|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
2.6.2009 10:20:20   
Čebel@
sem že nazaj........Hana je zapančala nazaj
tanci.....hvala za nasvet
urša.....sej če bi se mi zdelo da jo potrebuje,bi ji jo dala gor,če je pa sončno,nič vetra,toplo-pa res ne......a jaz si bom jakno slačila ker mi je vroče,tamali pa kapo vlekla na glavouser posted image ja malo morgen
katjuša........držim pesti da ne zvisite pri vrtcu......jaz zdej ciljam na to,da bi bila še eno leto doma(še en user posted image )-pustimo se presenetit
claud.....joj tile zobki.....našo matrajo že en mesec......sem pa jaz dobila 1 zob pri 4 mesecih,in baje so zobki dedni-da glede na to kdaj sta starša dobila zobe,lahko veš kdaj jih bo tudi user posted image ......glede kakca pa jaz žal nisem dovolj pametna
kolumbo......egoista gor ali pa dol.....važno da baterije nafilata in da se imata super
barbara.......tebi in tvoji miški pošiljam kup user posted image inuser posted image da bosta lahko začeli normalno jesti-se mi pa full smiliš
vesnozaver......jaz se tudi veselim morja,ko majhen otrok-pa sploh ne veva še kdaj bomo šli na dopust.....dobro opravite pri p
brkn......četitam za obletnicouser posted image user posted image user posted image držim pesti za izpit-si pa full pridna(jaz sem se polenila-septembra naprej)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
2.6.2009 10:24:50   
Urša08
Žigec še spančkauser posted image jaz pa pišem listek za v trgovino. Sem odprla hladilnik in je nekam čudno prazen, ga bo treba napolnit.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.6.2009 10:25:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

lohk pa da se je sam "presral" k se je mamica tolk raz..izd..la za nanjga pa na taščouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image tale mi je hudauser posted image user posted image user posted image user posted image jih teroriziramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.6.2009 10:32:38   
claud
majchy -rr povezuje tudi našeuser posted image ..........najinadva sta spet neki klepetala donsuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.6.2009 10:36:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy -rr povezuje tudi našeuser posted image ..........najinadva sta spet neki klepetala donsuser posted image
a res al kajuser posted image user posted image mojga še ni domov da bi mi povedal........no sej menije kul,da se še onadva dobr zastopitauser posted image user posted image user posted image koliko pa je tvoj star?se mi zdi  da je mlajši od mojga

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.6.2009 10:38:34   
Čebel@
sem klicala mojga,če je že preke koncu s službo,pa model sedi na kofetu z mojim fotrom-ja svaštauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.6.2009 10:39:58   
Urša08
u majchy tvoj pa zgodej neha v službi user posted image user posted image user posted image Bo hitro s tabo in Hano user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.6.2009 10:40:24   
claud
Ja res je mlajši....celih 5 letuser posted image ........
Ma pa res šiht.....a ure nabija na kofetuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.6.2009 10:49:26   
Čebel@
no kakšna služba je to:od 6.30-maksimalno 13.30 s bog ve kolikimi kofetkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....no sej take službe ne bo več dobiluser posted image ........smo pa potem res celo popoldne skupajuser posted image user posted image user posted image danes bova šla mogoče kupit topli pod za hanino sobicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.6.2009 10:56:07   
Urša08
majchy super službico ima tvoj user posted image user posted image user posted image Ful luštn k ste res lahko veliko skupej. Uživajte maksimalno user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.6.2009 11:03:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super službico ima tvoj user posted image user posted image user posted image Ful luštn k ste res lahko veliko skupej. Uživajte maksimalno user posted image
sej zato imam pa jaz toliko bolj smotan urnik....ko sem popoldne v službi pridem ob 22.00 šele domovuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.6.2009 11:04:12   
Urša08
majchy a maš deljen delovnik, en teden dopoldan, en popoldan? 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.6.2009 11:09:30   
Čebel@

majchy a maš deljen delovnik, en teden dopoldan, en popoldan? 
jap

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.6.2009 11:35:02   
Onasiss
Ej, se mi ne da brat, ker sem mela kup letanja, zjutraj sem bla na sprehodu, pol sem šla pa u lov za DM mlekom, ker se lepo navadim nanj oz. Evita potem pa ga kar naenkrat povsod zmanjka in ga dobijo šele naslednji teden, moj otrok naj bo pa lačen , ker ne mislim vsak teden mlek ji menjat. No skratka sem dobla še eno škatlo in upam da bo zdržala?????? Zdele hit neki pojem pol greve pa k zdravniku.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.6.2009 11:37:47   
Onasiss
Aja atrij bo dans fertik.juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa kupi Onasis ta velik bazen in bomo hodil gor k sosedu v prvi štuk pa bomo iz njegovga bazen dol skakal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VABLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.6.2009 11:52:48   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja atrij bo dans fertik.juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa kupi Onasis ta velik bazen in bomo hodil gor k sosedu v prvi štuk pa bomo iz njegovga bazen dol skakal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VABLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.6.2009 11:56:18   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

GH....tudi jaz bom še počakala neki časa(vsaj do 5 meseca)

no da vam povem ,kako sem v nedeljo po krstu ven padla....no smo se slikali v cerkvi,je bilo vse kul,pol se pa fotograf spomni da bi se še zunaj slikali.....Hana ni imela kapice(pač se mi ni zdelo da jo rabi) in moja tašča začne Hani:joj revica,te bojo ušeska bolela,bla bla bla in ji tetra planico da na glavouser posted image user posted image user posted image sem pa čist popizdila....no pa ok ,se umirim,ko čez minuto moj pride in naredi popolnoma isto kot njegova mamicauser posted image user posted image user posted image .......jo takrat se mi je pa iz ušes pokadilouser posted image ......se uzela tisto tetra in zarjula na taščo in mojga da bom enga zdele učofala s to planico in da se nej ne utikatauser posted image ....pa je bila stara čist užaljena pa se grdo držalauser posted image .....veš kaj,dol mi visi.....pol pa včeraj zvečer jih gremo pa dol(v njun štuk)pozdravit preden gre Hana pančkat,pa oba(tašča in tast)začneta da je spet revica,pa da jo bo ziher zaradi nedelje trgalo v ušeskihuser posted image user posted image user posted image WTFuser posted image user posted image user posted image .....pa sem samo tašči siknila,da zato sem pa jaz mami on pa babi in da bom jaz odločala kako pa kaj bo s Hano.....ona je tazadnja ki mi bo najedala glede vzoje in kaj narobe delam-mojmu je ko je bil še dojenček dala namesto flaše od piva steklenico(z mlekom) in že eneparkrat se je hvalila kok je bil moj možek zlat otrok,da ko se je ona enkrat z enimi ženskami  pogovarjala in jamrala da jo vse neki boli(tipično)je mali to slišal in šel peš do lekarne(druga stran domžal)in ga je ena soseda baje prepoznala in ga pripeljala nazaj.....on je šel kupit telmometla za mami,ona pa sploh ni opazila da je mali kam šeluser posted image user posted image user posted image

no tok a ne.....pa glede na to,da je Hana mali dobrovoljček,ki se pridno redi in vse to,nekaj že delam prav.....ji pač ne mislim dajat gor kape pri 25C

se vam opravičujem,ampak tole sem mogla dati ven iz sebeuser posted image user posted image user posted image

te čist zastopim kak je. Sam mam jz srečo k se mi tašča čisto nič ne vtikuje v vzgojo, k je tm je pri njih pri nama pa točno ve kaj lahko kaj ne.

ma maš čist prav pr nm od strica baba tud koj k je mal vetrček popihal trak al pa kapo gor čene bodo všesa vnete ja skoz jih mata vnete jz pa mojedva tud če mal piha pa če je vroče nimata kap pa do sedaj še nista mela nikol vnetja všes "trkam".

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.6.2009 12:01:11   
Onasiss

sej zato imam pa jaz toliko bolj smotan urnik....ko sem popoldne v službi pridem ob 22.00 šele domovuser posted image

čE BOŠ PRIDNA, BO Kmalu drgače:user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 12:10:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.6.2009 12:11:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

čE BOŠ PRIDNA, BO Kmalu drgače:user posted image
bom pridna-moram bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.6.2009 12:12:33   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo od dohtarja....nč posebnga, ponovi vajo dokler ne bo boljše( fiziološka, sesalec, kamilice za inhalacijo, dvignjeno vzglavje pa zvečer ena kapljica razrečenega operila).............v lekarni sm spet živčnga fasala.jooooooojjjj tle u Medvodah se ti pa skeglja ko greš u lekarno al pa na pošto........počasni do amena...folk pa ropota k branjevke......dons je spet ena stara baba kr nakladala k je mela že zdavnej vrečke pa denarnico u cekru, da sm kr zraven nje stopila pa zdrdrala: Fiziološko, operil, strimar, kamilce, pa hitr, pa nč druzgauser posted image ...stara je sam spokala, farmacevtka pa prou hitr na pult zmetala..no na konc sm ji rekla: mi k mamo otroke v avtu si to loh prvoščmouser posted image  ADIJO

pošiljam velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pocartate.

ja maš prov pr nm v lekarni tud mečkajo sto na uro skor živčnega fašeš od čakanja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.6.2009 12:18:15   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mihailo: jemljem tablete za scitnico (imam bazedovko) in naceloma lahko dojis, gre pa majcena kolicina v mleko. So pa zaviralci hormonov in lahko tudi ustavijo rast dojencka ali mu unicijo jetra... Farmacevti so proti dojenju, zdravniki za. Ker nam uvajanje flaske ni uspelo, sem se tudi sama odlocila dojit in potem zacet cimprej uvajat hrano (pod pritiski seveda), ker so mi zaceli s travmami zaradi prenehanja dojenja in podobno. Zdaj pa cakam jutrisnjega pediatra, da ga vprasam, ker od kar sem vzela prvo tableto, ima mala prebavne motnje in zaprtje in ne spimo tako kot prej, da cez dan o joku ob spuscanju plinov ne govorim.
Evo na hitro.

katjusa: nisi nadlezna in hvala...bom tudi to probala, sam sploh ne vem ce je AM problem, al so flaske. Ker niti sladkane vode noce pit in zagrabit...

Ajvy: ja imas popolnoma prav in tudi sama sem htela cim dlje dojit. Zdaj je samo vprasanje tega al bom lahko presla na flasko al ne. Ker ce mi zacne pit po flaski je lahko na mleku kolkor hoce, ce pa bom mogla dojit, pa bi cimprej rada prenehala, ker me je strah teh zdravil v mojem mleku in posledic, ki jih imajo nanjo. Jaz vidim samo te kot so plini in zaprtje, za tiste bolj hude, ki pa se jih tudi ne vidi kar tako pa lahko samo molim, da jih ona nima.

PUNCE HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbara GS  ti poslušej sam sebe kak boš ravnala z dojenčkom ker je tvoj in ti najbolj veš kaj je najbolje zate in za dojenčka.

pa naj drugi govorijo kar hočejo, ošl jih nekam.

kak bi ti pa lahko pomagala pa ne vem, ker moj tud ni hotel flaške potegnt k sm hotla da bi si mlek spumpala pa da bi ga poflaški spil da bi jz lahk šla na izpit, pa ni hotel tko da je šel z mano na izpit pa zunaj pred šolo ga je tašča v vozičku vozila.

lahk pa če hoč prašam našo patronažno k je ful v redu kak še lahk probaš navadit na flaško, seveda če si ti za da prašam drugače ne bom.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.6.2009 12:24:02   
črticaa
no jz sm bla že ful pridna dons,.. sm tamauga u nulo zrihatala (tko že 2x), sobo pospravla, cune zrihtala, tamaumu pojstlo preoblekla,....... poj grem pa ob 2eh domov, tamauga mi bo mami merkala, ati me bo pa pelal čevlje kuptuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša lahkouser posted image

barbara sj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

claud carske fotke,.. jz tud mojmu ponavad kšno tako čupo nardim.,poj je pa ati kuj huduser posted image user posted image user posted image

majchy te čist zastopm,..te babice se včasih čist preveč vtikajo, pa misljo da majo vse prov

za vse k rabteuser posted image user posted image user posted image

drgač ma pa moj skos bl tak zelen drekec,.. tko ne živo ampak bl olivnato(sam ne vem a je to od AM)

evo jz mam faco taščo,.. mi je lih 2 hlače gor vzela

no še jz mal jamram............... jutr mam G,.............res mi ni do tega da bi šlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.6.2009 12:36:47   
tanci29
MIDVE SVA Z MESTA ups črke...je blo ful luštno..prov lepa je tale ljubljana, sem si prvoščla en sladoled...joj je bil dober....

mlea-kaj je pol z vašim vrtcem...jest še kar ne vem kaj nej nardim....pa držim pesti da bo vse kul pr p

kolumbo-sploh mi ne omenjej lekarne, k sploh ne vejo kva tm delajo...jest itak nimam pojma una pa še manj k tm dela, glih tak občutek mam ponavad
držim pesti da se čimprej pocajtate

črtica-o fajn čevlje si navbavi...superca da se boš mal razvedrila

claud-ful cortik slikice

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.6.2009 12:37:25   
vandame
ma zej mam pa na shrani.si ampak napiše neki da ne morem prenest zarad varnosti na firefoxu

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?