Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:37:47
|
|
|
|
tanci29
|
tašča-moja je čist preveč deleč da bi se lahko kej utikala...pa mi je včasih prav žal, ker je taka fejt babika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:38:22
|
|
|
|
BarbaraGS
|
vandame ja lahko.... super hvala kolumbo cimprej se pocajtajte!!!!! Dobro si jih...jaz sem tudi taksna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:38:47
|
|
|
|
tanci29
|
barbara zate pa en kup srečkotov da se čimprej poštimate...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:43:36
|
|
|
|
vandame
|
Zaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišča trenutno ni mogoč. Prosimo, odpravite se na stran 'about:config' in vrednost 'signed.applets.codebase_principal_support' nastavite na 'true'. A MI KERA VE POVEDAT KAJ MORM ZEJ NAREST SE ŽE petnajst minut s tem zezam HVALA že v naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:44:23
|
|
|
|
vandame
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:44:46
|
|
|
|
vandame
|
no ratal mi je juhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:46:14
|
|
|
|
Pupka
|
Dan- pr nas že diši pokosilu. Mami bo šla iskat Gala v vrtec tak da mam dve minutki cajta. mamo tako smotano vreme. Sonce sije, pa je spet oblačno.- pa ne vem al bo dež al ja. Je malček mrzlo, ampak smo mi lepo na toplem je pa eno rundo že odspal na zraku. Tašče- kako zanimivo.... ene bi jih takoj upepelile, spet druge si pa želijo da bi jih mele kje blizu, ker so fejst babe. Ampak očitno so tašče fejst če so nekje na svojem Moja ugotovitev Zdaj pa šibam kavč peglat če drugo ne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:49:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame waaaaaaaaa a tko lepo kravce pase....luštno.... Moja se jih zdj navaja, pa se fuuuuuuuuuullll jezi zravn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:53:58
|
|
|
|
vandame
|
Barbara GS zej sm jo prašala pa je rekla da ti lepo povej pediatru da noče flaške pa da farmacevti pravjo da s tem zdravili ni priporočlivo dojit, da bi pa ti rada tko naredla kar je najbolje za tvojega otročka. je pa rekla da lahk probaš da mu počas na brizgo ampak res počas brizgaš mleko v usta.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:56:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Ojla. Kako je lepo, ko pride tisti čas v mesecu, ko Katjuša zbira slike za kolaž. Uživam, ko gledam vse te naše sončke. Kako so lepi, kolko so zrasli. Čisto sem raznežena.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 12:57:40
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Evo naju nazaj iz sprehoda no pa se midve malo slikic pokaževa Tale je iz nedeljske zabave Tele 3 pa so kako naša mala premaga punčko v wreslingu Katjuša naj bo ta zadnja za kolaž (če ti ne pošljem kakšne druge)
< Sporočilo je popravil simonakr -- 2.6.2009 12:58:56 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 13:02:13
|
|
|
|
vandame
|
aja pa pozabla še napisat rekla je tud da se pomen s svojim os. zdravnikom. da ti pa ne spi ponoč je pa po vsej vrjetnosti zaradi tega ker se ti sekiras in živciraš (kar ni nič čudnega ob vsm tem).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 13:12:07
|
|
|
|
vandame
|
no pa še taveč sonček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 13:15:31
|
|
|
|
vandame
|
Barbara GS zej sm pa še gl.sestro zd prašala katero poznam in mi je rekla da se v ortopedskih trgovinag da dobit tak nastavek zgleda kokr bradavica pa en cevko ma kero našravfaš na flašo in dojenček misli kokr da z zize pije. drugač je pa rekla da poklič na polikliniko v Lj v ambulanto za bolezni ščitnice pa da je tm ena zdravnica k ma ful s tem izkušenj. upam da sem ti kej pomagala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 13:39:30
|
|
|
|
claud
|
Simonakr huda je vandame tud tvoja2 sta ful cort maksi se strinjam da je ful fajn tele slikce gledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 13:47:29
|
|
|
|
Urša08
|
Vandame in Simonakr super za slikice, lepi so vsi trije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 13:48:19
|
|
|
|
Urša08
|
A je še kateri dons cukr padu Jaz sem že celo čokolado zmazala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:07:24
|
|
|
|
vandame
|
hvala sej so vaši tud fletni ful Urša08- a piškoti veljajo pol je men tud ker sploh jih ne morm nehat jest, pa hvala bogu tud tamalga pol ne zvija več se jih je zgleda navadu k nazačetk k sm se pregrešila sm koj vedla k je nega zvijal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:18:17
|
|
|
|
vandame
|
PUNCE HVALA VAM ker ste mi povedale kak slike sm gor dam sej je dolg časa trajal ampak ratal mi pa je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:23:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
.dons je spet ena stara baba kr nakladala k je mela že zdavnej vrečke pa denarnico u cekru, da sm kr zraven nje stopila pa zdrdrala: Fiziološko, operil, strimar, kamilce, pa hitr, pa nč druzga ...stara je sam spokala, farmacevtka pa prou hitr na pult zmetala..no na konc sm ji rekla: mi k mamo otroke v avtu si to loh prvoščmo ADIJO Zadnjic sm sla v lekarno po kapljice ,ko smo sle od p,mami je pa cakala zunaj z Mihailom in ena baba pride pa kr rine naprej jaz pa tut ji ne pustim,,,pol pa rece-a mi lahko date te tablete.... se je kr vrinla...pol k je pa nirala placat je kr drobiz stresla farm.jo je pa kr gledala in cakala da ji da tok kot je rekla...no sam je pol morala ona stet ker ce bi njo cakala nebi docakala... nekateri so prov zleht.. KOLUMBO ti si pa tok fajn nardila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:23:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
VANDAME kaki srcki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:24:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
SIMONA FULL LEPE SLIKICE sploh une s puncko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:30:09
|
|
|
|
Čebel@
|
full so cortki tile naši februarčki vandame....važno da ti je uspelo slikice nalimati-smo šle vse čez učne ure mihailo.....če se kakšna mama ali pa ati postavi pred mene zelo naglas povem,da sploh nisem opazila da sem nevidna sem pa tudi že opozorla in povedala kje je vrsta,ali pa ko je bila ona na vrsti sem jaz kar naročila(npr:kruh)pa mi ni do sedaj noben nič siknil,ker pol bi bil pa joj Hana se je napapala,zdej jepa tuki zravenmene v igralnem centru in ima ene hude debate z igračkami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:32:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tašča-moja je čist preveč deleč da bi se lahko kej utikala...pa mi je včasih prav žal, ker je taka fejt babika a zamenjaš -pride tvoje v slovenijo ,mojo pa pošljemo v avstralijo,da tam dela zgago jo bojo poslali s hitro pošto nazaj(mojo da se razume)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 14:38:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
EN NASMEH,,, KAK JE FAJN ,CE SM SAMO V BODIJU ZA KOLAŽ TAK SEM ,CE SM JEZEN TAKO SE CARTAVA... VESTE KAJ,JAZ SEM FRAJER
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?