|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
3.6.2009 19:59:40   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image

user posted image

user posted image

evo to smo pa mi dons k bajt prnesl:)) no na zadnji sliki je čist primer kako dominik mamine joške okol kažeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

ekole tko pa zgleda k se jz spravm na tamauga,.... k sva temenčke dol dajal, sm se še mal poigrala

sam ne vem zakaj so moje slikce zmeri tok mjhne vaše pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.6.2009 20:45:45   
Vesnozaver
barbara Calpol je sirup (mislim, da obstajajo tudi svecke) proti bolečinam in za zbijanje temperature. Mi smo ga dobili na recept, se pa da tudi brez recepta kupiti v lekarni.

crtica tale tvoj je pa navihan, majco dol vlece....bi josko!user posted image

ooooo kako sem faus Deji da gre ze na morje....jaz bi tudi.....komaj ze cakam da bo 20. ....juhuhuhuhu

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.6.2009 20:46:26   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Trebuh - meni je fino, da je mal večji, tako ne vidim svojih debelih nog.

Tale je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidš, tak optimizem bi jst mogla met pa bi blo superuser posted image user posted image

Maksi se ti kr pridružujem

jaz tudiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.6.2009 20:54:39   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

barbara Calpol je sirup (mislim, da obstajajo tudi svecke) proti bolečinam in za zbijanje temperature. Mi smo ga dobili na recept, se pa da tudi brez recepta kupiti v lekarni.

crtica tale tvoj je pa navihan, majco dol vlece....bi josko!user posted image

ooooo kako sem faus Deji da gre ze na morje....jaz bi tudi.....komaj ze cakam da bo 20. ....juhuhuhuhu

ja zj jo kaže okol,..k bi pa mogu jest z nje jo je pa odrivaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.6.2009 21:00:59   
Onasiss

mlea,.. jz sm mu prejle niveo sensitiv namazala na debel pa s krtačo vmasirala, poj sm mu pa z glavnikam počesala in je šlo VSE stran.........nevrjetnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, full dobr. Jaz sem pač probala vsa olja pa ni šlo stran in mi je P dala pač tisto na B pa je tudi pomagalo................user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.6.2009 21:03:05   
Onasiss
Aja punce, a kera ve kaj je pogum???????????????

Da prdneš, če imaš DRISKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 21:04:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.6.2009 21:16:18   
Ajvy
Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbet

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.6.2009 21:17:27   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.6.2009 21:24:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu.

A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila.

sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice  odgovori ne.  ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje.

ma ****is dobiš

je odvisno od bradavice, ker so razlićne velikosti nastavki....nastavek enostavno daš gor..v luknjico daš bradavico, na vsaki strani primes s prstom, da jo fiksiraš in to je to...

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.6.2009 21:28:02   
Ajvy
rebeka...vse najboljše tudi od nas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.6.2009 21:33:11   
Pupka
mlea- sam da je pomagalo- Karkoli že.

črtica lepo ste si grad postavli user posted image - a za dominika bo?? In super da je kremca pomagala

ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tiso

kolumbo user posted image user posted image prpali dva! Enga še zame user posted image

Jaz sem pa pekla user posted image pecivo! Jagodno! hihihi user posted image user posted image user posted image

Biskvit ki nikoli ne pade dol, gor sem prelila mal do fula zmiksanih jagod in še par žličk soka od jagod, pol sem posula narezane prelila z mal želatine, jutr pride še malček smetane. se mi kar sline že cedijo ko tole pišem! Upam da se un user posted image zdaj hitro strdi, ker bom kar napadla- z leve user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.6.2009 21:36:56   
Katjusa

user posted image

user posted image

user posted image

evo to smo pa mi dons k bajt prnesl:)) no na zadnji sliki je čist primer kako dominik mamine joške okol kažeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

ekole tko pa zgleda k se jz spravm na tamauga,.... k sva temenčke dol dajal, sm se še mal poigrala

super nakup mi imamo podobno zadevouser posted image user posted image user posted image pa smo jo že flikali, ker sta se gor muc in kuža mal preveč strastno igralauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.6.2009 21:37:02   
simonakr
Pupka mljask mljask - dej še kej sem gor pošli.

Jest user posted image user posted image user posted image user posted image ker sm user posted image user posted image

Nočko

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.6.2009 21:37:30   
Pupka
Ker sem mislima spati že ob osmih, zdaj po hitrem postopku spakiram proti pojstli, ker če kera pride in začne čvekat bom spet kar obsedela tu!

Lepo in mirno noč želim!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.6.2009 21:37:49   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Tisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.6.2009 21:39:39   
Katjusa
sam ne vem zakaj so moje slikce zmeri tok mjhne vaše pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato k me večina uporavljamo shrani.si drgač pa če me kliknemo na tvojo slikico se nam tud povečauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.6.2009 21:41:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Ker sem mislima spati že ob osmih, zdaj po hitrem postopku spakiram proti pojstli, ker če kera pride in začne čvekat bom spet kar obsedela tu!

Lepo in mirno noč želim!

lej jst sme pravkar prišla, tak da prosim družbo

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.6.2009 21:41:41   
črticaa
no jz sm bla zdele pridna sm vse slike uredila zj pa še mal pokomentiram poj grem pa ajat al pa user posted image

pupka za1x je od njegove sestrične,..ampak ko je ne bo bo pa on kralj,..sam za1x ju ne mormo dt skup bo kuj dominik odletuuser posted image

LAHKO NOČ PA ENO BOLHO ZA POMOČ DA"BTE GRIZLA CELO NOČ, ČE TE PA PIČ PA KLE PIŠuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.6.2009 21:44:34   
BarbaraGS
Ajvy bravo TISA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.6.2009 21:45:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCY A BOŠ JUTR KEJ OKOL btcJA AL PA RUDNIKA SKAKALA POPOLDNE D TI DAM ČEVELJEČEK ZA PEPELKICO ( d ji ne bo prej premejhnuser posted image )

ajde mejte se lahko noč

a ga še kr ni prišla princeska iskatuser posted image boga malčka pa tak sta se dober zmenla, ji je rok reku brcaj brcaj dokler čevelj dol ne pade pa se boma spet kmalu vidla.... pa so mamice vse zaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.6.2009 21:48:17   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.6.2009 21:48:42   
birdy
Ajvy, bravo tiskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.6.2009 21:53:13   
tanci29
hej

joj cel dan se nisem mela cajta javt...sem na hitrco umes mal prebrala ampak druzga mi ni ratal

KOLUMBO A JE KERA VARJANTA ZA ZJUTREJ OZ. ENKRAT DOPOLDNE...DRGAČ ZA ČEVLČKA NI PANIKE, LAHK TUD KDAJ DRUGIČ

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.6.2009 21:56:42   
Katjusa
kje ste vse? men je dolgčasuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?