Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest bi pa zdele enga črnca a tapravega? sej maš prepoved sej veš da skoz neki naklada, pomojem sploh nima prepovedi, sam robe i tolk kot bi jo ona hotla, pol se pa na prepoved zgovarja Mal si te moram privoščit, danes si te še nisem ja le glej, da kakšnega dneva ne izpustiš ne, sej to imam kar na PCju napisano, da ne pozabim preden grem spat verjamem saj ne, da se dons ne bi že vidle, ampak sem pozabla vprašat a tebe kdaj boli spodaj pod trebuhom mene začne takoj, če sedim ali mal več stojim in pol se bolečina samo stopnjuje, če ne grem ležat, še hodit ne morm čist tko vprašam, ene majo te probleme, ene ne... da bi jaz toliko prehodila kot ti npr........ se skup ne spravim včasih se mi to dogaja, takrat mal izprežem, drugač sem si pa zadala, da dokler je vse "ok" delam na tem, da sem čim bolj v kondiciji, predvsem zaradi poroda in dnevov po tem... Upam, da mi rata itak da ti rata, ti si še čist fleksibilna in polna elementa jaz se pa počutim kot ena starka, ki se ne upa pripognit prej sem letala za tamalo sem in tja, zdaj me pa preveč boli no, ampak bo že, če sem v 1. preživela, ni da ne bi še zdaj