Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 18:39:11
|
|
|
|
SURF
|
Aja Majchy-super,da si sta se odločla,še za en zakladek Bomo kr čakale,da boš povedala kakšno fajn novico pol pa jokale..od veselja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 18:40:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Aja Majchy-super,da si sta se odločla,še za en zakladek Bomo kr čakale,da boš povedala kakšno fajn novico pol pa jokale..od veselja hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:07:25
|
|
|
|
|
Dan, da se še jaz malo javim moje stanje nespremenjeno...bo že upajmo... Katjusa bravo za vrtec Florjan je po mojem najblolj vesel... nisem pozabla nate takoj ko pridem do pošte ti pošljem ampak sam da se mal sestavim k sebi...sej veš zakaj in kako upajmo na najbolje ampak ne kaže najbolje Majchy bravo za še eno bebico upam da se vam prime Avjy bravi Tisi za obrat Vsem čestitke za preglede in seveda vsem čestitke za obmesečnice Sej vem da nisem vse pokomentirala ampak upam da niste jezne se ne spomnim sej ko pridem k sebi bo bolje... Lepo se imejte punce s svojimi sončki... Drugače pa naše spanje lahko rečem že trkam kar vredu oz.en dan super drugi dan pa malo slabše naše najdaljše spanje je bilo to noč od 18.00-05.30 drugače pa recimo se zbudimo tam enkrat od 02 do 04 ure lepo spimo lahko rečem... Aja pa še nekaj a so mogoče kateri zakoni naše države bolj poznani...imam eno zadevo pa ne vem kako in kaj...
< Sporočilo je popravil cita -- 4.6.2009 19:15:56 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:30:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Aja pa še nekaj a so mogoče kateri zakoni naše države bolj poznani...imam eno zadevo pa ne vem kako in kaj... Če poveš približno za kaj se gre, ti bomo mogoče znale pomagati.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:31:06
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Aja pa še nekaj a so mogoče kateri zakoni naše države bolj poznani...imam eno zadevo pa ne vem kako in kaj... Če poveš približno za kaj se gre, ti bomo mogoče znale pomagati. Lahko kateri na ZS tkole ne bi rada govorila...upam da razumete...nekaj glede sodišča...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:33:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo odločeno ta vikend za nas morje odpade.....ni mi za it, da bomkr čakala iz kerga konca se bo ulilo so skos napovedane plohe tak da bomo raje prestavli in bomo šli ko bomo res lahko uživali....pa še voda je zdej res mrzla tak, da tud florjan nebi imel od morja nič Upam, da nisi preveč slabe volje zaradi tega....Bo, glede na vreme res bolje, da se ne izpostavljate.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:36:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Aja pa še nekaj a so mogoče kateri zakoni naše države bolj poznani...imam eno zadevo pa ne vem kako in kaj... Če poveš približno za kaj se gre, ti bomo mogoče znale pomagati. Lahko kateri na ZS tkole ne bi rada govorila...upam da razumete...nekaj glede sodišča... Aha, mi je že jasno o čem približno se gre. Sicer se ob takih zadevah jaz vsedem pred računalnik in grem prebirat zakone, od A do Ž, tudi dopolnitve. Če pa mi kaj ni jasno vprašam pri pravnikih (pravniki.net).
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:38:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Aja pa še nekaj a so mogoče kateri zakoni naše države bolj poznani...imam eno zadevo pa ne vem kako in kaj... Če poveš približno za kaj se gre, ti bomo mogoče znale pomagati. Lahko kateri na ZS tkole ne bi rada govorila...upam da razumete...nekaj glede sodišča... Aha, mi je že jasno o čem približno se gre. Sicer se ob takih zadevah jaz vsedem pred računalnik in grem prebirat zakone, od A do Ž, tudi dopolnitve. Če pa mi kaj ni jasno vprašam pri pravnikih (pravniki.net). ne ne ni to kar misliš sigurno ne...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:39:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Napiši mi na zs, če želiš.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:45:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Napiši mi na zs, če želiš. Pišem ti že...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:55:35
|
|
|
|
Pupka
|
Sem vas prebrala in pol nisem sproti komentirala... Bumbar jaz. Naš bejbi je danes čez dan spal mogoče 3 ure- ne vem če. Se je pa tak smejal- tisto naglas. Jaz sem skor jokala zraven. Se je že prej kdaj, sam danes je bil pa prav posrečen. Pa za lase me cuka da je groza. Sem pa danes spet bla pr pečenju- sem nardile buhtlje z nutelo mljask. Kaj bomo pa jutri.? Mislim da palačinske z suto (sirove palačinke) mljask-mljask. In jaz celo upam da bom shujšala. Zdaj mam pa glih še 5 minut cajta za igrco. Pupe zapomnite si: ste super punce, še boljše žene in partnerke in tanajtabulše mame.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 19:57:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sem pa danes spet bla pr pečenju- sem nardile buhtlje z nutelo mljask. Kaj bomo pa jutri.? Mislim da palačinske z suto (sirove palačinke) mljask-mljask. In jaz celo upam da bom shujšala. A imaš ta ?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 20:01:09
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sem pa danes spet bla pr pečenju- sem nardile buhtlje z nutelo mljask. Kaj bomo pa jutri.? Mislim da palačinske z suto (sirove palačinke) mljask-mljask. In jaz celo upam da bom shujšala. A imaš ta ? a-a
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 20:18:22
|
|
|
|
|
Mlea poslano...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 20:31:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Mlea poslano... nič nism dobla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 20:43:06
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Mlea poslano... nič nism dobla... hmmm kk ne??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 20:44:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Mlea poslano... nič nism dobla... poglej zdej...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 20:55:09
|
|
|
|
črticaa
|
lahko noč,... sm prebrala vse, sam nimam nč za pokomentirat,... grem še mal na FB
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:09:51
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Samo povem da je šoping uspel. sem dobla kopalke, možeku so všeč no jej meni tud. Potem smo šle še na pijačko in mi je toookkk pasalo Sedaj šibam spat k sem čist zaspana in zmatrana . nočko pa se zjutrej tipkamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:11:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Mlea poslano... nič nism dobla... poglej zdej... Ja sem, berem, razmišljam. Bom še malo počekirala po netu. A ti je ljubše, če ti po mailu odpišem????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:13:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sedaj šibam spat k sem čist zaspana in zmatrana . Pol si pa zihr MILION KOPALK MOGLA PROBAT.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:14:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Mlea poslano... nič nism dobla... poglej zdej... Ja sem, berem, razmišljam. Bom še malo počekirala po netu. A ti je ljubše, če ti po mailu odpišem???????? Lahko na mail prosim sej če želiš če ti ni akj jasno lahko mal bolj na široko povem...maš mail??'
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:17:12
|
|
|
|
Onasiss
|
KOLUMBO-oprosti, če je bil moj otrok danes predrzen . Je kaznovan in upam, da ponovimo v boljšem vremenu. Je "odljudu" (prevod=obljubu), da bo pridn. Ampak hlače pa vseen pogreša, je bila to prva stvar, ki jo je povedu Onasisu, ko je dam pršu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:18:43
|
|
|
|
Onasiss
|
cita-imaš zs.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:21:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea cita-imaš zs. mail si mi poslala a ne??ti napišem kaj več...joj kk sem jz zmešana...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?