|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
14.6.2009 8:30:08   
kora33
jutro vsem....
valentinčica30 - pred parjimi meseci bi me bilo res strah, kako povedati mojemu sončku, da bo dobil, kot ti praviš, konkurenco. Zadnji mesec ali dva pa si tako želi brateca (no tud sestrica bi bila ok, če je že nujno in ne gre drugače), da si mu ne upam povedat prehitro, da ne bi bilo potem prehudega razočaranja. Upam, da jutri vidimo srček. No potem mu bom pokazala slikico  UZ in mu povedala. Dokler pa ne vidim, da pikica res raste, bom pa tiho -  to pa zato, ker se mi je prva nosečnost končala s SS oz. se pikica sploh ni razvijala. In trenutno me je bolj kot te moje rahle krvavitve strah tega....al rastemo al ne.
danes bo lep, sonen dan....naužite se ga in  (s)mejte se

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 251
14.6.2009 10:32:52   
punsha
Hojla user posted image
da vas še malo pozdravim, predno šibam na piknik user posted image . Upam da se počutite kar se da dobro in ni kakih slabosti. Slednje mene ponavadi bolj zagrabi popoldne, pa upam da bo danes kar preskočilo, na pikniku mi pa je ne more bit slabo user posted image
Uživejte in čudovito nedeljo vsem skupaj

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.6.2009 11:03:53   
twixy
Ojla babike.

Jaz se spet katastrofalno pocutimuser posted image  Slabo mi je za umret, jest sploh nic ne morem... Sem si vceraj sla kupit piskote in bobi palcke. To mi se nekako gre ampak sploh ne omili slabosti.

punsha uzivaj na piknikuuser posted image user posted image  In upam,da bo slo res brez slabosti user posted image

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 253
14.6.2009 13:27:15   
valentinčica30
Boge reve k vam je slabo. Sej bo hitro minilouser posted image .
meni je tako hecenker mi je bilo samo v začetko malo, sedaj pa prov nič. drugače se počutim ok, sam če preveč delam okoli hiše me mal zmatra.
Kora33 tudi jaz bom povedala svojima tamalima po pregled. Samo malo me je strah kako bosta sprejeli, moj pa pravi da se bosta enostavno navadili. Mlajša že sedaj kot da neki čuti, non stop leze v naročje se stiska in zahteva crtanje. čeprov je pa zadnjič ko se je sprla s starejšo rekla, naj ji rodim eno tako sestrico, razigrano, kot ona da se bo imela s kom igrat, da je starejša preresna in nič razigrana.user posted image
Uživajte v sončku in v user posted image .

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 254
14.6.2009 17:20:18   
Nattasha
Ojla februarčice!

Jaz moram rečt, da se zaenkrayt počutim odlično, nič mi ni slabo nič ne bruham, mogoče sem malo bolj utrujena, ampak res nič konkretnega, mi pa še vedno gre na živce to, da moje ginekologinje ni ampak naročit se paše ne morem ker "še nimajo datumov za julij"...pop***iš....

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 255
14.6.2009 17:57:09   
komarka
Hejho nosečke!

Mi smo bli pa danes na luštnem sprehodu na Miklavžu nad Stično, nazajgrede smo ap mal zalutal in prišli do enen kmetije, k majo ful konjev. Je blo prav lepo.

Potem smo pa dirkali na Brnik, je lubi odletel v Bruselj. Jutri ima zdravniški pregled za svojo novo sluzbo(no upamp da rata).

Takod a bova zdaj dva dni s tamaučkom sama. Hm...

Sva bla pa oba tok crknjena, da sva se kr zvalila v posteljo, mauči že spi, js bom pa tud kmau...

Lep začetek tedna vam želim...
In ja da ne pozabim, v sredo imam zagovor diplome-navijajte zame!!!!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 256
14.6.2009 21:03:30   
valentinčica30
Komarka veš da bomo navijale in držale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa zagovor ni nič strašnega boš videla. Potlej bo pa vse lepše.
Moja mama je dons neki jamrala, da bo mela sam tri unučke, ker brat po vsej verjetnosti ne bo imel nobenega več (ker je njegova preveč trpela pri porodu). me je zamikal da bi ji povedalauser posted image . Ampak naj počaka.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
14.6.2009 21:04:04   
Anonimen
Komarka- saj bo hitro minilo in bo dragi že nazaj.

Twixy - upam, da slabosti čimprej minejo. user posted image

Punsha - kako je bilo na pikniku?

Jutri pa spet ponedeljek....

Lep večer, auser posted image

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
14.6.2009 21:58:50   
punsha
Dober večer
naš piknik je uspel, pa tudi glede slabosti je bilo vzdržno. Pa je bilo potem doma toliko bolj "veselo" tam pri wc-ju.
Joj, twixy, upam da je bilo vsaj popoldne kaj boljše, al te cele dneve matra?
valentinčica30, si me prav nasmejala z izjavo tvoje male user posted image . Včasih imajo res dobre in se človek lahko kar smeji.
Nattasha, ja kje pa je tvoja G? A sestra pa dela? Hecno, da še nimajo seznama. Pa saj te ja mora naročiti ko pokličeš, če gre za nosečnost, al kako je s tem.
O, komarka, potem ste bili pa proti našemu koncu. No ja, do Brnika je nekaj, ni pa ravno deleč (pa do mene). Držim pesti, da mu uspe glede nove službe. Oho, v sredo pa stiskamo pesti zate. Ja jaz ti bom kar čestitala. Zagovor je itak samo še formalnost. Super user posted image . Katero temo si pa imela, oz na katerem faksu, če ni skrivnost? Bodi čimbolj umirjena. Zame je bil zagovor prav čudovit. Potekalo je vse kot en pogovor (po moji predstavitvi), tak da nič bat.
anonimnauser posted image , kako si pa ti kaj?

Zdej grem pa mal počivat. Lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.6.2009 7:44:13   
kora33
dobro jutro,
tudi mi smo bili včeraj na pikniku....sem bila utrujena zvečer ko p.....
komarka - če si imela dobrega mentorja in je zadeva dobr narejena...pol je zagovor samo formalnost...je pa res, da je tud cefranje živcev...sej jst sem bila nervozna ful, ko sem mela....pa skor vsak gre skoz...tk da ....jst tud ž kar čestitam....
zdaj me kr malo zvija...dons mam pregled ponoven...da vidimo, kaj se dogaja z mojo pikico....
no pa javim, ko bo opravljeno, ko bomo lahko rekli....srček bije...pikica je borec, kot je bil borec ta velik, ki se je obdržal, kljub groznim in močnim krvavitvam....
lep dan vsem in čim manj druženja z WC-jem.....

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.6.2009 9:08:28   
punsha
Dan
kora33, držim pesti, da danes UZ pokaže tako kot mora. Naj bije srček in naj bo vse vredu.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.6.2009 9:23:00   
Anonimen
Dan.

Kora33 - srečno. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi v službi za računalnikom. Počutje zadovoljivo. Počasi me napada lakota.... Bo treba na malico.

Ste še napihnjene? Pri meni je napihnjenost popustila.

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
15.6.2009 9:56:28   
zirafa76
Pozdravček..

še napol v spanju, ampak počasi gremo pokonci in v akcijo...user posted image totalno utrujena, sobota in nedelja je bila tako družinska, prav super, ker moj cele dneve dela....

Kora33....
najprej čestitke..user posted image ..no, jaz sem imela tak hiter pregled prejšnji teden, ko smo imeli nesrečo..GV je bila videti in ima necele 3mmuser posted image , tista g.je rekla, da ni sigurna ali gre za IMN ali ne..pa mi je moj g. povedal, da je to v tem času normalno, ker je vse tako še malo in se ne vidi, zato naročajo šele od 5 tedna naprej..grem v sredo na prvi uradni pregled in bomo videli...Upam, da bo vse vredu....
A so ti vzeli tudi kri?? kako pa si bila z hormoni??Moj HCG je bil 1388, kar je nekje za 5 tednov...user posted image

Binabiba..
sicer sem iz okolice Celja, originalno, no večinoma sem sicer v Bratislavi, ampak domov še vedno redno hodim..Moj g. v Slo. je drugače na Dobrni, ona je ful fajna res...dr.Ocvirkova

drugače pa še ni nekih hudih slabosti, jem pa po malo in večkrat na dan, pazim da imam pri roki kekse, suhe navadne.pijem čaj, vodo, pa nenormalno imam želje po ocvrti hraniuser posted image in hamburgerjih.To drugače jem parkrat na leto, sedaj pa mi ful diši ampak ne pretiravam...user posted image

poskušam se držati mojih navad, prehranjevalnih, edino fitnes moram sedaj izpustiti, ker me še vedno boli hrbtenica od nesreče pa baje tudi ni dobro dvigovati uteži itd..tako da bo treba najdit alternativo, pilates, plavanje..nekaj, kar lahko delam tudi z malo žirafico...user posted image

nič, pozdrav od mene...user posted image

kako pa ste kaj z kavo??? meni full diši, vem pa de sem se jo izogibala v prvi nosečnosti...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.6.2009 9:57:49   
zirafa76
BINABINA....oprosti, sem te kar prekrstila...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.6.2009 10:14:55   
valentinčica30
kora33 boš videla da bo vse ok, vse navijamo zate in za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.6.2009 11:49:33   
Nattasha
Ma zdravnica je na bolniški, tako da do nje pač ne morem, je pa tam med. sestra, ki pač dela kar lahko, daje recepte za kontracepcijo in naroča, očitno še ni imela dovolj časa, da bi v knjigo naročanja vpisala datume za julij.....kr neki..

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 266
15.6.2009 12:05:57   
binabina
zirafa76 nobene zamere vsakemu živemu se lahko tako zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem če cel dan utrujena bi kr spala pa moramzdržati še urco na delovnem mestu pol pa domu, pa bom budna ko ris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa imam v petek 19.6.prvi pregled in srčno upam da bo vse ok . čeprav je to moja prva nosečnost, zadnje čase zelo gledam vozičke itd,... vem da je prehitro še za vse, ampak malo informacij nikoli ni odveč, kaj pravite ??? user posted image user posted image

v bistu so smo pa že pri vozičkih kakšen je boljši in enostavnejši kolikor sem gledala je tega na spletu veliko in je kar lepih samo zanima me pa kaj moram gledati da bo čimbolj udobenza malčka???

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.6.2009 12:49:52   
zirafa76
binabina....

to je moja druga nosečnosti in v prvi sem imela komplikacije-podpis pove dostiuser posted image -, pa ti povem, da manj veš, boljše zate..sama sem preživela med knjigami in internetom toliko časa, da bi po poje lahko diplomirala na medicini...user posted image samo še slabše je bilo, ker vedno najdeš kaj druga, kar te še bolj prestraši..ne razmišljaj preveč o negativnih stvareh, kaj pa če je to, kaj pa tisto....uživaj v nosečnosti, zaupaj ginekologu in bo najboljše..kar oglejuj si vozičke, posteljice....bodi nosečnica..to jaz nisem bila v prvo in mi je hudo še sedaj, ker spremeniti nisem mogla tako ali tako nič.samo v depresijo se spraviš, svoje domače in okolico..POZITIVNOST.....user posted image to je tisto, kar te naj vodi naprej....

O vozičkih pa...heheuser posted image , dvomim da je kaj presenetljivo noveag kot pred letom in pol, pa vendar kar je meni bilo ful pomembno...da lahko na voziček montiraš jajčko brez problema, je dobro vodljiv, ima dva nastavka, tako košaro kot nato športni del za kasneje ko preraste, da ima kakšno mrežo spodaj za odlaganje stvari, torbo ter še kakšnen dodatek, ker vedno tovoriš toliko s sabo, da se da nastaviti višina ročke za vodenje, seveda nastavitve položajev vozička kasneje, ko je že malo večji otrok, da lahko zaspi, da se dobro zloži za avto, da ima možnost smeri otroka proti tebi ali obratno..hmmm, verjetno sem kaj spustila, pa saj ti bo še katera napisala...
da se dobro vozi oz.da je vodljiv in ima kolesa 360 s. obrata je tudi fajn...in seveda, za kam ga boš imela..če si vozičkar kot jaz, ko sem veliko prehodila okrog, po vseh terenih, potem si kupi nekaj z velikimi kolesi, če pa si bolj v mestu in tu in tam samo, pa je vseeno...

Jaz bom uporabila moj Quinny Buzz, ki ga še imam od Izabele, kasneje bom kupila novega Maclarna, ker smo tega že tako prevozli, da si zasluži pokojnino.

če ti kaj pomaga..Moj Buzz je bil super, edino kar me je motilo, da ko je bila že večja, da je prednje kolo začelo blokirati in nasplošno je bil težje vodljiv....ampak tukaj moram pa resnici na ljubo dodati še dejstvo, da smo ga sami uničili malo, ker smo nakupe včasih dali v košaro, da nismao šli dvakrat v avto....to je bila velikaaaa napaka in to moj veuser posted image

papa

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.6.2009 16:10:09   
kora33
dan...
sem upala....da bom lahko prva februarčica, ki bo lahko rekla, da je slišala oz. videla bije srčka svoje pikice....pa ga še ni....user posted image
sej ne vem ...malo sem živčna ja...ni pa tolk hudo, kot pred leti, ko še nisem imela nobenega sončka doma....
na celo stvar gledam tako - bo kar bo...če je usojeno bo srček začel biti....če ne....pač naravna selekcija...žaw spet pri meni....
G je optimistična in se vidima naslednji teden....jaz pa tudi glede na to kolk sem o tem prebrala na forumih in pri nekaterih se je srček pojavu šele pri 8-9 tednu....upam da naslednji teden končno slišimo tka taka...
ja pregledali so mi kri in vodo...naredili UZ....ni bilo še nobenih izvidov...bomo videli prihodnji teden....
sem optimist...
lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.6.2009 16:25:46   
zirafa76
kora33

saj bo, je pač še prehitro..user posted image sploh ne dvomim, da bo user posted image naslednjič že veselo poskakoval na ekranu...imaš že kaj podatkov o GV itd???

tudi jaz grem v sredo tja, da vidim kaj in kako..imam tudi kepo v grlu, ampak kot si rekla, če je namenjeno, bo..naravna selekcija..same naredimo kar lahko, več kot to ne gre..se mi zdi, da drugače gledam na to, kot prvič..veliko lažje..kaj pa vem no...

držim pesti......user posted image

kdaj pa greš naslednjič????user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.6.2009 16:26:22   
zirafa76
sem videla, da si napisala naslednji teden...user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.6.2009 16:27:03   
valentinčica30
kora33 boš videla da bo začel biti. Ti kar mal z njim podebatiraj pa obilo pozitivnih misli in še cel kup naših pozitivnih misli user posted image user posted image user posted image  pa bo. Jaz mam en dober občutek da bomo februarčice carice in bomo vse lepo donosile, malogkaj se zmotimuser posted image .
Glede vozička jaz ne bom komlicirala, seveda bom morala kupiti novega, ker smo ga od prejšnjih dveh že odddali kot vse ostalo, vendar samo da je dobro vodljiv, terenski kao se zlaga pa je vseeno, ker imamo same velke avtomobile.

Punce lepe želje vsem in kar zavidam tistim, ki imate pregled že v tem mesecu. Pri nas ga opravljajo šele v 9. tednu, saj prej naj nebi imelo smisla (že vejo kaj delajouser posted image )

Uživajte user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.6.2009 16:32:28   
zirafa76
ja, hvalabogu sem načrtno spravljala vse stvari od Izabele, tako da imam vse, razen košaro ali zibko bo treba nekje nabavit..pa bom probala po oglasih ali od sorodnikov, ker to res ne bi kupovala novo, če ne bo potrebe..posteljo kasneje seveda, ampak tole pa ne.Ampak če bo fant, pol pa bo mal hecno..ker imamo vse stvari za deklico...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
15.6.2009 16:40:16   
kora33
hvala za pozitivne in spodbudne misli tudi za vaše strani....
seveda bo...saj mora biti...drugače sploh ne gre...hi hi hi....
ja pregled mam naslednji teden...sem pa naročena tudi že na merjene NS....konec julija....moram še malo preverit kaka je cena...pa sej ne zarad cene same...ampak zato, da ne bom mela premalo evrčkov v denarnici, ko bo treba plačat....
no se slišmo

Neposredna povezava do sporočila: 274
15.6.2009 16:50:54   
twixy
Ojla pikice.

Evo meni je danes koncno malo boljse. Sem "samo" 2× bruhala in tudi kosilo sem normalno pojedla. Ceprav pol manjso porcijo ampak ok.user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

ja, hvalabogu sem načrtno spravljala vse stvari od Izabele, tako da imam vse, razen košaro ali zibko bo treba nekje nabavit..pa bom probala po oglasih ali od sorodnikov, ker to res ne bi kupovala novo, če ne bo potrebe..posteljo kasneje seveda, ampak tole pa ne.Ampak če bo fant, pol pa bo mal hecno..ker imamo vse stvari za deklico...user posted image

Hja pol pa bos vsaj izgovor za soping imela user posted image user posted image user posted image  Jooj.. jaz sem tako smotana z tem nakupovanjemuser posted image  Skoraj obsedena ze.. Ampak mi je v uzitekuser posted image

kora33 ti se kar nic ne sekiraj.. Pomoje je se prehitrouser posted image  Glej pozitivno naprej, nic crnih misli.. In bos vidla,da bo srcek feejst utripal naslednji tedenuser posted image

kava sploh ne bom komentirala user posted image  Smrdi mi ze na daaalec in se je v velikem krogu izogobamuser posted image  Drugace pa mi zjutraj kar manjka, zdaj ne vem kaj naj si skuham user posted image

binabina no, pol pa bova midve v petek skupaj zivcni user posted image  Imam tudi jaz pregled.

Vozicki hmm... Zdi se mi pomembno,da ga lahko dobim v kompletu z lupinico in kosaro. Da so kolesa primerna za voznjo kjerkoli. Da ga ni tezko zlozit.. Rocaj naj bi se obracal v obe smeri! Zdaj pa sem itak isto kot zirafa napisala user posted image

Popolnost.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?