|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
9.6.2009 12:05:43   
piskot
oj oj.

kaj ste cveke. kaj bo sele ko pridem z morja, sploh ne bom vec sledila. vceraj zvecer sem ene 4 ure namesto pred racunalnikom presedela na wc-ju. je kar lilo iz mene user posted image . no potem sem si skuhala ene borovnice, pa je bilo bolje. danes je zaenkrat okej. samo ne upam prav prevec jest. prejle sem si przganko skuhala, pa eno kokakolo bom popila, da pobijem to golazen v crevesju, pol pa bo. upam samo da tamaledva ne faseta cesa.

a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek?

ursa ne ne gremo v kamp. ga ni denarja da mene spravis v kamp. gremo v apartmaje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.6.2009 12:09:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Jaz sem tamaledva zjutrej po hitrem postopku zrihtala in ob 9 smo bli že na sončku.user posted image Tale sprehod nam je tok pasal, vsem trem. Sedaj sem dala oba spat, sta vsak v svoji sobici.

user posted image user posted image user posted image user posted image za sprehod......pri nas full veter piha in ne upam iti ven......rajši vidim da se obe s Hano orenk pocajtava,da bomo šli lahko normalno na morjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.6.2009 12:10:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

po moje da v ponedeljek ,ko smo 15.

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 9.6.2009 12:11:09 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.6.2009 12:11:09   
Urša08
Katjuša vimate ta vikend krst? Jaz sem pa mislila da julija. Super. Boste meli lepo vreme user posted image user posted image user posted image

Mihailo saj bo, lahko da ga je kaj zvijalo al pa je mel hude sanje. Sej moj se je tud včeraj kar neki jokcal pa zaprte učke mel, ma sej bo. Jaz mislim da Žigca daje tale prehlad, k ma spet noska zabasanga.

Kok moj poje nimam pojma, ker se dojiva. Je včasih na dve uri, tri, uro in pol, kokr je. Pa se nč ne obremenjujem ko je lačen ga pristavim. user posted image Sem pa tud že probala dodatek zvečer spat da bo dalj spal, ma sem mu komi 100ml ut.urila, pa ni čist nč dalj spal. Tako da on pač rabi nočni obrok. Ja vsak otrok je razred zase. Eni rabijo 4 obroke, spet drugi 8. Tako pač je. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.6.2009 12:12:52   
Čebel@
piškot.....držim pesti da se črevesje umiri in da se res maledva kaj ne okužitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.6.2009 12:12:57   
Urša08
joj piskot pa ravno pred morjem user posted image user posted image user posted image upam, da se hitr pocajtaš user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.6.2009 12:14:58   
Urša08
kayica kak je luštkana user posted image user posted image user posted image je pa že ful velika al se samo meni zdi 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.6.2009 12:18:31   
Urša08
Katjuša lepo je brati zgodbe o delanju testkov in seveda da pokaže + user posted image user posted image user posted image že komi čakam da nam poveš kako je bilo v tretje user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.6.2009 12:32:27   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Porodniška v ponedeljek, otroški v petek.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.6.2009 12:33:41   
Čebel@
a ste vse na sončku?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.6.2009 12:34:28   
Urša08
majchy jaz sem kar za računalnikom, pa občasno mal kosilo pomešam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.6.2009 12:36:14   
Čebel@

majchy jaz sem kar za računalnikom, pa občasno mal kosilo pomešam user posted image user posted image user posted image
da se ti ne bo prismodilouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.6.2009 12:38:49   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Porodniška v ponedeljek, otroški v petek.

Izplačila v mesecu juniju

Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je četrtek, 11.06.2009.

Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
petek, 12.06.2009.

Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
ponedeljek, 15.06.2009.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.6.2009 12:39:40   
Urša08
majchy ne bo sem dala kr golaž odmrznit. Sem rekla da bom rajši kej bolj pametnega nardila, pa kr sedim za to škatlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
9.6.2009 12:39:44   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čestitke za obmesečnice...

RECKOVA 4.MESECE JURE

SHUKA 4.MESECE MAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HEDVIKA 4.MESECE MIHA
ŠPELA
se kar pod tole podpišem

user posted image

Tudi jst! user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
9.6.2009 12:41:49   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj, kaj tko dosti pojejo vaši? Gaja je čez dan na 3 ure po 150ml -tolko ji naštimam, večinoma po jih poje sam po 120ml, ostalo pusti...user posted image user posted image user posted image

moj ptiček ne poje nič več. Pa je "mal" večji in nekaj dni celo starejši user posted image Ne skrbi.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
9.6.2009 12:42:22   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hvala za odgovore punce..
Nardila sem ****rijouser posted image user posted image user posted image Sem nohtke strigla Marineli,pa mi je izmaknila rokico in sem ji preveč noter vrezala nohtek,tako da ji je kri priteklA...Kak je jokalauser posted image jAZ TESLO ZMEŠANOuser posted image user posted image user posted image bI SE KAR V STENO ZABILA NAJRAJEuser posted image user posted image user posted image

Preden grem ajat pa še slikica
Marinela dan po rojstvu....
user posted image

LEPO NOČ VSEM....user posted image

Dobrodosla v klub. To je bil tvoj krst...jaz sem to ze pri prvem strizenju naredila hehe :)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
9.6.2009 12:43:48   
Urša08
BarbaraGs kako je s kužkom?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
9.6.2009 12:44:08   
Čebel@

majchy ne bo sem dala kr golaž odmrznit. Sem rekla da bom rajši kej bolj pametnega nardila, pa kr sedim za to škatlo user posted image user posted image user posted image
mmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a misliš da jaz kej pametnega naredim-sem mi ne dauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
9.6.2009 12:45:27   
Katjusa

ojla

uf ste načvekale, mal sem prebrala mal še moram. Jaz sem tamaledva zjutrej po hitrem postopku zrihtala in ob 9 smo bli že na sončku.user posted image Tale sprehod nam je tok pasal, vsem trem. Sedaj sem dala oba spat, sta vsak v svoji sobici.

to je fino, če sta lahko vsak v svoji jst sem ju dala td zdej ajat sam oba v isto sobico upam, da bo kej spanjauser posted image user posted image user posted image ma sej se morta navadit, da sta bratca in da si delita sobicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.6.2009 12:47:21   
Katjusa

oj oj.

kaj ste cveke. kaj bo sele ko pridem z morja, sploh ne bom vec sledila. vceraj zvecer sem ene 4 ure namesto pred racunalnikom presedela na wc-ju. je kar lilo iz mene user posted image . no potem sem si skuhala ene borovnice, pa je bilo bolje. danes je zaenkrat okej. samo ne upam prav prevec jest. prejle sem si przganko skuhala, pa eno kokakolo bom popila, da pobijem to golazen v crevesju, pol pa bo. upam samo da tamaledva ne faseta cesa.

ursa ne ne gremo v kamp. ga ni denarja da mene spravis v kamp. gremo v apartmaje.

12. bo starševski tak da verjetno tudi porodniška....

pazi nase, kaj si pa to fasala? borovničke posušena lahko kr tako ješ pomagajo še boljše k čajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.6.2009 12:49:21   
kayica24
kayica kak je luštkana je pa že ful velika al se samo meni zdi

Ja res je velika..Po atiju...
Smo bli zadnjič na enem RD in je bla tam punčka od Marinele starejša 1 mesec...Ampak..Za pol manjša in za pol bolj drobcena...Naša je res BABA v pravem pomenu besedeuser posted image user posted image user posted image

A ve katera kako je kaj z našo diamantino?
Sem brala na forumu za njene težaveuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
9.6.2009 12:51:17   
sunny24
Meni se pa tko nič ne da...Zdej se grem vršt pod tuš, pol naštimam sebe in Gajo in gremo h mojim staršem, jst na pedikuro, Gaja pa na sprehodek z mojimi...user posted image

kayica, uf, jst se tudi tega full bojim, da bi ji prstek postrigla namesto nohtka...Sej si jo lepo potolažla in je že pozabla! user posted image   Drugače pa lepe slikice! user posted image
Jst sem ji zadnjič dajala gor kratko majco čez glavo in sm jo pošteno podrgnla po glavi z unim klinčevim prtiskovcm pr strani majčke...Joj, ku je jokala! Se mi je full smilila, revca moja. user posted image

piškot, naj gre to sračkanje proč od tebe čimprej! user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej pa šibnem se zrihtat, se tipkamo pole! Lep dan še naprej! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
9.6.2009 12:54:45   
Urša08
Katjuša a sta oba že skupaj v sobici? Pri nam je Nejc v svoji sobici, Žiga pa v spalnici. Mam pa namen koj k bo Žiga prespal nočko ga preselt k Nejcu, sam se bojim da bo takrat že leto star user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
9.6.2009 12:55:45   
Katjusa

Katjuša a sta oba že skupaj v sobici? Pri nam je Nejc v svoji sobici, Žiga pa v spalnici. Mam pa namen koj k bo Žiga prespal nočko ga preselt k Nejcu, sam se bojim da bo takrat že leto star user posted image

ja že 2 mesece spita skupaj v sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ovulacijski testi...
Matejčika

Lažejo! (46%)

Ne lažejo! (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!