|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
10.6.2009 13:50:09   
zirafa76
no, če še dodam nekaj...v prvo sem se zredila na 92kg iz 64....user posted image ..ravno sedaj sem se veselila moje stare postave...ki pa že počasi izginjauser posted image ..bila sem zelo aktivna, večinoma v fitnesu ali kolo z mojim in malo žirafko, ampak sedaj pa razmišljam o nečem, kar bo lažje in učinkovito..Pilates ali kaj druga..sicer veliko hodim, tudi v prvi nosečnosti sem, ampak sem imela res ogromen trebuh, vode ...dejansko ne želim enako kot v prvo..ampak sedaj vem, kje zabrzdit...sladkouser posted image ....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.6.2009 13:57:11   
Anonimen
Joj punce kako ste pridne za pisat.user posted image  user posted image  user posted image
Jaz pa ne delam nič. Od januarja sem brezposelna pa mi trenutno kar paše. Sicer se pri financah pozna vendar sva z mojim bolj skromna pa tudi odrasla sva oba tako. Sicer nimam nič proti denarju, sploh ko bi rada kaj imela pa seveda tega ne morem dobit. Nimaš kaj. Imam pa zaradi tega zlatega moža in še bolj zlatega sinčka. Nekateri imajo celo bogastvo, nimajo pa sreče; tako, da se ne obremenjujem ravno veliko glede tegauser posted image .
Jaz imam tudi tifol, se mi zdi, da bo kar v redu, saj čez dan dam vase že ful raznolike hrane. Že pred nosečnostjo sem dala ven iz prehrane belo moko, bel riž in pa sladkor, tako, da sama pečem doma kruh iz polnozrnate moke.
Sem pa drugače čisti antitalent za športuser posted image , enostavno nimam pretiranega veselja, čeprav se kar trudim, da se dosti gibam.
Opazila sem, da nekaj mojih podatkov za seznamček manjka zato jih bom sedaj odebelila 3 nosečnost,1 otroka imam že. stara pa sem 31.
Ko bo katera urejala podatke naj jih prosim dopiše na seznamček.
Si boste kaj slikale trebuščke?
anonimnauser posted image

(odgovor članu liagal)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
10.6.2009 14:06:01   
Anonimen
Vidim, da je žirafa 76 dopisala kilažouser posted image . Jaz imam 54 kg, vedno sem jih imela tako malo. Pri prvi nosečnosti pa sem se zredila 18 kg, s tem, da nisem imela nič vode v sebi. Dobila sem tudi veliko celulita, pravijo, da so nekatere nagnjene k temu in zgleda, da sem jaz ena od teh srečnic. Po porodu mi ga je šlo dosti stran samega od sebe, ampak mi ga je nekaj tudi ostalouser posted image
Me pa prav zanima kako bo sedaj.
Sem vesela, da imamo veliko narodnosti na tem forumu; tudi sama nisem ravno slovenka.
anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
10.6.2009 14:19:07   
zirafa76
aja..še starost..32 let...

ja, tudi jaz moram paziti tokrat na hrano, ampak včasih pa zapaše nekaj drugega...drugače kar zdravo jemo, veliko zelenjave, sadja, tekočine, polnozrnat kruh ali graham, nemastno meso, večinoma piščančje, puranje, ribe obožujemo....tako no...
samo, ko bi bila bolj kreativna kuharica...user posted image

punce, predvsem anonimne..dajte se na nick name, da bomo lažje odgovarjale druga drugi....tako ne bo zapleteno, če bomo hotele se navezati na nek odgovor, pa anonimne ne bodo vedele, kateri..user posted image ...

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.6.2009 14:26:38   
Anonimen
Jaz sem v prvi nosečnosti štartala iz 60kg in prišla na 75kg. Potem sem vse hitro dobila nazaj svoje kg, zdaj sem se pa malo poredila (sladkarije user posted image ) in bo štart okoli 64kg... No bomo vidli kaj bo pokazala tehtnica pri teti ginekologinji. Tam se mi zdi, da vedno kaže več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
10.6.2009 14:32:15   
Anonimen
Mislim, da sva samo še dve anonimni - ena user posted image  in ena user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
10.6.2009 14:57:37   
punsha
glede kg sem pa nekje tam zadaj. Celih 15 let sem imela 48 kg, ki so se med operacijami še spustili, ampak sem vedno pristala nazaj na istem. Pa se takole prav super počutim. no v temle IVF postopku sem se pa zredila na 50. Že to sem pogledala kaj pa je sedaj to, pa sem videla, da se jih ogromno zredi med postopkom. Za enkrat mi to prav nič ne škodi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.6.2009 15:15:23   
punsha
Glede hrane pa...jem prav vse kar mi zapaše. Sicer je to ponavadi bolj zdrava hrana user posted image . Me je pa zadnjič 2 dni matralo, da bi šla v Meka na Mc chickna, tako da sem na koncu že res morala tam pristati user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 10.6.2009 15:18:00 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.6.2009 16:51:17   
Anonimen
Glede prehrane - jaz pojem pa preveč sladkarij (čokolada je moja šibka točka user posted image )...  Ne morem in ne morem se ji upreti.

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
10.6.2009 18:43:13   
Anonimen
Kako pridno klepetate user posted image

Kje naj začnem. Problemi s službo... na srečo jih še nimam, saj sem še študentka, no ravnokar sem diplomirala in sreče s zaposlitvijo še ni bilo, zato upam da bom lahko uživala v nosečnosti.

S partnerjem sva skupaj že 5 let, nisva poročena in tudi še ne razmišljava o njej. Že zelo dolgo se pogovarjava o user posted image . Prva user posted image se je končala s ss, zdej se je pa tud takoj prijelo in držimo pesti da se bo tudi obdržalo.

Anonimnauser posted image ne skrbi, če ti je dal G prehitro datum, boš šla pa čez 2 tedna ponovno na pregled, če se še nič ne bi videlo. Jst bi tudi raje imela prej pregled. Zdej se še nisem naročila, vsaki an pride nekaj vmes, da ne utegnem poklicat, bom pa to storila do konca tedna. Pri prejšnji nosečnosti mi je pa dala datum šele v 11 tednu. Pa veste kok je šele to daleč. Pol pa sploh tega datuma nisem dočakala. Tko da ne se sekirat, raje dvakrat kot nikoli.

Tudi doma se še nisem odločila kdaj povedat. Zaenkrat mi še uspeva skrivat. Vejo pa že moj user posted image , pa dve prijatelici, nisem mogla prikrit, ker sta me kar direkt vprašali. Ostalim pa ne vem kdaj povedat. Če bom dobila datum pri G kaj bolj zgodi, bom počakala na prvi pregled, drugači pa bom povedala že prej.

Zatakne se pa pri imenih user posted image user posted image user posted image . Za punčko nebi smelo bit problemov, ker imama že zbrani nekako dve imeni ki sta nama najbolj všeč, za fantka pa še nič.

Da bi razmišljala ali povprašati za spol ali ne še nisem, verjetno pa ne bom zdržala, ne da bi vedela.

Punsha za bezek je tudi meni moj prepovedal, da ga pijem, ker da je blo res na viziti povedano, da naj bi škodoval nosečnicam, tko da bi ga na tvojem mestu tudi jaz prepustila drugim. Jst sem se ga tudi veselila, pa se mu bom morala kot zgleda letos odpovedat user posted image . Če bo s pikico vse v redu, bom to naredila rade volje!

Še eno vprašanje. Jst tudi pijem Tifol, pa me zanima, če ste ga vse pile že prej, ko ste načrtovale in če katera priporoča katere druge dodatke. Sicer se ne rada filam s tabletami, ampak te pa pijem.

Zdej sm pa že preveč napisala. Aja pa smo 3 anonimse se mi zdi user posted image ,user posted image in jaz sem user posted image . Ne se preveč jezit, če nas zamenjate, jst se ne bom user posted image user posted image user posted image , pa sej se bomo kmalu razkrinkale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
10.6.2009 20:06:13   
twixy
Hello user posted image

Hm.. danes sem sla ze ob 16ih iz sluzbe ker enostavno nisem vec vzdrzala. Sem se izgovorila na zobozdravnika.
In sem prisla nazaj, direktno v posteljo in se zbudila ob 19ih user posted image  Je prav pasalo user posted image

zirafa oh super,da nisem edina iz tujineuser posted image  Moj je Anglez, jaz sem Slovenka...Zivima v Nemciji zaradi sluzbeuser posted image  Zakoplicirano,a? Mi je pa je tukaj prav fajn, ze res pogresam dom ampak je tukaj vse bolj napredno in mi to pride dosti krat prav user posted image
Drugace pa.. Meni je vsec Lukas ali pa Luke, Matthew.. Za puncko pa Alisa in..user posted image  Imate ve kaksne predloge ?????

Glede hrane pa sem dobila fuuul apetit user posted image  V sluzbi sem mogla imet celi cas nekaj v ustih user posted image  Prvo sem jedla piskote potem takoj cips, sla sem v MCdonald's user posted image  Tako,da vidite mi gre samo kalorična hrana po glavi user posted image user posted image  Si bom pa zdaj privoscila veliko skledo sadne solate in potem popoldanske kalorije ne bodo tako poznaleuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.6.2009 20:34:38   
valentinčica30
Anonimnauser posted image glede Tifola, jst sem ga začela jemat po pozitivnem testu, saj prej nisem planirala nosečnosti.
Sicer pa pri prvi ga nisem, ker sploh nisem vedela da obstaja, pa tudi G me takrat na to ni opozorila, na srečo je bilo vse ok. Pri drugi sem ga ravno tako jemala po pozitivnem testu.
Kakor koli že sva profesionalca za nenačrtovane nosečnosti, kjub vsej kontracepciji, ki obstaja na tem planetuuser posted image user posted image .

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.6.2009 21:25:11   
kanna
Uh ste se načvekale user posted image  sem vas komaj uspela prebrat user posted image  Jaz sem bila danes cel dan terenska. S sinom sva odšla od doma že ob 9-ih in smo prišli šele ob 8-ih zvečer domov. Ampak je bil pa vesel dan user posted image  

anonimna user posted image  jaz bi na tvojem mestu šla na pregled. Če ne drugega se bo vsaj vrečka videla in boš ziher, da ne gre za izvenmaternično nosečnost.

Midva z mojim sva par že 10,5 let. Za otroka pa sva se odločila, ko sva bila skupaj 9 let. Pa ne zato, da bi si najprej štalco uredila ampak sva pač začutila, da je čas. Štalce pa še takrat nisva imela user posted image   sva si jo pa potem v nosečnosti na hitro uredila.

Za čas, kdaj bova povedala ostalim za nosečnost, pa še nisva dorekla kdaj bi bil pravi. Definitivno bova počakala na prvi pregled potem gremo še na morje, ko pa pridemo nazaj pa bova verjetno povedala user posted image  

Glede imen, midva za fantka že imava izbrano za punčko, pa bo večja dilema. Ampak, ker sem jaz dala sinu ime, si sedaj moj prisvaja pravico, da on izbere drugemu.

Mene mika, da v tej nosečnosti ne bi vedela za spol. Samo je moj rekel, da on definitivno hoče vedeti, tako da bom verjetno popustila user posted image  

Vidim, da se tudi o kilaži in o hrani menite. Meni še nič posebnega ne diši, tako da jem še vedno vse po starem user posted image  Sem se pa v prvi nosečnosti zredila (vseega skupaj) za 15 kil, tako da odvečnih kg ni bilo veliko in sem jih potem spet hitro izgubila, tako da sem po 5 mesecih imela že 2 kg manj kot pred nosečnostjo. Močno držim pesti, da bo tokrat tudi tako user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.6.2009 7:34:41   
liagal
Dobro jutro!
Uf ste se razpisale user posted image  Komaj dohajam.

Glede folne kisline. Jaz sem jo pričela jemati že pred pozitivnim testom, ker je bilo pač vse načrtovano in tako mi je svetovala gin. Drugače je v primeru neplanirane zanositve.

Imena- midva imava tak ožji izbor imen. Za fantka lahko rečem, da imava kar že izbrano, za punčko pa še ne. Imam srečo, da so nama obema všeč kratka in moderna imena.

Hrana- tudi jaz opažam spremembe. Predvsem sem zjutraj hudo lačna in mi je slabo, če nekaj ne pojem.
zanimivo je tudi, da mi sladkarije ne pašejo..user posted image  Drugače pa jaz glede prehrane ne mislim preveliko komplicirati. Sedajle se bom pač izogibala plesnivim sirom, tatarcem inp. ( tega že tako prej nisem veliko jedla ), edino kar je, bom morala malo več mleka vključiti v svoj jedilnik.

Drugače pa naj povem, da sem ful utrujena..groza je to.. še v službi imam dokaj stresno..tako, da komaj čakam, da pridem domov.

Kako se kaj ostale počutite?

Ali mi lahko katera predlaga kakšno fajno knjigo o nosečnosti?

Ste že kaj razmišljale o NS..kam boste šle ?

Držite pesti, da preživim še en delovni dan user posted image !

LP, Teja

(odgovor članu kanna)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.6.2009 8:20:00   
Anonimen
Jutro!

Naj vam povem, da tudi jaz nimam nekih velikih želj po hrani, le to da zvečer preden grem spat moram obvezno nekaj pojest, ker se drugače ponoči zbudim tko lačna, da ne morem nazaj zaspatuser posted image .
Drugač pa nimam nekih user posted image znakov le to, da bi non stop pila. Sedaj popijem po tri litre vode in več. Zanimivo ne? Tega prej  pri prvemu ni bilo. Da pa bi me kaj prsi bolele ali kaj podobnega pa ne.

Pri nas še ne vemo za ime. Vem le to, da izbiram jaz, ker je pri prvem izbiral mojuser posted image .
Na NS pa grem verjetno v Domžale k dr.Strah-ovi. Tudi pri prvi user posted image  sem šla tja in sem bila zadovoljna. Tifol pa sem začela jemati takoj po pozitivnem rezultatu in upam, da bo vse v redu.

Ja naj vam še povem, da na pregled grem, saj vem, da ste ve tukaj in če se še ne bo videl srček bom imela vas tukaj, da me malo potolažite in mi vlivate upanja.

Twixy in Zirafa, ali sta vedve kaj osamljeni ko sta v čisto drugih državah brez svojih najbližjih in brez prijateljev? Ne mislim nič slabega le zdita se mi ful pogumniuser posted image

(odgovor članu liagal)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
11.6.2009 8:21:03   
Anonimen
aja, še podpis, anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
11.6.2009 10:43:29   
binabina
Oja joj kako ste pridne za pisat ! Pri meni je pa tko da sem zjutraj kr nekako utrujena popoldne je pa kr vredu in ne čutim nobene utrujenosti. pA bi kr spala alpa ležala, še posode se mi ne lubi pomivat! user posted image joj joj ne vem kako bo kej . upam da bo kaj drugače kmalu, amapk še sedaj nisem ziher ali sem res user posted image .sem zelo vesela, ampak še kr nekako ne dojemama tega !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 192
11.6.2009 10:44:57   
niwci
Evo me, danes malo bolj zgodna. Sem izkoristila priliko in poklicala G za datum, ki je 10.7. Komi čakam user posted image user posted image user posted image

Liagal, za kako knjigo lih ne vem, jst kr po netu malo pobrskam, čeprav se stvari kar ponavljajo.

Se javim še kaj kasnej.

Lep dan usem user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.6.2009 10:47:34   
niwci
Upssss...

Zdej sm se pa pomotoma razkrila user posted image user posted image user posted image . Pa nič zdej veste kdo je bla anonimna user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.6.2009 11:56:11   
valentinčica30
Ola vsem skupi. Jaz sem včeraj malo pretiravala z delom in sem dones boga. Povejte mi a se vam tut že kej na trebuhu pozna. Mene napihuje. Pri prvih dveh ni bilo tako sedaj pa mi je trebuh kar ven vrglo, pa še vedno čutim nekako napetost v spodnjem delu trebuha. Je pri vas podobno?
Moj se zafrkava da bodo ziher user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.6.2009 12:15:29   
Anonimen
Glede napihnjenosti jaz zaenkrat še nisem, res pa je tudi, da sem jaz zadnja na seznamu in zato tudi najmanj noseča. Sem pa videla, da nas ima naslednji teden ogromno prve preglede. To bomo pisaleuser posted image user posted image .

Sem si mislila kupiti še en test, da vidim, če sem še kar noseča; me je tako strah na trenutke, da bo kaj narobeuser posted image .
Sem pa včeraj pojedla cel kozarec borovnic. Njami. Danes pa me čaka češnjev štrudelj (zavitek), ga soseda dela. Hvala bogu za fajn sosedo.user posted image

Se pa spomnim, da sem imela ful dobro prebavo ko sem bila s prvim noseča, zdaj pa me že tudi šraufa. Upam, da ostane do konca tako.
No bay, anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
11.6.2009 13:21:30   
binabina
No kar se tiče napihnjenosti ni še je pa tako da sem na čase zeloo žejna, al pa da mi je na čase zelo vroče, do se v službi komaj premikam. Ker pa sem prej prenesla veliko vročino sedaj kar naenkrat pa sloh je ne prenašam več toliko kot včasih! Hvala bogu da nimam fizičnega dela v službi. sem za računalnikom in v vratarnici. tko da mislim da bi moglo biti kr ok. me je pamalo strah kaj bo kaj g.G povedala v petek ko imam prvi pregled! Srčno upam do bo vse ok! kako si lahko izračunaš datum poroda sam???

lep pozdrav vsem user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 197
11.6.2009 13:42:23   
valentinčica30
Na ringiraji poišči, med kolendarji boš laho sama izračunala. Sama sem se dones tehtala in glej zlomka nemesto gor je šlo dol skori 1,5 kg.
Zdej me pa že mal skrbi ker sem sam jst napihnjena in me spodi mal žuliuser posted image . Pri prvih dveh je bilo total drugače, sicer pa pravijo da je vsaka nosečnost razred zase.

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 198
11.6.2009 14:02:42   
Anonimen
Pozdravljene! Kako ste?

Jaz sem tudi malo napihnjena, pa občasno mi je slabo, pa zelooooo sem zaspana.
To rundo bo trebušček sigurno večji, kot v prvo, ko nekateri sploh niso vedeli, da sem noseča. user posted image  Resnično se mi je poznalo šele tam okoli 30,32-tega tedna. Pa nikoli mi ni bilo slabo... Nosečnost 1a, kot iz pravljice.

Neposredna povezava do sporočila: 199
11.6.2009 14:24:43   
Anonimen
Jaz sem si PDP izračunala tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?