|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
4.6.2009 13:49:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami

Mi pa andreja šifrerja k je men itak zakon. Tok ma lepe komadeuser posted image

če bi ga poznala, jih ne bi več poslušalauser posted image

O bi bi. Ma preveč lepe komade.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.6.2009 13:55:17   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami

martin je tudi njegov fan user posted image .

A ma najraj martinovega lulčka?user posted image user posted image user posted image user posted image  (k je kot metuljček)user posted image

ja seveda, ga na pamet zna. pa se tisto uspavanko, pa prepelico, pa simena in agato user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.6.2009 13:55:30   
Katjusa

jst ga redko poslušam ga pa večkrat pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men so tud komadi OK in mi na to koga poslušam in koga ne ne igra vloge če ga poznam al ne pa kakšen je sej pojem si za dobro voljo in če gre komad lepo v uho in se ga da mal zepet je men čist dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.6.2009 13:56:18   
Katjusa
jst tud večktrat pojem tisto....
vsaka zvezda na nebu.....
pa vse manj je dobrih gostiln....
in tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.6.2009 13:56:38   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst ga redko poslušam ga pa večkrat pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men so tud komadi OK in mi na to koga poslušam in koga ne ne igra vloge če ga poznam al ne pa kakšen je sej pojem si za dobro voljo in če gre komad lepo v uho in se ga da mal zepet je men čist dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo katjuša, lepo si napisala kar sem jst misnla.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.6.2009 13:58:12   
birdy

A ma najraj martinovega lulčka?user posted image user posted image user posted image user posted image  (k je kot metuljček)user posted image

ja seveda, ga na pamet zna. pa se tisto uspavanko, pa prepelico, pa simena in agato user posted image

Prepelica se v detelji suče(huhu), škrjanček...user posted image
Mi je pa najlepša uspavanka za evouser posted image , pa gorska roža.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.6.2009 14:03:17   
Urša08
Jaz tud rada Šifrerja poslušam user posted image user posted image user posted image

Ker je dons en tak čudn dan sem se spravla na pospravljanje, sem posesala, pomila, wc počistla, pa eno rundo cunj zrihtala,... Popoldan pa šibam s prijateljico v šoping po kopalke. Upam da kej dobim. Moj bo varuška, jaz bom mela pa par uric samo zase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.6.2009 14:06:45   
piskot

Prepelica se v detelji suče(huhu), škrjanček...user posted image
Mi je pa najlepša uspavanka za evouser posted image , pa gorska roža.

Ko smo izvedeli, da bomo imeli Martina, sem sla kupit CD od Sifrerja in sem se v avtu ko je bila Gorska roza cist do konca zjokala. Hormoni pac user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.6.2009 14:12:11   
piskot
No sej, ene par mesecev pred tem, preden sem delala test sem pa jokala ob radijskem intervjuju s Petro Majdic user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.6.2009 14:18:10   
tanci29
o šifrer...ja men je tud dober, si morm kakšen cd kupit....trenutno sem udarjena na plestenjaka

piškot-boga ana, upam da se porihta tole do pondelka...jest sem tud bla neki jokava v nosečnosti, ta drugič še bolj

urša-mava obe dons en čudn dan, jest sem tud taka žalostna, pa ne vem čist zakaj, sem pa dons ugotovila, da je erikova bolezen prišla orng za mano in sem čist sesuta zarad tega...počutim se tako nemočno, pa je vsega hudega že dva meseca za mano...sej se bova sestavli skupaj in bo bolje

birdy-o kok si fajn, sem te že ful pogrešala...super za napredek pri kristi

mlea-kako si ti bejbi...upam da si bolje, kako je z vozički

jest sem dons naročila od hauka za dva...tko da na naslednje srečanje bom erika prpela kr u voziček in bom mal laži dihalauser posted image

nč pupike lepo se mejte...ziher sem vas en kup spustila, sorry imam vas use radauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.6.2009 14:20:20   
tanci29

No sej, ene par mesecev pred tem, preden sem delala test sem pa jokala ob radijskem intervjuju s Petro Majdic user posted image .

če povem kje sem jest jokala se boste vse zjokale od tega kok sem smotana

Olimpijske Igre dirke kolesarske...ne morš verjet, moj je skor dol padu k me je gledu kok sm puščala...

sem pa sedaj po porodih itak ena jokica, še reklama me u jok sprav

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.6.2009 14:23:13   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

če povem kje sem jest jokala se boste vse zjokale od tega kok sem smotana

Olimpijske Igre dirke kolesarske...ne morš verjet, moj je skor dol padu k me je gledu kok sm puščala...

sem pa sedaj po porodih itak ena jokica, še reklama me u jok sprav

Enako. Komi čakam da nehajo hormoni noret da spet ratam jstuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.6.2009 14:56:15   
MIHAILO
BARBARA GS te cotke so iz c&a...
URSA zakaj pa nimas se enega in je problem resen...ne bodi zalostna ampak hitro v akcijouser posted image
DOPUST mi gremo 25.7.v bosno ,mal morje,,mal na ZLATIBOR..

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.6.2009 15:18:22   
brkn83
evo midva sva se zdej najedla, zdej pa se bova počasi zrihtala in šibava na kavico. Čeprav časa ni veliko, ker se moram učiti za izpit.
Grem zdej nika zrihtat. Se beremo potem kasneje kaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.6.2009 15:31:48   
Čebel@
ola!sem že nazajuser posted image
no poročilo:vse so pomazaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.....mislim da ni isto čufti in polpetiuser posted image nisem ziheruser posted image user posted image user posted image

zdej pa popokam Haniko in greva eno kitico odsmrčati

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.6.2009 16:27:54   
tanci29
KJE STE FEBRUARČICE

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.6.2009 16:29:38   
tanci29
majchy-bravo za čufte...si ta prava kuharca

brkn-uživčkej na kavici

urša-a si dobla kopalke

mlea in kolumbo-ne tok čvekat, pr nas je že dež pa sonce pa dež ne mnore se odločt

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.6.2009 16:39:59   
claud
o tanči-a si kj bolš? ah sj sm jst tud čist čorava dons-nč mi ni ratal spat.....no vsaj da tamala spiuser posted image

jokcanje.-no comment-mene tud......una me je v jok spravla za kinder....k sta mamica pa punčka....sj bo šlo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.6.2009 17:14:38   
Katjusa
evo odločeno ta vikend za nas morje odpade.....ni mi za it, da bomkr čakala iz kerga konca se bo ulilo so skos napovedane plohe tak da bomo raje prestavli in bomo šli ko bomo res lahko uživali....pa še voda je zdej res mrzla tak, da tud florjan nebi imel od morja nič

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.6.2009 18:00:48   
Maksi1
Živijo, bejbike.

Naša noč je bla bolj neprespana, ker je bla naša pupa malo sitkana. Ma sej se je potem čez dan odkupla, ker se smeji in klepeta na veliko.

Zobi - pri nas še nič, razen potokov sline.

Deja - user posted image  za dopust.

Ajvi - čestitke za prekuc.

Mlea - dobro darilo si napravila za očeta in user posted image  za minus kile,

Majchy - user posted image  za čufte, ki SO isto kot polpeti  z omako.

Čestitam tudi za mini RD Dominiku, Žigi in Niku!

Šifrer - meni so tudi všeč tastari komadi, novejši pa nikakor. Je pa res, da kot oseba mi deluje en velik važič. Pameten za umret.

Urša - upam, da si uživala v prostem popoldnevu.

Mihajlo - user posted image  za nove cunjice.

Katjuša - čestitke za vrtec!

Tanci - upam, da se pri vas kmalu vse uredi.

Sunny - se bova slišale, da se vse zmenimo.

Birdy - user posted image  za mere in piko. Moja je tudi fajn jokala. Ko pa je prespala, ni vedela več za nč.

No uživajte, mi bomo zdej povečerjali.

Papa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.6.2009 18:01:14   
SURF
Pozdravljene.

Katjuša a sem že prepozna za kolaž?

Dolgo se nisem oglasila,vmes sem mejčkeno pokukala...so pestri dnevi za mano,kr naprej pri gin.,zdravnikih...sem imela zopet vročino,vnetje nožnice...imam povišane levkocite..nekaj naj bi se dogajalo,vendar ne vedo kaj,bila sem celo na infekcijskemuser posted image user posted image utrujeeeeenaa sem non-stop,kot da sem največji lenuh na svetu...
Patricija je pa sonček,danes je bil cepljena,je malo zavriskala.Težka je 6500kg in velika 63cmuser posted image Pred dvema dnevoma se je zopet prekotalila in mislim da bi bil to pravi datum,ker je še večkrat potem to naredilauser posted image .Pediatrinja je rekla ,da jo naj nosimo bolj pokonci v podprtem položaju,da si bo lahko krepila mišice.

Šifrer-user posted image Meni tudi zapoje kdajuser posted image

Črtica-Sem si sposodila tvojo ločevalno črto,sem dala zvezdice,da mi neboš računala za avtorske praviceuser posted image .

Birdy-Kaj pa so ti potem rekli zaradi zategnjenosti,moraš kak hendling,ker midve ga morava malo...bi tud naj bilo nekaj v tej smeri.

Urša-Te čisto popolnoma razumem,kako ti je ob tem k si pospravila zibko,cotke...js sem se tudi tolk zjokala,k sem pospravlala in ko sem prišla do tistih rokavič,k jih je imela po poroduuser posted image user posted image so me čustva čist prevzela.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.6.2009 18:04:03   
SURF
Claud-user posted image user posted image mene tudi tistauser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.6.2009 18:09:53   
Čebel@
ola!
salt........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu se vse pošlihtalo in da nehaš hodit okoli zdravnikov
maksi......user posted image user posted image user posted image user posted image ker si tako pridna in nas pokomentiraš.....hvala za razlago,res nisem vedlauser posted image
katjuša......škoda za morjeuser posted image .....sej bo še veliko lepih vikendov,pa še Florjan bo lahko plaval v ne preveč mrzli vodi(zame je morje premrzlo tudi ko ima 25Cuser posted image )user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.6.2009 18:19:25   
Čebel@
katjuša......bom  še danes poslala fotko,samo čakam da mi možek najde kabel(ga je založiluser posted image ).......salt hvala ker si me spomnila,da je še nisem nalepilauser posted image

možek pa spet češnje obirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.6.2009 18:23:27   
SURF
VANDAME-Sem ti nekaj skopirala,meni je pomagalo,ko sem jih rabilauser posted image

Kako nastavek nataknemo

Mnenja o tem, kateri izmed načinov natikanja je najboljši, so različna. Tukaj je nekaj predlogov:

• Preden nastavek položite na dojko, vtaknite bradavico na sredo izboklinice, potem pa s prsti pogladite po obodu, da se nastavek uleže.
  • Preden nastavek položite na dojko, mehek rob zavihajte navzven; šele potem ga odvihajte in s prsti pogladite po njem, da se prilepi ob kožo.
  • Konico nastavka potisnite do polovice navzdol in jo takšno položite nad bradavico; potem počasi popuščajte pritisk in dovolite, da silikonski vršiček pravilno objame bradavico.
  • Nastavek se bo kože bolj držal, če ga boste pred uporabo namočili v vročo ali toplo vodo ali pa nanj le po robu nanesli drobec čiste lanolinske kreme.

• Vrste nastavkov za dojenje
    Danes so nastavki za dojenje izdelani iz silikona, tako da so tanjši in mehkejši od starejših modelov iz gume. Na voljo so v dveh oblikah, krožni in polkrožni. Pri krožnem nastavku gre za silikonski krožec z nekoliko bolj čvrsto središčno izboklino – vršičkom, ki se prilega bradavici. Pri polkrožnem nastavku pa je mehki obod prirezan, tako da tvori neke vrste polkrog, kar omogoča, da se dojenčkov nos med dojenjem lahko dotika materine kože. Obenem zato, ker je obod prirezan, ne prihaja do tega, da bi se vihal nazaj in se zarezoval v dojenčkov obraz.

Velikost

Nastavek za dojenje se mora, če naj bo učinkovit, lepo prilegati tako otroku kot materi. Paziti je treba na dolžino vršička (»bradavice«) in njegov premer. Po dolžini se mora prilegati otrokovim ustom, tako da seže konica vršička dovolj globoko proti nebu, da spodbuja učinkovito sesanje, ne pa pregloboko, tako da bi ga sililo v davljenje. Na splošno velja, da so za manjše dojenčke ustreznejše krajše konice, za večje dojenčke pa daljše. Po obsegu se mora izboklinica prilegati materini bradavici, tako da se lepo usede nanjo, ne da bi bila preohlapna ali pretesna.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?