|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
3.6.2009 21:57:04   
tanci29
vsem čestitke za uspešne preglede

ajvy-bravo tisi za preobrat

mlea-upam da si se potolažila, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še zmer ne štekam kaj je z vašim vrtcem, če ti je župan zagotovil vrtec

cita-kaj tebe marta...čimprej se sestavi in se vrni k nam

črtica-dobri čevelci

rebeka-HAPPY BIRTHDAYuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.6.2009 21:58:40   
Ajvy
hvala vsem za pohvale.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.6.2009 21:58:48   
tanci29
GREM NA LUBENICO...MNJAMI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.6.2009 22:03:04   
Deja
Evo... pa smo spakirani....moja moška že spančkata, jaz pa še malo po bajti porihtat, pol pa tudi grem v pančevo...

Katjuša - mi gremo na Pašman.... imamo tam prikolico in potem smo full veliko časa doli.... no zdaj bomo 1teden, potem pridemo malo domov (pregledi...), potem greva jaz in Žiga z babico in dedijem, in smo doli 14dni, potem pa spet pridemo domov za 2 tedna - zopet pregledi in potem gre naša mala družinica za 3 tedne še sama...
Tega tazadnjega se najbolj veselim....

Hvala vsem za lepe želje.... jaz tudi upam da bo lepo vreme.... no sej če ne bo, pa mam kalorifer s sabo, pa si bomo zagreli....

lep pozdrav!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.6.2009 22:07:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Evo... pa smo spakirani....moja moška že spančkata, jaz pa še malo po bajti porihtat, pol pa tudi grem v pančevo...

Katjuša - mi gremo na Pašman.... imamo tam prikolico in potem smo full veliko časa doli.... no zdaj bomo 1teden, potem pridemo malo domov (pregledi...), potem greva jaz in Žiga z babico in dedijem, in smo doli 14dni, potem pa spet pridemo domov za 2 tedna - zopet pregledi in potem gre naša mala družinica za 3 tedne še sama...

Hvala vsem za lepe želje.... jaz tudi upam da bo lepo vreme.... no sej če ne bo, pa mam kalorifer s sabo, pa si bomo zagreli....

lep pozdrav!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej tak mrzlo pa tud ne bouser posted image ful dobro uživejte še za nas in kopajte se če bo le topla voda drgač pa kot si prej sama rekla bazenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image zate in za žiga

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.6.2009 22:17:21   
tanci29

lep pozdrav!!!

O DEJA UŽIVAJTE NA DOPUSTU...kok se boste mel luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.6.2009 22:35:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

lep pozdrav!!!

O DEJA UŽIVAJTE NA DOPUSTU...kok se boste mel luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
3.6.2009 22:37:10   
Ajvy
lepo nočko vsem....naj odnese vse tegobe....in prinese mir v duše in dušice....

vsem bolančkom veliko pikepok......njihovim mamicam pa en zvrhan koš energije.....

slaba volja pejdi stran.......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.6.2009 22:38:07   
brkn83
deja- potem pa uživajte na morju.

js tudi komaj čakam, da gremo, sam bo treba še počakat do konca julija.

Zdej sem Nika spravila v postlo, sam še neki gode. Upam, da kmalu zaspi, ker se meni tudi nič več ne da in bi rada šla mal počivat.

Lahko noč vsem skupaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.6.2009 22:53:28   
Onasiss
uh Deja, imejte se maximalno fajn. Jst sem ti kr malo fouš, ampak ti privoščim. Jaz bi bila tud celo poletje na morju, tam kjer imamo vikend, pa imamo na žalost samo en avto, pa še za atrij smo se mal izprsili. Aja pa še Onasis mora evrčke služit.

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.6.2009 23:02:07   
Onasiss
Aja Tanci-tole z vrtci.....župan je res obljubu vrtec ni pa povedu KJE!!! Seveda si želim, da imam oba otroka na isti lokaciji  v vrtcu, da lahko oba naenkrat oddam in oba naenkrat pridem iskat, ampak žal od tega ne bo nič. isploh ne predstavljam, da bom dobila vrtec kje u Šentvidu, ker se tam odpirajo neki novi oddelki ali pa u Črnučah, ker se bom potem zjutraj več kot uro vozila, kako bo pa popoldne si pa sploh ne predstavljam. Posebej me je groza, ker imam jaz tako službo, da delam do pol šestih popoldne. (no to nima nobene veze z vrtci-se bo spremenilo!!!)

Aja pri vsem tem me pa najbolj jezi dejstvo, da je vrtec dobil otrok, katerega mama je brezposelna, je brez službe že najmanj 3 leta in niti ni aktivni iskalec zaposlitve. ONA VRTEC NUJNO POTREBUJE, SE STRINJATE Z MANO???? PA ŠE ZASTONJ GA IMA, ČEPRAV NE BO IMELA DVEH OTROK ISTOČASNO V VRTCU!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,  tako je v naši ljubi državi. Potem pa se vprašaj kako je šele drugod!!
Tanci, vem da si se podpisala tja gor, tako da naš župan ve za nas in mislim, da boš tudi ti dobila vrtec. A si hotla dat Hano drugače privat, ali kako???????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.6.2009 0:08:29   
tanci29
mlea-joj tole z vrtci je za pop...dit....mislm jest sem približno v taki situaciji kot ti, nikakor se mi ne sanja kako bom vozila na dva konca...vrtec je tukaj blizu doma, hano sicer lahko dam v privat varstvo, kjer je zdaj erik, ampak je čist na drugem koncu...samo info.ko sem šla med eno in drugo porodniško delat sem se zmenla da delam samo do 16h...od službe do doma mam cca. 10 min, no takrat sem hodila dam malo čez pet...tako da logistično bo čist neizvedljivo...sicer mi je mami rekla da mi bo pomagala ampak obremjevat nekoga vsak dan ni glih kul...prvo morm vidt sploh kaj bom delala ko grem nazaj na šiht, pa če se bo dal kej zment glede delavnika, prej sem itak delala cele dneve...drugače pa imamo turnus....vrtec je pa itak odprt sam do 17h...ne vem nisem pametna...če erika ne dam notr kwa bo drug let

upam da dobiš v isti enoti vrtec, pa saj si na sedmem čakalnem mestu, zakaj je tako nemogoče, a bojo čisto vsi vpisali al kaj...mislm tale z brezposelnimi mi je pa za pokozlat resno.....ma jest pravm da bi vsi mogli met enake možnosti ne pa to bedasto točkovanje, sej nismo na enem tekmovanju madonca..

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.6.2009 7:38:22   
Urša08
Dobro jutro!

Že kuham kavico

user posted image

pa kakav s smetano

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.6.2009 7:42:39   
Urša08
Še enkrat jutro. Pa nč dobro. Kaj nej rečem spet se mi vozli delajo v levi dojki, mah zmer v levi user posted image . No ampak sej mislim da sem včerej pravočasno ugotovila tako da ne bo hujšega. Žiga je vsak dan bolj zgoden, on bi ob pol šestih že vsatal in veselo vriskaluser posted image jaz bi pa še tako spala. No in ponoči me je še user posted image obiskala, čista radost.

Rebeka iste znake ma Žiga kot Uroš, potem pa njega tud zobki dajejo, nej čimprej pokuka na plano. user posted image

mlea in tanci srčno upam da dobita vrtec

Deja uživajte na morčiju 

za ostalo morm pa nazaj brat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.6.2009 7:48:55   
Urša08
Tisa super za obratuser posted image user posted image

Pupka kako se mi sline cedijo po takem pecivu user posted image

čtticaa super slikiceuser posted image tale grad je fantastičen user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.6.2009 8:00:26   
claud
Jutro!
Hvala za kakavček!

Jst sm dons čist koncuser posted image user posted image user posted image
Tok nas zobi matrajo-5x se je v joku zbudila dons ponočuser posted image ....pa ne vem kako naj ji pomagam-mal jo pocrklam,ji mal masiram dlesni to je pa to-.....
Tko da tud jst nism spala dons nč.....sm k en zombi s podočnjaki do kolenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.6.2009 8:01:37   
Onasiss
Urša-hvala za kavo.
Jaz sem danes še malce šokirana od predvčerajšnjega incidenta, ampak važn, da je vse ok.
Zdele sestavim skupaj voziček, ga poslikam potem ga bom pa prodala in šla kupit drugega. Bolj praktičnega, čeprav je ta čist ok, ampak........................

Potem pa čas za pospravljanje.

Danes pripeljejo še preostali pesek, da se bojo mulci lahko igrali in rili po pesku.
Aja popoldne dobim obisk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očetu bom pa kupla malce šaljivo in malce praktično darilo: ker on vedno trdi, da ni star, da je mladosten in krepak in podobno mu bom kupla tak slamnik za na glavo, k ga imajo tisti dedki, pol mu bom kupla še tak mini radio, da bo lahko doma v senčki poslušal pozdrave in čestitke ter seveda osmrtnice (da bo na tekočem, katerega znanca je že preživu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) potem pa še tist kao ribiški brezrokavnik (ga majo skoraj vsi dedki, ker je kao praktičen, ker ima tok žepkov) in 2 spodnji majici. Upam da bo ok.

< Sporočilo je popravil mlea -- 4.6.2009 8:08:22 >

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.6.2009 8:04:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jutro!
Hvala za kakavček!

Jst sm dons čist koncuser posted image user posted image user posted image
Tok nas zobi matrajo-5x se je v joku zbudila dons ponočuser posted image ....pa ne vem kako naj ji pomagam-mal jo pocrklam,ji mal masiram dlesni to je pa to-.....
Tko da tud jst nism spala dons nč.....sm k en zombi s podočnjaki do kolenuser posted image

pejt ji kupt gel u lekarno. Včasih so imeli CALGEL, zdej pa ne vem, mogoče imajo še kaj boljšega, ki tist je bl za en drek.

Eni pravijo, da namažejo z limono al pa vinom rdečim.

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.6.2009 8:06:50   
Urša08
claud za zobke se baje dobi en gel v lekarni. Jaz ga bom šla iskat ker je Žiga tud bogi. Pri Nejcu sploh vedla nisem da mu zobki gredo vn ker se je samo slinil, Žigca pa matrajo. Jaz upam, da čimprej pokuka na plano. user posted image

mlea a si se naveličala vozička? Maš namen druzga kupit? Za darilo si se pa dobr spomnila.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.6.2009 8:07:47   
piskot
jutro.

ursa hvala za kavo. se mi sline cedijo user posted image .

noc je bila se kar uredu, glede na to, da ima ana se vedno ves zabasan nos. upam da se s telim vremenom ze enkrat usitma, ker imam polhn kufr tega da sebe in otroke skoz neki slacim in oblacim, pa spet slacim ...

vceraj sem si pa privoscila vecerjo s prijatelicami. kaj pase. danes greva pa z anco mal zapravljat. bomo videli ce nama bo kaj uspelo user posted image .

mlea kaksen vozicek si bos pa kupila zdaj?

ursa upam da ti uspe vozlicke spravit stran.

claud calgel se kupi v lekarni. pri martinu je ful pomagal. samo ne vem od kdaj naprej lahko mazes dlesni s tem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.6.2009 8:08:51   
piskot
mlea ja no problem calgela je v tem, da ga lahko namazes samo 6× na dan, pa da drzi samo cca 20 minut. drugace pa deluje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.6.2009 8:10:26   
Urša08
Claud vidim, da nama je že Mlea odgovorila glede gela. Mlea a potem calgel ni dober, ne pomaga user posted image

Sem pozabila povedat da mam tok pridenga otroka, da je že zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image hahaha namesto da bi do 8 spal user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.6.2009 8:11:37   
Onasiss
Voziček-kupla bom samo športni del, k se na hitr zloži in ki je lahek, ker tale mi je naredu nekaj sivih las, čeprav sem zaradi velikih koles zadovoljna z njim.

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.6.2009 8:11:57   
Urša08
piskot hvala za informacijo o calgelu user posted image Vedve z Ano pa lepo zapravljajta user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.6.2009 8:12:22   
claud
Ja sj bom šla v lekarno, sam ne vem a ni za calgel še mal prekmal? al je tud za tko male dojenčke?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?