|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
9.6.2009 9:16:25   
vandame
Ma pozabla najprej vam želim dobro jutro.

pa hvala za kafe.

pri nas pa že od skor 1 mes zaspi okol 8 zv pa do 7 zj. Hana pa enako. Obadva na enkrat zrihtat ne vem če se nista zmenila.

Boma- jz mam vzglavje dvigneno ker če ma v ležečem tolk tečnar pa protestira da je joj.

pol mu pa dvignem da je mir. sej pravim on bi sedel, pa kokr začut pod nogami trdo se poskuša na noge postavt, pa Hana je bla ista.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
9.6.2009 9:17:22   
Čebel@
katjuša..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image misija nemogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
9.6.2009 9:21:05   
tanci29
simona-uživaj na kofici s sošolkami

kayica-plis plis nehi se že tolk sekirat, raje se sprosti in uživaj s svojo pupo...kar se tiče nohtov naj te pomirim da nisi edina....jest sem ji skor celo blazinco stran odrezala in pametna ne s škarjicami ampak sem hotla kar s ščipalko stričt(prvič in zadnjič)

majchy...sunny---pupe tolk ste dobr spale do zdej da ste čist razvajene da je treba celo nočko spatuser posted image user posted image user posted image ...jaja otroci se spreminjajo, še bo vstajanja ponoči....

urša-a si se spočila

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
9.6.2009 9:22:01   
sunny24
majchy, ne, sej se ne sekiram kolko poje, očitno dovolj, saj pol začne vn flašo porivat, lepo se redi, raste...Nč ji ne manka! user posted image   Sam tko k sm brala kolko drugi popapcajo...user posted image

katjusa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mlea, maš moje pestke! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
9.6.2009 9:26:33   
Čebel@
tanci.......sem ji namazala dlesni z gelom za zobke in je takoj zaspala.....ja preveč je bilo luštno da bi trajalouser posted image
sunny.......jaz sem se nehala obremenjevat s temkoliko poje-če ima Hana dovolj 4 obroke in spi celo noč je meni čisto pravuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.6.2009 9:29:05   
Čebel@
tanci......ko si glih tukajuser posted image user posted image sem zadnjič videla da si kupila voziček za user posted image user posted image ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in  gledal vozičkeuser posted image za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.6.2009 9:33:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tanci......ko si glih tukajuser posted image user posted image sem zadnjič videla da si kupila voziček za user posted image user posted image ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in  gledal vozičkeuser posted image za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tvoj ve kej kar me ne pa bi mogleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.6.2009 9:43:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a tvoj ve kej kar me ne pa bi mogleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bom enkrat user posted image ,boste ve skoraj sigurno prej zvedele koj mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.6.2009 9:52:56   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bom enkrat user posted image ,boste ve skoraj sigurno prej zvedele koj mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa to?
moj pa vse prvi zveuser posted image user posted image user posted image user posted image no nosečnosti sploh k je vedno zraven k test delamuser posted image user posted image user posted image user posted image prvič je bil ful hecn jst polulam pustim test v kopalnici in se grem k njemu stiskat pol pa njega pošlem tja k sme mu prej razložla kak more bit pa pride s testom pa reče sej ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda je bil tak vesel, ampak ni mogu verjet, da je res po debelih 2 letih truda. živčkov, zdravnikov je končno uspelo..... in pol je šel v službo pa na dvorišču sreča mojo mami pa mu reče dons je pa lep dan pa moj nazaj ja danes je pa zelo lep dan in prleti mamica k meni pa reče kaj si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz lepega dneva je prišla na nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image tega ne bom nikol pozabla bil je 18. avgust 2005user posted image user posted image user posted image user posted image kr solze mi prtečeje k se spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image .
za benjamina sem pa test delela sredi dneva in sem bla prepričana da bo - čeprav globoko v sebi sem čutla da semuser posted image .... pa gremo mi v trgovino po test in pol domov pa sma se zmenla, da ga naslednji dan nardima no pa nisem zdržala... blo je ravno 6.6. k je moja mami imela RD in ker sta z atijem šla na bazen sem jo hitro po telefonu poklicala (karte za bezen sma ji mi2 dala za darilo) in sem ji rekla, da imam še eno presenečenje zanjo in ona men v smehu ja kaj pa, jst pa ja da boš še enkrat babikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
9.6.2009 9:58:12   
tanci29

voziček še čakam...tri tedne, so mel sam črnega na zalogi, jest sem se odločla zdej za rdečga....

tist sedež ko se zraven prišravfa na voziček men zgleda FUL NESTABILNO, SPLOH PRI PLOČNIHIH NE VEM KAKO DELUJE, PA MOTI ME KER JE fiksen....

jest sem tega naročila bolj zarad tega ko bomo šli v avstralijo da ne vlačim dva vozička sabo pa ta se zloži kot marela in ni tolk velik...poročam ko ga dobim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.6.2009 10:01:11   
Čebel@

zakaj pa to?
moj pa vse prvi zveuser posted image user posted image user posted image user posted image no nosečnosti sploh k je vedno zraven k test delamuser posted image user posted image user posted image user posted image prvič je bil ful hecn jst polulam pustim test v kopalnici in se grem k njemu stiskat pol pa njega pošlem tja k sme mu prej razložla kak more bit pa pride s testom pa reče sej ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda je bil tak vesel, ampak ni mogu verjet, da je res po debelih 2 letih truda. živčkov, zdravnikov je končno uspelo..... in pol je šel v službo pa na dvorišču sreča mojo mami pa mu reče dons je pa lep dan pa moj nazaj ja danes je pa zelo lep dan in prleti mamica k meni pa reče kaj si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz lepega dneva je prišla na nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image tega ne bom nikol pozabla bil je 18. avgust 2005user posted image user posted image user posted image user posted image kr solze mi prtečeje k se spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image .
za benjamina sem pa test delela sredi dneva in sem bla prepričana da bo - čeprav globoko v sebi sem čutla da semuser posted image .... pa gremo mi v trgovino po test in pol domov pa sma se zmenla, da ga naslednji dan nardima no pa nisem zdržala... blo je ravno 6.6. k je moja mami imela RD in ker sta z atijem šla na bazen sem jo hitro po telefonu poklicala (karte za bezen sma ji mi2 dala za darilo) in sem ji rekla, da imam še eno presenečenje zanjo in ona men v smehu ja kaj pa, jst pa ja da boš še enkrat babikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato da mi boste svetovale,kako ga naj presenetim

sej verjetno bi sam opazil,ko bi mi bilo zjutraj verjetno spet slabo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.6.2009 10:10:42   
Katjusa
jst sem si vedno delala nečrte kako ga bom presenetla no pol je bil pa vedno zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je vseeno sam da jeuser posted image in da seuser posted image dobro razvija

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.6.2009 10:12:00   
Onasiss
Ojla da na hitro vskočim, 5 minutna pavza.

Hvala vsem, ki boste držale pestke, figice....

sunny-jaz se tud obremenjujem kok poje. Ampak, če sama noče flaše vlečt pol pa tud nč. Isto ven z jezičkom poriva ali pa mleko pluva, tko da če je še kakšna druga opcija, kako otroka nafutrat, da bo jedu-na dan z njo......user posted image

To pa koliko kdo spi, pa zakaj se zbuja...moja se je parkrat zbudila pa ni bila lačna, ali je bila žejna ali pa pokakana. Lej Vito se je tudi ponoči zbujal, se še danes pa to ni zaradi tega, ker bi bil lačen. Ljudje smo si različni in imamo različne potrebe, eni spimo bolj trdno kot drugi, na ene luna bolj vpliva kot na druge....
Skratka verjetno tudi, če bi otroka zvečer full nafilu s hrano to še ni razlog, da bo celo noč prespal. Tako pač je. Pravijo pa, da se otrokov organizem umiri in stabilizira nekje pri 18 mesecihuser posted image  

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.6.2009 10:13:54   
MIHAILO
DOBRO JUTRO...nasa nic je bila od vseh do zdaj najbolj grozna...ob 22h je Mihailo zaspal in midva z lubijem tudi...ob 22:30h je zakrical ,da me je vrgel iz postelje,cist sm se tresla ,sem ga vzela v roke on pa se vedno tulil,tulil,krical ne vem kak naj napisem vglavnem jaz sem se prasala od kod mu tako glasen glasuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ga pomirim in je se jecal...ampak cel cas pa ima zaprte oci in tako jokauser posted image user posted image user posted image user posted image no potem ga dam v posteljico ,ker se je umiril in je spal...ampak zopet me cez eno uro vstrasi s kricanjemuser posted image user posted image spet ga vzamem ga pomirim in nato ga dam k sebi v posteljo...in cez pol ure spet zakrici user posted image sem rekla mojemu vzemi ga ,ker jaz nisem mogla vec mi je bilo prevec hudouser posted image user posted image user posted image mislim ,da ga je zvijalo ,ker sem slisala v njegovem trebuscku nekaj...ampak v bistvu pa sploh ne morem vedeti zakaj se mu to dogaja,mogoce kaj sanja ,kaj pa vem...no potem je spal do pol6h in sva jedla in zaspala se do 7h....sem cist zalostna in me je kr strah danes zvecer zaspati,da me spet ne sokira s kricanjem...nisem vas brala za nazaj ...danes imamo se pregled upam,da bo vse vredu....
SURF pregled imamo za infekcijo ,ki jo je imel ob rojstvu,v urinu neke bakterije,pa je bil prikloplen na infuzijo vsako jutro in vecer je dobival po dve inekciji v bedrico zdaj pa imamo sirup za preventivo...

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.6.2009 10:34:22   
kayica24
Halo babike!

Mihailo....mogoče pa je kaj sanjal....bogi revček..Verjamem,da ti je blo hudo....Eo en objem od meneuser posted image

Moja poje 180 ml 4x ali 5x na dan...Odvisno kdaj se zjutraj zbudiva...

Majchy...A nisi rekla da je Hana prehlajena?Ker, potem jo nosek jezi...Moja Marinela se je tudi jezila pred spanjem, ker jo je nosek matral....Otroci pa potem lahko od same tolažbe pijejo mleko....Ali pa jo zobki matrajo...Tudi bolečino si dojenčki blažijo s sesanjem...

Tanci29...Saj uživam z miškico 100/h, ampak ko pa mi pride nekdo(ki mimogrede dela v zdravstvenih vodah) s takimi ven, me pa čist šokira in se začnem sekirat za stvari, ki se prej na njih sploh nisem oziralauser posted image

Katjuša...kaki carji ste pa vi na slikcah...user posted image user posted image user posted image Res lepa družinica..Se vam prav vidi, da ste celota in vam ne more nihče nič...user posted image

Spanje....Mi spimo vedno enako...Nekje od 20 ali 21 ali včasih tudi 22..Pa do 7 ali 8...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.6.2009 11:05:17   
kayica24
Ja kje pa ste vse???
Neko zatišje je tukaj nastalouser posted image

Midve ne moreva ven,ker precej piha,pa ne bi rada da mala nazaj zboli...

Naj se pohvalim,da se naša miška vsede iz ležečega položaja,če ji daš rokce da se gor potegne...No,kako pa sedi,pa zgleda takole....

user posted image

Full ji pa tudi paše,če ji drgnem po dlesnih..Če ji pa jaz ne,si pa sama...user posted image Evo, posnetek...Še vrtiljak ni toliko zanimiv kot potiskanje rokic v ustauser posted image

user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.6.2009 11:05:48   
birdy
Jutrouser posted image  
Katjuša, a obrnem slikco? A lohk sama? Sej ne vem veš, če lohk pol obrneš slikco, zato sprašujemuser posted image  Jst sem res kekec za računalnikeuser posted image user posted image  Ob tvoji zgodbi kako si povedala za nosečnost sem se pa zjokalauser posted image  Me neki hormoni dajejo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
9.6.2009 11:09:12   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ojla da na hitro vskočim, 5 minutna pavza.

Hvala vsem, ki boste držale pestke, figice....

sunny-jaz se tud obremenjujem kok poje. Ampak, če sama noče flaše vlečt pol pa tud nč. Isto ven z jezičkom poriva ali pa mleko pluva, tko da če je še kakšna druga opcija, kako otroka nafutrat, da bo jedu-na dan z njo......user posted image

To pa koliko kdo spi, pa zakaj se zbuja...moja se je parkrat zbudila pa ni bila lačna, ali je bila žejna ali pa pokakana. Lej Vito se je tudi ponoči zbujal, se še danes pa to ni zaradi tega, ker bi bil lačen. Ljudje smo si različni in imamo različne potrebe, eni spimo bolj trdno kot drugi, na ene luna bolj vpliva kot na druge....
Skratka verjetno tudi, če bi otroka zvečer full nafilu s hrano to še ni razlog, da bo celo noč prespal. Tako pač je. Pravijo pa, da se otrokov organizem umiri in stabilizira nekje pri 18 mesecihuser posted image  

Tud jst držim pesti za izpit, pa Kristi pa Neli...user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede zbujanja ponoč se pa strinjam in kr podpišem. Eni  se bojo zbujal še dolgo, eni pa ne. Kristi je isto kot Neli, se je skoz zbujala ponoč dokler se je dojila. Pa ne na tri ure, ampak kar na uro, tud manj. Pa trikrat pocuza pa spi dalje. Mam pa srečo, mi pa zdaj Nelči celo nočko prepanča brez problemov. Isto če je bolna.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.6.2009 11:12:52   
birdy
Aja, podobnost men Neli in Kristi... Men se pa zdi da si nista nč podobne. Ampak vsi pravjo da sta glih. Mogoče se men zdi da sta čist druge ker sta karakterno čist drugačne. Nelči je bla srečna na tleh, mal je jokala,... Kristi pa je srečna sam da je v naročju in če ni tam je jok.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.6.2009 11:16:21   
Čebel@
midve sva tudi notri-gledava sončka samo čez šipo.......Hana je na igralni podlogi-si eno čebelo tlači v usta,jaz se pa s češnjami bašem

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.6.2009 11:31:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutrouser posted image  
Katjuša, a obrnem slikco? A lohk sama? Sej ne vem veš, če lohk pol obrneš slikco, zato sprašujemuser posted image  Jst sem res kekec za računalnikeuser posted image user posted image  Ob tvoji zgodbi kako si povedala za nosečnost sem se pa zjokalauser posted image  Me neki hormoni dajejo...

ne ne sej slikce so OK bom že zrihtala:) jst pravim za slikice, ki jih imaš v albumu, bi joh blo lažje gledat kot da jst cel računalnik (prenosnik) okol sučem, da so prav obrnjeneuser posted image user posted image user posted image

mi2 z benjaminom sma se tud mal cartala.... florjan se pa zunaj s kužkom in muckom igrauser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin bi najraje, da mu jst cel dan dlesni čoham kot, da nimam kej drugega delatuser posted image user posted image user posted image

mene tud moti tale veter, sicer pa dons še nismo uspel it ven ker perem in mal pospravljam.... pa dlesni čohamuser posted image user posted image user posted image user posted image sej gremo pol popoldne na en sprehod na šmartinsko jezero. če bo seveda vreme vzdržalouser posted image user posted image user posted image

komi čakam ta viken, k imamo krst, da bo to za namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.6.2009 11:32:57   
Katjusa
kayicauser posted image user posted image user posted image user posted image kaka punca.... naš benjamin si isto kr naprej tak čoha, da je že tečen s tem pol mu pa mlek prnesem pa ne ve, če bi jedu al bi še rokice žveču, če mu dam kako grizoldo jo pa stran vržeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.6.2009 11:37:42   
kayica24
če mu dam kako grizoldo jo pa stran vrže

Isto našauser posted image user posted image user posted image Sem ji "grizoldo" sama dala v usta, da ji pokažem, da v bistvu ni namenjena metanju na tla,ampak za čohanje dlesniuser posted image user posted image user posted image
Ampak zgleda, da me še ne razume čist točnouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.6.2009 11:58:12   
rebeka84
Katjuša dobre slikeuser posted image user posted image user posted image
Kayica lepotička je tvoja Marinelauser posted image  
Mihailo upam da bo ta noč boljša! Bošček Mihailo je verjetno kaj sanjal.user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.6.2009 12:04:49   
Urša08
ojla

uf ste načvekale, mal sem prebrala mal še moram. Jaz sem tamaledva zjutrej po hitrem postopku zrihtala in ob 9 smo bli že na sončku.user posted image Tale sprehod nam je tok pasal, vsem trem. Sedaj sem dala oba spat, sta vsak v svoji sobici.

tanci hvala za skrb user posted image ja jaz sem se spočila, je bilo krasno do 7 spat in potem še z možekom kavico popit, se je jutro začelo čist na izi. Pa še dons bo prej doma in bomo šli popoldan skupaj na sprehod. user posted image Za kolk časa pa šibate v Avstralijo?

Mlea držim pesti user posted image

Kayica te čist zastopim kako je ko ti nekdo nekaj omeni pri otroku in potem vidiš še tisto česar ni. user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!