|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
2.6.2009 9:01:19   
tanci29
dobr jutr

majchy-v lekarni se dobi SPITADERM kupi in si po vsakem obisku wcja razkužite roke...s tem lahko razkužiš tudi kljuke, wc uglavnem povsod kjer se lahko primejo tele driskaste bakterije...sam predlog, da se nauste kej nalezli...upam da bo možek hitro bolje...lohk pa da se je sam "presral" k se je mamica tolk raz..izd..la za nanjga pa na taščouser posted image user posted image user posted image ...ma ja ne jih poslušat sevede ti najbolje veš ker si vsak moment z njo

no naša princeska se je zbudla pikim pridem pol nazaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
2.6.2009 9:01:56   
Čebel@
user posted image .....slišim Hano ki se pogovarja v posteljici

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
2.6.2009 9:09:17   
claud
Pa res ne vem kaj je s temi taščami...k eni vesoljci-čist ena svoja rasa.....Kok bi blo zanimiv brat če bi mele tašče kak svoj forum....kok bi nas one pošinfaleuser posted image user posted image user posted image
Naša tamlada ni za mojga sina, naša tamlada ne zna kuhat, bogi moj sinko bo čist shiran...kr vidm te nasloveuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.6.2009 9:11:04   
claud
Vidm da se vaše princeske in princi glih zbujajo, naša pa je zdj nazaj zaspala-je dost trebušnjakov nardilauser posted image .....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.6.2009 9:11:52   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Pa res ne vem kaj je s temi taščami...k eni vesoljci-čist ena svoja rasa.....Kok bi blo zanimiv brat če bi mele tašče kak svoj forum....kok bi nas one pošinfaleuser posted image user posted image user posted image
Naša tamlada ni za mojga sina, naša tamlada ne zna kuhat, bogi moj sinko bo čist shiran...kr vidm te nasloveuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk si pa tole zadela!

Letim v trgovino pa vas pol še mal berem

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.6.2009 9:16:56   
MIHAILO
Glede goste hrane ima vsaka mamica pravico, da po svoje presoja. Jaz zase vem, da bom počakala vsaj do 5 meseca pa čeprav bom morala bolj pogosto vstajati. Taka je moja odločitev,

tudi moja odlocitev je taksna..user posted image

CLAUD super slikiceuser posted image user posted image user posted image

Majchy prav si naredila glede tasce in vedno povej svoje mnenje...saj je to tvoj otrok in kdo mu boljse zeli kot pa starsi...babi ane?malo sutrauser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.6.2009 9:20:37   
Urša08
majchy tole s taščo si super izvedlauser posted image user posted image user posted image Mislim kapico zdele otroku gor dajatuser posted image Jaz Žigu zdej dajem klobučka zarad sončka, no pa če bi res ful ful pihal bi mu jo najbrž dala 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.6.2009 9:23:33   
Urša08
Claud moj je tud zdele nazaj zaspal. Sem ravno hotla na sprehod it z obema in ga odložim v postelco, da se še midva z Nejcem do konca zrihtava in on zaspančka. Bomo šli pa kako uro kasneje, Nejc se trenutno s traktorji igra user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.6.2009 9:24:20   
Deja

user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.6.2009 9:24:55   
Katjusa
vsak dan čakam poštarja, da mi prinese odločbo za vrtec pa noče in nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image 7 jih je preveč in imam občutek, da smo med njimi.... če bo tako se mi florjan prav smili ker komaj čaka, da gre v vrtecuser posted image
zdej se je pa moj miško zbudil:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.6.2009 9:28:18   
claud
Mojo larisso pa men se zdi da že kr zobki matrajo-ful vse v usta nosi-tud moje prste če nima druzga, pa tko čez dan ma za kšno urco al pa dve mal vročino pol pa spet ne....itd.....

Aja sm pozabla vprašat....včer zvečer k se je pokakala je blo blato zelene barve....je mela že katera tak problem?
no sj dons je blo pa že tko kot ponavad-zenfasto....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 9:29:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.6.2009 9:32:10   
BarbaraGS
mihailo: jemljem tablete za scitnico (imam bazedovko) in naceloma lahko dojis, gre pa majcena kolicina v mleko. So pa zaviralci hormonov in lahko tudi ustavijo rast dojencka ali mu unicijo jetra... Farmacevti so proti dojenju, zdravniki za. Ker nam uvajanje flaske ni uspelo, sem se tudi sama odlocila dojit in potem zacet cimprej uvajat hrano (pod pritiski seveda), ker so mi zaceli s travmami zaradi prenehanja dojenja in podobno. Zdaj pa cakam jutrisnjega pediatra, da ga vprasam, ker od kar sem vzela prvo tableto, ima mala prebavne motnje in zaprtje in ne spimo tako kot prej, da cez dan o joku ob spuscanju plinov ne govorim.
Evo na hitro.

katjusa: nisi nadlezna in hvala...bom tudi to probala, sam sploh ne vem ce je AM problem, al so flaske. Ker niti sladkane vode noce pit in zagrabit...

Ajvy: ja imas popolnoma prav in tudi sama sem htela cim dlje dojit. Zdaj je samo vprasanje tega al bom lahko presla na flasko al ne. Ker ce mi zacne pit po flaski je lahko na mleku kolkor hoce, ce pa bom mogla dojit, pa bi cimprej rada prenehala, ker me je strah teh zdravil v mojem mleku in posledic, ki jih imajo nanjo. Jaz vidim samo te kot so plini in zaprtje, za tiste bolj hude, ki pa se jih tudi ne vidi kar tako pa lahko samo molim, da jih ona nima.

PUNCE HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.6.2009 9:33:16   
Katjusa

Mojo larisso pa men se zdi da že kr zobki matrajo-ful vse v usta nosi-tud moje prste če nima druzga, pa tko čez dan ma za kšno urco al pa dve mal vročino pol pa spet ne....itd.....

Aja sm pozabla vprašat....včer zvečer k se je pokakala je blo blato zelene barve....je mela že katera tak problem?

naše je vedno bolj zelenkasto včasih bolj včasih manjuser posted image nisem vedla, da je to kak problemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.6.2009 9:36:08   
Katjusa
barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kak je ta svet krivičen.....  upam,da ti ju3 P pomaga s kakšnimi nasveti....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.6.2009 9:36:33   
BarbaraGS
kolumbo: zlata si :) bi vrgla tablete bi, sam lahko umrem ce jih ne jemlje, oziroma je blo tako nujno, da so mi zagrozili, da mi lahko srce odpove ali pa prej se oslepim... Drugace pa je bila moja prva misel, da bi vrgla stran te strupe usrane!
Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.6.2009 9:37:06   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

naše je vedno bolj zelenkasto včasih bolj včasih manjuser posted image nisem vedla, da je to kak problemuser posted image

no sj to je to k ne vem a je to problem al je normalno.....tistle problem je kr tko vn padu k se nism spomnla kako naj se drugač izrazimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.6.2009 9:38:58   
claud
BarbaraGSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj naj rečem...........upam da to čim prej zrihtate in da se vse uredi kot je treba....tudi tvoje zdravje....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.6.2009 9:54:16   
Deja

Glede blata - meni je patronažna rekla da če je zeleno, da je lahko da je otrok lačen, ali pa ima krče....zelenkasto pa je lahko tudi če si ti kaj takega jedla...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.6.2009 9:55:22   
Vesnozaver
dobro jutro cveke!user posted image

barbara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo uspelo s flaskonom, pa da bos ti z mirnim srcem tablete jemala.

se malo pa morje, juhuhu, no se skroraj en mesec, 20-27 gremo, ampak se ze takoooo veselim...

uvajanje gh-jaz bom proti koncu meseca mu dala korenčkovo kašico...pa bomo videli....ne mislim pa nadomescat mleka z drugimi obroki.....do 6 mesc a bomo glih vse sprobali po par uzlick, pol pa bo dobil obrok......pa kaksne kasice zvecer,tako kot katjusa......eh pred par leti pa so rrelki s 4 uvajanje.....tako, da malo bo dobil sadja in zelenjavce za okusat, ce mu bo pa kaj zelo vsec, bo pa dobil se! sem mu dala ze krhelj jabolke za oblizat.....veseljeuser posted image

mi mamo danes tudi prvega pikeca

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.6.2009 9:56:28   
brkn83
Pozdravljene.

Vidim, da me niste nič pogrešale. No js pa sem vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak nisemimela čas. Čez vikend smo bili skoz naokoli.

Zdej pa s emi mudi ene papirje urediti, potem pa me čaka učenje, ker imam naslednji teden v četrtek en izpit, pa sem skor pozabla na njega.

Aja danes imava pa z mojim 2. obletnico poroke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
2.6.2009 9:57:08   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Glede blata - meni je patronažna rekla da če je zeleno, da je lahko da je otrok lačen, ali pa ima krče....zelenkasto pa je lahko tudi če si ti kaj takega jedla...

user posted image user posted image user posted image
ni blo ne prvo niti drugo, razen če je to tretje.....sam nism nč tazga jedla kar ne bi kdaj prejuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
2.6.2009 9:57:46   
Vesnozaver
zeleno blato-p je rekla, da ce ima tu in tam zeleno blato, da ni nic narobe. Nas je mel 3 tedne vedno zeleno blato, tekoce, ampak se je pa tako napenjal, ko je kakal, da je bil celi rdeciuser posted image No in je rekla, da mu hrana ne odgovarja. Ne vem pa kaj bi rekla, ce bi se to zgodilo in bi dojilauser posted image user posted image user posted image zamenjate josko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
2.6.2009 9:59:06   
claud
brkn-čestitam za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti si čist preveč pridna s temi izpitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
2.6.2009 10:00:09   
claud
vesnozaver-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamenjat joškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?