|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
2.6.2009 12:37:47   
tanci29
tašča-moja je čist preveč deleč da bi se lahko kej utikala...pa mi je včasih prav žal, ker je taka fejt babika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
2.6.2009 12:38:22   
BarbaraGS
vandame ja lahko.... super hvala user posted image

kolumbo cimprej se pocajtajte!!!!! Dobro si jih...jaz sem tudi taksnauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
2.6.2009 12:38:47   
tanci29
barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa en kup srečkotov da se čimprej poštimate...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
2.6.2009 12:43:36   
vandame
Zaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišča trenutno ni mogoč. Prosimo, odpravite se na stran 'about:config' in vrednost 'signed.applets.codebase_principal_support' nastavite na 'true'.

A MI KERA VE POVEDAT KAJ MORM ZEJ NAREST SE ŽE petnajst minut s tem zezam

HVALA že v naprej

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
2.6.2009 12:44:23   
vandame
user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.6.2009 12:44:46   
vandame
no ratal mi je juhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.6.2009 12:46:14   
Pupka
Dan- pr nas že diši pokosilu. Mami bo šla iskat Gala v vrtec tak da mam dve minutki cajta. user posted image mamo tako smotano vreme. Sonce sije, pa je spet oblačno.- pa ne vem al bo dež al ja. Je malček mrzlo, ampak smo mi lepo na toplem user posted image je pa eno rundo že odspal na zraku.

Tašče- kako zanimivo.... ene bi jih takoj upepelile, spet druge si pa želijo da bi jih mele kje blizu, ker so fejst babe. Ampak očitno so tašče fejst če so nekje na svojem user posted image user posted image Moja ugotovitev user posted image

Zdaj pa šibam kavč peglat če drugo ne user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.6.2009 12:49:47   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

waaaaaaaaa a tko lepo kravce pase....luštno....
Moja se jih zdj navaja, pa se fuuuuuuuuuullll jezi zravnuser posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.6.2009 12:53:58   
vandame
Barbara GS zej sm jo prašala pa je rekla da ti lepo povej pediatru da noče flaške pa da farmacevti pravjo da s tem zdravili ni priporočlivo dojit,

da bi pa ti rada tko naredla kar je najbolje za tvojega otročka.

je pa rekla da lahk probaš da mu počas na brizgo ampak res počas brizgaš mleko v usta.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.6.2009 12:56:10   
Maksi1
Ojla.
Kako je lepo, ko pride tisti čas v mesecu, ko Katjuša zbira slike za kolaž. Uživam, ko gledam vse te naše sončke. Kako so lepi, kolko so zrasli. Čisto sem raznežena.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
2.6.2009 12:57:40   
simonakr
Oj! Evo naju nazaj iz sprehoda

no pa se midve malo slikic pokaževa

Tale je iz nedeljske zabave
user posted image

Tele 3 pa so kako naša mala premaga punčko v wreslingu user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Katjuša naj bo ta zadnja za kolaž (če ti ne pošljem kakšne druge)

< Sporočilo je popravil simonakr -- 2.6.2009 12:58:56 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.6.2009 13:02:13   
vandame
aja pa pozabla še napisat

rekla je tud da se pomen s svojim os. zdravnikom.

da ti pa ne spi ponoč je pa po vsej vrjetnosti zaradi tega ker se ti sekiras in živciraš (kar ni nič čudnega ob vsm tem).

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.6.2009 13:12:07   
vandame
user posted image

no pa še taveč sonček

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.6.2009 13:15:31   
vandame
Barbara GS  zej sm pa še gl.sestro zd prašala katero poznam in mi je rekla da se v ortopedskih trgovinag da dobit tak nastavek zgleda kokr bradavica pa en cevko ma kero našravfaš na flašo in  dojenček misli kokr da z zize pije.

drugač je pa rekla da poklič  na polikliniko v Lj v ambulanto za bolezni ščitnice pa da je tm ena zdravnica k ma ful s tem izkušenj.

upam da sem ti kej pomagala.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.6.2009 13:39:30   
claud
Simonakr user posted image user posted image huda jeuser posted image user posted image user posted image

vandame tud tvoja2 sta ful cortuser posted image user posted image user posted image

maksi se strinjam da je ful fajn tele slikce gledatuser posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.6.2009 13:47:29   
Urša08
Vandame in Simonakr super za slikice, lepi so vsi trije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.6.2009 13:48:19   
Urša08
A je še kateri dons cukr paduuser posted image Jaz sem že celo čokolado zmazala user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.6.2009 14:07:24   
vandame
hvala  sej so vaši tud fletni ful

Urša08- a piškoti veljajo pol je men tud ker sploh jih ne morm nehat jest, pa hvala bogu tud tamalga pol ne zvija več se jih je zgleda navadu k nazačetk k sm se pregrešila sm koj vedla k je nega zvijal

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
2.6.2009 14:18:17   
vandame
PUNCE HVALA VAM ker ste mi povedale kak slike sm gor dam sej je dolg časa trajal ampak ratal mi pa je

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
2.6.2009 14:23:15   
MIHAILO
.dons je spet ena stara baba kr nakladala k je mela že zdavnej vrečke pa denarnico u cekru, da sm kr zraven nje stopila pa zdrdrala: Fiziološko, operil, strimar, kamilce, pa hitr, pa nč druzga ...stara je sam spokala, farmacevtka pa prou hitr na pult zmetala..no na konc sm ji rekla: mi k mamo otroke v avtu si to loh prvoščmo ADIJO

Zadnjic sm sla v lekarno po kapljice ,ko smo sle od p,mami je pa cakala zunaj z Mihailom in ena baba pride pa kr rine naprej jaz pa tut ji ne pustim,,,pol pa rece-a mi lahko date te tablete....user posted image se je kr vrinla...pol k je pa nirala placat je kr drobiz stresla farm.jo je pa kr gledala in cakala da ji da tok kot je rekla...no sam je pol morala ona stet ker ce bi njo cakala nebi docakala...user posted image nekateri so prov zleht..
KOLUMBO ti si pa tok fajn nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
2.6.2009 14:23:54   
MIHAILO
VANDAME kaki srckiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.6.2009 14:24:57   
MIHAILO
SIMONA FULL LEPE SLIKICE sploh une s punckouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.6.2009 14:30:09   
Čebel@
full so cortki tile naši februarčkiuser posted image user posted image user posted image
vandame....važno da ti je uspelo slikice nalimati-smo šle vse čez učne ureuser posted image user posted image
mihailo.....če se kakšna mama ali pa ati postavi pred mene zelo naglas povem,da sploh nisem opazila da sem nevidnauser posted image sem pa tudi že opozorla in povedala kje je vrsta,ali pa ko je bila ona na vrsti sem jaz kar naročila(npr:kruh)pa mi ni do sedaj noben nič siknil,ker pol bi bil pa joj

Hana se je napapala,zdej jepa tuki zravenmene v igralnem centru  in ima ene hude debate z igračkamiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.6.2009 14:32:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

tašča-moja je čist preveč deleč da bi se lahko kej utikala...pa mi je včasih prav žal, ker je taka fejt babika
a zamenjašuser posted image -pride tvoje v slovenijo ,mojo pa pošljemo v avstralijo,da tam dela zgagouser posted image user posted image user posted image jo bojo poslali s hitro pošto nazaj(mojo da se razume)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.6.2009 14:38:35   
MIHAILO
EN NASMEH,,,
user posted image
KAK JE FAJN ,CE SM SAMO V BODIJU
user posted image
ZA KOLAŽ
user posted image
TAK SEM ,CE SM JEZENuser posted image
user posted image
TAKO SE CARTAVA...
user posted image
VESTE KAJ,JAZ SEM FRAJER user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?