|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
21.9.2009 21:35:30   
Blacky*
ne da se mi pospravljat, sem čisto uničena... mooorto

Grem malo kavč popeglat... oz. jogi imamo kar sredi dnevne sobe ker bova prebarvala posteljo. Spalnica bo po novem v črno beli kombinaciji. Že zdaj zgleda super. Val pa ima novo omaro in posteljo iz Ikee. In mu je všeč user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.9.2009 21:38:06   
mlavla
pa še moji sončki

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.9.2009 21:39:54   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pozdravljene

sem se odločla, da vam mal pokažem kaj sem pacala ta vikend...

sem si kar sama naredila tortico

user posted image

user posted image

teli mafini so bili za enega prijatelja ..je mizar..pa je imel rd

user posted image

user posted image

pa še eni mafini ki sem jih včeraj postregla domačim
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.9.2009 21:49:28   
Februarka08
Sem prišla pogledat če je že kaj novičkuser posted image pa še vedno nič... no ja, pa jutriuser posted image

Mlavla, enkratne slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa spat, ker sem še komaj v sedečem položaju, pa še te user posted image noge so mi začele zatekatuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.9.2009 21:54:26   
mlavla
blacky...pa vesela sem, da si se nam spet mal oglaslauser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.9.2009 22:25:41   
dolenjka
No no, nikamor nisem šla, samo mizarjem sem se posvečala, pa cunjam user posted image

Pregled BP, odprta 1 cm user posted image in če bom pridna, bom dočakala še 1 vikend kot kindersurprise user posted image user posted image user posted image

Zdaj sva v grobem pospravila in počistila, nadaljujeva pa ju3, tko da grem počasi v mižule, samo javit sem se prišla, da ne bom česa obtožena user posted image

Moram pa priznat, da me Ella že res dobro pozna user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.9.2009 6:48:36   
blaža
Bravo mlavla, zelo lepa torta, pa muffini!!user posted image user posted image user posted image

Ta mala dva sta pa tudi ful lušna. Ma kako je Blaž že zrasel.user posted image user posted image user posted image

Jutro!

Evo midva z Blažem sva vstala, še malo, pa grem Matijo zbudit. Je reku, da bo še enkrat eno obnovo za pravljico za bralno značko malo povadil, ko ima danes v šoli.

Pol ju peljem in sem fraj. malo spet pokidam, pol pa po starem, se vam kej mogoče pridružim.

Danes mam telovadbo od 18-19. Je bla že ura, da se malo razmigam.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.9.2009 9:23:13   
ella79
dan user posted image
sem vedla, da dolenjka ne gre kar brez odpustnice user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa draga prosim, da počivaš!!

mlavla kok sta že velika tvoja sončka user posted image user posted image Blaž se mi zdi že pravi fantek user posted image res imaš krasna otročka. Tvoje mojstrovine zgledajo enkratno, da so okusne pa sploh ne dvomim. A ti si potem cel paket tičine kupila? A si bomo januarja spet kej delile?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.9.2009 9:41:01   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, danes je 1 krasen dan. Vsi 3je oz 4je smo spali do 8h user posted image user posted image user posted image in se pol do 8.30 crkljali v postelji, zdajle je pa Stipe carico šele v varstvo peljal user posted image midva bova pa potem omarce prebrisala do konca in jih počasi začela polniti, pa nekaj likanja imam še v planu in posteljico za Maksa bom oblekla user posted image

Se vam bom pa kaj v debati pridružila vmes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.9.2009 9:50:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dan 
sem vedla, da dolenjka ne gre kar brez odpustnice zdej pa draga prosim, da počivaš!!

mlavla kok sta že velika tvoja sončka Blaž se mi zdi že pravi fantek res imaš krasna otročka. Tvoje mojstrovine zgledajo enkratno, da so okusne pa sploh ne dvomim. A ti si potem cel paket tičine kupila? A si bomo januarja spet kej delile?

ella: ne spet sem si z enimi delila...

ja januarja pa lahko spet me ponovimo "vajo"..če slučajno ne bom sama postala prevelik uporabnik te mase..saj noro uživam v tem delu..

pa hvala za komentarje...

Blaž je pa res zelo zrasel..mah ravno danes je star 5 mesecev..čas tako hitro beži..

Aja pa Neža ni ne včeraj ne danes nič jokala ko smo šli v vrtec...upam, da tako tudi ostane...

zdej se grem pa učit..imam v četrtek namreč še en izpit..Blažko pa ravno pančka pa grem čas izkoristit..

Dolenjka..če se ne "tipkava "več ti želim eno lepo porodno izkušnjo, pa zdravega otročka in pa da bo carica pridna sestrica...pa stipe še naprej najboljši očka (v kar sploh ne dvomim)
Če se ne motim si v kratkem praznovala rd.?..Vse najboljše!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.9.2009 10:02:13   
Februarka08
Dan.

No, saj sem jaz vedela, da bo dolenjka še domov prišla do konca svoje plane uresničituser posted image zdaj pa res še malo...user posted image

Uživajte, vsem lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.9.2009 10:03:21   
Februarka08
Aja, mlavla, ko sva se zgovarjale glede dvd-jev, je moj že probal prepečt, pa sploh ne delujeuser posted image user posted image zdaj čaka enega kolega, da bo še on probal, tako da ti javim, če bo šlouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.9.2009 10:17:04   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, mlavla, ko sva se zgovarjale glede dvd-jev, je moj že probal prepečt, pa sploh ne delujeuser posted image user posted image zdaj čaka enega kolega, da bo še on probal, tako da ti javim, če bo šlouser posted image

ok..poročaj..
vem da obstajajo neki programi zato..pa hvala ti..k se še s tem ukvarjaš...

Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.9.2009 10:25:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ok..poročaj..
vem da obstajajo neki programi zato..pa hvala ti..k se še s tem ukvarjaš...

saj se ne ukvarjam jaz, tako da brez panikeuser posted image user posted image upam da čimprej dobiš!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.9.2009 16:57:48   
blaža
dan!

se malo javim, ma lih tolko, da nas zvlečem z 2. trani user posted image

še malo pa prideta moj pa Matija z nogomea, pol pa jaz šibam na telovadbo. Grem se nazaj z Blažm igrat. lep dan vsem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.9.2009 17:59:41   
mlavla
uf kakšno zatišje je danes tukaj...

najbrž ste vse polno okupirane z otročki..kar je pa tud prav..

jst sem pa mal med knjigam...moram še do četrtka zdržat..pol bo pa spet lažje dihat..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.9.2009 20:19:46   
dolenjka
Čer user posted image

Še sem doma user posted image user posted image

Nisem uspela še nič speglat, zato grem zdaj vsaj za pol urice, pa Maksovo posteljico naštimat, pol bo pa počas čas za mižule, ker sem komaaaaaa user posted image

Še dobro, da je jutri nov dan user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.9.2009 20:40:47   
bamby
Čer!
Vidim, da nas dolenjka pridno uboga in ne gre še nikamor brez odpustnice! user posted image

mlavla, lepo torto si si naredila in tvoja škratka sta zelo simpatična user posted image user posted image user posted image . Se mi pa zdita Blaž in Neža zelo podobna.

ella zelo lepo od tebe, da si se vrnila spet med nas. Ne vem kje si ves ta čas tičala user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič posebnega, le iz dneva v dan sem slabše volje, ker se sprašujem, kaj v vrtcu sploh počno, ker mi vsak dan naštimajo kup mokrih in usranih cunj. Danes npr. je umazala dvoje hlač in 4 majice + kar je imela na sebi user posted image user posted image user posted image  user posted image . Da ne govorim, da je imela na majici vse ostanke kosila user posted image user posted image . Sem mogla dat majico kar v Vanish močit, ker se mi ta packarija sigurno ne bo oprala. Saj razumem, da se kak dan kaj ponesreči, al pa da jo 1x preoblečejo. Da se jim pa celo dopoldne moči in packa je pa že višek vsega user posted image . Sem jim že danes povedala, da ji doma še ne zaupam povsem kozarca s pijačo in da ga ji še vedno pridržim. Upam, da bodo kaj upoštevali. Bom pa jutri prav gotovo povedala, da naj ostanke hrane lepo splaknejo iz majic in hlač!!! To pride potem vse zaflekano, pol se pa dajaj z spravljanjem madežev iz njih.

< Sporočilo je popravil bamby -- 22.9.2009 20:41:53 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.9.2009 21:03:47   
ella79
čer user posted image
uuuu bamby tale s cunjami je pa huda user posted image user posted image user posted image tok cunj zoja porabi v štirih dneh user posted image pomoje jim lahko kej rečeš oz. bi mogle vzgojiteljice same upoštevat, da otrok pri letu in pol ne more pojest sam celega kosila in sam piti user posted image sem brez besed...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.9.2009 21:26:11   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!
Vidim, da nas dolenjka pridno uboga in ne gre še nikamor brez odpustnice! user posted image

mlavla, lepo torto si si naredila in tvoja škratka sta zelo simpatična user posted image user posted image user posted image . Se mi pa zdita Blaž in Neža zelo podobna.

ella zelo lepo od tebe, da si se vrnila spet med nas. Ne vem kje si ves ta čas tičala user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič posebnega, le iz dneva v dan sem slabše volje, ker se sprašujem, kaj v vrtcu sploh počno, ker mi vsak dan naštimajo kup mokrih in usranih cunj. Danes npr. je umazala dvoje hlač in 4 majice + kar je imela na sebi user posted image user posted image user posted image  user posted image . Da ne govorim, da je imela na majici vse ostanke kosila user posted image user posted image . Sem mogla dat majico kar v Vanish močit, ker se mi ta packarija sigurno ne bo oprala. Saj razumem, da se kak dan kaj ponesreči, al pa da jo 1x preoblečejo. Da se jim pa celo dopoldne moči in packa je pa že višek vsega user posted image . Sem jim že danes povedala, da ji doma še ne zaupam povsem kozarca s pijačo in da ga ji še vedno pridržim. Upam, da bodo kaj upoštevali. Bom pa jutri prav gotovo povedala, da naj ostanke hrane lepo splaknejo iz majic in hlač!!! To pride potem vse zaflekano, pol se pa dajaj z spravljanjem madežev iz njih.

bamby..tole glede cunj je pa tud meni čudno..no naše pa niso še nikol preoblekli.user posted image .pa tud domov nikol ne gre tako zelo umazana..le kakšen manjši madež se najde kje..očitino se ji tud ne rata še tolk umazat...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.9.2009 7:40:02   
dolenjka
Dan user posted image

Danes sem doma, sama, nič kaj veliko volje do dela nimam...a bo danes kaj akcije user posted image user posted image

No, sej carice še nisem odpeljala, kerčakam da mizar ena vrata nazaj pripelje ker nekaj ni štimalo, ampak to bo tik tak rešeno, pol me pa čaka likanje, ker včeraj nisem sfolgala do konca, sem pa vseeno Maksu posteljico pripravila user posted image user posted image user posted image

Danes je že jesen in če moj malček želi, mu jaz dovolim da se rodi danes user posted image na prvi jesenski dan, Stipe bi jutri, da bo 24. tako kot Tara, če pa ne, naj bo pa v ponedeljek, ker jaz bi bila še en vikend doma user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.9.2009 7:45:36   
ella79
jutro user posted image
dolenjka jaz sem danes za akcijo user posted image user posted image dobr si ti tole naštudirala glede datumov user posted image user posted image sam enga si vmes spustila user posted image user posted image user posted image user posted image
vem da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj.....

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.9.2009 7:48:06   
blaža
Jutro!

jaz ne bom za akcijo, ker grem čez 15 min delat.

punce, ko se bunite da prihajajo iz vrtca umazani. meni je to čisto normalno, da je tako. logično, da ne znajo sami še jest pa pit, ma se pa učijo in če se učijo, ni druge kot, da so umazani. ker ne morejo vzgojiteljice 12 otrok hranit do konca šolskega leta. zdej jim pomagajo, imajo pa cilj, da jih naučijo jest same. In oni si verjetno tudi želijo jest sami. No vsaj Blaž si in se usračka tudi doma, ko je sam.

nam so prav rekle, da naj ne dajemo nekih lepih in novih oblačil, da se lahko umažejo, ker tudi z slanim testom delajo, packajo z barvami, se igrajo z polento( imajo tak peskovnik v igralnici, če je slabo vreme)

< Sporočilo je popravil blaža -- 23.9.2009 7:50:19 >

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.9.2009 8:13:22   
pina-1
Jutro.
Jaz sem tudi za akcijo. redy steadyuser posted image
Dolenjka ampak ti si res vse naštudirala v nulo... Samo kaj pa če mam Maks drugačne plane. Saj veš je močki in oni zeello radi kljubujejo ženskim planomuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.9.2009 8:32:54   
dolenjka
No fino punce, mizarji že finiširajo, še mal zalajam da bo vse kot je treba, odpeljem carico in bomo eno rekle user posted image

Pinči, ja moški radi kljubujejo, sam ta bo zgleda priden in mamin sinko, ker je tako dolgo počakal, zdaj mi je praktično res vseeno kdaj bo privekal na svet user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......