|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
4.6.2009 11:44:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

moj se pa noče obrnt s trebuha na hrbet. sam k ga dam na kavč ležat se prov matra da bi se vsedu, kr neki se dviguje
saj ima še ogromno časa

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.6.2009 12:08:08   
sunny24
Dan! zunaj je sonček, piha malo, Gaja je na sprehodu...Ponoči se je zbudila ob 4h, pojedla, spala do 7h in jst sem zaspana na full...sicer sm od 9:30-11:30 spala ma bi šeeeee...user posted image user posted image user posted image
ajvy, čestitke Tisi za obrat! user posted image user posted image user posted image
Žiga, Nik in Dominik....Čestitke za obmesečnico! user posted image user posted image user posted image
katjusa, super da ste dobili vrtec! user posted image user posted image user posted image   To more bit Florjan vesel!

zobki...mislim da Gajo še nič ne matrajo, čeprav se slini tko, da bi lahko odprli pridelovalnico sline in bi jo začeli prodajat...user posted image user posted image user posted image   Pa roke so itak skozi v ustih...user posted image

maksi, kaj bi ti šla kej do Sestjane bol popoldne? Se komot lahko zmenmo, enkrat vozi ena enkrat druga. Mislim pa da je po 16h že bol poceni parkirnina...user posted image

Dejte mi povedat do kdaj je treba dohodnino plačat? Sm založila položnico in zdej ne vem...user posted image

majchy, a čufti so isto kot polpeti??? Jst ko sm prvč polpete delala so mi ratali dobri v nulo, tako da verjamem, da bojo tudi tebi uspeli!user posted image

dopust...Zdej junija gremo v Čatež za 1 teden, je pa tašča rezervirala apartma nekje pr Poreču za 1 teden v avgustu, tako, da gremo z Gajo še tja malo na morje. Mi sicer ne diši neki full, ampak OK, gremo...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.6.2009 12:22:13   
Urša08
Jaz sem pa zjutrej dobila čudovit sms od sosede, da je rodila user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da danes zvečer poderem zibko, operem in zlikam postelnino in v soboto samo k sosed zapeljemo. Žiga je danes zadnji dan v njej in sem tok žalostna ratala, da mi gre na jok user posted image user posted image user posted image mah kaj pa vem pr Nejcu mi ni bilo hudo k sem vedla da bom mela še enga sedaj mi je pa hudo k gre vn iz zibke, pa ko pospravlam njegove premajhne cunce . Res sem čudna.user posted image Namesto da bi bila vesela da moj fantek raste user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.6.2009 12:23:34   
Urša08
sunny24 mojmu piše rok plačila 13.7 (za plačat dohodnino). 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.6.2009 12:40:15   
claud
sunny odvisnno kdaj si dobila....prej sm po radiu slišala da tisti k so dobil pošto do konc marca je dons zadnji dan!!!!!!!!!!

No jst sm se najedla, dala cune prat, larisso nahranla in že panča, jst grem pa tud probat.

čaw

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.6.2009 12:41:20   
brkn83
pozdravljene.

evo midva sva zdej bla zunaj, zdej pa sva mal not prišla, potem ob štirih pa sva zmenjena z mojo kolegico za kavo, tk da bova zopet šibala ven.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.6.2009 12:42:18   
sunny24
claud, sej se tudi meni zdi da je danes zadnji dan, k moj jo je dobil hmali po tistem, ko sm rodila...Morm it v eno raziskovalno akcijo...Da pol kar preko klika plačam...A je kaj hudo narobe če zamudiš tko za 1 dan recimo???

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.6.2009 12:45:02   
Pupka
sunny glede dohodnine je mislim da ralično. Odvisno v keri rundi je prišel izračun. Sicer pa pobrskaj mal po DURS-ovi spletni strani če ne.
O sem vama fouš da boste šle mal na zlet do morja. user posted image

MIHAILO lepe cunce
Katjuša lep kompletek si nabavla in super za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša08 ne bit žalostna user posted image user posted image user posted image

ČUFTI- jaz jih nardim tako simpl ampak so pa ful dobri. Glede na to da nisem neka kuharca, verjamem da bodo tudi tebi majchy uspeli

vandame ti si tista z nastavki- o jaz bi tudi vsaj klcala in jim povedala, če ne že nesla nazaj in zahtevala denar pa opravičilo in še kaj user posted image B**a**e user posted image .

Več se pa zdej ne spomnem user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.6.2009 12:45:46   
sunny24
Aja, sm pozabla povedat, da smo včeri ble z Gajo zuni od 13h-19h...smo kofetkale, pol smo ble pa pr noni na luftu.
Jst sem pa vmes skočila še v Italjo po plenice, k sm ji zadnjič kupla Pamperske 3 active baby pr nas in majo neko stvar not, k full smrdi, pa ko je biu cajt za problečt plenico je mela vlažen bodi in hlačke (ni spuščalo, plenica je bla cela vlažna) pa še rdeča rita ji je ratavala po teh plenicah. Te so pa full tanke, nimajo nič dišečega not in so super!
Tko, da če kira rabi pamperske 3 active baby, ji komot šenkam, jih je ostalo not še enih 30 pomojem...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.6.2009 12:49:42   
črticaa
vandame,..ne vem kok so,..sj gor piše sam jih morm jit iskt,.. s kje pa si ti

mi bomo pa je dl zrezke u senfovi omaki,..pa mehko solato poa riž,............sam jz bom kuruzo....sm kurauser posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.6.2009 12:51:02   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aja, sm pozabla povedat, da smo včeri ble z Gajo zuni od 13h-19h...smo kofetkale, pol smo ble pa pr noni na luftu.
Jst sem pa vmes skočila še v Italjo po plenice, k sm ji zadnjič kupla Pamperske 3 active baby pr nas in majo neko stvar not, k full smrdi, pa ko je biu cajt za problečt plenico je mela vlažen bodi in hlačke (ni spuščalo, plenica je bla cela vlažna) pa še rdeča rita ji je ratavala po teh plenicah. Te so pa full tanke, nimajo nič dišečega not in so super!
Tko, da če kira rabi pamperske 3 active baby, ji komot šenkam, jih je ostalo not še enih 30 pomojem...user posted image

ej a je modr a vijolčn paketuser posted image user posted image  ker modri so z losionom in tud men so pušale,..sm dala 2 paketa naprej

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.6.2009 12:52:25   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ej a je modr a vijolčn paketuser posted image user posted image  ker modri so z losionom in tud men so pušale,..sm dala 2 paketa naprej

Ne, plavo-zelen paket...user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.6.2009 13:13:05   
BarbaraGS
user posted image user posted image user posted image spali smo user posted image user posted image user posted image no, 3x smo se zbudili, popapcali in zaspali nazaj, tak da smo soali skoro do 9h. Sem ko nova

Katjusa cestitke za vrtec!!!!! Pa lepa oblekica, kje si jo kupila?

Mihailo corti oblekice, kje pa kupujes?

Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami

Aja imam ze 3 tiste bombazne dekice iz Mullerja - ko pa so tak corti hehe.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.6.2009 13:16:06   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Črticaa jaz ti predlagam da počakaš s prodajo. Sem skoraj prepričana da mu bodo tud te 4+ še prav, ko se bo potegnil. Nejc ma pri nam še  št. 4 pa je star 2,5 let.

ja kok  ma pa nejc kil user posted image

Jst mam tud za neli še 4+ pa ma 14kil.

< Sporočilo je popravil birdy -- 4.6.2009 13:26:48 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.6.2009 13:16:58   
Urša08
Barbara Gs to je pa tok lepo prebrat da sta spali in jedli user posted image user posted image user posted image kar tako naprej, sedaj pa uživajta na sprehodku

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.6.2009 13:18:41   
Urša08
Birdy kako ste? Ste vsi zdravi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.6.2009 13:20:53   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro,

mi smo spal do 6 zjutri in ko je pojedu je name glavo naslonu in zaspal no zdej pa slišim, da že jamra:)

ZOBKI ni mal prehitro za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin tud skos rokice v usta tišči in gode pomoje mu to paše sam ne verjamem da ga zato zobki matrajo.... no ne vem kako je drugače florjana so zobki matral 2 urci zvečer je bil jokav siten zjutraj so bli zobki zunaj..... in to kr 2 naenkrat? a imajo vaši že belo napeto dlesn?
mi smo mel pr florjanu tega ne vem nismo ga uporabljal, tak mičkoano umrtvi za kako dolgo ne vemuser posted image kupli smo ga v lekarni
user posted image

Neli jih je kr kmal dubla. Vsak cajt bojo tud nam ven pokukal.
Pa pri nas tud neli nč ni matral. Isto sta šča oba naenkrat ven. Sam mal je bla sitna tist večer, pol ji pa podrgnem dlesni pa sta ble dve žagiciuser posted image
Zdej jih ma pa še 18, ma že ta spodnji petkiuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.6.2009 13:25:03   
vandame

vandame,..ne vem kok so,..sj gor piše sam jih morm jit iskt,.. s kje pa si ti

mi bomo pa je dl zrezke u senfovi omaki,..pa mehko solato poa riž,............sam jz bom kuruzo....sm kurauser posted image user posted image

hvala vseen sam me je moj klicu da jih je zej kupu v lekarn ene več od aventa.

tko da jih ne rabim.

pa vseeno hvala

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.6.2009 13:29:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy kako ste? Ste vsi zdravi?

Ma a veš da začuda smo pa res vsi zdraviuser posted image
Je bla Kristi dons cepljena, kak vrisk je bil touser posted image  Pa mal je zategnjena, pr kravcah mal preveč pilotira.
Aja, majchy, mi mamo pri štirih mescih 6450g in isto višino kot prejšni mesec, se pravi 61,5cm.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.6.2009 13:31:06   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami

Mi pa andreja šifrerja k je men itak zakon. Tok ma lepe komadeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.6.2009 13:33:28   
Urša08
Birdy je super slišat da ste zdravi user posted image user posted image user posted image pa super za mereuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.6.2009 13:43:43   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

martin je tudi njegov fan user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.6.2009 13:46:42   
piskot
v glavnem nekaj sem si skuhala, mal juhe, sparglje, svaljke, pa jajce in solato. ni blo nevemkaj, ker sem pozabila solit vse razen juhe, ampak najedla sem se pa.

pri nas dezuje user posted image .

dopoldan sva zapravljali, sli sva po slincke, ki jih seveda nisva dobili, ker takih iz blaga sploh ni drugace za kupit kot v kompletu z bodijem, hlacam in majico. in naj dam pol 15eur za en slincek?

no vsaj klobuk sva dobili, da ji ne sije sonce ko je v kengurujcu.

potem sva se pa eno uro matrale, da bi zaspala. smrkelj ji tece v grlo in zgleda da jo se grlo boli, pol pa vsakic ful zajoka k se to zgodi. revca, upam da bo kmal boljs, ce do ponedeljka ne bo se bova sli pa pokazat, ker gremo naslednjo soboto ze na morje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.6.2009 13:47:48   
črticaa

če bi ga poznala, jih ne bi več poslušalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.6.2009 13:48:45   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

martin je tudi njegov fan user posted image .

A ma najraj martinovega lulčka?user posted image user posted image user posted image user posted image  (k je kot metuljček)user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?