Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:55:53
|
|
|
|
Urša08
|
sunny dobro se razvajaj Men bi tud kej tacga pasal, al pa kaka masaža,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:02:44
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek? po moje da v ponedeljek ,ko smo 15. Porodniška v ponedeljek, otroški v petek. Izplačila v mesecu juniju Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je četrtek, 11.06.2009. Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je petek, 12.06.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je ponedeljek, 15.06.2009. Ja, jst sem pa čist zamutila. Pa šele zdej sem se spomnla da moja porodniša ni ista k tvoja Piškot.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:05:03
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a sta oba že skupaj v sobici? Pri nam je Nejc v svoji sobici, Žiga pa v spalnici. Mam pa namen koj k bo Žiga prespal nočko ga preselt k Nejcu, sam se bojim da bo takrat že leto star ja že 2 mesece spita skupaj v sobici Ja, maš srečo k Benjamin pančka Pri Kristi to ni niti slučajn možn, škoda. Mi vam sledimo, hmmmm, čez slabo leto , tko k urša
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:05:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa08 hvala za skrb. Po cudezu je vse ok. Hodi, lula, maha z repom in to po padcu s 6m. Malo zasepa po dolgem sprehodu, ampak to je normalno, saj je mogu bit ornk udarec. Punce meni pa je danes 1. sama zaspala. Sem jo dala v lezalnicek, pa igrala z njo, pol pa da palec v usta, sesa in zaspi. Nisem mogla verjet hehehehe. Pri moji nosecnosti pa sploh nisem se vedla, ker se ni bil cajt za menstro, pa mi en par rece, ko jamram kak mi je zadnje case slabo. Pa da nisi ti noseca. Jaz pa: eh kaki, ce bi bla a bi mogoce tukaj s cikom stala? Pol pa cez par dni izveva in cveke kot sva takojjjjjjjj sporociva vsem hehe. Sva bila presrecna.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:12:51
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGs to je pa lepo slišat, samo da je vse v redu Katjuša ful dobr da oba skup spančkata no Majchy kam si pa ti ušla?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:19:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 no Majchy kam si pa ti ušla? ne prav daleč......v spalnici delam družbo Hani in možu ki imate eno hudo debato-mu zgleda razlaga kaj vse se ji je zgodilo ta čas ko se nista vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:21:32
|
|
|
|
Urša08
|
a maš spet možka doma ti maš pa res srečo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:28:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 a maš spet možka doma ti maš pa res srečo ja je že fertik za danes......zdele bo pa Hanika jedla,potem midva,potem gre pa mož v delavnico atiju pomagat in bova s Hano spet sami kakšno urico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:30:57
|
|
|
|
kayica24
|
Majchy,vi ste pa res lahko srečni Naš ati pa žal cele dneve dela No,ampak potem vikende izkoristimo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:35:59
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Majchy,vi ste pa res lahko srečni Naš ati pa žal cele dneve dela No,ampak potem vikende izkoristimo... ja se pridružujem. Jz sm tud po cele dneve skor skoz sama. Gre najprej na šiht pol ob pol 3 pride dam, komi poje gre že okol hiše kej delat k novo hišo dela no sej smo že v njej sam je še precej za narest. Če ga hočm kej vidt mormo s tamalima dvema okol hiše letat da ga vidmo. Sam ga morm pa tud pohvalt zvečer k je pa Hana za vštimat za spat pa vedno pride pa jo on prevbleče, zrihta in večerjo tud on naštima jz Petra, pol gresta pa spat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 13:37:48
|
|
|
|
claud
|
No pa smo se mal sprehodile....vi ste medtem kr neki načvekale... Zdj me pa že prežvekuje in spi zraven Grem zdj pogledat mal o čem je bla debata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 14:19:15
|
|
|
|
birdy
|
Barbara, evo, moj čudež je podoben. Zaspala brez guncanja v vozičku. Jst sem pa zraven nje s posodo ropotala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 14:45:13
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy superca Punce nas mika obisk gradov in me zanima če katera predlaga kak grad. Sem neki gledala in sem najdla grad Štanjel in mi je ful simpatičen. Je katera že bla? Sunny si ti iz tistega konca? Mi smo šli par tednov nazaj na grad Kamen in je bil Nejc čist navdušen in sedaj bi ga rada peljala še kak drug grad pogledat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 14:48:46
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy supeeeeerrrrrrr. Sam moja je te plus tocke ze porabila. Se je zbudila full hitro in od takrat je tecna ko drek. Sem kupila moltex plenice - KATASTROFA. Brez kemikalij ze ja, ampak rita pa skozi cist mokra. Ne ne, imam raje suho rito.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:02:52
|
|
|
|
tanci29
|
HANA je mela za kosilo riževo kašico, se je kar smejala ko je dobila v usta se ji je ful fajn zdel en okus drugačen, čeprav pol pa ni bla čist ziher kako bi ona to dol spravla je mal z jezičkom ven zbezala, kar pomen da ni še čist prpravlena na žlico mal je šlo pa tud dol...uglavnem je bila kar zadovoljna, po dojenju NISMO POLIVAL, sicer mejčkan je šlo, ampak to je milina,bomo vidli kako bo šlo naprej....je pa res da je čist en mejčkan pojedla, pomoje ene 10-20 ml...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:10:27
|
|
|
|
Urša08
|
tanci super, sej se bo kmalu navadla kaj je treba z žlivo delat oz. s tistmu na njej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:17:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HANA je mela za kosilo riževo kašico, se je kar smejala ko je dobila v usta se ji je ful fajn zdel en okus drugačen, čeprav pol pa ni bla čist ziher kako bi ona to dol spravla je mal z jezičkom ven zbezala, kar pomen da ni še čist prpravlena na žlico mal je šlo pa tud dol...uglavnem je bila kar zadovoljna, po dojenju NISMO POLIVAL, sicer mejčkan je šlo, ampak to je milina,bomo vidli kako bo šlo naprej....je pa res da je čist en mejčkan pojedla, pomoje ene 10-20 ml... jaz še nisem zbrala poguma da bi ji dala kaj drugega kot mleko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:19:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HANA je mela za kosilo riževo kašico, se je kar smejala ko je dobila v usta se ji je ful fajn zdel en okus drugačen, čeprav pol pa ni bla čist ziher kako bi ona to dol spravla je mal z jezičkom ven zbezala, kar pomen da ni še čist prpravlena na žlico mal je šlo pa tud dol...uglavnem je bila kar zadovoljna, po dojenju NISMO POLIVAL, sicer mejčkan je šlo, ampak to je milina,bomo vidli kako bo šlo naprej....je pa res da je čist en mejčkan pojedla, pomoje ene 10-20 ml... jaz še nisem zbrala poguma da bi ji dala kaj drugega kot mleko sej ne rabiš...jaz sem izključno zaradi polivanja drugače pa še nebi začela...je pa tvoja hana še en teden mlajša od moje, tako da se ti itak nikamor ne mudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:19:26
|
|
|
|
piskot
|
ursa zadnjic je ena meni prdelagala velenjski grad. barbara jaaa, te eko pridejo kasneje vpostev, po 6 mesecu recimo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:20:23
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-kako je šlo na izpitu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:23:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HANA je mela za kosilo riževo kašico, se je kar smejala ko je dobila v usta se ji je ful fajn zdel en okus drugačen, čeprav pol pa ni bla čist ziher kako bi ona to dol spravla je mal z jezičkom ven zbezala, kar pomen da ni še čist prpravlena na žlico mal je šlo pa tud dol...uglavnem je bila kar zadovoljna, po dojenju NISMO POLIVAL, sicer mejčkan je šlo, ampak to je milina,bomo vidli kako bo šlo naprej....je pa res da je čist en mejčkan pojedla, pomoje ene 10-20 ml... jaz še nisem zbrala poguma da bi ji dala kaj drugega kot mleko sej ne rabiš...jaz sem izključno zaradi polivanja drugače pa še nebi začela...je pa tvoja hana še en teden mlajša od moje, tako da se ti itak nikamor ne mudi ja točno,tvoja Hana poliva......jaz bom z GH začela okoli 5m
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:24:56
|
|
|
|
Čebel@
|
že od 9.00 je post na rr-ju pa ni še nobena uporajtala spremembe na seznamu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:28:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 že od 9.00 je post na rr-ju pa ni še nobena uporajtala spremembe na seznamu majchy oprosti.. .jest sem porajtala pa se mi je zdelo ful lepo ampak napisala pa nisem nič....sej si opazla da zadnje cajte bolj malo pokomentiram zgleda super...naše čebelice so sploh luštkane k so tolk srčkaste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:30:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 že od 9.00 je post na rr-ju pa ni še nobena uporajtala spremembe na seznamu majchy oprosti.. .jest sem porajtala pa se mi je zdelo ful lepo ampak napisala pa nisem nič....sej si opazla da zadnje cajte bolj malo pokomentiram zgleda super...naše čebelice so sploh luštkane k so tolk srčkaste no sej nočem da me kar naprej hvalite,ampak že dolgo ni bilo nobene spremembe 20.6.09 grem na dopust in upam da bo katera skrbela za seznam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
spol, nuhalna svetlinaAdminLep pozdrav!
Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem?
Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.. (
84%)
. (
16%)
Število vseh glasov: 50Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!