Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:40:07
|
|
|
|
kayica24
|
Majchy...Jaz sem tudi opazila in prva misel ki je bila:"Uau,kak je naša Majchy zlata..Tak nam lepo ureja" Drugače sem dala miškico spat..Spet...KOLKO KAJ VAŠI SPIJO/BEDIJO ČEZ DAN? Naša zmore bit pokonci največ 2 uri al pa kako minuto dlje, več pa ne ..Si že menca oči, pa tečko postane...Spi pa potem tudi po 2,3 ali včasih celo 4 ure....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:41:16
|
|
|
|
tanci29
|
majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:44:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade najboljš da si prenosnika umslim,da se bom lahko sončila in urejala seznam istočasno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:45:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Majchy...Jaz sem tudi opazila in prva misel ki je bila:"Uau,kak je naša Majchy zlata..Tak nam lepo ureja" Drugače sem dala miškico spat..Spet...KOLKO KAJ VAŠI SPIJO/BEDIJO ČEZ DAN? Naša zmore bit pokonci največ 2 uri al pa kako minuto dlje, več pa ne ..Si že menca oči, pa tečko postane...Spi pa potem tudi po 2,3 ali včasih celo 4 ure.... hvala Hana je približno 2 uri budna,2 uri spi-tko čez cel dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 15:52:35
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kayica moja bedi tudi do dve uri skupaj, vcasih celo rundo (3 ure) in ne spi vec kot uro. Grozno je ne imet zaspanca...se posebej ko si utrujen hehe in imas 100 stvari za naredit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 16:07:43
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 16:17:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade ste pa krute da mi nebi pustile na dopust
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 16:46:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako je šlo na izpitu HVALA ZA VSE, KI STE DRŽALE PESTI ZAME..........................bo treba še malo-do rzultatov. Sprva nisem imela pojma kako in kaj, potem pa si mi je odprlo in sem nekaj spacala skupaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 16:47:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade ste pa krute da mi nebi pustile na dopust Ne, ne pustimo te.Kdo bo pa pol za tiste kokije in čmrle na seznamu skrbel.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 17:54:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade ste pa krute da mi nebi pustile na dopust Ne, ne pustimo te.Kdo bo pa pol za tiste kokije in čmrle na seznamu skrbel. sam res kak si ti predstavljaš prvih 6 mesecev ti sploh dopust ne pripada.... zdej pa glede na to da teme pogosto odpiramo se bojim da do dopusta sploh prišla ne boš jst sem tud opazla spremembe ze takoj k si seznam prlimala.... pa sme tud tok nerodna, da nisem nič rekla.... OPROSTI sej veš da so tvoji posti pa tvoji seznami najlepši Kdaj odpotujete.... jst morem zdej še slikice uredit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:10:29
|
|
|
|
claud
|
Vse zveste uporabnice fb-ja.....jst sploh ne morm nobene slikce naložit v album ........al je to že višja tehnologija... pa sm hotla dat za profil drugo sliko pa kao preveč zasede.....nimam skor nobene k bi manj kot 4mb zasedla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:15:24
|
|
|
|
Katjusa
|
jst za zmanjšanje slikic uporabljam ACDSee program
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.6.2009 18:18:11 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:16:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Vse zveste uporabnice fb-ja.....jst sploh ne morm nobene slikce naložit v album ........al je to že višja tehnologija... pa sm hotla dat za profil drugo sliko pa kao preveč zasede.....nimam skor nobene k bi manj kot 4mb zasedla jaz se sicer ne spoznam na fb,ampak jaz bi probala na shrani.si pomanšati fotko,jo shranit(pomanšano)v datoteko in jo iz datoteke nalimala na fb
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:17:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako je šlo na izpitu HVALA ZA VSE, KI STE DRŽALE PESTI ZAME..........................bo treba še malo-do rzultatov. Sprva nisem imela pojma kako in kaj, potem pa si mi je odprlo in sem nekaj spacala skupaj. nisem nič pospravljala,ker sem skos držala pesti ......kdaj pa dobiš rezultate?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:18:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako je šlo na izpitu HVALA ZA VSE, KI STE DRŽALE PESTI ZAME..........................bo treba še malo-do rzultatov. Sprva nisem imela pojma kako in kaj, potem pa si mi je odprlo in sem nekaj spacala skupaj. nisem nič pospravljala,ker sem skos držala pesti ......kdaj pa dobiš rezultate? ka zdej bi si rada na ta račun izborila, da ti pride mlea pospravit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:21:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy pa saj ti nismo še odobrile dopusta....a misliš da boš kar takole okol hodila ja pa jade ste pa krute da mi nebi pustile na dopust Ne, ne pustimo te.Kdo bo pa pol za tiste kokije in čmrle na seznamu skrbel. sam res kak si ti predstavljaš prvih 6 mesecev ti sploh dopust ne pripada.... zdej pa glede na to da teme pogosto odpiramo se bojim da do dopusta sploh prišla ne boš jst sem tud opazla spremembe ze takoj k si seznam prlimala.... pa sme tud tok nerodna, da nisem nič rekla.... OPROSTI sej veš da so tvoji posti pa tvoji seznami najlepši Kdaj odpotujete.... jst morem zdej še slikice uredit gremo v nedeljo,21.6.,če bo lepo vreme,čene za kakšen dan zamaknemo......sej me skrbi da bom mogla 2 dela nova prebrat ko pridem nazaj,ko ste take čveke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:23:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako je šlo na izpitu HVALA ZA VSE, KI STE DRŽALE PESTI ZAME..........................bo treba še malo-do rzultatov. Sprva nisem imela pojma kako in kaj, potem pa si mi je odprlo in sem nekaj spacala skupaj. nisem nič pospravljala,ker sem skos držala pesti ......kdaj pa dobiš rezultate? ka zdej bi si rada na ta račun izborila, da ti pride mlea pospravit ne, da vem koliko časa imam pesti izgovor pred možem da nisem pucala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:27:07
|
|
|
|
claud
|
mah ne da se mi več ............sm čist leva za tole..... majchy ne na morje.............sj boš šla drugo leto no
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:31:04
|
|
|
|
Čebel@
|
tkole pa Hana spi zdele v svoji taveliki posteljici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:32:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mah ne da se mi več ............sm čist leva za tole..... majchy ne na morje.............sj boš šla drugo leto no
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:39:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako je šlo na izpitu HVALA ZA VSE, KI STE DRŽALE PESTI ZAME..........................bo treba še malo-do rzultatov. Sprva nisem imela pojma kako in kaj, potem pa si mi je odprlo in sem nekaj spacala skupaj. nisem nič pospravljala,ker sem skos držala pesti ......kdaj pa dobiš rezultate? ka zdej bi si rada na ta račun izborila, da ti pride mlea pospravit ne, da vem koliko časa imam pesti izgovor pred možem da nisem pucala Enkrat do konca tedna bojo rezultati, tako da Majchy, boš šele v soboto lahko pospravljala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:41:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako je šlo na izpitu HVALA ZA VSE, KI STE DRŽALE PESTI ZAME..........................bo treba še malo-do rzultatov. Sprva nisem imela pojma kako in kaj, potem pa si mi je odprlo in sem nekaj spacala skupaj. nisem nič pospravljala,ker sem skos držala pesti ......kdaj pa dobiš rezultate? ka zdej bi si rada na ta račun izborila, da ti pride mlea pospravit ne, da vem koliko časa imam pesti izgovor pred možem da nisem pucala Enkrat do konca tedna bojo rezultati, tako da Majchy, boš šele v soboto lahko pospravljala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:45:28
|
|
|
|
vandame
|
RABIM POMOČ se oproščam k kričim kaj se rima na soncu ena kolegica more sestavt pesem za slovo zej pa more neki najdt k se rima na sonce ampak se konča na soncu upam da me zastopte kr hočm povedat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 18:46:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame RABIM POMOČ se oproščam k kričim kaj se rima na soncu ena kolegica more sestavt pesem za slovo zej pa more neki najdt k se rima na sonce ampak se konča na soncu upam da me zastopte kr hočm povedat koncu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 19:02:20
|
|
|
|
vandame
|
napisan ma: Šola se približuje koncu in naši možgani se grejejo na soncu zej pa rab za nadaljevanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
nogometaljaz99Za kateri klub navijateBarcelona (
46%)
Real Madrid (
11%)
Inter (
5%)
Chelsea (
9%)
drugo (
29%)
Število vseh glasov: 82Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!