Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:25:38
|
|
|
|
kaja02
|
čer punce!!! sem mal preletale vaše strani, pa nisem mogla mimo slikic, kok mate luštne otročke!!!!!! cita- komi čakam na čvek!!!!da vidim še eno odraslo osebo, ki pa ni žlahta ( HB, ker jih mam že prek glave)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:26:17
|
|
|
|
vandame
|
Surf- hvala ti to bi mi mogla že una v lekarn povedat ne da mi vi kle razlagate pa še plačane so madona jim. še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:28:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 čer punce!!! sem mal preletale vaše strani, pa nisem mogla mimo slikic, kok mate luštne otročke!!!!!! cita- komi čakam na čvek!!!!da vidim še eno odraslo osebo, ki pa ni žlahta ( HB, ker jih mam že prek glave) Seveda jutri pade čvek... komaj čakam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:40:25
|
|
|
|
|
mlea poslala sem ti mail...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 21:50:54
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Birdy-Kaj pa so ti potem rekli zaradi zategnjenosti,moraš kak hendling,ker midve ga morava malo...bi tud naj bilo nekaj v tej smeri. Pravilen hendling naj bi že od štarta. Pa mi ne dela problemov ker sem pri Neli res nujno mogla uporabljat hendling skor celo leto. Tko je če ma otrok že pri porodu poškodbo, ti že ta drug dan v porodnišnici pridejo pokazat. Prov Kristi prilagojen hendling je pa sam to da ji moram roke mal naprej dajat, da jih kokr prekriža na prsih. Pa pri kravcah rokice popravljat (lih zarad pilotiranja), pa čim več spodbujat da ma rokce naprej. Moram pa rečt da sem vesela ker sem pri Neli hodila na fizioterapijo. Tko bolj vem (ker mi je povedala fizioterapevtka vse na kar je treba bit pozoren) kaj je vredu pa kaj ne. Ni pa stanje neki ful grozno, ampak če bom pa pustila da dela po svoje pa lahko še je.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:16:37
|
|
|
|
boma2
|
dober večer... kako ste kaj? Upam, da vas ni zamrznilo.. mene je danes tako zeblo, da je kr groza vse skupaj... Birdy... prov boga si.... grem še mal brat za nazaj... Mene še vedno nekaj zanima, sej sem že vprašala ampak nisem zasledila odgovora... Zanima me kdaj lahko dojenčka v vožičku dvignemo na višji nivo... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:17:24
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Aja Majchy-super,da si sta se odločla,še za en zakladek Bomo kr čakale,da boš povedala kakšno fajn novico pol pa jokale..od veselja pot tole se pa kr podpišem... bravo surf.. nis mogla boljš napisat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:18:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sem pa danes spet bla pr pečenju- sem nardile buhtlje z nutelo mljask. Kaj bomo pa jutri.? Mislim da palačinske z suto (sirove palačinke) mljask-mljask. In jaz celo upam da bom shujšala. Zdaj mam pa glih še 5 minut cajta za igrco. Pupe zapomnite si: ste super punce, še boljše žene in partnerke in tanajtabulše mame. joj tole bi tud jest pojedla... :) mljask
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:23:42
|
|
|
|
birdy
|
Moja ma zdej že ene dva-tri tedne naklon v ležalniku dvignjen. Ne glih pokonc, recimo za ene dve stopnje gor. Tud v vozičku k ga ma noter za spat ma dvignjen naklon kadar ne spi. Ma tam ene 30 stopinj pomoje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:25:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO malo novih cunjic smo nabavli in zdaj sem ga slikala kako je pancal... full lepe cotke... :) kje si kupila?
< Sporočilo je popravil boma2 -- 4.6.2009 22:27:20 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:25:51
|
|
|
|
Onasiss
|
CITA, ČE SI ŠE TUKAJ-IMAŠ MAIL.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:28:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Moja ma zdej že ene dva-tri tedne naklon v ležalniku dvignjen. Ne glih pokonc, recimo za ene dve stopnje gor. Tud v vozičku k ga ma noter za spat ma dvignjen naklon kadar ne spi. Ma tam ene 30 stopinj pomoje. full hvala birdy.... kdaj ga pa lahko kopamo v bazenu.. toplice, in v bazenu z morsko vodo? A mogoče kej veš?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:29:59
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy nasa je tudi mal zategnjena nazaj, pa so nam pokazali v razvojni cisto drugac hendling kot ga v soli za starse. Tam govorijo, da mora bit otrocek ravno nosen, nasa pa mora bit ko v lupinci zvita. Pa pri kravicah moramo rokice naprej vlacit in jih stegovat. Kaj pa je to pilotiranje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:31:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea CITA, ČE SI ŠE TUKAJ-IMAŠ MAIL. sem tukaj grem pogledat....hvala že v naprej...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:33:53
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Punce a veste kateri bazeni so primerni za majhne dojencke (kje so) ali kje lahko to najdem :) Thanks
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:34:34
|
|
|
|
BarbaraGS
|
boma2 imas ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:35:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy nasa je tudi mal zategnjena nazaj, pa so nam pokazali v razvojni cisto drugac hendling kot ga v soli za starse. Tam govorijo, da mora bit otrocek ravno nosen, nasa pa mora bit ko v lupinci zvita. Pa pri kravicah moramo rokice naprej vlacit in jih stegovat. Kaj pa je to pilotiranje? Moja pa ima, ko pase kravice roke naprej. Men se pa včasih zdi, da ima tako bolj naprej, a je to uredu???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:35:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy nasa je tudi mal zategnjena nazaj, pa so nam pokazali v razvojni cisto drugac hendling kot ga v soli za starse. Tam govorijo, da mora bit otrocek ravno nosen, nasa pa mora bit ko v lupinci zvita. Pa pri kravicah moramo rokice naprej vlacit in jih stegovat. Kaj pa je to pilotiranje? Pilotiranje je ko otrok namest da bi dal pri pasenju kravic rokice naprej in se nanje oprl da rokice vstran. Sej veš, k krila na letalu k so v pravem kotu na trup Kako to mislš stegovat rokice? Jst moram sam v ta prav položaj naštimat, oziroma pomagat pridt do tapravega položaja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:37:37
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Punce a veste kateri bazeni so primerni za majhne dojencke (kje so) ali kje lahko to najdem :) A to misliš kopališča??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:40:26
|
|
|
|
|
mlea prebrala pa ti še nekaj odpisala.... hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:43:17
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy nasa je tudi mal zategnjena nazaj, pa so nam pokazali v razvojni cisto drugac hendling kot ga v soli za starse. Tam govorijo, da mora bit otrocek ravno nosen, nasa pa mora bit ko v lupinci zvita. Pa pri kravicah moramo rokice naprej vlacit in jih stegovat. Kaj pa je to pilotiranje? Moja pa ima, ko pase kravice roke naprej. Men se pa včasih zdi, da ima tako bolj naprej, a je to uredu??? Pomoje je. Mogoče se pa sam hoče že na dlani opret. Prva stopnja je ko pase kravice tko da na celi roki pa na komolcu sloni. Druga stopnja je ko se opre na dlani. Čak bom pogledala za sliko od neli če mam v albumu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:49:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy nasa je tudi mal zategnjena nazaj, pa so nam pokazali v razvojni cisto drugac hendling kot ga v soli za starse. Tam govorijo, da mora bit otrocek ravno nosen, nasa pa mora bit ko v lupinci zvita. Pa pri kravicah moramo rokice naprej vlacit in jih stegovat. Kaj pa je to pilotiranje? Moja pa ima, ko pase kravice roke naprej. Men se pa včasih zdi, da ima tako bolj naprej, a je to uredu??? Pomoje je. Mogoče se pa sam hoče že na dlani opret. Prva stopnja je ko pase kravice tko da na celi roki pa na komolcu sloni. Druga stopnja je ko se opre na dlani. Čak bom pogledala za sliko od neli če mam v albumu. Nimam nobene slike. Polgej v mojmu albumu, na drugi strani, tam ko je naslov albuma pase in letim, se lepo vid kako naj otrok pase kravce.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 22:51:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša a sem že prepozna za kolaž? slikice za kolaž zbiram do ponedeljka Cita sploh ni panike ko boš boš. sej boš vidla vse bo OK. IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo odločeno ta vikend za nas morje odpade.....ni mi za it, da bomkr čakala iz kerga konca se bo ulilo so skos napovedane plohe tak da bomo raje prestavli in bomo šli ko bomo res lahko uživali....pa še voda je zdej res mrzla tak, da tud florjan nebi imel od morja nič Upam, da nisi preveč slabe volje zaradi tega....Bo, glede na vreme res bolje, da se ne izpostavljate. ne sploh nisem slabe volje ker 1. bo ta vikend moj še dejal inštrukcije ker voda v grlo teče pr dijaku in za nas bo kak € še padu in kot drugo bi rada, da bo lahko florjan neomejeno hodu not in ven iz vode in se mi ne bo treba kregat, da mora ven.... mogoče bomo šli pa naslednjega sma da se voda ogreje na nekje 23-24°C pa mi pičimo:) polek tega pa mi je moj oblubu, če bo lepo vreme da bomo šli kak dan na bazen vsi 4-je IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Naš bejbi je danes čez dan spal mogoče 3 ure- ne vem če. Se je pa tak smejal- tisto naglas. Jaz sem skor jokala zraven. Se je že prej kdaj, sam danes je bil pa prav posrečen. Pa za lase me cuka da je groza. jst sem si kupla cel kup gumic da si čopke delam ker me tok vleče, da me vse boli pol si pa tak prstke not zamota, da jih komi ven dobimo IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sem pa danes spet bla pr pečenju- sem nardile buhtlje z nutelo mljask. Kaj bomo pa jutri.? Mislim da palačinske z suto (sirove palačinke) mljask-mljask. In jaz celo upam da bom shujšala. Zdaj mam pa glih še 5 minut cajta za igrco. Pupe zapomnite si: ste super punce, še boljše žene in partnerke in tanajtabulše mame. mmmmm kam se to oglasmo? hvala tudi ti Urša za kopalke, boš kej pokazala, jst si jih bom šla pa v Lisco kupit k bodo razprodaje IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 čer punce!!! sem mal preletale vaše strani, pa nisem mogla mimo slikic, kok mate luštne otročke!!!!!! cita- komi čakam na čvek!!!!da vidim še eno odraslo osebo, ki pa ni žlahta ( HB, ker jih mam že prek glave) Seveda jutri pade čvek... komaj čakam... jst bi tud na čvek boma mi ga že dvigujemo kak mesec in zdej je vedno več tko k drgač se joka če bedi bezen nekje po 4 mesecu isto morje čeprav v morju skoraj prej k v bazenu... mi ga bomo verjetno ta vikend mal namočli v tarmah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 23:08:26
|
|
|
|
Onasiss
|
Lahko noč..............
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 23:12:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi smo danes napoteni v razvojno..ker ima Tisa leno levo rokico, pa Ekstenzijski vzorec..pa stoplaca drži skrčena...da nam pokažejo, kako je treba masirat stopalca.....sem zelo vesela....da ji bom lahko pomagala....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......