zirafa76
|
Pozdrav.... končno doma, čeprav spet odbrzimo na par dni verjetno do obale... ..madona, pol kufer imam že teh..kufrov..ven, not, ven, pranje, likanje...ampak pol pozabim... Vidim, da se vam kar dogaja.. meni, razen bolečin raztezanje še hvalabogu nič ni..no, v bistvu je.sicer smo že rešili, ampak...vrtoglavica..nenormalno sem imela probleme..diagnoza..premalo tekočine, premalo hrane , dodaten magnezij in bol umirjeno....hja, me je kar zdelalo..pa je pritisk vredu, kri tudi baje..samo to..sem začela še več pit..kam gre ta voda, bog ve..ker ven jo ne pride toliko kot gre notri ....je bolje, v petek imam pregled, no v bistvu 3D, pa bom malo povprašala, jutri grem pa na kri in vodo... Kg..v določenem tednu sem jih nabila na plus dv in tako je ostalo...do sedaj...ja, počasi gre gor..ampak tudi čokoladica malo pomaga..sem pa bolj pridna kot v prvi ..do sedaj... Obseg...94cm..zvečer... Zvesta..mi je hudo, ko slišim kaj se je zgodilo.....vem, kako je to..sem doživela sama, še sedaj ko se spomnim na hči, mi gredo solze...ampak nekaj je resnično..bolečina popusti s časom, sicer hvalabogu tudi, da imamo še eno doma..ona je bila moja rešiteljica in mož.....seveda pozabiš nikoli.... Za kolegico ni veliko, kar lahko storiš ti....to mora preboleti sama z partnerjem....po določenem času bo pripravljena deliti to bolečino z ostalimi..jaz sem se odprla po letu dni in mi je bilo lažje govoriti o tem..ampak prvo sva bolečino prebolela sama..kolikor se je dalo....ampak seveda je lepo, da ji stojiš ob strani, hočem samo povedati, da se ne rabiš preveč obremenjevati s tem, kaj storiti..ne povzročaj si stresa zaradi tega...dovolj je, da ji poveš, da ni sama in ko bo pripravljena, si tam zanjo..... Valentinčica...ti pa le pridno počivaj Astralis... za čiščenje omare..tudi jaz sem danes začela z mojo.......glede oblačil.....Tukaj imamo trgovino Mutti, ki prihaja iz Prage, tako da jo morate imeti tam..sem videla ful lepe stvari, ne samo v črni barvi kot drugje , je pa res, da niso najcenejši.....pa eno trgovino sem videla oz.sem bila v njej in sicer v Zličinu.....če ti kaj pomaga Sem pa danes ugotovila, da imamo v BA Baby trgovino, kjer ima Esprit modo za mamice..zato grem še tja.... Kaj pa vem, zaenkrat še gledam, ker je vreme super, tako da poskusim ponositi vse, kar je poletno, ker mi je še bolj kot ne prav, še posebej oblekce..ko bo sila, pa imam še sicer nekaj od dveh let nazaj, nekaj pa dokupim...jaz sem sicer v 1 kupila samo tri stvari za ..hlače, ki sem jih kombinirala z raznimi jopicami in srajčkami za normalne..še posebej letos je ful v modi odprta jopica oz.samo na en gumb, malo na ven, daljše jopice, srajce, majci...mislim, da si lahko komot kupite normalne kose in jih kombinirate samo z krili in hlačami za nosečnice.....tako prihranimo in kose uporabimo še kasneje.... Drugače pa sem sama danes kupila jesensko-zimsko garderobo za hči, vse razen čevljev za jesen....sem prav vesela ..ljudje so čisto nori, kakšna gužva..že lansko leto sem rekla, da moram kupitit takoj, ko pride roba v trgovine, ker nato vse pokupijo...in sem šla v akcijo danes sama... Kakšno razočaranje H-M ..do velikosti 86 imajo krasne stvari, nato pa...nič....sem pa našla nogavičke in te dolge nogavice....vsaj nekaj....hvalabogu za Next in Mothercare ..ne samo, da imajo lepe stvari, še cenovno ugodne....in seveda kvalitetne.... ...ker če kaj sovražim so stvari za otroke, ki jih po prvem pranju ne spoznaš več, saj spremenijo ali dolžino ali širino...in pri njej, ki se umaže parkrat na dan , pa pranje vsak dan ..ahhhhhhh nič, imejte se krasno, pobožajte trebuščke....... papa