matr, grem raj rodit še 1x in ni hudič, glih v to bolečo se bo zaganjal in jo grabil z rokami, pa tulil zraven in jo vlekel levo desno, da se mi je že mal trapast zdel vse skup od bolečin in sem hotla eno noč kar vse pustit in mu flašo narest no, zdaj upam da bo boljš, ko sem se mal zlajala Ponoč je še kar, vsaj to, ker čez dan spi MOGOČE 2x1 uro to je to. Dan polno zaseden, popoldne bo kakšno uro oči varuška, morm na CSD pa najraj bi še v kakšno trgovino zavila, da si vsaj mal glavo spočijem Darila - moj skoz tuli, da ni šans, da ji kaj kupva za praznike ker ma igrač polno, nič ne pospravlja, pa itak ne vem kaj naj ji kupm, da se bo sploh zaigrala od kolegice bo dobila kuhinjo, našim bom pa rekla, naj ji dajo denar, da ji kupim ene mal boljše čevlje. Od naju bo pa dobila tepih od Pu-ja za v sobico, to je to. Finančno smo pa itak bolj tko-tko, mormo mal gledat na € če hočemo met enkrat nov avto Ma je prav fino tipkat, ker že tko dolg nisem dost bo, kot sem rekla, tamala je zbujena vsem lep dan, se javim spet enkrat...