Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 11:44:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame moj se pa noče obrnt s trebuha na hrbet. sam k ga dam na kavč ležat se prov matra da bi se vsedu, kr neki se dviguje saj ima še ogromno časa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:08:08
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! zunaj je sonček, piha malo, Gaja je na sprehodu...Ponoči se je zbudila ob 4h, pojedla, spala do 7h in jst sem zaspana na full...sicer sm od 9:30-11:30 spala ma bi šeeeee... ajvy, čestitke Tisi za obrat! Žiga, Nik in Dominik....Čestitke za obmesečnico! katjusa, super da ste dobili vrtec! To more bit Florjan vesel! zobki...mislim da Gajo še nič ne matrajo, čeprav se slini tko, da bi lahko odprli pridelovalnico sline in bi jo začeli prodajat... Pa roke so itak skozi v ustih... maksi, kaj bi ti šla kej do Sestjane bol popoldne? Se komot lahko zmenmo, enkrat vozi ena enkrat druga. Mislim pa da je po 16h že bol poceni parkirnina... Dejte mi povedat do kdaj je treba dohodnino plačat? Sm založila položnico in zdej ne vem... majchy, a čufti so isto kot polpeti??? Jst ko sm prvč polpete delala so mi ratali dobri v nulo, tako da verjamem, da bojo tudi tebi uspeli! dopust...Zdej junija gremo v Čatež za 1 teden, je pa tašča rezervirala apartma nekje pr Poreču za 1 teden v avgustu, tako, da gremo z Gajo še tja malo na morje. Mi sicer ne diši neki full, ampak OK, gremo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:22:13
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa zjutrej dobila čudovit sms od sosede, da je rodila Tako, da danes zvečer poderem zibko, operem in zlikam postelnino in v soboto samo k sosed zapeljemo. Žiga je danes zadnji dan v njej in sem tok žalostna ratala, da mi gre na jok mah kaj pa vem pr Nejcu mi ni bilo hudo k sem vedla da bom mela še enga sedaj mi je pa hudo k gre vn iz zibke, pa ko pospravlam njegove premajhne cunce . Res sem čudna. Namesto da bi bila vesela da moj fantek raste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:23:34
|
|
|
|
Urša08
|
sunny24 mojmu piše rok plačila 13.7 (za plačat dohodnino).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:40:15
|
|
|
|
claud
|
sunny odvisnno kdaj si dobila....prej sm po radiu slišala da tisti k so dobil pošto do konc marca je dons zadnji dan!!!!!!!!!! No jst sm se najedla, dala cune prat, larisso nahranla in že panča, jst grem pa tud probat. čaw
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:41:20
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. evo midva sva zdej bla zunaj, zdej pa sva mal not prišla, potem ob štirih pa sva zmenjena z mojo kolegico za kavo, tk da bova zopet šibala ven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:42:18
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sej se tudi meni zdi da je danes zadnji dan, k moj jo je dobil hmali po tistem, ko sm rodila...Morm it v eno raziskovalno akcijo...Da pol kar preko klika plačam...A je kaj hudo narobe če zamudiš tko za 1 dan recimo???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:45:02
|
|
|
|
Pupka
|
sunny glede dohodnine je mislim da ralično. Odvisno v keri rundi je prišel izračun. Sicer pa pobrskaj mal po DURS-ovi spletni strani če ne. O sem vama fouš da boste šle mal na zlet do morja. MIHAILO lepe cunce Katjuša lep kompletek si nabavla in super za vrtec Urša08 ne bit žalostna ČUFTI- jaz jih nardim tako simpl ampak so pa ful dobri. Glede na to da nisem neka kuharca, verjamem da bodo tudi tebi majchy uspeli vandame ti si tista z nastavki- o jaz bi tudi vsaj klcala in jim povedala, če ne že nesla nazaj in zahtevala denar pa opravičilo in še kaj B**a**e . Več se pa zdej ne spomnem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:45:46
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, sm pozabla povedat, da smo včeri ble z Gajo zuni od 13h-19h...smo kofetkale, pol smo ble pa pr noni na luftu. Jst sem pa vmes skočila še v Italjo po plenice, k sm ji zadnjič kupla Pamperske 3 active baby pr nas in majo neko stvar not, k full smrdi, pa ko je biu cajt za problečt plenico je mela vlažen bodi in hlačke (ni spuščalo, plenica je bla cela vlažna) pa še rdeča rita ji je ratavala po teh plenicah. Te so pa full tanke, nimajo nič dišečega not in so super! Tko, da če kira rabi pamperske 3 active baby, ji komot šenkam, jih je ostalo not še enih 30 pomojem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:49:42
|
|
|
|
črticaa
|
vandame,..ne vem kok so,..sj gor piše sam jih morm jit iskt,.. s kje pa si ti mi bomo pa je dl zrezke u senfovi omaki,..pa mehko solato poa riž,............sam jz bom kuruzo....sm kura
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:51:02
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja, sm pozabla povedat, da smo včeri ble z Gajo zuni od 13h-19h...smo kofetkale, pol smo ble pa pr noni na luftu. Jst sem pa vmes skočila še v Italjo po plenice, k sm ji zadnjič kupla Pamperske 3 active baby pr nas in majo neko stvar not, k full smrdi, pa ko je biu cajt za problečt plenico je mela vlažen bodi in hlačke (ni spuščalo, plenica je bla cela vlažna) pa še rdeča rita ji je ratavala po teh plenicah. Te so pa full tanke, nimajo nič dišečega not in so super! Tko, da če kira rabi pamperske 3 active baby, ji komot šenkam, jih je ostalo not še enih 30 pomojem... ej a je modr a vijolčn paket ker modri so z losionom in tud men so pušale,..sm dala 2 paketa naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 12:52:25
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja, sm pozabla povedat, da smo včeri ble z Gajo zuni od 13h-19h...smo kofetkale, pol smo ble pa pr noni na luftu. Jst sem pa vmes skočila še v Italjo po plenice, k sm ji zadnjič kupla Pamperske 3 active baby pr nas in majo neko stvar not, k full smrdi, pa ko je biu cajt za problečt plenico je mela vlažen bodi in hlačke (ni spuščalo, plenica je bla cela vlažna) pa še rdeča rita ji je ratavala po teh plenicah. Te so pa full tanke, nimajo nič dišečega not in so super! Tko, da če kira rabi pamperske 3 active baby, ji komot šenkam, jih je ostalo not še enih 30 pomojem... ej a je modr a vijolčn paket ker modri so z losionom in tud men so pušale,..sm dala 2 paketa naprej Ne, plavo-zelen paket...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:13:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
spali smo no, 3x smo se zbudili, popapcali in zaspali nazaj, tak da smo soali skoro do 9h. Sem ko nova Katjusa cestitke za vrtec!!!!! Pa lepa oblekica, kje si jo kupila? Mihailo corti oblekice, kje pa kupujes? Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami Aja imam ze 3 tiste bombazne dekice iz Mullerja - ko pa so tak corti hehe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:16:06
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Črticaa jaz ti predlagam da počakaš s prodajo. Sem skoraj prepričana da mu bodo tud te 4+ še prav, ko se bo potegnil. Nejc ma pri nam še št. 4 pa je star 2,5 let. ja kok ma pa nejc kil Jst mam tud za neli še 4+ pa ma 14kil.
< Sporočilo je popravil birdy -- 4.6.2009 13:26:48 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:16:58
|
|
|
|
Urša08
|
Barbara Gs to je pa tok lepo prebrat da sta spali in jedli kar tako naprej, sedaj pa uživajta na sprehodku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:18:41
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy kako ste? Ste vsi zdravi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:20:53
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro, mi smo spal do 6 zjutri in ko je pojedu je name glavo naslonu in zaspal no zdej pa slišim, da že jamra:) ZOBKI ni mal prehitro za zobke benjamin tud skos rokice v usta tišči in gode pomoje mu to paše sam ne verjamem da ga zato zobki matrajo.... no ne vem kako je drugače florjana so zobki matral 2 urci zvečer je bil jokav siten zjutraj so bli zobki zunaj..... in to kr 2 naenkrat? a imajo vaši že belo napeto dlesn? mi smo mel pr florjanu tega ne vem nismo ga uporabljal, tak mičkoano umrtvi za kako dolgo ne vem kupli smo ga v lekarni Neli jih je kr kmal dubla. Vsak cajt bojo tud nam ven pokukal. Pa pri nas tud neli nč ni matral. Isto sta šča oba naenkrat ven. Sam mal je bla sitna tist večer, pol ji pa podrgnem dlesni pa sta ble dve žagici Zdej jih ma pa še 18, ma že ta spodnji petki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:25:03
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa vandame,..ne vem kok so,..sj gor piše sam jih morm jit iskt,.. s kje pa si ti mi bomo pa je dl zrezke u senfovi omaki,..pa mehko solato poa riž,............sam jz bom kuruzo....sm kura hvala vseen sam me je moj klicu da jih je zej kupu v lekarn ene več od aventa. tko da jih ne rabim. pa vseeno hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:29:51
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kako ste? Ste vsi zdravi? Ma a veš da začuda smo pa res vsi zdravi Je bla Kristi dons cepljena, kak vrisk je bil to Pa mal je zategnjena, pr kravcah mal preveč pilotira. Aja, majchy, mi mamo pri štirih mescih 6450g in isto višino kot prejšni mesec, se pravi 61,5cm.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:31:06
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami Mi pa andreja šifrerja k je men itak zakon. Tok ma lepe komade
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:33:28
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy je super slišat da ste zdravi pa super za mere
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:43:43
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami Mi pa andreja šifrerja k je men itak zakon. Tok ma lepe komade martin je tudi njegov fan .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:46:42
|
|
|
|
piskot
|
v glavnem nekaj sem si skuhala, mal juhe, sparglje, svaljke, pa jajce in solato. ni blo nevemkaj, ker sem pozabila solit vse razen juhe, ampak najedla sem se pa. pri nas dezuje . dopoldan sva zapravljali, sli sva po slincke, ki jih seveda nisva dobili, ker takih iz blaga sploh ni drugace za kupit kot v kompletu z bodijem, hlacam in majico. in naj dam pol 15eur za en slincek? no vsaj klobuk sva dobili, da ji ne sije sonce ko je v kengurujcu. potem sva se pa eno uro matrale, da bi zaspala. smrkelj ji tece v grlo in zgleda da jo se grlo boli, pol pa vsakic ful zajoka k se to zgodi. revca, upam da bo kmal boljs, ce do ponedeljka ne bo se bova sli pa pokazat, ker gremo naslednjo soboto ze na morje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:47:48
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami Mi pa andreja šifrerja k je men itak zakon. Tok ma lepe komade če bi ga poznala, jih ne bi več poslušala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 13:48:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Evo zdaj pa gremo malo ven, k danes ni vroce :) in poslusamo japonski pop, da bo Eli fanatik na japonsko kot mami Mi pa andreja šifrerja k je men itak zakon. Tok ma lepe komade martin je tudi njegov fan . A ma najraj martinovega lulčka? (k je kot metuljček)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?