|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
25.8.2009 10:02:06   
ninček1
Valentinčica user posted image user posted image user posted image
drži se in max počivaj

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
25.8.2009 12:32:11   
punsha
jaz imam pa danes posebne navdihe. Pomoje je vplivala tale filana paprika, ki sem jo jedla user posted image . sedaj sem prišla do ideje, da bomo dali na balkonu zunaj ploščice. Že celo večnost ugotavljamo kaj tam položiti, pa sem ugotovila da kar ploščice. Saj tudi če nekoč tam zazidamo za sobico, lahko te ploščice ostanejo al kako. No pa še danes jih hočem it gledat. Ojoj, a temu se reče hormoni? user posted image . Ampak včasih me pa res malo meče, kar eni prebliski. user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
25.8.2009 13:12:34   
gapii27
punsha hemoglobin sem imela 110.... pa mi tud niso krvi zdaj jemali

valentinčica in protina user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
25.8.2009 13:28:02   
Aja1
Jaz bi tudi zdaj filano papriko jedla... Ampak danes bom proti večeru skuhala samo govejo juhico (da bo še za jutri), ker mož itak danes cel dan dela, tamala ima kosilo v vrtcu, jaz bom pa juhico...pa knedelčke bom naredila za zakuho. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
25.8.2009 13:29:26   
Aja1
Jaz sem včeraj videla izvid, da sem imela hemoglobina na pri prvem odvzemu krvi kar 136 user posted image . To je zame kar precej, glede na to, da sem v prvi nosečnosti morala jemati železove tablete več kot pol nosečnosti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
25.8.2009 14:42:29   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: protina

Imam eno vprašanje. Sem že od vsega začetka na bolniški in bo kmalu 3 mesece, pa

me zanima ali je katera slišala za  solidarnostno pomoč, če si več kot 3 mesece

na bolniški. No odvisno od kolektivne pogodbe. Je mogoče katera kdaj koristila ?

no, jaz sem lani bila od 9. tedna dalje na bolniški - skupaj 6mesecev... pa te pomoči nisem dobila... sem fehst računala na njo... vse je odvisno od firme in kolektivne - v naši piše, da se delodajalec sam odloči al bo dal al ne. dobijo pa jo vsi zaposleni v javnem sektorju... ostale pa ko šiša očitno...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.8.2009 16:03:21   
valentinčica30
Prišla nazaj od G. Ne bo mi treba v bolnicouser posted image user posted image user posted image , samo za en dan na dnevni oddelek v Ljubljano, da bodo probali odkriti od kje krvavitve.
Moj dragi je vse ostalo lepo organiziral. Iz vrtca oz. šole nam bodo vozili kosilo(javna dla, podobno kot oskrbujejo ostarele), tako, da ne bom rabla kuhat, enkrat na teden, pa nas bo obiskal čistilni servis.
Jupii user posted image user posted image user posted image , moj dragi je res zlat, včasih res ne vem kaj imam.

Tudi meni je napisala recept za železo, pa dobila sem nove porcije buscpana in magneslola. Pravi drogeraš bom postala.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.8.2009 18:36:14   
zirafa76
Pozdrav....

končno doma, čeprav spet odbrzimo na par dni verjetno do obale...user posted image ..madona, pol kufer imam že teh..kufrov..ven, not, ven, pranje, likanje...ampak pol pozabim...user posted image

Vidim, da se vam kar dogaja..
meni, razen bolečin raztezanje še hvalabogu nič ni..no, v bistvu je.sicer smo že rešili, ampak...vrtoglavica..nenormalno sem imela probleme..diagnoza..premalo tekočine, premalo hraneuser posted image , dodaten magnezij in bol umirjeno....hja, me je kar zdelalo..pa je pritisk vredu, kri tudi baje..samo to..sem začela še več pit..kam gre ta voda, bog ve..ker ven jo ne pride toliko kot gre notriuser posted image ....je bolje, v petek imam pregled, no v bistvu 3D, pa bom malo povprašala, jutri grem pa na kri in vodo...

Kg..v določenem tednu sem jih nabila na plus dv in tako je ostalo...do sedaj...ja, počasi gre gor..ampak tudi čokoladica malo pomaga..sem pa bolj pridna kot v prviuser posted image ..do sedaj...
Obseg...94cm..zvečer...

Zvesta..mi je hudo, ko slišim kaj se je zgodilo.....vem, kako je to..sem doživela sama, še sedaj ko se spomnim na hči, mi gredo solze...ampak nekaj je resnično..bolečina popusti s časom, sicer hvalabogu tudi, da imamo še enouser posted image doma..ona je bila moja rešiteljica in mož.....seveda pozabiš nikoli....user posted image
Za kolegico ni veliko, kar lahko storiš ti....to mora preboleti sama z partnerjem....po določenem času bo pripravljena deliti to bolečino z ostalimi..jaz sem se odprla po letu dni in mi je bilo lažje govoriti o tem..ampak prvo sva bolečino prebolela sama..kolikor se je dalo....ampak seveda je lepo, da ji stojiš ob strani, hočem samo povedati, da se ne rabiš preveč obremenjevati s tem, kaj storiti..ne povzročaj si stresa zaradi tega...dovolj je, da ji poveš, da ni sama in ko bo pripravljena, si tam zanjo.....user posted image

Valentinčica...ti pa le pridno počivajuser posted image

Astralis...user posted image za čiščenje omare..tudi jaz sem danes začela z mojo.......glede oblačil.....Tukaj imamo trgovino Mutti, ki prihaja iz Prage, tako da jo morate imeti tam..sem videla ful lepe stvari, ne samo v črni barvi kot drugjeuser posted image , je pa res, da niso najcenejši.....pa eno trgovino sem videla oz.sem bila v njej in sicer v Zličinu.....če ti kaj pomagauser posted image

Sem pa danes ugotovila, da imamo v BA Baby trgovino, kjer ima Esprit modo za mamice..zato grem še tja....user posted image

Kaj pa vem, zaenkrat še gledam, ker je vreme super, tako da poskusim ponositi vse, kar je poletno, ker mi je še bolj kot ne prav, še posebej oblekce..ko bo sila, pa imam še sicer nekaj od dveh let nazaj, nekaj pa dokupim...jaz sem sicer v 1user posted image kupila samo tri stvari za user posted image ..hlače, ki sem jih kombinirala z raznimi jopicami in srajčkami za normalne..še posebej letos je ful v modi odprta jopica oz.samo na en gumb, malo na ven, daljše jopice, srajce, majci...mislim, da si lahko komot kupite normalne kose in jih kombinirate samo z krili in hlačami za nosečnice.....tako prihranimo in kose uporabimo še kasneje....user posted image

Drugače pa sem sama danes kupila jesensko-zimsko garderobo za hči, vse razen čevljev za jesen....sem prav veselauser posted image ..ljudje so čisto nori, kakšna gužva..že lansko leto sem rekla, da moram kupitit takoj, ko pride roba v trgovine, ker nato vse pokupijo...in sem šla v akcijo danes sama...
Kakšno razočaranje H-Muser posted image ..do velikosti 86 imajo krasne stvari, nato pa...nič....sem pa našla nogavičke in te dolge nogavice....vsaj nekaj....hvalabogu za Next in Mothercareuser posted image ..ne samo, da imajo lepe stvari, še cenovno ugodne....in seveda kvalitetne....user posted image ...ker če kaj sovražim so stvari za otroke, ki jih po prvem pranju ne spoznaš več, saj spremenijo ali dolžino ali širino...in pri njej, ki se umaže parkrat na danuser posted image user posted image , pa pranje vsak danuser posted image ..ahhhhhhhuser posted image

nič, imejte se krasno, pobožajte trebuščke.......

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.8.2009 20:19:53   
Lily86
Mi smo tudi danes imeli pregled. Slišali najlepši svoj na svetu: ka-bum, ka-bum user posted image . Vse je ok, zdaj ko so slabosti mimo je počutje super. KG se še niso nič premaknile. Tu in tam me malo tišči v spodnjem nadstropju, toliko da čutim da se nekaj dogaja. Buši se že kar lepo vidi ko nosim kaj oprijetega. Je pa res, da me zadnje dni veliko bolj pogosto lulat kot prej. Pa skoz čutim pritisk na mehur. Se mi zdi da sem vsakih 5 minut na wc-ju...

Sem pa šla danes malo na ogled vozičkov v Pikapolonico, pa sem čisto očarana nad Peg Perego GT3. Pri vsakem najdem nekaj, kar mi ni najbolj všeč, ta voziček pa je za moj okus popoln. Drugi kandidat pa je JANE Slalom. Samo sedež nima Isofix sistema pa ni mi tak lep kot Peg. Vizuelno so mi pa ful všeč vozički Chipolino, ki pa nimajo košare, ki pa je za naše zimske jenčije skoraj obvezna... No, lov za otroško opremo se je počasi tudi pri nas začel user posted image .

O nosečnosti in počivanju pa lahko jaz samo sanjam... Se mi zdi da imam zdaj več dela kot kadarkoli prej, energija pa skoz na rdečem....

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.8.2009 20:24:50   
zvesta
Hej, punce...

Jaz sme doma brez interneta, ga je vzela sobotna nevihta s strelo. :(

Sem pa po dopustu nazaj v službi, delam vsak dan do 21h in sem crknjena, da se ne da povedat. Šele drug dan sem tukaj, pa komaj živim :(

Za nazaj vas nisme brala, ker ste zelo pridne in mi ne znese. Upam, da ste vse v redu.

Imam pa eno vprašanje oz. težavo.

Nenormalno me bolijo sramne kosti. Tako da se ponoči zbujam od bolečin in mi pri obračanju v postelji navrejo kar solze na oči. Podnevi je malo bolje, čeprav bolečine čutim ves dan. Še najbolj so izrazite, ko vstanem iz sedečega v pokončen položaj, pa mogoče prvih par korakov in po stopnicah.

Sicer samo bolečino poznam že iz prve nosečnosti, a se mi je tam pojavila šele v 35 tednu, kar sem pripisovala teži otroka in pa pripravam telesa na porod.

Zdaj se mi pa to zdi bistveno prezgodaj, saj sem šele v 15. tednu. Kaj pravite ve? Ima katera podobne težave?

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.8.2009 20:45:29   
protina

zvesta tudi mene bolijo te kosti in skoz mam občutek kot, da me tišči še v črevesje.

Tudi mene je v 1user posted image komaj po 30 tednu začelo vse to matrat.Zdaj pa bolečine v križu

in pritisk na črevesjepa še noge so me začele bolet.

No mogoče se pa po 30 tednih obrne:)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.8.2009 21:07:03   
punsha
Ooo, vozičkiuser posted image . lily, tud midva sva se v bistvu že kar odločila za peg perego GT3. Sicer jih nisem ne vem kako preučevala, ampak nama je bil ta takoj zelo všeč, tako da mislim da bomo kar tega nabavili.
Me pa nekaj zanima...kaj povišuje pritisk? Meni samo kava pade na pamet. Ko si ga doma merim je vedno nizek - že od prej, pred nosečnostjo. Danes me je pa cel dan nekaj glava matrala (spet ja), pa sem si ga prejle merila in je zg - 82 in sp je 64.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.8.2009 21:10:37   
valentinčica30
Punsha, men pritik zmeraj moji dve dvigujetauser posted image user posted image , ti ju posodim kdaj pa kdajuser posted image user posted image ? Sicer pa sem brala glede solidarnostnega dodatka.
Pri meni ne pride v poštev, ker bi si ga mogla izplačat sama, če pa ste kjerkoli zaposlene potem pa kar v akcijo in na kadrovsko klicat, sploh tiste v javnem sektorju.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.8.2009 7:59:37   
rožca26
Dobro jutro user posted image !

A ste pripravljene na debato? Tiste, ki niste, vam pošiljam nekaj poživljajočega, da se čim prej zbudite.user posted image

user posted image

Jaz sem pa danes prvauser posted image . Sm že v polnem zagonu, čeprav sem imela pritiska 97/65, pulza pa 95. A mogoče katera ve, zaradi česa mam pulz ful visok? Ga prav nič ne zbije. Občasno je celo višji od zgornjega pritiskauser posted image
Drgač sm pripravljena na nove podvige in na ogromno učenja. Ne vem pa kdaj imam strokovni izpit - moram še na ministrstvo poklicat, ker sem ga zaradi predčasnega poroda mogla prestavt. Me ma una v sprejemni že polno glavo user posted image . Čim prej se oglaste, da bom imela kakšen razlog za odmor med učenjem.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.8.2009 9:31:40   
ninček1
Hej punce!

Danes sem tudi jaz bolj tak.Trtica me ful boli, poln nos mam skozi in , ko se obrišem mi kri teče iz nosa, danes že drugi danuser posted image .Sem brala, da je to sicer normalno, samo vseeno...zakaj ne more bit kaki dan brez težav.

Vozičke sem jaz tudi že gledala in sem se odločala med gt3 in jane, vendar sem se odločila za Implastov-bolder.Nimajo jih v trgovini, ampak lahko kupiš preko spleta, če katero zanima:

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i273.shtml

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.8.2009 9:39:11   
babajči
joj punce...jaz pa ne vem, kaj naj naredim...preden sem zanosila sem se prijavila na razpisano delovno mesto...zame sanjsko...danes sem po mailu dobila povabilo na razgovor. naj grem? kaj naj rečem? pišuka, tako sem vznemirjena! rada bi šla, po drugi strani pa vem, da ko bodo zvedeli, da sem noseča, bom avtomatsko odpadla...morda pa jih očaram in me počakajo...kdo ve...sem pa zaposlena že 5 let pri isti firmi. delo mi je super, vendar odnosi, šefi, delovni čas in razdalja so ubijalski in si blazno želim spremembe...

kaj bi ve naredile?

hvala za nasvet

papa

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.8.2009 9:45:27   
ninček1
Obvezno idi!

Po pravici povej, da si noseča, vendar je ta služba tvoja sanjska.....
Po drugi strani pa vedi, da če nekoga rabijo ne bodo čakali do leta 2011.

Za zgubit nimaš čisto nič.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.8.2009 10:15:00   
MATEJKA_
PEG PEREGO - nisem ziher, če sem to že napisala. za vse tiste, ki boste kupovale vozičke ipd. peg perego... splača se natočiti na www.mami.si, vsakega 10. v mesecu imajo 10% popust. tak sem jaz lani kupla modularni sistem (vse skupaj), etos pa bom še dodatni športni voziček za 2. user posted image . aja, pa še dostava zastonj... mene je takrat kar precej ceneje prišlo kot kjerkoli drugje (sem gledala tudi a in i)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.8.2009 10:16:39   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

joj punce...jaz pa ne vem, kaj naj naredim...preden sem zanosila sem se prijavila na razpisano delovno mesto...zame sanjsko...danes sem po mailu dobila povabilo na razgovor. naj grem? kaj naj rečem? pišuka, tako sem vznemirjena! rada bi šla, po drugi strani pa vem, da ko bodo zvedeli, da sem noseča, bom avtomatsko odpadla...morda pa jih očaram in me počakajo...kdo ve...sem pa zaposlena že 5 let pri isti firmi. delo mi je super, vendar odnosi, šefi, delovni čas in razdalja so ubijalski in si blazno želim spremembe...

kaj bi ve naredile?

hvala za nasvet

papa

jaz bi na razgovor šla, pa jim tudi povedala... kaj pa če bi te vzeli, pa bi pol čez 1 mesec le ugotovili, da si že dalj časa noseča - se bodo počutli, kot da si jih malo okol prinesla... na razgovor pa le idi...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.8.2009 11:09:24   
zirafa76
BABAJČI.....pojdi, izgubiti nimaš kaj........

no, mene so zavrnili zaradi tega razloga, prvo vprašanje je bilo, kako bi lahko delala, pa skrbela za hči, ki je takrat imela leto dniuser posted image , torej je že bila za vrtec.....ampak služba je zahtevala delo od 8-17, 18 zvečer, pa sem vseeno želela....ampak so rekli, da dajejo prednost samskim oz.brez obveznosti....user posted image upam pa, da niso vsi delodajalci takšni.....ker te res pobije takšen odnos.....user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.8.2009 14:10:44   
rosa 2
dan nosečke!! vam moram povedati kako sem vesela,da se mi kr smejiuser posted image . danes sem prvič začutila tiste res intenzivne brcike ki se kr niso nehaleuser posted image  tak je blo lepo!! saj do sedaj sem že tud čutila od 14 tedna dalje na tisti strani k sem bila operirana metuljčke pa tu pa tam kakšna mala brcika ampak danes je blo pa tak presenetljivouser posted image . res noro,ti da kr zagon za naprej in nove podvige....
sem morala deliti z vami,lepo se imejte in lep dan in ne pozabite pobožati bušije

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.8.2009 17:21:10   
P1ka23
Pozdravljene srečke nosečke :)))))

Pa da se vam še jaz po zelooooooooo dolgem času oglasim. Mi je prav hudo, da vmes nisem mal vskočila...

Vidim, da lepo čvekate in da ste že veliko povedale user posted image

pa bom še js mal "zetežila"...user posted image

danes sem user posted image točno 15 tednov- žeuser posted image juppy kak gre hitro :)))))

vmes se je zgodilo pa to, da sem po pozitivnem testu začela jemati Elevit in se počutila groznooooooouser posted image ... slabosti (HB brez bruhanja), vstat zjutraj iz postelje je bila prava umetnostuser posted image , energije ni in ni bilo od nikoderuser posted image ,... dnevi so bili dolgi in grozni... pol sem prešaltala na Tifol in lej ga zlomka, kot da bi se na novo rodilauser posted image ... zjutraj vstat iz postelje ni bilo več problemuser posted image , na delu je bilo odlično vendar apetita še kr od nikoder tako, da sem zgubila celih 6kg!!!!!user posted image user posted image ... me je bilo že strah, da je kaj narobe. no, itak sem mela mal viškauser posted image tak, da zj zgledam superca (višina 168cm, 63kg-6kg=lepih 57kg:)

sedaj jem normalno in 18.8 (drugi pregled) sem jih imela 58 (tista 100 let stara vaga očitno kaže dokaj točnouser posted image )

naslednji pregled imam 18.9. na NS nisem šlauser posted image ... čeprav mi je G rekel, da se spol že vidi, pa je bil mali nagec lih vstran obrnjenuser posted image ....

tako, da... s user posted image upava, da bo user posted image ... čeprav, če bo user posted image ne bo nič narobe...

trebušček se že mal vidi tako, da je prav luštno, da je še vroče, da lahko nosim tajice in tunike user posted image

na zdanje smo bili veliki (18.8.) 7,4 cm :) in srček je prav lepo tiktakal :)

komaj čakam, da začne brcat...

user posted image moje imejte se lepo in božajte trebuščke (bye the way a, uporabljate že kremice proti strijam) in veliko počivajte (js sem skos utrujenauser posted image )

papa

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.8.2009 19:32:09   
bili83
alo nosečke.

kaj ni bilo nič pregledov? no, pa bom jaz nekaj napisala...

tlak 120/70, teža 68,5 (+3,5user posted image ). dal me je na UZ, ker ne mima naprave za srčka, pa je dete najprej naredilo dva prevala, potem pa se je ulegel počez z glavico navzdoluser posted image je g. skomentiral, da je že zdaj pravi divjakuser posted image . smo pogledali, če se vidi kaj je med nogami... no, g. ni hotel nič reči, ker je spet dobro skrival/a, na koncu pa je le izjavil, da se mu zdi bolj user posted image kot user posted image . Ampak je dodal da to z veliko????????????????
bomo pa še malo počakali... morda bo tale moj user posted image naslednjič le bolj ziher pokazal/a kaj skrivauser posted image user posted image .
Naslednji pregled: 23.9. - morfologija.
Lep večer vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.8.2009 20:27:43   
Aja1
Super za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image .ja, zdaj bomo pa počasi na vrsti že morfologija. Tale nosečnost gre prav hitro naprej. user posted image  Še malo, pa bomo v porodni. user posted image

Valentinčica - kako si?

Babajči - seveda pojdi na razgovor. Pač ena izkušnja več. Izgubit nimaš kaj.

P1ka23 - večkrat se oglasi. user posted image

Se mi pa zdi, da se mi je zadnji teden (ali bolje rečeno zadnje tri dni) trebuh kar precej izbočil. Bo treba kmalu dat nase nosečniške hlače. Ja...se pozna, da sem drugič noseča. V prvo sem začela nosit nosečniške hlače šele pri 27ih tednih.

Lep večer vsem.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.8.2009 21:02:46   
rožca26
A še vedno nimaš nosečniških hlač user posted image . Jest jih nosem že en mesec, pa sem zdej noseča 13 t 6duser posted image  Dobra si. Sm ti kr mal fovžuser posted image . Pa jest se bom še kr načakala do morfologije. Upam tudi, da ne bom prekmal v porodni. Jest upam, da pridemo vsaj do 36. tedna. Vse držte pesti.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?