zirafa76
|
pozdrav. ker se bolj kot ne predstavljate, bom še jaz.. Sicer sem še vedno aktivna Novemberka 2007 , kjer še vedno čvekamo, tokrat o otrocih....No, drugače pa imam doma že 21m Izabelo, z mojim sva se spoznala 5 let nazaj na ladji-križarki, kjer sva delala skupaj. Poročila sva se lani, 13.septembra ob 13.uri-rada povem te številke. ,,živima pa v Bratislavi na Slovaškem, ker je moj mož Slovak... O imenih in informacijah..želima vedeti kaj bo, to ne morem učakat.. ..bova pa še malce počakala, da obvestima domače in ostale, vsaj do pregleda... .čeprav sem že povedala svojima kolegicama..hehe Imena pa sva nekako že uskladila, nagnjena sva za fantka k Dominiku ali Maxu, pri deklici pa..hmm Dominika- to je bolj Slovaško ime, meni pa je ful všeč Tianna...ampak to je še v povojih..Izbrala bova nekaj kar bo šlo k Izabeli, malce daljše ime, če bo deklica... drugače pa sem po treh dneh hujših slabosti nekako na normali, čutim, da je nekaj v želodcu ampak ni tako hudo..veliko pijem vodo, zeliščni čaj, tabletke, kekse...in spet imam poželenje po ocvrti hrani in hamburgerjih kot v prvo...hehe ..mi je pa zanimivo, da sem takoj začela pridobivati na pasu- še predno sem začela s hamburgerji nič, grem na kosilo, danes sem sama doma, pa malo lenarim...hehe imejte se fajn....