Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:15:16
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea piskot-ja saj to je to, vem da obstajajo še neki drugi geli. gangigel je tud en gel k kao nej bi pomagal pri izraščanju zob da bi manj bolel. jz sm 1 kaplco rd.viva na prst dala pa ji namazala sam pri taveč sploh nis vedu da ji rasejo so ji 4 na enkrat pa se ni nč jokala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:15:58
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 vandame.......si videla ZS? hvala ti sm ja sm ti tud odgovorla že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:17:47
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu. A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila. sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice odgovori ne. ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje. ma ****is dobiš je odvisno od bradavice, ker so razlićne velikosti nastavki....nastavek enostavno daš gor..v luknjico daš bradavico, na vsaki strani primes s prstom, da jo fiksiraš in to je to... Ajvy sm jo prašala če so različne velikosti nastavki glede bradavic in mi je zatrdila da ne da so vsi enake velikosti. pol pa ne vem a sm jz čorava al je una sam jz bradavice ne spravm not v ta nastavek, sm probala je bla sam napol in tamal potegnu je še bol bolel kot brez. tko da zej kr brez nastavkov jeva sam mažem z lanolinom pa bepantenom pa mal bol je ampak še kr boli. ampak bo že. hvala za odgovor a to ti je u lekarni rekla...pa sej ne morem verjet...mislm a so tm čist adijo al kaj, kero firmo ti je pa prodala nastavke...aventova ima mislim da dve velikosti če se ne motim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:19:34
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro, mi smo spal do 6 zjutri in ko je pojedu je name glavo naslonu in zaspal no zdej pa slišim, da že jamra:) ZOBKI ni mal prehitro za zobke benjamin tud skos rokice v usta tišči in gode pomoje mu to paše sam ne verjamem da ga zato zobki matrajo.... no ne vem kako je drugače florjana so zobki matral 2 urci zvečer je bil jokav siten zjutraj so bli zobki zunaj..... in to kr 2 naenkrat? a imajo vaši že belo napeto dlesn? mi smo mel pr florjanu tega ne vem nismo ga uporabljal, tak mičkoano umrtvi za kako dolgo ne vem kupli smo ga v lekarni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:24:21
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu. A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila. sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice odgovori ne. ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje. ma ****is dobiš je odvisno od bradavice, ker so razlićne velikosti nastavki....nastavek enostavno daš gor..v luknjico daš bradavico, na vsaki strani primes s prstom, da jo fiksiraš in to je to... Ajvy sm jo prašala če so različne velikosti nastavki glede bradavic in mi je zatrdila da ne da so vsi enake velikosti. pol pa ne vem a sm jz čorava al je una sam jz bradavice ne spravm not v ta nastavek, sm probala je bla sam napol in tamal potegnu je še bol bolel kot brez. tko da zej kr brez nastavkov jeva sam mažem z lanolinom pa bepantenom pa mal bol je ampak še kr boli. ampak bo že. hvala za odgovor a to ti je u lekarni rekla...pa sej ne morem verjet...mislm a so tm čist adijo al kaj, kero firmo ti je pa prodala nastavke...aventova ima mislim da dve velikosti če se ne motim od nuk to je blo pa v radolc v lekarni ne vem sm pol gruntala da se ji še žvet ni ljubil kaj da bi še kej razlagala pa tud razmišlam da bi kllicala dons ke pa povedala da naj si te nastavke v rit vtakne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:26:33
|
|
|
|
vandame
|
sej če bi šla kle v Boh. Bistrico bi mi sigurno vse razložla pa več jih pokazala sam sm mela včer v Radolc opravke pa sm tm da neb ovinka delala za dam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:26:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Mi smo mel ud tega, hvala ker si me spomnila.... Joj kok sem sklerozna pri teh stvareh, kok hitr vse pozabim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:27:34
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Mi smo mel ud tega, hvala ker si me spomnila.... Joj kok sem sklerozna pri teh stvareh, kok hitr vse pozabim. jz pa tega prvič vidim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:29:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 vandame.......si videla ZS? hvala ti sm ja sm ti tud odgovorla že sem ti odpisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:31:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu. A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila. sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice odgovori ne. ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje. ma ****is dobiš je odvisno od bradavice, ker so razlićne velikosti nastavki....nastavek enostavno daš gor..v luknjico daš bradavico, na vsaki strani primes s prstom, da jo fiksiraš in to je to... Ajvy sm jo prašala če so različne velikosti nastavki glede bradavic in mi je zatrdila da ne da so vsi enake velikosti. pol pa ne vem a sm jz čorava al je una sam jz bradavice ne spravm not v ta nastavek, sm probala je bla sam napol in tamal potegnu je še bol bolel kot brez. tko da zej kr brez nastavkov jeva sam mažem z lanolinom pa bepantenom pa mal bol je ampak še kr boli. ampak bo že. hvala za odgovor a to ti je u lekarni rekla...pa sej ne morem verjet...mislm a so tm čist adijo al kaj, kero firmo ti je pa prodala nastavke...aventova ima mislim da dve velikosti če se ne motim od nuk to je blo pa v radolc v lekarni ne vem sm pol gruntala da se ji še žvet ni ljubil kaj da bi še kej razlagala pa tud razmišlam da bi kllicala dons ke pa povedala da naj si te nastavke v rit vtakne jaz vem da bi jih nesla nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:35:28
|
|
|
|
Čebel@
|
punce danes pa spet jaz kuham(1x na teden imam jaz kosilo čez) in bom prvič v življenju delala ČUFTE-upam samo da bojo užitni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:39:22
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce danes pa spet jaz kuham(1x na teden imam jaz kosilo čez) in bom prvič v življenju delala ČUFTE-upam samo da bojo užitni Sej bodo boš vidla! Urša - mojga ponoč za zlepa ne zbudiš, zato on nč ne vstaja ponoč - še čudno da budilko sliš!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 9:41:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...sem mislila ,da sem prva cestitala obmesecnikom pa vidim da nisem...sem vas za nazaj brala... TISA bravo MAJCHY uapm,da ne dobis ... ZOBEKI tudi nas tako muci kot piseete in je cist mozno ,da so,ker jaz sem 1.zobek dobila ,ko sem imela 4mesece,tko da... Jaz sem se pa zjutraj zbudila z bolecino v jajcniku,zdaj lezim pod dekno in sem si namazala z materino dusico ,ker to mi je ze enkrat pomagalo...zob me pa ne boli vec,danes grem ,da mi ga zablombira...drug teden v cet pa imam g. ker sem si karton od svoje g prestavila k g ki me je imel na porodu in zadnji mesec v bolnici na pregledih...zamalo se mi je zdelo ,da me moja g po porodu sploh ni vprasal za otroka,za porod,to da sem sla cez rok ...niccccccc...sam ce dojim sem rekla j...je zapisala pa rekla je da je vse ok...ta g ki sem ga imela pa na porodu je pa zelo prijazen in se zelo pogovarja...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:00:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
malo novih cunjic smo nabavli in zdaj sem ga slikala kako je pancal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:01:17
|
|
|
|
claud
|
katjuša-nikol ni prekmal za zobke glede na to da se nekateri rodijo z njimi ..... ja naša ma belo pa pikco še bl belo.....pol ji pa jst mal po dlesni drgnem se pa čist umiri pa se mi začne smejat .... aja pa še to moslm da je tud znak k ma čez dan vsake tok časa povišano temperaturo...tko za urco,2, pol pa zgine mah bomo že prežvel.....dons bova pač obe mal tečne....tko da bolš da moj kr cel dan v službi ostane, drugač bo kr znoru doma z 2ma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:04:18
|
|
|
|
Katjusa
|
DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA včeraj sme kupla za benjamina oblačila za krst in evo dons sem jih sprobala,so se mi zdela velika v trgovini sem se zmenla, da pridem zamenjat sam zdej so mu pa prav super no mal komot sam če vzamem manjše bodo premajhne....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:06:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:08:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:10:19
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:11:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša-nikol ni prekmal za zobke glede na to da se nekateri rodijo z njimi ..... ja naša ma belo pa pikco še bl belo.....pol ji pa jst mal po dlesni drgnem se pa čist umiri pa se mi začne smejat .... aja pa še to moslm da je tud znak k ma čez dan vsake tok časa povišano temperaturo...tko za urco,2, pol pa zgine mah bomo že prežvel.....dons bova pač obe mal tečne....tko da bolš da moj kr cel dan v službi ostane, drugač bo kr znoru doma z 2ma ja pol se pa res nekaj pripravlja ..... upam,da hitro mine.... a pol začnete z zrezki benjamin ma tud rad, če mu dlesni drgnem sam še nima belo tak da še ne bo tak kmal.... sicer se pa ne mudi, ko bo bo drgač rast naj bi se zečela okol 6 meseca če se ne motim? no jst sem si to kremico zdej namazala po dlesnih in je 40min od takrat še vedno imam mal čuden občutek v ustih.... sicer je tejle rok poteku. benjaminu je ne bom dajala sam, da vidim če je kej učinka k florjanu smo sam enkrat namazal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:13:54
|
|
|
|
črticaa
|
tanči ja velik je pa še ful mišolink ma in ma skos rdeč k ga plenice držijo eko spila sva cel sok-marelica jabolk,...je mal bl gost pa mal kisu ampak je zadovoln,..... mal počas pišem ker mi je dominik zasedu desno roko vandame jz mam ene 3x zaprte nastavke k lubi ni pravih kupu,,....ti jih dam katjuša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:14:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa DOBIL SMO VRTEC ZA FLORJANA ISKRENE ČESTITKE sem full vesela zate,sploh pa za florjana ker se tko veseli hvala punce joj kak je to lepo, ko sem vesela se veselite z mano, ko sem žalostna jokate z mano in me spodbujete res ste nekaj posebnega in vse vas imam ful rada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:20:48
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo super oblačilca pa ful lepa slikica na kateri mIhailo spančka Katjuša super za vrtec Ful si luštne cunce za krst kupla Bo Benjamin tak cortek Majchy seveda ti bo ratalo čufte narest Kako pa da samo en krat na teden kuhaš? A ostale dni možek?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:24:44
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo joj boste frajerji majchy jst jih tud še nisme nikol delala bi jih pa jedla nimam pojma kak se nardijo pa tista omaka dobra zraven kot za filano papriko.... sam tud te ne znam nardit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 10:25:41
|
|
|
|
claud
|
katjuša....ja mi bomo gh kr spustil....pičimo direkt na šnicl Pa tudi mi te mamo rade
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?