|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
2.6.2009 14:43:17   
tanci29
mihailo-luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image res je frajer

majchy-lohk probava pa da vidva kako bi šla tale izmenjavauser posted image user posted image

moja čmrla se v ležalničku pogovarja z rokicam, pol ji pa ni jasno kam so šle k jih nad glavo dvigneuser posted image user posted image

zdej bova pa šibnle po erika...ja danes je šel nazaj v varstvo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
2.6.2009 14:44:03   
Urša08
Mihailo super slikiceuser posted image user posted image user posted image a veš da sem jih že prav pogrešala, en čas si nam svojga ptička pogosto pokazala, sedaj je bilo pa mal zatišja in sem kar pogrešala kako fotko user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
2.6.2009 14:49:20   
claud
Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah....user posted image user posted image
Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
2.6.2009 14:49:58   
MIHAILO
Katjusa 3. slika je za kolaz upam,da bos videla...ime mamice MIHAILO ime otroka MIHAILO

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
2.6.2009 14:51:37   
MIHAILO
Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal...

jA res je...kot bi bilo vceraj ,ko smo se ble user posted image in cvekaleuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
2.6.2009 14:52:30   
MIHAILO
URSA a kr pogresala si fotkeuser posted image
Tanci hvala za pohvale

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
2.6.2009 15:02:09   
claud
Mihailo-res je faca...kaj to vidm...ma že modne dodatke...user posted image user posted image očala, zapestnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
2.6.2009 15:05:09   
MIHAILO
CLAUD hvala...ja mal more bituser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
2.6.2009 15:07:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tko, larissa je ugotovila da mi lohk vsak dan kj novga pokaže in zdj ko se usede se prjema pa boža po nogicah....user posted image user posted image
Ajoj kok cajt leti....šele zdj vidm k vsak dan kj pogrunta....še mal pa bomo okol laufal...user posted image
a to se čisto sama vsede?.......a bomo pisale na seznam ko se sami vsedejo iz ležečkega ali kakouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
2.6.2009 15:11:02   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a to se čisto sama vsede?.......a bomo pisale na seznam ko se sami vsedejo iz ležečkega ali kakouser posted image

Ja samauser posted image kr čez noč-men pa nč jasn...ne bi rekla če bi kj trenirala tole dviganje....iz ležečega se mi prime za prste,iz polležečega se pa tud to ne rabiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
2.6.2009 15:14:32   
Čebel@

Ja samauser posted image kr čez noč-men pa nč jasn...ne bi rekla če bi kj trenirala tole dviganje....iz ležečega se mi prime za prste,iz polležečega se pa tud to ne rabiuser posted image
močna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo jo moraš pa držati ko sedi a ne.....ker na seznam bom pisala ko bojo sedeli brez opore

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
2.6.2009 15:16:53   
brkn83
čao, midva pa zdele kuhava kosilo. sva naredila musak za kosilo pa solato, za sladico pa jagode s smetano.

no ati je že na poti domov, tk da bomo popoldan lepo skupi preživeli.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
2.6.2009 15:18:09   
claud

močna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo jo moraš pa držati ko sedi a ne.....ker na seznam bom pisala ko bojo sedeli brez opore

Ja seveda držat jo pa moram....user posted image
Pol jo pa hočm dat v ležečke da se mal spočije je pa tok hudauser posted image user posted image ...važička malauser posted image
Ja res je nekam močnauser posted image ......sam obračaat se s trebuha na hrbet in obratno se pa ne znauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.6.2009 15:19:36   
claud
brkn.....mmmm si mi sline pocedila z jagodami.....morm mojga nafehtat da me pelje en dan na eno jagodno kupouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.6.2009 16:31:00   
BarbaraGS
vandame super hvala. Sam spi ne, ker jo vetrovi tak matrjo da se v joku zbudi in pol ne zaspi nazaj, ce pa ze zaspi, je cez 20min isto.

claud vidis moja pa se ne zna dvignit v sedecki (se), eni imajo bolj razvite trebusne, drugi pa hrbtne misice :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.6.2009 17:02:16   
vandame
Barbara GS
a ti bo to kej prov pršlo vsj upam da ti bo

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.6.2009 17:13:53   
Onasiss
da se javimz novimi podatki:
Majchy piš: 3,5 mesecaa----T=6600 g in V 64 cm. user posted image user posted image Dobla je 2 pikici in I dozo rota. Pa še milion enih receptov, za oko, pa za suho kožico.....Morm še u lekarno. Je pa malce jokala ampak je zdej full dobre volje. Jo je P pohvlila, ker je že tok razvita. Se ji je skoraj iz mize prekotalila v naročje.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.6.2009 17:30:08   
vandame
mlea čestitke za dobro opravlen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tamali pa k je bla pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.6.2009 17:30:36   
BarbaraGS
evo par slikic novih oblekic
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

PA SE SLIKICA ZA KOLAZ: ELIZABETA STARA TOCNO 3 MESECE (DANES)
user posted image
tako pa pojemo :)
user posted image
in zehamo
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.6.2009 18:00:51   
tanci29
mlea- super za napredek..a evita se je hotla pa kar prekotalit na dohtarcouser posted image user posted image user posted image

barbara-kaka lepa pupika...pa ful luštne cunce...a te so iz prenatal-a

Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.6.2009 18:10:04   
Čebel@
mlea.....sem zapisalauser posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled....kdaj pa imasta naslednjega?
barbara......cortek jeuser posted image

moj mož pa ta trenutek leze na češnjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 19:34:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 19:36:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 19:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.6.2009 19:48:15   
rebeka84
cao! kako kaj? moj Uroš je danes tečko, ga mučijo zobki.user posted image

zdaj pa še par slikic...

tukaj je slikan z moževo sestrično
user posted image

kravice pasemo
user posted image

ko smo prišli iz mesta
user posted image

med igračkami
user posted image

katjuša ti izberi slikicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?