Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:35:30
|
|
|
|
Blacky*
|
ne da se mi pospravljat, sem čisto uničena... mooorto Grem malo kavč popeglat... oz. jogi imamo kar sredi dnevne sobe ker bova prebarvala posteljo. Spalnica bo po novem v črno beli kombinaciji. Že zdaj zgleda super. Val pa ima novo omaro in posteljo iz Ikee. In mu je všeč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:38:06
|
|
|
|
mlavla
|
pa še moji sončki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:39:54
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravljene sem se odločla, da vam mal pokažem kaj sem pacala ta vikend... sem si kar sama naredila tortico teli mafini so bili za enega prijatelja ..je mizar..pa je imel rd pa še eni mafini ki sem jih včeraj postregla domačim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:49:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem prišla pogledat če je že kaj novičk pa še vedno nič... no ja, pa jutri Mlavla, enkratne slike Zdaj grem pa spat, ker sem še komaj v sedečem položaju, pa še te noge so mi začele zatekat Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:54:26
|
|
|
|
mlavla
|
blacky...pa vesela sem, da si se nam spet mal oglasla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 22:25:41
|
|
|
|
dolenjka
|
No no, nikamor nisem šla, samo mizarjem sem se posvečala, pa cunjam Pregled BP, odprta 1 cm in če bom pridna, bom dočakala še 1 vikend kot kindersurprise Zdaj sva v grobem pospravila in počistila, nadaljujeva pa ju3, tko da grem počasi v mižule, samo javit sem se prišla, da ne bom česa obtožena Moram pa priznat, da me Ella že res dobro pozna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 6:48:36
|
|
|
|
blaža
|
Bravo mlavla, zelo lepa torta, pa muffini!! Ta mala dva sta pa tudi ful lušna. Ma kako je Blaž že zrasel. Jutro! Evo midva z Blažem sva vstala, še malo, pa grem Matijo zbudit. Je reku, da bo še enkrat eno obnovo za pravljico za bralno značko malo povadil, ko ima danes v šoli. Pol ju peljem in sem fraj. malo spet pokidam, pol pa po starem, se vam kej mogoče pridružim. Danes mam telovadbo od 18-19. Je bla že ura, da se malo razmigam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 9:23:13
|
|
|
|
ella79
|
dan sem vedla, da dolenjka ne gre kar brez odpustnice zdej pa draga prosim, da počivaš!! mlavla kok sta že velika tvoja sončka Blaž se mi zdi že pravi fantek res imaš krasna otročka. Tvoje mojstrovine zgledajo enkratno, da so okusne pa sploh ne dvomim. A ti si potem cel paket tičine kupila? A si bomo januarja spet kej delile?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 9:41:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, danes je 1 krasen dan. Vsi 3je oz 4je smo spali do 8h in se pol do 8.30 crkljali v postelji, zdajle je pa Stipe carico šele v varstvo peljal midva bova pa potem omarce prebrisala do konca in jih počasi začela polniti, pa nekaj likanja imam še v planu in posteljico za Maksa bom oblekla Se vam bom pa kaj v debati pridružila vmes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 9:50:30
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan sem vedla, da dolenjka ne gre kar brez odpustnice zdej pa draga prosim, da počivaš!! mlavla kok sta že velika tvoja sončka Blaž se mi zdi že pravi fantek res imaš krasna otročka. Tvoje mojstrovine zgledajo enkratno, da so okusne pa sploh ne dvomim. A ti si potem cel paket tičine kupila? A si bomo januarja spet kej delile? ella: ne spet sem si z enimi delila... ja januarja pa lahko spet me ponovimo "vajo"..če slučajno ne bom sama postala prevelik uporabnik te mase..saj noro uživam v tem delu.. pa hvala za komentarje... Blaž je pa res zelo zrasel..mah ravno danes je star 5 mesecev..čas tako hitro beži.. Aja pa Neža ni ne včeraj ne danes nič jokala ko smo šli v vrtec...upam, da tako tudi ostane... zdej se grem pa učit..imam v četrtek namreč še en izpit..Blažko pa ravno pančka pa grem čas izkoristit.. Dolenjka..če se ne "tipkava "več ti želim eno lepo porodno izkušnjo, pa zdravega otročka in pa da bo carica pridna sestrica...pa stipe še naprej najboljši očka (v kar sploh ne dvomim) Če se ne motim si v kratkem praznovala rd.?..Vse najboljše!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 10:02:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. No, saj sem jaz vedela, da bo dolenjka še domov prišla do konca svoje plane uresničit zdaj pa res še malo... Uživajte, vsem lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 10:03:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, mlavla, ko sva se zgovarjale glede dvd-jev, je moj že probal prepečt, pa sploh ne deluje zdaj čaka enega kolega, da bo še on probal, tako da ti javim, če bo šlo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 10:17:04
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aja, mlavla, ko sva se zgovarjale glede dvd-jev, je moj že probal prepečt, pa sploh ne deluje zdaj čaka enega kolega, da bo še on probal, tako da ti javim, če bo šlo ok..poročaj.. vem da obstajajo neki programi zato..pa hvala ti..k se še s tem ukvarjaš...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 10:25:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aja, mlavla, ko sva se zgovarjale glede dvd-jev, je moj že probal prepečt, pa sploh ne deluje zdaj čaka enega kolega, da bo še on probal, tako da ti javim, če bo šlo ok..poročaj.. vem da obstajajo neki programi zato..pa hvala ti..k se še s tem ukvarjaš... saj se ne ukvarjam jaz, tako da brez panike upam da čimprej dobiš!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 16:57:48
|
|
|
|
blaža
|
dan! se malo javim, ma lih tolko, da nas zvlečem z 2. trani še malo pa prideta moj pa Matija z nogomea, pol pa jaz šibam na telovadbo. Grem se nazaj z Blažm igrat. lep dan vsem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 17:59:41
|
|
|
|
mlavla
|
uf kakšno zatišje je danes tukaj... najbrž ste vse polno okupirane z otročki..kar je pa tud prav.. jst sem pa mal med knjigam...moram še do četrtka zdržat..pol bo pa spet lažje dihat..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 20:19:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Še sem doma Nisem uspela še nič speglat, zato grem zdaj vsaj za pol urice, pa Maksovo posteljico naštimat, pol bo pa počas čas za mižule, ker sem komaaaaaa Še dobro, da je jutri nov dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 20:40:47
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Vidim, da nas dolenjka pridno uboga in ne gre še nikamor brez odpustnice! mlavla, lepo torto si si naredila in tvoja škratka sta zelo simpatična . Se mi pa zdita Blaž in Neža zelo podobna. ella zelo lepo od tebe, da si se vrnila spet med nas. Ne vem kje si ves ta čas tičala Pri nas nič posebnega, le iz dneva v dan sem slabše volje, ker se sprašujem, kaj v vrtcu sploh počno, ker mi vsak dan naštimajo kup mokrih in usranih cunj. Danes npr. je umazala dvoje hlač in 4 majice + kar je imela na sebi . Da ne govorim, da je imela na majici vse ostanke kosila . Sem mogla dat majico kar v Vanish močit, ker se mi ta packarija sigurno ne bo oprala. Saj razumem, da se kak dan kaj ponesreči, al pa da jo 1x preoblečejo. Da se jim pa celo dopoldne moči in packa je pa že višek vsega . Sem jim že danes povedala, da ji doma še ne zaupam povsem kozarca s pijačo in da ga ji še vedno pridržim. Upam, da bodo kaj upoštevali. Bom pa jutri prav gotovo povedala, da naj ostanke hrane lepo splaknejo iz majic in hlač!!! To pride potem vse zaflekano, pol se pa dajaj z spravljanjem madežev iz njih.
< Sporočilo je popravil bamby -- 22.9.2009 20:41:53 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 21:03:47
|
|
|
|
ella79
|
čer uuuu bamby tale s cunjami je pa huda tok cunj zoja porabi v štirih dneh pomoje jim lahko kej rečeš oz. bi mogle vzgojiteljice same upoštevat, da otrok pri letu in pol ne more pojest sam celega kosila in sam piti sem brez besed...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 22.9.2009 21:26:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Vidim, da nas dolenjka pridno uboga in ne gre še nikamor brez odpustnice! mlavla, lepo torto si si naredila in tvoja škratka sta zelo simpatična . Se mi pa zdita Blaž in Neža zelo podobna. ella zelo lepo od tebe, da si se vrnila spet med nas. Ne vem kje si ves ta čas tičala Pri nas nič posebnega, le iz dneva v dan sem slabše volje, ker se sprašujem, kaj v vrtcu sploh počno, ker mi vsak dan naštimajo kup mokrih in usranih cunj. Danes npr. je umazala dvoje hlač in 4 majice + kar je imela na sebi . Da ne govorim, da je imela na majici vse ostanke kosila . Sem mogla dat majico kar v Vanish močit, ker se mi ta packarija sigurno ne bo oprala. Saj razumem, da se kak dan kaj ponesreči, al pa da jo 1x preoblečejo. Da se jim pa celo dopoldne moči in packa je pa že višek vsega . Sem jim že danes povedala, da ji doma še ne zaupam povsem kozarca s pijačo in da ga ji še vedno pridržim. Upam, da bodo kaj upoštevali. Bom pa jutri prav gotovo povedala, da naj ostanke hrane lepo splaknejo iz majic in hlač!!! To pride potem vse zaflekano, pol se pa dajaj z spravljanjem madežev iz njih. bamby..tole glede cunj je pa tud meni čudno..no naše pa niso še nikol preoblekli. .pa tud domov nikol ne gre tako zelo umazana..le kakšen manjši madež se najde kje..očitino se ji tud ne rata še tolk umazat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 7:40:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Danes sem doma, sama, nič kaj veliko volje do dela nimam...a bo danes kaj akcije No, sej carice še nisem odpeljala, kerčakam da mizar ena vrata nazaj pripelje ker nekaj ni štimalo, ampak to bo tik tak rešeno, pol me pa čaka likanje, ker včeraj nisem sfolgala do konca, sem pa vseeno Maksu posteljico pripravila Danes je že jesen in če moj malček želi, mu jaz dovolim da se rodi danes na prvi jesenski dan, Stipe bi jutri, da bo 24. tako kot Tara, če pa ne, naj bo pa v ponedeljek, ker jaz bi bila še en vikend doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 7:45:36
|
|
|
|
ella79
|
jutro dolenjka jaz sem danes za akcijo dobr si ti tole naštudirala glede datumov sam enga si vmes spustila vem da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 7:48:06
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! jaz ne bom za akcijo, ker grem čez 15 min delat. punce, ko se bunite da prihajajo iz vrtca umazani. meni je to čisto normalno, da je tako. logično, da ne znajo sami še jest pa pit, ma se pa učijo in če se učijo, ni druge kot, da so umazani. ker ne morejo vzgojiteljice 12 otrok hranit do konca šolskega leta. zdej jim pomagajo, imajo pa cilj, da jih naučijo jest same. In oni si verjetno tudi želijo jest sami. No vsaj Blaž si in se usračka tudi doma, ko je sam. nam so prav rekle, da naj ne dajemo nekih lepih in novih oblačil, da se lahko umažejo, ker tudi z slanim testom delajo, packajo z barvami, se igrajo z polento( imajo tak peskovnik v igralnici, če je slabo vreme)
< Sporočilo je popravil blaža -- 23.9.2009 7:50:19 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 8:13:22
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Jaz sem tudi za akcijo. redy steady Dolenjka ampak ti si res vse naštudirala v nulo... Samo kaj pa če mam Maks drugačne plane. Saj veš je močki in oni zeello radi kljubujejo ženskim planom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.9.2009 8:32:54
|
|
|
|
dolenjka
|
No fino punce, mizarji že finiširajo, še mal zalajam da bo vse kot je treba, odpeljem carico in bomo eno rekle Pinči, ja moški radi kljubujejo, sam ta bo zgleda priden in mamin sinko, ker je tako dolgo počakal, zdaj mi je praktično res vseeno kdaj bo privekal na svet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......