|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
20.8.2009 22:43:27   
fiesta

Živjo punce, na zagovor se javlja anonimna primorka :) :) user posted image user posted image user posted image

Evo mali spi, čas za čvek:)

Aja1, elaaa in ostale - hvala za navijanje in pestke user posted image user posted image Smo tudi mi končno dočakali NS in vidli našega dojenčka user posted image user posted image user posted image dr. Strahova pravi da je vse ok, tveganja ne vem na pamet, nekje okrog 1:7000. Sem bila že drugič pri njej in mi je še vedno super. Je tudi nam vklopila 3D gratisuser posted image user posted image user posted image pa nam vse razložila kje so rokice in nogice, srček...

Čestitke tudi ostalim za dobre rezultate, moram priznat, da že dolgo časa nisem bila nič na forumu - je preveč lepo vreme in smo zunaj do zadnjega potem pa spravljanje spat in na koncu vzame spanec še mamo user posted image se utrujenosti že mal poznajo.

Drugače pa moj uradni PDP je 23.2., stara se 28 let in to bo drugi otrok.
Naslednji (2) pregled imam 31.8.
Sem iz okolice Ajdovščine. Če vas še kaj zanima pa vprašajte user posted image user posted image user posted image

lepo bodte, se tipkamo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.8.2009 0:55:08   
ninček1
Čestitam za lep rezultat!

Pri meni pa nespečnost in lakotaaaa.Čakam, da mož iz Mcdriva prinese cheeseburgerjeuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.8.2009 5:47:38   
kora33
jutro babike....
evo men še danes.....budim na RR...jutri bom spala...so se mi želje uresničile in imam prosti vikend....jupi ja ja jupi jupi ja......mi je pa bilo povedano, da mi ne uide naslednji.....moram narediti enega med dopusti...pa sem imela skoraj skoz dopust tako da...no naslednji teden bo lažje, ker sem popoldan....ne bo take hude utrujenosti...upam.....
čestitke za dobre rezultate NS....mate pa ene kar privilegije in vam delajo gratis 3D....jaz komaj čakam, da spe vidim svojo pikico....če ne prej nekje proti koncu septembra mislim, da bo morfologija...do takrat bomo pa poslušali z AS...je pa tud to nekaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me zanima, če ima katera brezbarvni redek izcedek....zdaj se mi to vnetje skoz kar neki vleče...občasno mažem z canestenom....pa mam na hlačkah "lužico" tako, da jih menjam parkrat na dan....mi je boljš kot pa dnevni vložki....tega se ne morem navadit...še navadnih med menzo ne prebavljam...mam občutljivo kožo...a se kateri sanja kaj...a je tak izcedek normalen...al bi bilo treba kaj poklicat...al pa se it javit k G....
dobro jutro in lep dan...pa pa

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.8.2009 7:25:50   
punsha
dobro jutro user posted image

kora, če izcedek ni drugače obarvan oz da bi imel kak vonj, potem je vse vredu. Menda je normolno to, da je v nosečnosti izcedek povečan. Tudi jaz ga imam nekaj, sicer ni veliko, ampak pred nosečnostjo ga nikoli nisem imela. Pa niti pomislila nisem, da bi bilo sedaj kaj narobe...tko pač jeuser posted image

Danes sem pa malo bolj zgodaj vstala. Ko je moj možek šel, sem bila takooo lačna, da sem mogla jest user posted image . Sedaj je pa zunaj še tako fletno, da bom vzela nahrbtnik, za pit, fotoaparat in grem malo ven, se igrat fotografauser posted image . Imam pa čas ane, hehe. Ja no, je treba uživat in delat stvari, ki nas veselijouser posted image .

Lep začetek dneva vsem skupaj, pa se še kaj tipkamo.
Pa malo pobožajte svoje trebuščke. No, kar sedajle... ste pobožale svojo pikico in jo pozdravile? tako ja...mali to čuti...user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.8.2009 7:43:17   
rožca26
Jutro souser posted image .

Evo, zopet pošiljam malo poživila, da se lažje prbudimo. user posted image

user posted image

Trebuščki - jest mam obseg že 98/99 cm user posted image . Mam skor več, kot takrat, ko sem šla Vida rodit user posted image . No, ampak bo.

Fiesta user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate. Smo bili mi v tork pr dr. Strahovi. Je res super.  Pa ful skulirana. kako to, da si delala pr nej?

Punsha - moja user posted image  te lepo pozdravla in se ti zahvaljuje za pozdrave in opominjanje mame za božanjeuser posted image

No, si pišemo

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.8.2009 9:26:36   
JanaB
Sedaj smo v 13. tednu in se HB nisem še nič zredila user posted image  bo še dovolj časa za to. Se mi pa zdi, da se trebušček vseeno kar malo pozna. Mi je vedno težje not ga držat (tam kjer ne bi rada, da že izvejo), običajna krila in hlače me tiščijo in uživam v nosečniških hlačah, ker so tako komot. Predvidevam, da se pri bolj suhih prej vidi kot pri malo bolj okroglih bodočih mamicah čeprav je to 1. nosečnost, a ne. Še eno vprašanje - ponoči se zbujam za wc in moram kar hitro it, ker mi je sicer prav neugodno v trebuhu (prej nisem NIKOLI ponoči vstaja za lulanje). Predvsem zjutraj pa čutim v spodnjem desnem delu trebuha neko zategnjenost tako, da se moram prav previdno nekajkrat obrnit mogoče malo zmasirat in je ok. Ima katera podobne izkušnje? Predvidevam, da je to normalno in se pač stvari počasi napenjajo in širijo. Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.8.2009 9:54:40   
Zofy
DOber dan souser posted image . Pridno čvekate, tako da vas samo preberem, pol pa zmanjka časa pisatuser posted image
Ste zelo pridne kar se tiče kg. Jaz sem v ponedeljek stopila na tehtnico in je pokazalo +3kg, danes pa že HB + 2kg. Hvala bogu pa zato, ker moja G teži sto na uro s temi kg. Moram priznati, da mi je in mi še vedno ful paše junk food. Kar pomeni, da ko grem v menzo na kosilo, izberem ponavadi najbolj redilne stvari. Npr. pomfri in pohan sir...njamiuser posted image . Zdaj pa sem se odločila, da bom jedla bolj zdravo, uravnovešeno, dosti sadja in zelenjave. In očitno se že obrestuje. Še 10 dni pa imam pregled in upam, da kg ostanejo isti ali pa gre še kake pol kilce dol.
Ja, tehtanje pozimi je prava nočna mora. Jaz sem si tudi vedno oblekla najbolj tanke in lahke hlače, tanko majčko in take čevlje, da sem jih tam sezula in stopila na tehtnico bosa. A ni to smotano, da nas toliko sekirajo z kg?? V glavnem, pridne ste, se nobena še ni ornk zredila.

Trebušček se tudi meni že malo pozna, hlače pričenjajo tiščati, samo bom potrpela in nosila samo par hlač in kiklc, ki so mi še prav, ker ne mislim kupovati nosečniških, ki jih bom nosila samo še do jeseni... Obsega trebuščka si še ne bom merila, da ne bom po nepotrebnem slabe volje, sem pa pri 1.user posted image imela, ko sem šla rodit cca 102cm (zjutraj na tešče).

Slabosti počasi odgajajo, utrujenost tudi, čeprav sem še vedno kar utrujena. Še kar ni kot da ne bi bila noseča.

Glavobolov pa HB nimam, sem jih pa zato imela v 1.user posted image . Lahko vzamete lekadol, jaz nisem vedla in sem trpela kotuser posted image user posted image .
Zgaga pa se mi zdi, da najbolj pomaga, če vsaj 1 uro po hrani ne ležiš. Meni namreč rupurut ni pomagal...

Ok, zdaj pa nazaj na delo.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.8.2009 10:09:45   
Aja1
Dan user posted image . Kako ste? Petek je. user posted image user posted image user posted image

Danes bova z možem šla v Ljubljano. Bom šla spet pogledat mal za nosečniške hlače. Upam, da najdem kaj "pametnega" in ne predragega. V HM nisem prejšnjič nič našla. Kam naj grem še pogledat? Bi pa seveda dolge hlače. Udobne. Primerne tudi za v službo. Imam sicer dvoje doma iz prve nosečnosti, ampak zdaj bi si pa še kakšne nove privoščila. Počasi bodo navadne hlače tiščale.

Fiesta - super za rezultate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.8.2009 10:35:57   
zvesta
da se javim še jaz...

včeraj nama je končno uspelo najti srčka in sem se malo pomirila...

zdaj sem pa ravno iz cvetličarne, sme šla po sveče, kasneje pa grem na pogreb... potem pa dvomim, da bo še kaj iz mene, ker že sedaj vsaki 2 minuti jokam...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.8.2009 11:00:19   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

da se javim še jaz...

včeraj nama je končno uspelo najti srčka in sem se malo pomirila...

zdaj sem pa ravno iz cvetličarne, sme šla po sveče, kasneje pa grem na pogreb... potem pa dvomim, da bo še kaj iz mene, ker že sedaj vsaki 2 minuti jokam...

!!!babika drži se in ne se preveč jokicat,user posted image .....saj veš detece čuti, da si žalostna. Samo predlog: idi samo roko dat za sožalje, prižgi že prej svečko in raje idi na limonado,....resnično bo bolje kot vse skupaj čustveno in v solzah stati v množici, tišini,....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...saj bo,....objemček in mislim nate

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.8.2009 11:08:12   
julieb

PREGLEDI:

21.8.- niwci(2)
24.8. - Aja1(2)
25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4), zirafa76
27.8.- Cappy96
1.9.-  rožica26(2), Astralis(3)
2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse
7.9.- kora33(4), protina, punsha(4)
11.9- valeninčica30 (3)
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.-  julieb
16.9.- babajči(2)
21.9.- elaaa
24.9.- rosa2
8.10.- mucica2

*prvi pregled
*drugi pregled (in nadaljnji)
*merjenje nuhalne svetline
*morfologija

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.8.2009 11:11:36   
punsha
zvesta... saj ob tem nimam besed. Je grozno...tako malo bitjece, ki je komaj zaživelo user posted image ...tako žalostno, tako boleče... pa je odšla med angele...user posted image
Drži se tudi ti...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.8.2009 11:32:37   
zvesta
nobena mama ne bi smela preživeti svoje otroka.... nobena....

in nikoli ne grem na pogrebe... ampak ta mamica potrebuje vso našo podporo... to je še najmanj, kar lahko storim zanjo, da sem v tem momentu tam... ne glede na to, kako hudo je meni.... njej je veliko huje...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.8.2009 12:01:57   
Aja1
Zvesta, tudi meni gre na jok. user posted image user posted image user posted image  Drži se. Pa lepo, da stojiš prijateljici ob strani.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.8.2009 13:44:28   
JanaB
PREGLEDI:

21.8.- niwci(2)
24.8. - Aja1(2)
25.8.- Lily86(3) 

27.8.- Cappy96
2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse, JanaB(3) 
11.9- valeninčica30 (3)
15.9.-  julieb
16.9.- babajči(2)
21.9.- elaaa
24.9.- rosa2
8.10.- mucica2

*prvi pregled
*morfologija

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.8.2009 14:11:58   
gapii27
IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

PREGLEDI:

21.8.- niwci(2)
24.8. - Aja1(2) , Gapii27 (3)
25.8.- Lily86(3) 

27.8.- Cappy96
11.9- valeninčica30 (3)
15.9.-  julieb
16.9.- babajči(2)
21.9.- elaaa
24.9.- rosa2
8.10.- mucica2

*prvi pregled
*morfologija

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.8.2009 17:05:33   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?                
biina
(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11                                                                               user posted image user posted image

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?                                user posted image
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image         

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska                   user posted image
Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )           dolenjska                    user posted image
rosa 2(28)                    (2.user posted image ,0. user posted image )                CE                        user posted image

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image
ninček1(30)                   (?user posted image , ?user posted image   )              MB                         user posted image  
MANA 7(26)                    (2.user posted image ,1.user posted image )                ?                     user posted image  

10.2.             
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                              user posted image

13.2.

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?       
mucica2 (25)                     (? , ? )              CE                      user posted image

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
zvesta (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                Lenart                   user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                 user posted image

21.2.

Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image   

23.2.
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje             user posted image
fiesta (28)                      (2.user posted image ,1.user posted image )               Ajdovščina            user posted image

24.2.

ursulina (29)                 (3. ,1. user posted image )             ?                                user posted image     

25.2.
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image
rožca26 (26)                 (2. user posted image , 1. user posted image user posted image )            Domžale            user posted image   

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image

*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2. 
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                  user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               LJ                     
user posted image
junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?
Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
vita(?)                             (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                PO                   user posted image
t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice           user posted image user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                                  user posted image

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1867
    21.8.2009 17:08:08   
    niwci
    PREGLEDI:

24.8. - Aja1(2) , Gapii27 (3)
    25.8.- Lily86(3) 

27.8.- Cappy96
    31.8.- fiesta(2)
    7.9.- kora33(4), protina, punsha
    11.9- valeninčica30 (3)
    15.9.-  julieb
    16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4)
    21.9.- elaaa
    24.9.- rosa2
    30.9.- niwci

8.10.- mucica2

*prvi pregled
    *morfologija

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1868
    21.8.2009 17:09:21   
    niwci
    Čestitke vsem za dobre rezultate. Tudi tebi fiesa,ki si se končno razkrila user posted image user posted image user posted image

Jst sem tudi danes imela 2. pregled. Smo poslušale srčka in je blo tako cute. Od prejšnjega pregleda, se nisem nič zredila, okrog pasu sem se pa zdej šla zmirit...joujoujou jih je že 112cm kej še bo user posted image .

JanaB jst imam problem s pretegovanjem, ker me vedno zgrabi krč, pa danes me še kar drži v nogi. Mi je pa na pregledu rekla, da je to čisto normalno in da se pojavi običajno malo kasnej. Tudi v trebušku me občasno malo zbode. To se verjetno tudi maternica širi in je normalno. Če te pa preveč skrbi, pokliči svojo G.

LP

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1869
    21.8.2009 17:36:35   
    Astralis
    Hojla, user posted image

govorila sem s sorodnico iz Nemcije, ki je pred 3 meseci povila drugega otrocka.
    Omenila je, da v Nemciji forsirajo nosecnice jemat folno kislino do konca nosecnosti. (???)
    Na deklaraciji v skatli pa pise, da je to za nosecnice do 3. meseca nosecnosti. Jaz sem zato nehala jemant. Kaj pa ve?

Kaksna drugacna izkusnja? Dobrodosla user posted image

Drugace pa moram povedat, da sem bila na 2. seansi kraniosakralne biodinamike, ki mi res pomaga glede glavobolov. Vceraj sem ga spet imela. Pa mi je sredi terapije tako lepo odleglo, kot bi razklenila obroc z nevidnimi prsti.

Kar me je pa nenapovedano spet do solz ganilo - se spomnite, kako sem vam pisala o izkusnji, ko se mi je prikazal otrocicek in sem ga jasno videla v zlatem balonu? Ta moja terapevtka je slucajno tudi dipl. slikarka. Tudi zanjo je bila ta izkusnja tako izjemna, da mi je tokrat pripravila res neverjetno presenecenje - naslikala je to nase dete na platno 100x100 cm.
    To je TOCNO tako, kot si ga jaz predstavljam!!!!
    Terapevtka ni nikoli videla mojega moza, a ta otrok na sliki ima vse obrazne tipike po mojem mozu. Pa moje tudi. Neverjetno!!!

V naslednjem postu bom skusala spremenit avatar - sliko sem fotografirala s telefonom...

Objem vsem, A.

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1870
    21.8.2009 17:48:32   
    Astralis
    mali avatar se slabo vidi, je pa v mojem albumu 2x vecja :)

klikni TUKAJ

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1871
    21.8.2009 18:18:22   
    zvesta
    Tudi jaz sem dobila navodilo, da jemljem folno do konca nosečnosti.

V bistvu mi je takoj po splavu lani ginekolog rekel, da naj pred naslednjo nosečnostjo in prve tri mesece jem dvojno količino folne na dan (dva Tifola), po 12. tednu pa 1 Tifol na dan. Se tega kar držim, samo kak dan mi vmes pobegne in pozabim.

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1872
    21.8.2009 19:00:43   
    niwci
    Jaz sem ravno danes vprašala mojo G, če je potrebno da jemljem kake vitamine, ker sem folno končala pit po 12t. Rekla je,da priporočajo nadalno pitje tistim, ki imajo nizek hemoglobin in da je škoda pit umetne snovi, če ni potrebno.
    Verjetno so pri tebi zvesta ugotovili pomanjkanje katere snovi.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1873
    21.8.2009 19:05:32   
    zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Verjetno so pri tebi zvesta ugotovili pomanjkanje katere snovi.

mah, nič niso ugotovili, ker nisme bila na nobenih preiskavah... po moje je to rekel bol preventivno...

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1874
    21.8.2009 19:16:44   
    rožca26
    Asralis - joj je lepa fotka. Moraš bit pa kar v user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?