|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
24.8.2009 8:32:29   
rožca26
Dobro jutro!

Tudi jaz se po petku zopet oglašam. Čez vikend sm bila slabe volje, sva se v soboto z mojim mal skregala user posted image  in nism bila pri volji za pisanje. Ampak je že boljšuser posted image . Ja moji hormoni delajo miljon na urouser posted image .
Danes je spet sonček in je vse lepše (sam vroče user posted image ). da se boste lažje prebudile, vam pošiljam eno dozo kavice.

user posted image

Vse, ki imate danes pregled navijam za vas. Pa da bi vaše srčke vidl in ne sam slišal.

Zdej je konc vikenda in upam na hude debate. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
24.8.2009 8:40:00   
bili83
dobro jutro user posted image
no, tudi jaz sem vas čez vikend bolj kot ne brala...
sonček se že kaže, je pa bilo zjutraj ful mrzlo... jutranja user posted image je že mimo, zdaj pa bi bilo treba kaj naredituser posted image
kaj čemo... ponedeljek je in jaz bi kar spala...
vsem, ki imate preglede user posted image user posted image user posted image  jaz ga imam šele v sredo in res koomaj čakamuser posted image

lep dan vsem, pa se beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
24.8.2009 8:49:41   
naja6
Dobro jutro tudi iz moje strani,Čeprav nisem februarka se bom prištulila tu vmes(sem januarka 2010)in imam danes popoldne pregled(ultrazvok)mislim da je na vrsti morfologija in se kar ne morem načakat da vidima najinega sončka kak raste in če se bo pokazal-a kaj je,da lahkov začnem izbirat finalna imenauser posted image ,lep dan vsem

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
24.8.2009 8:54:12   
punsha
hoj hoj, dobro jutro še od meneuser posted image
Upam da ste dobro spale, zadnje noči so bile kar vredu, vsaj glede temperature, tako da se je kar dalo spati.
Jaz se pa še najem sedajle - ajdovi žganci in mleko...včeraj so mi takooo zadišali in jih še danes jemuser posted image ... potem grem pa do vrtca pogledat naše malčke. Komaj čakam da jih vidim user posted image

lep dan srečke nosečke

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
24.8.2009 8:57:35   
punsha
O, naja6 user posted image . Držimo pesti še zate danes! Jaz tud komaj čakam morfologijo, imam šele 7.9. Ma sem tak firbčna za spol...pol se bo pa mali skrival, heheuser posted image .
Ti imaš pa vzdevek naja user posted image . Po Naji bo imela moja punčka ime (če bo punčka ja, če pa fantek bo pa Enej), ampak da ne bo ravno isto bo Neja...no če na koncu ne pristanem še res pri Naji :)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
24.8.2009 9:08:10   
Aja1
Punsha - že morfologija 7.9.? A se ne dela morfologija šele od 20. do 24. tedna?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
24.8.2009 9:09:14   
Aja1
Naja - bomo držale pesti tudi zate.
Jaz imam pregled ob 16ih. Na žalost ne bo UZ.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
24.8.2009 12:11:51   
punsha
Aja imaš prav, se dela takrat morfologija ja. jaz naj bi bila 7.9. v 19 tednu (18t 4d), ampak po mnenju ginekologa pa že v 22 tednu. Ne prideva ravno skupaj koliko časa sem noseča user posted image . Tako da mi tudi rok malo prestavlja od 20 januarja do 4. februarja user posted image . No jaz sem prepričana da imam jaz prav in je rok 4.2. Sicer bo pa res najbolje pokazalo sedaj na morfologiji kako in kaj, koliko je velik. No tudi če veljajo moji podatki, je mali velik že okoli 17-18 cm - skupaj z nogicamuser posted image jupiiii, kako lepo rasteuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
24.8.2009 12:28:10   
ninček1
Hej punce!

Srečno danes na pregledihuser posted image user posted image user posted image !

Imam nov simptom!Samo bi čistla.V soboto sem ob 12 ponoči čistla elemente v kuhinji, včeraj sem prala ko nora, danes se sčistla še kopalnico....Moti me vsaka smetka, ki je prej nisem niti opazlauser posted image .

Komaj že čakam na 2.9., še dober teden.....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
24.8.2009 12:51:10   
Aja1
Ninček - že gnezdiš? user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
24.8.2009 12:59:28   
gapii27
evo mene iz pregleda....
naša dva živahna, srčka lepo bijeta, velika pa sta že okol 12 cm (pr 14/6) tak da sta veeeelka....eden je prstka sesal, drug pa je kuj poprek ležal in se obračal :) ... spol se ne vidi :)

drugače moji izvidi so vredu, razn železo že jem 3 tedne...

hvala za pestke

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
24.8.2009 13:24:55   
Aja1
Gapiii - super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image . Kako pa kilce? Je bilo kaj plusa? Mene je danes kar malo strah glede kil, ker se že cel dan prav nažiram in nacejam. Uf...kar ne morem nehat user posted image . Mi bo še žal, ko bom stopila na vago.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
24.8.2009 13:40:05   
gapii27
jes sem na začetku zgubila dve kili in še nisem celih pridobila.....vbistvu sem na istem ko sem bla na začetku..... so mi glih danes rekli v službi da sn še bolj suha kot pred nosečnostjo :)

drugače pa sem visoka 181 in težka 82,5... prava babnca user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
24.8.2009 13:43:17   
gapii27
pa ti se ne sekiraj za kile...sej zdej nam je upravičeno, da smo bolj obilne:)

držim pestke da bo danes vse super truperuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
24.8.2009 13:59:42   
punsha
gapii super za pregled user posted image . Koliko si pa imela hemoglobina prejšnjič, ko si dobila potem železo? A se kaj slabo počutiš zaradi tega? No jaz imam tud sirup, hemoglobina sem imela 103, pa upam da bo sedaj bolje. Čeprav mi je malo hecno, glede na to, da moram jesti železo, pa mi vseeno ni dal pregledati krvi ob naslednjem pregledu, samo za vodo sem dobila user posted image . No ja, oni že vedo kako in kaj user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
24.8.2009 14:18:55   
rosa 2
dan nosečke!! sem mal po netu iskala o spolu otroka pa sem našla tale elektronski izračun po kitajski karti,ker tista tabela,ki se pojavlja vsepovsod po netu je baje narobe tretirana,ker moraš gledat baje lunearne in ne navadne mesece,kot sem mislila jaz!! če katero zanima sem pripopala link

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

februarja pa zagotovo vidimo ali dobimo fantka ali punčko user posted image , takrat bo 100%user posted image
lepo bodite in držim pesti za srečke,ki imate danes pregled!! čimprej javite kako je bilo

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
24.8.2009 15:18:01   
protina

Pozdravček vsem.

punsha me zanima ali še jemlješ Dabroston oz. do kdaj si ga jemala.

Lep sončen pozdrav vsemuser posted image .

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.8.2009 15:42:36   
punsha
protina, ne, sem ga jemala do 12 tedna. Menda se jemlje toliko časa, dokler posteljica ne prevzame svoje naloge, potem pa ni več potrebno.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
24.8.2009 16:28:10   
valentinčica30
Ola drage moje!

Vidim, da ste se razpisale. Pri nas je bil dones totalni alarem .Zjutraj sem se zbudila vsa v krvi in bilo me je skori konec. Moj na poti v Italijo, jaz sama s tamalima dvema. Zajela sem samo, poklicala taščo, pod tuš in lepo sama odletela na urgenco (so me vsi lepo nadirali zarad tega). Ampak je bilo to najbolše, sem bila že sama total znervirana. Našega user posted image  sem čutila uredu, zato sem bila vsaj malo pomirjena in po pregledu še zmeri ni nič jasnega. Kakor je kri prišla je izginila, samo blag rjav izcedek, ki ga sedaj ni več. Naredili so vse možne preglede ugotovili pa nič, boli ko hudič. Ali se je keri zgodilo že kaj takega, sama ne vem več kje sem. Uradno mi ni nič, vsaj najdejo ne, tista mala ranica, ki se še ni zlepla od prej, pa pravijo, da v nobenem primeru ni mogla povzročit toliko krvi, drugih ranin hematomov niso odkrili.Hoteli so da ostanem pri njih vendar nisem, saj mi razen ležanja in buscopana ne morejo nuditi nič drugega, to pa lahko delam doma.
Ampak vsaj naš pikec raste, zelo močno brca in ne zna biti niti sekundo pri meru, kar čutim tudi samauser posted image user posted image user posted image .
Sem se razpisala, ampak nekomu se moram zjokat.  Če imate kako idejo ali nasvet na plano z njo, ker sama ne vem več kaj bi. Ležim in umiram pa tak cele dneve.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
24.8.2009 16:29:20   
valentinčica30
Protina prebrala sem nekje, da Dobraston pomaga samo do 15 tedna, naprej pa samo upanje in počitek

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
24.8.2009 16:35:14   
Anonimen
valentinčica30 user posted image user posted image user posted image   - naj se ti stanje čimprej umiri, da boš lahko uživala nosečnost, držim pesti

pa se opravičujem, ker sem kar tko vdrla na vašo temo, sam imava z valentinčico skupne prijatelje

< Sporočilo je popravil nya -- 24.8.2009 16:36:57 >

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
24.8.2009 16:36:33   
valentinčica30
Hvala  nya, ker trenutno sploh ne uživam v trebuščku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
24.8.2009 16:43:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Glede folne...jaz jemljem že od vsega začetka elevit in ga bom jemala kar do konca.Vsebuje 2 x več folne(0,8 mg) kot tifol, pa še vitamine ima.Ne vem kako je tifol, ampak elevit je tudi v času dojenja zelo priporočljiv.

bom spet mal vletela - ups, moramuser posted image  

Meni je ginekolog rekel, naj ne jemljem celo nosečnost umetnih vitaminov, ker imajo velikokrat otroci mater, ki celo nosečnost uživajo te umetne vit, velike glave - in da naj jem sadje in zelenjavo, pa če je potrebno kdaj kako šumečko. In jaz sem se res držala tega, ker itak je glava tista, ki gre najprej in ko je glava ven, je vse ostala mala malca. In še zdaj sem istega mnenja, ker že tko me je bolelo, pa je mel naš sonči normalno veliko glavo (35cm, če se ne motim) - kaj bi blo če bi bla še za kak cm večjauser posted image

aja, med dojenjem sem pa tud jaz  na začetku jedla neki podobnega elevit, se več ne spomnim kaj, ker sem bla čist brezbarvnauser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 24.8.2009 16:53:42 >

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.8.2009 17:43:55   
protina

Ja vem, da do 12.tedna je smiselno ampak ginekolog mi je rekel, da najbrž do 

16.tedna in mi ni jasno zakaj.No mogoče ga je strah zaradi morebitne cerklaže.

Valetinčica kot ti sem tudi jaz neprestano v strahu saj mi ta operacija ne da mira.

Mi grozi prezgodnji porod, če bi šlo kaj narobe, ampak moramo biti optimisti

a,ne? No bom videla kaj bodo rekli, ker imam 7.9. pregled in bo takrat vse jasno.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.8.2009 18:54:03   
valentinčica30
Protinauser posted image user posted image user posted image navijam zate in držim pesti. Kaj nebi bilo lepo, ko bi enostavno lahko uživale v nosečnosti in ne imele zmeraj neke črne teme.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?