Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:43:17
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-luštne slikice res je frajer majchy-lohk probava pa da vidva kako bi šla tale izmenjava moja čmrla se v ležalničku pogovarja z rokicam, pol ji pa ni jasno kam so šle k jih nad glavo dvigne zdej bova pa šibnle po erika...ja danes je šel nazaj v varstvo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:44:03
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo super slikice a veš da sem jih že prav pogrešala, en čas si nam svojga ptička pogosto pokazala, sedaj je bilo pa mal zatišja in sem kar pogrešala kako fotko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:49:20
|
|
|
|
claud
|
Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah.... Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:49:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Katjusa 3. slika je za kolaz upam,da bos videla...ime mamice MIHAILO ime otroka MIHAILO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:51:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal... jA res je...kot bi bilo vceraj ,ko smo se ble in cvekale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:52:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA a kr pogresala si fotke Tanci hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:02:09
|
|
|
|
claud
|
Mihailo-res je faca...kaj to vidm...ma že modne dodatke... očala, zapestnica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:05:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
CLAUD hvala...ja mal more bit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:07:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah.... Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal... a to se čisto sama vsede?.......a bomo pisale na seznam ko se sami vsedejo iz ležečkega ali kako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:11:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah.... Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal... a to se čisto sama vsede?.......a bomo pisale na seznam ko se sami vsedejo iz ležečkega ali kako Ja sama kr čez noč-men pa nč jasn...ne bi rekla če bi kj trenirala tole dviganje....iz ležečega se mi prime za prste,iz polležečega se pa tud to ne rabi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:14:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah.... Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal... a to se čisto sama vsede?.......a bomo pisale na seznam ko se sami vsedejo iz ležečkega ali kako Ja sama kr čez noč-men pa nč jasn...ne bi rekla če bi kj trenirala tole dviganje....iz ležečega se mi prime za prste,iz polležečega se pa tud to ne rabi močna punca samo jo moraš pa držati ko sedi a ne.....ker na seznam bom pisala ko bojo sedeli brez opore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:16:53
|
|
|
|
brkn83
|
čao, midva pa zdele kuhava kosilo. sva naredila musak za kosilo pa solato, za sladico pa jagode s smetano. no ati je že na poti domov, tk da bomo popoldan lepo skupi preživeli.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:18:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah.... Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal... a to se čisto sama vsede?.......a bomo pisale na seznam ko se sami vsedejo iz ležečkega ali kako Ja sama kr čez noč-men pa nč jasn...ne bi rekla če bi kj trenirala tole dviganje....iz ležečega se mi prime za prste,iz polležečega se pa tud to ne rabi močna punca samo jo moraš pa držati ko sedi a ne.....ker na seznam bom pisala ko bojo sedeli brez opore Ja seveda držat jo pa moram.... Pol jo pa hočm dat v ležečke da se mal spočije je pa tok huda ...važička mala Ja res je nekam močna ......sam obračaat se s trebuha na hrbet in obratno se pa ne zna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 15:19:36
|
|
|
|
claud
|
brkn.....mmmm si mi sline pocedila z jagodami.....morm mojga nafehtat da me pelje en dan na eno jagodno kupo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 16:31:00
|
|
|
|
BarbaraGS
|
vandame super hvala. Sam spi ne, ker jo vetrovi tak matrjo da se v joku zbudi in pol ne zaspi nazaj, ce pa ze zaspi, je cez 20min isto. claud vidis moja pa se ne zna dvignit v sedecki (se), eni imajo bolj razvite trebusne, drugi pa hrbtne misice :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 17:02:16
|
|
|
|
vandame
|
Barbara GS a ti bo to kej prov pršlo vsj upam da ti bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 17:13:53
|
|
|
|
Onasiss
|
da se javimz novimi podatki: Majchy piš: 3,5 mesecaa----T=6600 g in V 64 cm. Dobla je 2 pikici in I dozo rota. Pa še milion enih receptov, za oko, pa za suho kožico.....Morm še u lekarno. Je pa malce jokala ampak je zdej full dobre volje. Jo je P pohvlila, ker je že tok razvita. Se ji je skoraj iz mize prekotalila v naročje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 17:30:08
|
|
|
|
vandame
|
mlea čestitke za dobro opravlen pregled tamali pa k je bla pridna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 17:30:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
evo par slikic novih oblekic PA SE SLIKICA ZA KOLAZ: ELIZABETA STARA TOCNO 3 MESECE (DANES) tako pa pojemo :) in zehamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 18:00:51
|
|
|
|
tanci29
|
mlea- super za napredek..a evita se je hotla pa kar prekotalit na dohtarco barbara-kaka lepa pupika...pa ful luštne cunce...a te so iz prenatal-a
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 18:10:04
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.....sem zapisala .... za uspešen pregled....kdaj pa imasta naslednjega? barbara......cortek je moj mož pa ta trenutek leze na češnjo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2009 19:34:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2009 19:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2009 19:37:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 19:48:15
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! kako kaj? moj Uroš je danes tečko, ga mučijo zobki. zdaj pa še par slikic... tukaj je slikan z moževo sestrično kravice pasemo ko smo prišli iz mesta med igračkami katjuša ti izberi slikico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?