Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:16:25
|
|
|
|
vandame
|
Ma pozabla najprej vam želim dobro jutro. pa hvala za kafe. pri nas pa že od skor 1 mes zaspi okol 8 zv pa do 7 zj. Hana pa enako. Obadva na enkrat zrihtat ne vem če se nista zmenila. Boma- jz mam vzglavje dvigneno ker če ma v ležečem tolk tečnar pa protestira da je joj. pol mu pa dvignem da je mir. sej pravim on bi sedel, pa kokr začut pod nogami trdo se poskuša na noge postavt, pa Hana je bla ista.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:17:22
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......... misija nemogoče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:21:05
|
|
|
|
tanci29
|
simona-uživaj na kofici s sošolkami kayica-plis plis nehi se že tolk sekirat, raje se sprosti in uživaj s svojo pupo...kar se tiče nohtov naj te pomirim da nisi edina....jest sem ji skor celo blazinco stran odrezala in pametna ne s škarjicami ampak sem hotla kar s ščipalko stričt(prvič in zadnjič) majchy...sunny---pupe tolk ste dobr spale do zdej da ste čist razvajene da je treba celo nočko spat ...jaja otroci se spreminjajo, še bo vstajanja ponoči.... urša-a si se spočila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:22:01
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ne, sej se ne sekiram kolko poje, očitno dovolj, saj pol začne vn flašo porivat, lepo se redi, raste...Nč ji ne manka! Sam tko k sm brala kolko drugi popapcajo... katjusa, mlea, maš moje pestke!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:26:33
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.......sem ji namazala dlesni z gelom za zobke in je takoj zaspala.....ja preveč je bilo luštno da bi trajalo sunny.......jaz sem se nehala obremenjevat s temkoliko poje-če ima Hana dovolj 4 obroke in spi celo noč je meni čisto prav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:29:05
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......ko si glih tukaj sem zadnjič videla da si kupila voziček za ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in gledal vozičke za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:33:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tanci......ko si glih tukaj sem zadnjič videla da si kupila voziček za ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in gledal vozičke za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla) a tvoj ve kej kar me ne pa bi mogle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:43:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tanci......ko si glih tukaj sem zadnjič videla da si kupila voziček za ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in gledal vozičke za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla) a tvoj ve kej kar me ne pa bi mogle ko bom enkrat ,boste ve skoraj sigurno prej zvedele koj moj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:52:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tanci......ko si glih tukaj sem zadnjič videla da si kupila voziček za ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in gledal vozičke za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla) a tvoj ve kej kar me ne pa bi mogle ko bom enkrat ,boste ve skoraj sigurno prej zvedele koj moj zakaj pa to? moj pa vse prvi zve no nosečnosti sploh k je vedno zraven k test delam prvič je bil ful hecn jst polulam pustim test v kopalnici in se grem k njemu stiskat pol pa njega pošlem tja k sme mu prej razložla kak more bit pa pride s testom pa reče sej ne vem seveda je bil tak vesel, ampak ni mogu verjet, da je res po debelih 2 letih truda. živčkov, zdravnikov je končno uspelo..... in pol je šel v službo pa na dvorišču sreča mojo mami pa mu reče dons je pa lep dan pa moj nazaj ja danes je pa zelo lep dan in prleti mamica k meni pa reče kaj si noseča iz lepega dneva je prišla na nosečnost tega ne bom nikol pozabla bil je 18. avgust 2005 kr solze mi prtečeje k se spomnim . za benjamina sem pa test delela sredi dneva in sem bla prepričana da bo - čeprav globoko v sebi sem čutla da sem .... pa gremo mi v trgovino po test in pol domov pa sma se zmenla, da ga naslednji dan nardima no pa nisem zdržala... blo je ravno 6.6. k je moja mami imela RD in ker sta z atijem šla na bazen sem jo hitro po telefonu poklicala (karte za bezen sma ji mi2 dala za darilo) in sem ji rekla, da imam še eno presenečenje zanjo in ona men v smehu ja kaj pa, jst pa ja da boš še enkrat babika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 9:58:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tanci......ko si glih tukaj sem zadnjič videla da si kupila voziček za ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in gledal vozičke za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla) voziček še čakam...tri tedne, so mel sam črnega na zalogi, jest sem se odločla zdej za rdečga.... tist sedež ko se zraven prišravfa na voziček men zgleda FUL NESTABILNO, SPLOH PRI PLOČNIHIH NE VEM KAKO DELUJE, PA MOTI ME KER JE fiksen.... jest sem tega naročila bolj zarad tega ko bomo šli v avstralijo da ne vlačim dva vozička sabo pa ta se zloži kot marela in ni tolk velik...poročam ko ga dobim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 10:01:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tanci......ko si glih tukaj sem zadnjič videla da si kupila voziček za ........a je uredu?moj je včeraj mene zrinil izpred računalnika in gledal vozičke za dvojčke in pa iskal je un sedežek na kolesih-strolli rider(samo ga nisva najdla) a tvoj ve kej kar me ne pa bi mogle ko bom enkrat ,boste ve skoraj sigurno prej zvedele koj moj zakaj pa to? moj pa vse prvi zve no nosečnosti sploh k je vedno zraven k test delam prvič je bil ful hecn jst polulam pustim test v kopalnici in se grem k njemu stiskat pol pa njega pošlem tja k sme mu prej razložla kak more bit pa pride s testom pa reče sej ne vem seveda je bil tak vesel, ampak ni mogu verjet, da je res po debelih 2 letih truda. živčkov, zdravnikov je končno uspelo..... in pol je šel v službo pa na dvorišču sreča mojo mami pa mu reče dons je pa lep dan pa moj nazaj ja danes je pa zelo lep dan in prleti mamica k meni pa reče kaj si noseča iz lepega dneva je prišla na nosečnost tega ne bom nikol pozabla bil je 18. avgust 2005 kr solze mi prtečeje k se spomnim . za benjamina sem pa test delela sredi dneva in sem bla prepričana da bo - čeprav globoko v sebi sem čutla da sem .... pa gremo mi v trgovino po test in pol domov pa sma se zmenla, da ga naslednji dan nardima no pa nisem zdržala... blo je ravno 6.6. k je moja mami imela RD in ker sta z atijem šla na bazen sem jo hitro po telefonu poklicala (karte za bezen sma ji mi2 dala za darilo) in sem ji rekla, da imam še eno presenečenje zanjo in ona men v smehu ja kaj pa, jst pa ja da boš še enkrat babika zato da mi boste svetovale,kako ga naj presenetim sej verjetno bi sam opazil,ko bi mi bilo zjutraj verjetno spet slabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 10:10:42
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem si vedno delala nečrte kako ga bom presenetla no pol je bil pa vedno zraven sej je vseeno sam da je in da se dobro razvija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 10:12:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Ojla da na hitro vskočim, 5 minutna pavza. Hvala vsem, ki boste držale pestke, figice.... sunny-jaz se tud obremenjujem kok poje. Ampak, če sama noče flaše vlečt pol pa tud nč. Isto ven z jezičkom poriva ali pa mleko pluva, tko da če je še kakšna druga opcija, kako otroka nafutrat, da bo jedu-na dan z njo...... To pa koliko kdo spi, pa zakaj se zbuja...moja se je parkrat zbudila pa ni bila lačna, ali je bila žejna ali pa pokakana. Lej Vito se je tudi ponoči zbujal, se še danes pa to ni zaradi tega, ker bi bil lačen. Ljudje smo si različni in imamo različne potrebe, eni spimo bolj trdno kot drugi, na ene luna bolj vpliva kot na druge.... Skratka verjetno tudi, če bi otroka zvečer full nafilu s hrano to še ni razlog, da bo celo noč prespal. Tako pač je. Pravijo pa, da se otrokov organizem umiri in stabilizira nekje pri 18 mesecih
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 10:13:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
DOBRO JUTRO...nasa nic je bila od vseh do zdaj najbolj grozna...ob 22h je Mihailo zaspal in midva z lubijem tudi...ob 22:30h je zakrical ,da me je vrgel iz postelje,cist sm se tresla ,sem ga vzela v roke on pa se vedno tulil,tulil,krical ne vem kak naj napisem vglavnem jaz sem se prasala od kod mu tako glasen glas pa ga pomirim in je se jecal...ampak cel cas pa ima zaprte oci in tako joka no potem ga dam v posteljico ,ker se je umiril in je spal...ampak zopet me cez eno uro vstrasi s kricanjem spet ga vzamem ga pomirim in nato ga dam k sebi v posteljo...in cez pol ure spet zakrici sem rekla mojemu vzemi ga ,ker jaz nisem mogla vec mi je bilo prevec hudo mislim ,da ga je zvijalo ,ker sem slisala v njegovem trebuscku nekaj...ampak v bistvu pa sploh ne morem vedeti zakaj se mu to dogaja,mogoce kaj sanja ,kaj pa vem...no potem je spal do pol6h in sva jedla in zaspala se do 7h....sem cist zalostna in me je kr strah danes zvecer zaspati,da me spet ne sokira s kricanjem...nisem vas brala za nazaj ...danes imamo se pregled upam,da bo vse vredu.... SURF pregled imamo za infekcijo ,ki jo je imel ob rojstvu,v urinu neke bakterije,pa je bil prikloplen na infuzijo vsako jutro in vecer je dobival po dve inekciji v bedrico zdaj pa imamo sirup za preventivo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 10:34:22
|
|
|
|
kayica24
|
Halo babike! Mihailo....mogoče pa je kaj sanjal....bogi revček..Verjamem,da ti je blo hudo....Eo en objem od mene Moja poje 180 ml 4x ali 5x na dan...Odvisno kdaj se zjutraj zbudiva... Majchy...A nisi rekla da je Hana prehlajena?Ker, potem jo nosek jezi...Moja Marinela se je tudi jezila pred spanjem, ker jo je nosek matral....Otroci pa potem lahko od same tolažbe pijejo mleko....Ali pa jo zobki matrajo...Tudi bolečino si dojenčki blažijo s sesanjem... Tanci29...Saj uživam z miškico 100/h, ampak ko pa mi pride nekdo(ki mimogrede dela v zdravstvenih vodah) s takimi ven, me pa čist šokira in se začnem sekirat za stvari, ki se prej na njih sploh nisem ozirala Katjuša...kaki carji ste pa vi na slikcah... Res lepa družinica..Se vam prav vidi, da ste celota in vam ne more nihče nič... Spanje....Mi spimo vedno enako...Nekje od 20 ali 21 ali včasih tudi 22..Pa do 7 ali 8...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:05:17
|
|
|
|
kayica24
|
Ja kje pa ste vse??? Neko zatišje je tukaj nastalo Midve ne moreva ven,ker precej piha,pa ne bi rada da mala nazaj zboli... Naj se pohvalim,da se naša miška vsede iz ležečega položaja,če ji daš rokce da se gor potegne...No,kako pa sedi,pa zgleda takole.... Full ji pa tudi paše,če ji drgnem po dlesnih..Če ji pa jaz ne,si pa sama... Evo, posnetek...Še vrtiljak ni toliko zanimiv kot potiskanje rokic v usta
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:05:48
|
|
|
|
birdy
|
Jutro Katjuša, a obrnem slikco? A lohk sama? Sej ne vem veš, če lohk pol obrneš slikco, zato sprašujem Jst sem res kekec za računalnike Ob tvoji zgodbi kako si povedala za nosečnost sem se pa zjokala Me neki hormoni dajejo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:09:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ojla da na hitro vskočim, 5 minutna pavza. Hvala vsem, ki boste držale pestke, figice.... sunny-jaz se tud obremenjujem kok poje. Ampak, če sama noče flaše vlečt pol pa tud nč. Isto ven z jezičkom poriva ali pa mleko pluva, tko da če je še kakšna druga opcija, kako otroka nafutrat, da bo jedu-na dan z njo...... To pa koliko kdo spi, pa zakaj se zbuja...moja se je parkrat zbudila pa ni bila lačna, ali je bila žejna ali pa pokakana. Lej Vito se je tudi ponoči zbujal, se še danes pa to ni zaradi tega, ker bi bil lačen. Ljudje smo si različni in imamo različne potrebe, eni spimo bolj trdno kot drugi, na ene luna bolj vpliva kot na druge.... Skratka verjetno tudi, če bi otroka zvečer full nafilu s hrano to še ni razlog, da bo celo noč prespal. Tako pač je. Pravijo pa, da se otrokov organizem umiri in stabilizira nekje pri 18 mesecih Tud jst držim pesti za izpit, pa Kristi pa Neli... Glede zbujanja ponoč se pa strinjam in kr podpišem. Eni se bojo zbujal še dolgo, eni pa ne. Kristi je isto kot Neli, se je skoz zbujala ponoč dokler se je dojila. Pa ne na tri ure, ampak kar na uro, tud manj. Pa trikrat pocuza pa spi dalje. Mam pa srečo, mi pa zdaj Nelči celo nočko prepanča brez problemov. Isto če je bolna.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:12:52
|
|
|
|
birdy
|
Aja, podobnost men Neli in Kristi... Men se pa zdi da si nista nč podobne. Ampak vsi pravjo da sta glih. Mogoče se men zdi da sta čist druge ker sta karakterno čist drugačne. Nelči je bla srečna na tleh, mal je jokala,... Kristi pa je srečna sam da je v naročju in če ni tam je jok.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:16:21
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva tudi notri-gledava sončka samo čez šipo.......Hana je na igralni podlogi-si eno čebelo tlači v usta,jaz se pa s češnjami bašem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:31:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro Katjuša, a obrnem slikco? A lohk sama? Sej ne vem veš, če lohk pol obrneš slikco, zato sprašujem Jst sem res kekec za računalnike Ob tvoji zgodbi kako si povedala za nosečnost sem se pa zjokala Me neki hormoni dajejo... ne ne sej slikce so OK bom že zrihtala:) jst pravim za slikice, ki jih imaš v albumu, bi joh blo lažje gledat kot da jst cel računalnik (prenosnik) okol sučem, da so prav obrnjene mi2 z benjaminom sma se tud mal cartala.... florjan se pa zunaj s kužkom in muckom igra benjamin bi najraje, da mu jst cel dan dlesni čoham kot, da nimam kej drugega delat mene tud moti tale veter, sicer pa dons še nismo uspel it ven ker perem in mal pospravljam.... pa dlesni čoham sej gremo pol popoldne na en sprehod na šmartinsko jezero. če bo seveda vreme vzdržalo komi čakam ta viken, k imamo krst, da bo to za nami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:32:57
|
|
|
|
Katjusa
|
kayica kaka punca.... naš benjamin si isto kr naprej tak čoha, da je že tečen s tem pol mu pa mlek prnesem pa ne ve, če bi jedu al bi še rokice žveču, če mu dam kako grizoldo jo pa stran vrže
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:37:42
|
|
|
|
kayica24
|
če mu dam kako grizoldo jo pa stran vrže Isto naša Sem ji "grizoldo" sama dala v usta, da ji pokažem, da v bistvu ni namenjena metanju na tla,ampak za čohanje dlesni Ampak zgleda, da me še ne razume čist točno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 11:58:12
|
|
|
|
rebeka84
|
Katjuša dobre slike Kayica lepotička je tvoja Marinela Mihailo upam da bo ta noč boljša! Bošček Mihailo je verjetno kaj sanjal.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 12:04:49
|
|
|
|
Urša08
|
ojla uf ste načvekale, mal sem prebrala mal še moram. Jaz sem tamaledva zjutrej po hitrem postopku zrihtala in ob 9 smo bli že na sončku. Tale sprehod nam je tok pasal, vsem trem. Sedaj sem dala oba spat, sta vsak v svoji sobici. tanci hvala za skrb ja jaz sem se spočila, je bilo krasno do 7 spat in potem še z možekom kavico popit, se je jutro začelo čist na izi. Pa še dons bo prej doma in bomo šli popoldan skupaj na sprehod. Za kolk časa pa šibate v Avstralijo? Mlea držim pesti Kayica te čist zastopim kako je ko ti nekdo nekaj omeni pri otroku in potem vidiš še tisto česar ni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katera oblika imena je nalepša?BeckieKatera oblika imena Rebeka vam je najlepša?Rebeca (
9%)
Rebecca (
5%)
Rebeka (
55%)
Ta ime mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 606Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!