Astralis
|
Dejmo, dejmo, , naj se neprijetnosti nehajo in to TAKOJ Jaz moram potrkat, moje migrene so samo sum na glavobol ob nizkem pritisku, 100% pa je to boljše zaradi teh alternativnih terapij. Si ne morem pomagat, da ne bi dala nasveta - Valentinčica - v Domžalah je Milan Vidmar http://www.hologram-si.com/kontakt.html, terapevt, ki "pregleda" tvoje biopolje in takoj ugotovi, kje je problem. Nič ne boli, ni stranskih učinkov. Če že hodite v Domžale na UZ, si ne morete škodit, če se vsaj mimogrede posvetujete se s tem človekom. Če ste temu seveda naklonjene. Sicer pozabite, da sem karkoli rekla :) Drugače pa še moji tehnični podatki - obseg trebuha zvečer 90 cm, 71,2 -71,6 kg (sem pridelala kilo in pol), ampak pri moji višini 183 cm je tole prav "luštkano" :))) Hudič je le, ker za svoje dolge noge že tako ne dobim hlač, Praga je katastrofa glede tega. Sicer povsod dosti izbire za , H&M na vsakem vogalu dobro založen, C&A tudi, najboljše terenirka hlače (dolge!) in tuniko sem pa našla pa (nemorešverjet) v NewYorkerju . Sicer pa sem začela gnezdit . V tednu dni sva z možem kupila drugi avto (zanj, jaz svojega limuzinskega Volva ne zamenjam za nobenega enoprostorca!), nabavila sem nekaj omaric in predalnikov za neopremljene kote in visoke stropove, pa VSE zmonitirala sama. Moži je samo obračal težke korpuse in vrtal v zid in obešal pripravljeno... Sva si potrdila še dober team building ;) (berite - 99% je bilo po moje ) On je ze 3x globoko sopihal in počival na kavču, jaz pa se kar naprej kot na Duracellke . Še ob 22h sem včeraj zabila zadnji žebelj in danes navsezgodaj spet nadaljevala kot navita. Danes sem iz garderobe izločila nenošene stvari, po novih omaricah pa reorganizirala stvari tako, da če bi šla jutri rodit, bi dete imelo kje bit in stvari za pri roki... (ups, še 180 dni ) Utrujenost? Kaj je to? Za posladek pa - celo voziček nama je uspelo izbrat Bo kar Bugabu, čeprav se bom morala prvih 6 mesecev sklanjat, ker je prvi košek tako nizko nastavljen... Športni sedež je že bistveno višje kasneje. Ampak kot pravijo - to naj bi bila zadnja kupljena zadeva pred . Al kako?
< Sporočilo je popravil Astralis -- 24.8.2009 23:04:02 >
|