|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
3.6.2009 14:18:05   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Trebuh - meni je fino, da je mal večji, tako ne vidim svojih debelih nog.

Tale je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidš, tak optimizem bi jst mogla met pa bi blo superuser posted image user posted image

Maksi se ti kr pridružujem

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.6.2009 14:26:39   
Pupka
črtica krema je: NIVEA baby, NUTRI SENSITIVE Intensiv- Creme

Sicer pa mi je mami prnesla Linola Fett kremo pa sem mu enkrat namazala in je po 10-ih minutah bil viden učinek user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.6.2009 14:29:21   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

mulc mi noče pozirat.....dobesedno ma alergijo na fotičuser posted image ...no tole mi je rata za KOLAŽ

tudi moj, tudi moj user posted image user posted image Je pa celi ata, kaj?? hehe- luštkan poba!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.6.2009 14:34:32   
Pupka
Je sestra odpeljala Gala, Rene pa itak spi in sem si rekla da pejdem tudi jaz.... No sem pršla sem in zdaj ko sem prebrala vse se bo pa škratek ziher zbudu, ker si bom vlegla user posted image user posted image Ma ja... Saj ni neke hude panike, sam bi pa mal zatisnila oči.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.6.2009 14:37:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

ojla vas mal pozdravim. Kolumbo a si dobla sliko po mailu.

A kera ve kak se namontira te NASTAVKE za dojenje a to sam gor daš ker v lekarni se ji ni ljubil razlagat pol sm pa popizdila.

sm jo lepo prašala če majo nastavke una ja mamo.ok prašam če mi jih lahk pokaže žja bom prov s težavo pol pa prašam če je to kej važn glede velikosti bradavice  odgovori ne.  ok pol mi je pa prekipel. sm pa rekla da se vproščam k prašam sam da je ona tm da razloži, ker če nis še nikol uporablal ne morš vedet kak to deluje.

ma ****is dobiš

jaz sem dojila z nastavki ker me je pupa že v P zasesala(so mi jo v porodninarobe pristavili).....so različn velikosti,pa samo držiš jo(z eno roko)

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.6.2009 14:42:05   
Čebel@
vandame.....če te bo še kej zanimalo glede nastavkov,me kamot vprašaš

midve greva na sončka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.6.2009 14:53:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja, a ste to vedele, da otroci, ki niso v vrtcu dobijo 20% visji otroski dodatek?

Vem...
Vsaj "neki dobrga" ker nismo dubl vrtca za kristiuser posted image user posted image

Ja, mi tud ker nismo dobli za Evito....
To pa je cca 10 €..... zelo dobro v primerjavi "zastonj vrtec za drugega".....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.6.2009 14:55:26   
Onasiss
Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.6.2009 15:02:20   
piskot
katjusa evo slikico:

user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.6.2009 15:53:01   
claud
joj larissa se je končno odločla da lohk mal zaspi.........nazadnje se je zbudila ob 9h,tko da je bla skor 7ur pokoncuser posted image ....

Kdaj pa se pol poviša ta otroški dodatek? To velja za vse ki niso v vrtcu al sam za tiste k majo 2user posted image ?

No tko, zbita sm dons čist.......mal bi zadremala pa mi to podnevi nikakor ne ratauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.6.2009 16:22:11   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

joj larissa se je končno odločla da lohk mal zaspi.........nazadnje se je zbudila ob 9h,tko da je bla skor 7ur pokoncuser posted image ....

Kdaj pa se pol poviša ta otroški dodatek? To velja za vse ki niso v vrtcu al sam za tiste k majo 2user posted image ?

No tko, zbita sm dons čist.......mal bi zadremala pa mi to podnevi nikakor ne ratauser posted image

Za vse ki niso v vrtcu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.6.2009 16:29:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-tale tvoj dec tlele na tvojmu avatarju izgleda kot CARLOS IZ RAZOČARANIH GOSPODINJ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je to dober al ni doberuser posted image ker ne gledam tegauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.6.2009 16:40:35   
BarbaraGS
mlea moj ga uporablja - belosalik namrec in je to neka huda smrdeca alkoholna zadeva za hud prhljaj. Vsaj za to ga ima on.
user posted image user posted image user posted image
crtica si probala kremico od mustele?

lupinica - tisti notranji del naj bi bil notri do 4-5 meseca.

cita user posted image user posted image user posted image

vesnozaver kaj je calpol in kje se ga dobi?

simonakr jaz sem ga in ja je imel grudice ki se jih nisem mogla znebit, pa imamo grelec ki zavre vodo na 40 stopinj...

rebeka vse naj naj in glede rasti zobkov...moja ima enake znake...hm sam ne vem ce bi lahko bli ze zobki?

DANES SMO IMELI P: Nic pametnega glede dojenja. Je rekla vse probat da bo pila iz flaske, pa da vsak otrok ima svojo finto. Problemi so pa zaradi navajanja na moje zdravilo in naj bi minilo - naj bi, ni pa 100%. Jezesmarija.
Premalo smo se zredili user posted image user posted image full premalo in me kar skrbi, drugace pa jo je pohvalila in rekla, da ji nic ne manjka, ker si je zaloge po rojstvu nabrala. Pametna punca slutila, da kmalu mamino mleko ne bo vec fino heheheuser posted image . Dobili smo se pikico in rota in cim je prisla k mami je nehala jokat. Cartljivc mali. Zdaj je ze celi dan full pridna, panca in se smeji ce je budna. Upamo, da bo tako naprej.
Mere za seznamcek: 5900g, 63cm - 3. mesec

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 3.6.2009 16:49:15 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.6.2009 16:44:27   
Deja
ojla punce.. nimam časa.... pakiramo.... gremo ponoči na morje...... Jupiiiiii!!!user posted image

Upam da bo lepo vreme da se bova z možekom user posted image  ,
in da bova z Žigcem sprobala bazen...user posted image

Katjuša - še slikica za kolaž...
user posted image

No zdaj pa grem nazaj pakirat.... mogoče se še oglasim zvečer.... če ne pa se fajn mejte!

Aja pa čez teden dni bi želela obnovo dogajanja na rr, ker boste verjetno do takrat že v novem delu ....

lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.6.2009 16:56:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

ojla punce.. nimam časa.... pakiramo.... gremo ponoči na morje...... Jupiiiiii!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte.....veliko sončka in srečno potuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 3.6.2009 16:57:16 >

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.6.2009 17:06:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tko ti bom rekla, ker si ti pred časom rekla, da naj ti mojga posodim, ti bom jaz zdele rekla, da "njega" takoj pripelji, ker je CARLOS men osebno fulll hud dec. in PIKA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.6.2009 17:18:27   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
Premalo smo se zredili user posted image user posted image full premalo in me kar skrbi, drugace pa jo je pohvalila in rekla, da ji nic ne manjka, ker si je zaloge po rojstvu nabrala.

Ej, ne sekiraj se. Bo že pridobila oz. če je zadovoljen dojenček in če je zdrava je pa sploh ok. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.6.2009 17:33:11   
malaflobe
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe

user posted image REBEKA vse najboljše za rojstni dan, ti želimo cimri iz porodnišnice. Florijan, Benjamin in Urškauser posted image

hvala!!! pa kje se skrivaš? pridi malo večkrat sem. lahko bi se kaj vidli. sem ti na ZS napisala mojo številko pa me kaj pokliči. ko potujem v Bosno se lahko ustavimo, da vas pozdravim.user posted image

Ojla!
Ja, nimam velik časa. Tukaj pa ste itak vse tolk pridne v klepetanju, da ne uspem dohajat. Se včasih oglasim pri dvojčkih in kaj napišem o naših dogodivščinah.

(slikce mi pa ne uspe prilepituser posted image )

Lepo se imejte

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.6.2009 17:34:24   
Katjusa

Tko ti bom rekla, ker si ti pred časom rekla, da naj ti mojga posodim, ti bom jaz zdele rekla, da "njega" takoj pripelji, ker je CARLOS men osebno fulll hud dec. in PIKA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam ti ga prpelemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.6.2009 17:36:54   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image REBEKA vse najboljše za rojstni dan, ti želimo cimri iz porodnišnice. Florijan, Benjamin in Urškauser posted image

hvala!!! pa kje se skrivaš? pridi malo večkrat sem. lahko bi se kaj vidli. sem ti na ZS napisala mojo številko pa me kaj pokliči. ko potujem v Bosno se lahko ustavimo, da vas pozdravim.user posted image

Ojla!
Ja, nimam velik časa. Tukaj pa ste itak vse tolk pridne v klepetanju, da ne uspem dohajat. Se včasih oglasim pri dvojčkih in kaj napišem o naših dogodivščinah.

(slikce mi pa ne uspe prilepituser posted image )

Lepo se imejte

sem ti poslala ZS z mojim mailom kamor mi lahko pošlješ slikcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.6.2009 17:37:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi se pa bojimo da bo mal preslabo vreme da bi šli tak da najbrž bomo odložli....Kam pa greste to?
veliko sončka in uživanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.6.2009 18:11:35   
Onasiss

kam ti ga prpelemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
No lej tvojga na tisti ta mali slikici........................... in njega.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.6.2009 19:38:14   
črticaa
mlea,.. jz sm mu prejle niveo sensitiv namazala na debel pa s krtačo vmasirala, poj sm mu pa z glavnikam počesala in je šlo VSE stran.........nevrjetnouser posted image user posted image user posted image user posted image
pupka mela si provuser posted image user posted image

kolumbo moj tud sam da vid fotoaparat,..se že kremž pa se noče smejatuser posted image

barbi premal ste se pa zredil,..ker si ti tok obremenjena,poj se pa vse prenese na malega in tvoj mlek ni tok kakovostn če si ti izmučena(če odmisliš da ješ tablete) tako da se probaj čim bolj sprostiti in bo bolj za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja lepo se mejte na morju pa velik sončka

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.6.2009 19:43:28   
Katjusa

user posted image
No lej tvojga na tisti ta mali slikici........................... in njega.

pa sta si res podobna tud učke imata oba rjave..... sam moj se mora tak obrit:)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.6.2009 19:58:59   
črticaa
user posted image

user posted image

user posted image

evo to smo pa mi dons k bajt prnesl:)) no na zadnji sliki je čist primer kako dominik mamine joške okol kažeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

ekole tko pa zgleda k se jz spravm na tamauga,.... k sva temenčke dol dajal, sm se še mal poigrala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?