zirafa76
|
pozdrav punce... uf, sploh ne vem kje začeti..kot prvo, smo včeraj imeli prometno nesrečo, nekdo se nama je zaril v rit avta, ko sva ustavila pred prehodom za pešce..Vsi smo bili v avtu, vključno z tamalo, ki ji na srečo nič ni , mene je bol zadelo v hrbet in vrat..Seveda so sledili pregledi na ambulanci kjer sem tudi morala iti na ginekološki pregled.. ..je bilo predčasno..hehe..No in sem dobila potrditev o nosečnosti, ki je komaj 4 tedne, pikica ima necele 3mm in se še sploh nič ne vidi, ne vrečka, celo rekli so mi, da ne morejo potrditi ali je izvenmatrnična nosečnost ali normalan.. Seveda jaz v šok, potem sem le prišla domov ob polnoči, hvalabogu je tast poskrbel za malo žabico, moža pa so tudi spustili domov..Malo imam slabo vest, ker nisem dala pregledati tudi hčerko, vendar je bila tako živahna, polna energije..tako da mislim, da je vredu..Edino kar smo danes opazili, da če pade, se takoj prime za tisti del telesa in reče au..vendar pa če jo jaz primem da preverim, pa ne..bom videla, kako bo...mogoče so se samo mišice malo nategnile tudi pri njej... Potem za povrhu mi je bilo slabo ponoči kot vrag, seveda nisem jedla dolgo časa, tako krotim slabost, tako da sem ob 3 zjutraj jedla kekse v dnevni in se smilila sama sebi.. Seveda takoj kličem mojega g zjutraj in mu povem, pa mi je takoj povedal, da ravno zaradi takšnih razlogov ne naročajo pacientk pred 6 tednom, ker se ne da nič videti in da naj me ne bo strah, da je to normalno, ker je šele 4 teden..Tako da upam, da bo vse vredu no....ker res ne bi prenesla še en šok v tako kratkem času..ampak v bistvu sploh ne razmišljam o tem, kar mi je čudno, no....Tudi včeraj še dejansko nisem verjela, da sem noseča..kr nekaj... No, danes se zdravimo, spala sem pol dneva,naša mala je bila pri starših, hvalabogu, da jih imamo... nič, imejte se lepo..pozdravčke vsem...papa aja..imam pa prvo slikico ultrazvoka