zirafa76
|
binabina.... to je moja druga nosečnosti in v prvi sem imela komplikacije-podpis pove dosti -, pa ti povem, da manj veš, boljše zate..sama sem preživela med knjigami in internetom toliko časa, da bi po poje lahko diplomirala na medicini... samo še slabše je bilo, ker vedno najdeš kaj druga, kar te še bolj prestraši..ne razmišljaj preveč o negativnih stvareh, kaj pa če je to, kaj pa tisto....uživaj v nosečnosti, zaupaj ginekologu in bo najboljše..kar oglejuj si vozičke, posteljice....bodi nosečnica..to jaz nisem bila v prvo in mi je hudo še sedaj, ker spremeniti nisem mogla tako ali tako nič.samo v depresijo se spraviš, svoje domače in okolico..POZITIVNOST..... to je tisto, kar te naj vodi naprej.... O vozičkih pa...hehe , dvomim da je kaj presenetljivo noveag kot pred letom in pol, pa vendar kar je meni bilo ful pomembno...da lahko na voziček montiraš jajčko brez problema, je dobro vodljiv, ima dva nastavka, tako košaro kot nato športni del za kasneje ko preraste, da ima kakšno mrežo spodaj za odlaganje stvari, torbo ter še kakšnen dodatek, ker vedno tovoriš toliko s sabo, da se da nastaviti višina ročke za vodenje, seveda nastavitve položajev vozička kasneje, ko je že malo večji otrok, da lahko zaspi, da se dobro zloži za avto, da ima možnost smeri otroka proti tebi ali obratno..hmmm, verjetno sem kaj spustila, pa saj ti bo še katera napisala... da se dobro vozi oz.da je vodljiv in ima kolesa 360 s. obrata je tudi fajn...in seveda, za kam ga boš imela..če si vozičkar kot jaz, ko sem veliko prehodila okrog, po vseh terenih, potem si kupi nekaj z velikimi kolesi, če pa si bolj v mestu in tu in tam samo, pa je vseeno... Jaz bom uporabila moj Quinny Buzz, ki ga še imam od Izabele, kasneje bom kupila novega Maclarna, ker smo tega že tako prevozli, da si zasluži pokojnino. če ti kaj pomaga..Moj Buzz je bil super, edino kar me je motilo, da ko je bila že večja, da je prednje kolo začelo blokirati in nasplošno je bil težje vodljiv....ampak tukaj moram pa resnici na ljubo dodati še dejstvo, da smo ga sami uničili malo, ker smo nakupe včasih dali v košaro, da nismao šli dvakrat v avto....to je bila velikaaaa napaka in to moj ve papa