Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 20:01:49
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sem zadnjič bla v trgovini k sm iskala body na tanke naramnice za našo miško in mi trgovka začne kazat vse plavo...Pa jo gledam in ji rečem, da jst to rabim za punčko, pa mi reče nazaj: "Aja, sm pogledala barvo vozička in sm misnla da maste fantka..." Voziček je črn in siv, v vozičku pa Gaja v belih hlačkah in majčki na roza pikice... En folk je res "malo" čuden... Ja so mi znane take zadeve..... Jaz našega fanta vedno za ven poštimam tako bolj frajersko... kavbojkice, jaknica, srajčka...kapa na šilt... prav tak po fantovsko. Vozek pa imamo rdeč (ker je alternativa bila siv ali rumeno-zelen), ker mi nobena druga razpoložljiva barva ni bila všeč. Potem pa ko sem včasih šla na sprehod pa se s kom pogovajala, pa reče:"Joj kak mate lepo punčko, smo slišali da je punčka..." Meni pa je takih komentarjev blo dosti in sem rekla :"Ja veste, nazadnje ko sem otročka previjala je imel lulčka... tak da mislim da je fantek....tak so nam vsaj v bolnici rekli" Ko sem tako parim babnicam rekla - se je zgleda v našem malem kraju razvedlo da imamo fanta in komentarjev o punčki ni več...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 20:09:12
|
|
|
|
Pikica_82
|
Aleksa majo tud vsi za punčko...Baje zaradi očk in dolgih trepalnic Pa še dostikrat je v rumeno oblečen, al pa bež, pa tud rumeno-črn voziček mava z rumeno marelico (ne ne, nisem vsekana na rumeno, ampak sam v modrem tud ne more bit ).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 20:21:26
|
|
|
|
Pupka
|
Kje naj začnem.... mlea za atrij- super zgleda že zdaj sunny, če bosta z Gajo prevč pogosto prakticirale ta lepotni spanec bosta kičaste ratale Drugač je pa piška pravi cuker. In kako čupco ma frajerka. vandame Peter je tudi že vlki poba, kaj. Luštna sta oba. Pa kake kodrčke ma Hana- kjut No, jaz sem pa danes klicala od fotra bratranca ko je P in ga povprašala o tem dermatitisu, ko bi ga naj meli. Pa mi je rekel, da mamo najbrž eno drugo obliko kot je nam rekel naš P, in da mazilo ki nam ga je napisal ni primerno, da naj grem iskat nekej drugega. pa sem mu povedla da mam eno kremco od Nivee pa je rekel da je tut Ok- da so dobre sestavine In kaj je najpomembneje- me je potolažil- ni nič nevarnega. Rene spančka že. Gal tudi. Jaz bom šla pa kmali pod tuš in spat, ker trpim za pomanjkanjem spanca Katjuša kok cajta boš slikce zbirala, ker mi smo zdaj taki deči v obraz. Pa upam da v parh dneh izgine. Če ne ga bom pa napudrala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 20:38:30
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo. Spet jst. Zjutri sem vam napisala, da vas bom šla brat za nazaj. Pa nisem. Sem dobila en doooolg in priiiiijeten obisk ene sodelavke in sva tolko preklepetale, da sem prebrala samo zadnjih par strani. Katjuša - super da imam mal več časa za ti poslat slikico. Moram naredit Zarji en fotosešn. Spet. Uživam, ko jo slikam. Sunny - kako je blo na razgovoru. Upam, da tvoj ne bo šu u Črno goro. Mlea - za atrij. Pa ne preveč podkupovat delavcev, ker jim bo preveč lepo pri vas in bodo atrij delali več časa.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 20:56:28
|
|
|
|
boma2
|
dober večer.... :) No mi smo imeli, danes pregled in informacije o dodajanju goste hrane... Danes imamo 3 mesece... ;) juhu 5550g in 62 cm ... No bili smo cepljeni + rotarix.. In smo bili cel dan na rokah... :( NO upam, da ne bo noč kaj hujšega prinesla.. :( Sem čist konc.. ker nismo spali včeraj ponoč in upam, da bomo vsaj danes... držte pesti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 20:57:36
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sem zadnjič bla v trgovini k sm iskala body na tanke naramnice za našo miško in mi trgovka začne kazat vse plavo...Pa jo gledam in ji rečem, da jst to rabim za punčko, pa mi reče nazaj: "Aja, sm pogledala barvo vozička in sm misnla da maste fantka..." Voziček je črn in siv, v vozičku pa Gaja v belih hlačkah in majčki na roza pikice... En folk je res "malo" čuden... Ja so mi znane take zadeve..... Jaz našega fanta vedno za ven poštimam tako bolj frajersko... kavbojkice, jaknica, srajčka...kapa na šilt... prav tak po fantovsko. Vozek pa imamo rdeč (ker je alternativa bila siv ali rumeno-zelen), ker mi nobena druga razpoložljiva barva ni bila všeč. Potem pa ko sem včasih šla na sprehod pa se s kom pogovajala, pa reče:"Joj kak mate lepo punčko, smo slišali da je punčka..." Meni pa je takih komentarjev blo dosti in sem rekla :"Ja veste, nazadnje ko sem otročka previjala je imel lulčka... tak da mislim da je fantek....tak so nam vsaj v bolnici rekli" Ko sem tako parim babnicam rekla - se je zgleda v našem malem kraju razvedlo da imamo fanta in komentarjev o punčki ni več... ja no jaz imam isti voz, k pri hčerki.. Pa ko sem imela hčerko v rozastem notr.. Voziček je moder ... pa so vsi vprašali ali imate fanta? Zdaj je pa ves v modrem večinoma... A je punčka...? kdo bi to razumel.-..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:01:18
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, za kolaž...Dam 2 fotki, ti pa zberi kjra bo bol pasala not... luštna pupika... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:01:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Zdajle večerjam melona z jogurtom, Vito ta starga terorizira naj mu pomaga eno hišico poiskat , un pa zelo nezainterisirano iz kavča: kakšno hišico in bul v TV. MA STARI DVIGN RIT IN MU POIŠČ TISTO HIŠICO. Jao moj Onasis, sej se bo pretegnu, revež, ga bom pol zvečer mal zmasirala. Hvale za pohvale za atrij, sem nepopisno vesela....hm kako se že reče: SEM VESELA K RADIO. jutri imamo prvo cepljenje in prosim če držite pesti, da jo bojo cepili. No, upam da jo bojo, ker ma neki učka še vedno bogega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:04:25
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Dober dan. Naš Rene pa danes praznuje 4 mesece čestitike za 4 mesece
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:05:30
|
|
|
|
Onasiss
|
boma2-vse naj, naj za obmesečje in za mere. pa pupki tudi za 4 mesece.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:06:03
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Dober dan. Naš Rene pa danes praznuje 4 mesece čestitike za 4 mesece hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:06:41
|
|
|
|
Pupka
|
Sem si zadala cilj, da bomn ob 21.00 v pojstli. Seveda nič od tega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:08:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sem si zadala cilj, da bomn ob 21.00 v pojstli. Seveda nič od tega. Z lepim se hvališ, dej kej druzga bolj normalnega povej.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:09:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Poleg tega ti nisi Majchy, ki hod s kurami spat in s kurami vstaja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:09:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BOMA res maš lep rojstni datum ...5. 2. tko k naš Rokso, letnica pa moja hvala sem že mislila, da sem samo jaz tolk stara in same mlade okrog mene... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:10:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Tanci....si dala Erik-u. linex...da mu malo pomaga.... piskot...prav..mi bomo zelo daleč od bazenov...he he Kolumbo...bošček....upam, da se čimprej pocelite..... KAtjuša...bravo za GH.!!.. Balonchy...MAtic še vedno lepo papa??..... Hrana.....vidim, da vas je kar nekaj tako pogumnih ,da dajete različne okuse probat dojenčkom.....lepo da ste tako pogumne....samo upam,da veste kako ravnati...če se slučajno pojavi kaka huda alergija na kaj..... Boma...upam,da ste lepo prestali cepljenje.... Urša...super za lepo uspeli krst in za tako lepa darila.... mAJchy...super za lepo usplei krst... Uf...vi ste se pa kmalu odločli za še enega....upam,da se vse izteče po vaših željah.... Simonakr....nič hudega za mlekec...saj se lahko crkljata še na kak drug način..verjamem pa da ti je nepopisno hudo..važno ,da ste zdravi.... Maksi....super za krst.... Brkn...a si že kaj bolje..a si že šla kaj k zdravniku??? Sunny..a tko dolge laske ma že Gaja...vav.... mlea..super za atrij ....me veseli ,da vam je uspleo zrihtat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:11:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy-kako kej tvoje pupe????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:15:35
|
|
|
|
piskot
|
cer. ana odkar se je zacela premetavat samo se na trebuhu spi. ni kaj, se mi je ne da skoz obracat. ursa neverjetno, kako sta si tvoja dva podobna. ful lustne slikce birdy wb! zdej grem pa delat. prejle me je sef klical ... aaaah, pa taka porodniska. sicer sem pa sama kriva, ker sem za eno stvar obljubila da bo do prejsnjega tedna zakljucena. pa ni ane .... ah ja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:17:50
|
|
|
|
Pupka
|
ah dej no mlea.... kje pa sploh je naša majchy??? No, lahko bi rekli da tudi že spi Torej kure že dooooolgo spijo, tak da lahko grem tudi jaz
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:26:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy..super da si se javla...Tisa tudi tako kot Kristi....klepeta za 4...ostalo miganje je pa ne zanima....he he.... Pupka....čestitke Reneju za 4 mesece.... vav..kolk ti je to lepo rekel.....kapo dol.... Rebeka...supr, da je bilo tako fino.... Vandame...a ti imaš tudi majhno razliko med otročkoma..superca..... Urša...krasne slikice.... BarbaraSG....Tisa bo tudi kmalu žulje na rokicah dobila....hi hi Claud..to pa te je presentla pupa..bravo Tanci..super za opravljene teste... mlea...atrij zgleda super.... iiiiiiiiiiiiii..čas slikic......kolk smo cortkani.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:28:38
|
|
|
|
Ajvy
|
Deja,....dobr si to rekla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:29:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer.... :) No mi smo imeli, danes pregled in informacije o dodajanju goste hrane... Danes imamo 3 mesece... ;) juhu 5550g in 62 cm ... No bili smo cepljeni + rotarix.. In smo bili cel dan na rokah... :( NO upam, da ne bo noč kaj hujšega prinesla.. :( Sem čist konc.. ker nismo spali včeraj ponoč in upam, da bomo vsaj danes... držte pesti držim pesti da boste lepo spali...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:31:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ajvy-kako kej tvoje pupe???? ok....Tisa je še vedno prehlajena....priznam poraz prehladu....ne vem več kako naj si pomagam..... TArja je ok..sam neki flek se ji je naredu na ličku....nikol miru.... hvala za skrb
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:42:52
|
|
|
|
Katjusa
|
TISTE, KI NE BERETE ZA NAZAJ KOPIRAM MOJ POST Punce zdej bo pa čas res za nove slikice..... tak da jih limajte kr v forum lahko mi pošljete tud na mail v glavnem prosim, da pripišete otrokovo ime, da slučajno kej ne pobrklam tiste, ki boste poslale na mail pripišite svoj nick..... za tiste ki ste na novo, vsak mesec nardimo kolaž s svežimi slikicami in ga imamo potem na začetku seznama za prejšni mesec je zgledal takole:) slikice zbiram do ponedeljka, ko se vrnem iz morja mal več časa pa zato, da tiste ki se ne javljajo tako pogosto imajo tud priložnost prlepit svojo slikico.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 1.6.2009 21:44:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ajvy-kako kej tvoje pupe???? ok....Tisa je še vedno prehlajena....priznam poraz prehladu....ne vem več kako naj si pomagam..... TArja je ok..sam neki flek se ji je naredu na ličku....nikol miru.... hvala za skrb Želim vam, da to obdobje hitro mine in da boste spet zdravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?