Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:05:43
|
|
|
|
piskot
|
oj oj. kaj ste cveke. kaj bo sele ko pridem z morja, sploh ne bom vec sledila. vceraj zvecer sem ene 4 ure namesto pred racunalnikom presedela na wc-ju. je kar lilo iz mene . no potem sem si skuhala ene borovnice, pa je bilo bolje. danes je zaenkrat okej. samo ne upam prav prevec jest. prejle sem si przganko skuhala, pa eno kokakolo bom popila, da pobijem to golazen v crevesju, pol pa bo. upam samo da tamaledva ne faseta cesa. a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek? ursa ne ne gremo v kamp. ga ni denarja da mene spravis v kamp. gremo v apartmaje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:09:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem tamaledva zjutrej po hitrem postopku zrihtala in ob 9 smo bli že na sončku. Tale sprehod nam je tok pasal, vsem trem. Sedaj sem dala oba spat, sta vsak v svoji sobici. za sprehod......pri nas full veter piha in ne upam iti ven......rajši vidim da se obe s Hano orenk pocajtava,da bomo šli lahko normalno na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:10:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek? po moje da v ponedeljek ,ko smo 15.
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 9.6.2009 12:11:09 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:11:09
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vimate ta vikend krst? Jaz sem pa mislila da julija. Super. Boste meli lepo vreme Mihailo saj bo, lahko da ga je kaj zvijalo al pa je mel hude sanje. Sej moj se je tud včeraj kar neki jokcal pa zaprte učke mel, ma sej bo. Jaz mislim da Žigca daje tale prehlad, k ma spet noska zabasanga. Kok moj poje nimam pojma, ker se dojiva. Je včasih na dve uri, tri, uro in pol, kokr je. Pa se nč ne obremenjujem ko je lačen ga pristavim. Sem pa tud že probala dodatek zvečer spat da bo dalj spal, ma sem mu komi 100ml ut.urila, pa ni čist nč dalj spal. Tako da on pač rabi nočni obrok. Ja vsak otrok je razred zase. Eni rabijo 4 obroke, spet drugi 8. Tako pač je.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:12:52
|
|
|
|
Čebel@
|
piškot.....držim pesti da se črevesje umiri in da se res maledva kaj ne okužita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:12:57
|
|
|
|
Urša08
|
joj piskot pa ravno pred morjem upam, da se hitr pocajtaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:14:58
|
|
|
|
Urša08
|
kayica kak je luštkana je pa že ful velika al se samo meni zdi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:18:31
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša lepo je brati zgodbe o delanju testkov in seveda da pokaže + že komi čakam da nam poveš kako je bilo v tretje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:32:27
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek? po moje da v ponedeljek ,ko smo 15. Porodniška v ponedeljek, otroški v petek.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:33:41
|
|
|
|
Čebel@
|
a ste vse na sončku?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:34:28
|
|
|
|
Urša08
|
majchy jaz sem kar za računalnikom, pa občasno mal kosilo pomešam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:36:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy jaz sem kar za računalnikom, pa občasno mal kosilo pomešam da se ti ne bo prismodilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:38:49
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek? po moje da v ponedeljek ,ko smo 15. Porodniška v ponedeljek, otroški v petek. Izplačila v mesecu juniju Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je četrtek, 11.06.2009. Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je petek, 12.06.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je ponedeljek, 15.06.2009.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:39:40
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ne bo sem dala kr golaž odmrznit. Sem rekla da bom rajši kej bolj pametnega nardila, pa kr sedim za to škatlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:39:44
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Čestitke za obmesečnice... RECKOVA 4.MESECE JURE SHUKA 4.MESECE MAJ HEDVIKA 4.MESECE MIHA ŠPELA se kar pod tole podpišem Tudi jst! Jaz tudi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:41:49
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, kaj tko dosti pojejo vaši? Gaja je čez dan na 3 ure po 150ml -tolko ji naštimam, večinoma po jih poje sam po 120ml, ostalo pusti... moj ptiček ne poje nič več. Pa je "mal" večji in nekaj dni celo starejši Ne skrbi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:42:22
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Hvala za odgovore punce.. Nardila sem ****rijo Sem nohtke strigla Marineli,pa mi je izmaknila rokico in sem ji preveč noter vrezala nohtek,tako da ji je kri priteklA...Kak je jokala jAZ TESLO ZMEŠANO bI SE KAR V STENO ZABILA NAJRAJE Preden grem ajat pa še slikica Marinela dan po rojstvu.... LEPO NOČ VSEM.... Dobrodosla v klub. To je bil tvoj krst...jaz sem to ze pri prvem strizenju naredila hehe :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:43:48
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGs kako je s kužkom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:44:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ne bo sem dala kr golaž odmrznit. Sem rekla da bom rajši kej bolj pametnega nardila, pa kr sedim za to škatlo mmmmm a misliš da jaz kej pametnega naredim-sem mi ne da
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:45:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla uf ste načvekale, mal sem prebrala mal še moram. Jaz sem tamaledva zjutrej po hitrem postopku zrihtala in ob 9 smo bli že na sončku. Tale sprehod nam je tok pasal, vsem trem. Sedaj sem dala oba spat, sta vsak v svoji sobici. to je fino, če sta lahko vsak v svoji jst sem ju dala td zdej ajat sam oba v isto sobico upam, da bo kej spanja ma sej se morta navadit, da sta bratca in da si delita sobico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:47:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot oj oj. kaj ste cveke. kaj bo sele ko pridem z morja, sploh ne bom vec sledila. vceraj zvecer sem ene 4 ure namesto pred racunalnikom presedela na wc-ju. je kar lilo iz mene . no potem sem si skuhala ene borovnice, pa je bilo bolje. danes je zaenkrat okej. samo ne upam prav prevec jest. prejle sem si przganko skuhala, pa eno kokakolo bom popila, da pobijem to golazen v crevesju, pol pa bo. upam samo da tamaledva ne faseta cesa. a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek? ursa ne ne gremo v kamp. ga ni denarja da mene spravis v kamp. gremo v apartmaje. 12. bo starševski tak da verjetno tudi porodniška.... pazi nase, kaj si pa to fasala? borovničke posušena lahko kr tako ješ pomagajo še boljše k čaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:49:21
|
|
|
|
kayica24
|
kayica kak je luštkana je pa že ful velika al se samo meni zdi Ja res je velika..Po atiju... Smo bli zadnjič na enem RD in je bla tam punčka od Marinele starejša 1 mesec...Ampak..Za pol manjša in za pol bolj drobcena...Naša je res BABA v pravem pomenu besede A ve katera kako je kaj z našo diamantino? Sem brala na forumu za njene težave
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:51:17
|
|
|
|
sunny24
|
Meni se pa tko nič ne da...Zdej se grem vršt pod tuš, pol naštimam sebe in Gajo in gremo h mojim staršem, jst na pedikuro, Gaja pa na sprehodek z mojimi... kayica, uf, jst se tudi tega full bojim, da bi ji prstek postrigla namesto nohtka...Sej si jo lepo potolažla in je že pozabla! Drugače pa lepe slikice! Jst sem ji zadnjič dajala gor kratko majco čez glavo in sm jo pošteno podrgnla po glavi z unim klinčevim prtiskovcm pr strani majčke...Joj, ku je jokala! Se mi je full smilila, revca moja. piškot, naj gre to sračkanje proč od tebe čimprej! Nč, zdej pa šibnem se zrihtat, se tipkamo pole! Lep dan še naprej!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:54:45
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a sta oba že skupaj v sobici? Pri nam je Nejc v svoji sobici, Žiga pa v spalnici. Mam pa namen koj k bo Žiga prespal nočko ga preselt k Nejcu, sam se bojim da bo takrat že leto star
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:55:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a sta oba že skupaj v sobici? Pri nam je Nejc v svoji sobici, Žiga pa v spalnici. Mam pa namen koj k bo Žiga prespal nočko ga preselt k Nejcu, sam se bojim da bo takrat že leto star ja že 2 mesece spita skupaj v sobici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
KuhanjeSianaPustite svoje otroke, da z vami kuhajo?Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 70Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!