Anonimen
|
Kako pridno klepetate Kje naj začnem. Problemi s službo... na srečo jih še nimam, saj sem še študentka, no ravnokar sem diplomirala in sreče s zaposlitvijo še ni bilo, zato upam da bom lahko uživala v nosečnosti. S partnerjem sva skupaj že 5 let, nisva poročena in tudi še ne razmišljava o njej. Že zelo dolgo se pogovarjava o . Prva se je končala s ss, zdej se je pa tud takoj prijelo in držimo pesti da se bo tudi obdržalo. Anonimna ne skrbi, če ti je dal G prehitro datum, boš šla pa čez 2 tedna ponovno na pregled, če se še nič ne bi videlo. Jst bi tudi raje imela prej pregled. Zdej se še nisem naročila, vsaki an pride nekaj vmes, da ne utegnem poklicat, bom pa to storila do konca tedna. Pri prejšnji nosečnosti mi je pa dala datum šele v 11 tednu. Pa veste kok je šele to daleč. Pol pa sploh tega datuma nisem dočakala. Tko da ne se sekirat, raje dvakrat kot nikoli. Tudi doma se še nisem odločila kdaj povedat. Zaenkrat mi še uspeva skrivat. Vejo pa že moj , pa dve prijatelici, nisem mogla prikrit, ker sta me kar direkt vprašali. Ostalim pa ne vem kdaj povedat. Če bom dobila datum pri G kaj bolj zgodi, bom počakala na prvi pregled, drugači pa bom povedala že prej. Zatakne se pa pri imenih . Za punčko nebi smelo bit problemov, ker imama že zbrani nekako dve imeni ki sta nama najbolj všeč, za fantka pa še nič. Da bi razmišljala ali povprašati za spol ali ne še nisem, verjetno pa ne bom zdržala, ne da bi vedela. Punsha za bezek je tudi meni moj prepovedal, da ga pijem, ker da je blo res na viziti povedano, da naj bi škodoval nosečnicam, tko da bi ga na tvojem mestu tudi jaz prepustila drugim. Jst sem se ga tudi veselila, pa se mu bom morala kot zgleda letos odpovedat . Če bo s pikico vse v redu, bom to naredila rade volje! Še eno vprašanje. Jst tudi pijem Tifol, pa me zanima, če ste ga vse pile že prej, ko ste načrtovale in če katera priporoča katere druge dodatke. Sicer se ne rada filam s tabletami, ampak te pa pijem. Zdej sm pa že preveč napisala. Aja pa smo 3 anonimse se mi zdi , in jaz sem . Ne se preveč jezit, če nas zamenjate, jst se ne bom , pa sej se bomo kmalu razkrinkale.
|