Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 19:59:40
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa evo to smo pa mi dons k bajt prnesl:)) no na zadnji sliki je čist primer kako dominik mamine joške okol kaže ekole tko pa zgleda k se jz spravm na tamauga,.... k sva temenčke dol dajal, sm se še mal poigrala sam ne vem zakaj so moje slikce zmeri tok mjhne vaše pa ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 20:45:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
barbara Calpol je sirup (mislim, da obstajajo tudi svecke) proti bolečinam in za zbijanje temperature. Mi smo ga dobili na recept, se pa da tudi brez recepta kupiti v lekarni. crtica tale tvoj je pa navihan, majco dol vlece....bi josko! ooooo kako sem faus Deji da gre ze na morje....jaz bi tudi.....komaj ze cakam da bo 20. ....juhuhuhuhu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 20:46:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Trebuh - meni je fino, da je mal večji, tako ne vidim svojih debelih nog. Tale je pa svetovna Vidš, tak optimizem bi jst mogla met pa bi blo super Maksi se ti kr pridružujem jaz tudiiiiii
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 20:54:39
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver barbara Calpol je sirup (mislim, da obstajajo tudi svecke) proti bolečinam in za zbijanje temperature. Mi smo ga dobili na recept, se pa da tudi brez recepta kupiti v lekarni. crtica tale tvoj je pa navihan, majco dol vlece....bi josko! ooooo kako sem faus Deji da gre ze na morje....jaz bi tudi.....komaj ze cakam da bo 20. ....juhuhuhuhu ja zj jo kaže okol,..k bi pa mogu jest z nje jo je pa odrival
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:00:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mlea,.. jz sm mu prejle niveo sensitiv namazala na debel pa s krtačo vmasirala, poj sm mu pa z glavnikam počesala in je šlo VSE stran.........nevrjetno Ja, full dobr. Jaz sem pač probala vsa olja pa ni šlo stran in mi je P dala pač tisto na B pa je tudi pomagalo................
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:03:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja punce, a kera ve kaj je pogum??????????????? Da prdneš, če imaš DRISKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 21:04:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:16:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:17:27
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbet BRAVO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:24:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu. A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila. sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice odgovori ne. ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje. ma ****is dobiš je odvisno od bradavice, ker so razlićne velikosti nastavki....nastavek enostavno daš gor..v luknjico daš bradavico, na vsaki strani primes s prstom, da jo fiksiraš in to je to...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:28:02
|
|
|
|
Ajvy
|
rebeka...vse najboljše tudi od nas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:33:11
|
|
|
|
Pupka
|
mlea- sam da je pomagalo- Karkoli že. črtica lepo ste si grad postavli - a za dominika bo?? In super da je kremca pomagala ajvy za Tiso kolumbo prpali dva! Enga še zame Jaz sem pa pekla pecivo! Jagodno! hihihi Biskvit ki nikoli ne pade dol, gor sem prelila mal do fula zmiksanih jagod in še par žličk soka od jagod, pol sem posula narezane prelila z mal želatine, jutr pride še malček smetane. se mi kar sline že cedijo ko tole pišem! Upam da se un zdaj hitro strdi, ker bom kar napadla- z leve
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:36:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa evo to smo pa mi dons k bajt prnesl:)) no na zadnji sliki je čist primer kako dominik mamine joške okol kaže ekole tko pa zgleda k se jz spravm na tamauga,.... k sva temenčke dol dajal, sm se še mal poigrala super nakup mi imamo podobno zadevo pa smo jo že flikali, ker sta se gor muc in kuža mal preveč strastno igrala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:37:02
|
|
|
|
simonakr
|
Pupka mljask mljask - dej še kej sem gor pošli. Jest ker sm Nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:37:30
|
|
|
|
Pupka
|
Ker sem mislima spati že ob osmih, zdaj po hitrem postopku spakiram proti pojstli, ker če kera pride in začne čvekat bom spet kar obsedela tu! Lepo in mirno noč želim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:37:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbet bravo Tisa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:39:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa sam ne vem zakaj so moje slikce zmeri tok mjhne vaše pa ne zato k me večina uporavljamo shrani.si drgač pa če me kliknemo na tvojo slikico se nam tud poveča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:41:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Ker sem mislima spati že ob osmih, zdaj po hitrem postopku spakiram proti pojstli, ker če kera pride in začne čvekat bom spet kar obsedela tu! Lepo in mirno noč želim! lej jst sme pravkar prišla, tak da prosim družbo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:41:41
|
|
|
|
črticaa
|
no jz sm bla zdele pridna sm vse slike uredila zj pa še mal pokomentiram poj grem pa ajat al pa pupka za1x je od njegove sestrične,..ampak ko je ne bo bo pa on kralj,..sam za1x ju ne mormo dt skup bo kuj dominik odletu LAHKO NOČ PA ENO BOLHO ZA POMOČ DA"BTE GRIZLA CELO NOČ, ČE TE PA PIČ PA KLE PIŠ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:44:34
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ajvy bravo TISA!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:45:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY A BOŠ JUTR KEJ OKOL btcJA AL PA RUDNIKA SKAKALA POPOLDNE D TI DAM ČEVELJEČEK ZA PEPELKICO ( d ji ne bo prej premejhn ) ajde mejte se lahko noč a ga še kr ni prišla princeska iskat boga malčka pa tak sta se dober zmenla, ji je rok reku brcaj brcaj dokler čevelj dol ne pade pa se boma spet kmalu vidla.... pa so mamice vse zaj....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:48:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:48:42
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, bravo tiski
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:53:13
|
|
|
|
tanci29
|
hej joj cel dan se nisem mela cajta javt...sem na hitrco umes mal prebrala ampak druzga mi ni ratal KOLUMBO A JE KERA VARJANTA ZA ZJUTREJ OZ. ENKRAT DOPOLDNE...DRGAČ ZA ČEVLČKA NI PANIKE, LAHK TUD KDAJ DRUGIČ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:56:42
|
|
|
|
Katjusa
|
kje ste vse? men je dolgčas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?