|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
21.8.2009 19:17:22   
rožca26
Ups, mi je t zginu. Soriuser posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.8.2009 19:56:24   
ninček1
Glede folne...jaz jemljem že od vsega začetka elevit in ga bom jemala kar do konca.Vsebuje 2 x več folne(0,8 mg) kot tifol, pa še vitamine ima.Ne vem kako je tifol, ampak elevit je tudi v času dojenja zelo priporočljiv.

Zdaj pa na sladoled...jupiiiuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.8.2009 20:15:29   
valentinčica30
Skratka jaz folne ne jamlem več. Jem pa resnično bolj vitaminsko hrano in tako dodatnih vitaminov ne uživam, pač pa se zanašam na naravne vire.
Dones se počutim total povožena, sem pol dneva prespala. Me ta vročina ubija in komaj čakam, kej hladnejšega.
Hja, sladoled ja, tega pa lahko ogromno pojem, ninček, si mi kar skomine nardila.

Sicer pa punce ste opazile ali se motim, vse smo končale z NS in to dobro, mislim, da ni slabih rezultatovuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa nas čaka morfogija in spet se bomo drenjale v vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Men jo bo moja naredila šele na 4 pregledu, ker bom sedaj 11/9 šele v 18 tednu. Sicer pa ali imam napačne inf. saj se dela med 20-24 tednom?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.8.2009 20:53:59   
bili83
čeruser posted image
danes sem vas bolj brala, zdaj pa sem končno našla nekaj trenutkov, da še jaz kaj napišemuser posted image
obseg trebuščka... zmerjeno pred minuto... 88 cm v 17. tednu. zjutraj je ziher dosti manjuser posted image user posted image
kar se tiče folne, sem jaz najprej jemala tifol, potem pa elevit. ko sem imela pregled v 13.tednu sem g. vprašala kak je s tem, pa mi je rekel, da je pri elevitu dovolj pol tabletke na dan (400mg folne) po 12. tednu. zdaj, ko sem še elevit pojedla, pa ne jem ničesar več, razen kalcija in pa veliiiko svežega sadja in zelenjaveuser posted image user posted image
ja, nuhalno smo pa res vse imele vreduuser posted image user posted image
morfologija pa se izvaja med 20. in 24. tednom, menda še raje do 22. tedna.

nič, grem pod tuš, pa malo tv pogledat, pol pa me bo itak zmanjkalo. se mi že ful user posted image

lep vikend vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.8.2009 21:48:56   
elaaa
Pred spanjem še malo tipkanja.

Jaz sem 16t 1/7. Tablete še kar jem, ker sem pred slabim mesecem kupila škatlo Elevit ter škatlo Centra med mami in jih nameravam dokončat.

Valentinčica30, pridružujem se ti v tem poldnevnem spanju. Vročina že res malo pretirava. Upam, da se jutri umiri in ohladi. Danes sem bila tudi zeeeeeloooooo sitna in zadirčna. Hormoni user posted image ?!?

user posted image lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.8.2009 22:10:58   
fiesta

živjo

rožca26 - pri dr. Strahovi na nuhalni sem bila že prvič in mi je bila ful vredu. Pri nas na goriškem koncu je najbližji gin z licenco v Postojni, pa je mojuser posted image rekel,da če se peljemo do Postojne, se lahko tudi do domžal user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz nestrpno čakam ohladitve, saj drugače imam rada poletje in vročino, ma letos mi je pa čisto preveč.

Nič moram šibat, gremo jutri na eno poroko in se moram še malo očedit user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.8.2009 10:38:57   
niwci
Dobro jutro zaspanke user posted image

Kje pa ste use danes? Meni je že ful vroče...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.8.2009 10:40:56   
zvesta
hej, jaz sme tukaj že od 6h.... sem 5.59 dobila s kahlo po glavi :(

zdaj sme pa že dva stroja perila zložla, enega oprala in obesila, en je pa že skoraj pripravljen, da ga vklopim...

pa pojma nimam kaj naj kuham... ob dejstvu, da se mi ne da kuhat sploh...

mali gre zdaj malicat in spat, popoldne pa nas čaka šoping :( smo ugotovili, da so teniski premajhni, copati za vrtec premajhni :(

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.8.2009 11:02:32   
valentinčica30
Zvesta, ti dam še naši dve zraven. Tudi me se mormo spravit po nakupih. vse je itak premajhno in pretesno, al pa ni več inuser posted image . Enkrat naslednji teden jih pelem, ker si najstarejša tak ni hotla niti tenisk zbrat, ker bi se ji lahko zgodilo, da ji do šole več ne bi bile všeč (njena razlaga). Sicer pa torbe in zvezke že mamo , HB.

Sicer bi tudi dones spala, sam mamo tok velik ljudi, da je to nemogoče. Sej ne delam nič takega, kot da jih sprejemam in popisujem, vendar mi je že to odveč, total lena sem postalauser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.8.2009 12:40:57   
zvesta
valentinčica, saj jaz zelo rada nakupujem za našega škrata, samo finance... fijuuuu....

aja, drugače pa je moja nosečnost končno dokončno potrjena user posted image

namreč, zaluštale so se mi jogurtove miške, ki se mi zaluštajo smao v nosečnosti... mi je možek že obljubil, da mi jih popoldne ocvre user posted image

drugače pa kuham pravkar, Izak spi, jaz pa packam krompirjevo juho z avokadom, moška bosta pa na vrh še ražnjiče papala...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.8.2009 13:17:02   
rosa 2
lepo pozdravljene nosečke!!user posted image  lepo vas je brat..... in zraven kimat,ker imamo vse podobne "težave" !user posted image   hormoni delajo 100/ uro iz joka v smeh in obratnouser posted image ! res je to eno full lepo obdobje sploh za nas,za može malo manj,ampak bodo vseeno preživeliuser posted image !! vse za user posted image !! a nakupujete že kaj?  jz še počakakam(če bom lahkouser posted image ) do morfologije da vidimo spol, pol pa pa na polnouser posted image ! uživajte in se pustite ratvajat in  user posted image ne pozabite!! lep vikend

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.8.2009 15:38:38   
punsha
Se vam na hitro malo oglasim in kasneje poročam naprej. Me je prej čisto zvilo spodnji del in leva stran trebuha...takoe bolečine, da je groza. Me je odpeljal v dežurno k zdravniku, pa vzela sem buscopan. Sedaj tale tablet drži in sem kot nova, dobila sem pa napotnico za k ginekologu, tako da skočim pod tuš in greva naprej. Ma mi je hecno, ker sem sedaj brez bolečin in naj grem tja... ampak glede na to, da je na vodi kri in kaj vem kaj... potem očitno ni bolelo kar v tri dni. Sicer je rekla da misli da ni povezano z nosečnostjo (ampak za vsak slučaj naj grem še na UZ), bo pa pač vseeno treba zdravit. Oh ja, kar nekaj... No se oglasim kaseneje kaj bom izvedela.
Upam da ste vredu...

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.8.2009 15:55:09   
gapii27
punsha fajn zrihtaj... mene pa prav želodec boli že ene 3 dni, kot takrat ko te je nečesa strah....včasih tud malo doli boli ampak to je vrjetno normalno ko se vse razteguje... bomo že nekak....

cawci vsem in držite se

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.8.2009 16:25:12   
rosa 2
pusha drži se,mislim na vaju in držim pesti!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.8.2009 20:35:42   
Aja1
Punsha - je zdaj vse ok? user posted image

Sicer pa je včerajšnji večer v dvoje uspel user posted image . Je bilo prav lušno. Sva šla v Lj. malo po trgovinah, potem pa na večerjo in v kino gledat Snubitev. Full dober film. user posted image  Danes sva pa do 9ih spala. Je takoooo paaaaaaaaasalo. user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.8.2009 21:04:38   
ninček1
Dež!!!!!!! Končno.Vsaj diham lahko normalno.

Punsha upam, da je vse okej, javi čimprej, držim pesti, da je vse okuser posted image .

Gapii, mene tudi stiska skozi nekaj v trebuhu in boli, ko se smejim, al pa če se prehitro vstanem, al pa če se obrnem na hitro, me tak zaboli da kar zvezde vidim.user posted image

Ampak, če bi bilo vse okej, sploh ne bi vedele, da smo v drugem stanjuuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.8.2009 21:17:12   
Aja1
Pri nas tudi dežuje in full se bliska. user posted image  Midve pa sami doma.

Če se nahitro obrnem tudi mene zaboli v trebuhu. Moramo se pazit.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
23.8.2009 8:28:20   
kora33
jutro babike....
sem uživala prosto soboto...sploh popoldan, ko se je malo ohladilo in se je lepo dihalo....
tudi jaz moram mojemu sinu še kupit par stvari za šolo...copate...nekaj ovitkov...pa še kaj se bo našlo...pa se mi ne da po trgovinah....trenerko in ene nosečniške kavbojke sem kar preko neta naročala....upam, da mi bojo prav....se mi pa prav nič ne da.....
danes je HB nedelja in mi ni treba kuhati...kuha moj user posted image  - srnino pečenko in krompir...čeprav jaz bom verjetno samo krompir...meso mi sploh ne diši zadnje čase....bom solato in krompirček...pa bučkino omako...mjami.....
tudi mene občasno močno zaboli v spodnjem delu trebuha....ponavadi, kadar na hitro spremenim položaj....vstanem s kavča ali gem iz avta.....pa tudi jemljem to kot normalno...se mora spodaj malo vse raztegnit, da bmo malo bitje imelo dovolj prostora za rast in telovadbo....
drugače pa sem jaz zdaj že skoraj prepričana da bo punčka....zdaj me že ene dve znanki nista prepoznali, ko me en mesec nista videli...sta rekli, da sem tako spremenjena, da je hudo....meni se ne zdi no...pa en znanec, ki sploh ne ve, da sem user posted image  je zadnjič reker....ja madona...ti pa ja kar žariš...kaj pa delaš...kaka lepotna kura....
v prejšnji user posted image  ni bilo niti ene same take opazke...pa je bil lulček...no bomo videli....jaz sicer še vedno malo navijam za lulčka....zarad sina, ki si to res dosti bolj želi....sicer pa...no globoko v sebi bi pa imela tud jaz hčerkico.....
kmalu bomo videli..na morfologiji se bo pa ja kaj pokazalo.....
no ...lep dan in čim manj vetra in neviht....včeraj je bilo pri nas hudo...sva bila tudi midva z malim sama doma...pa moram priznat, da je bilo zunaj tako hudo, da me je bilo kar malo strah, čeprav ponavadi uživam v nevihtah...hormoni????
ok...grem...pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
23.8.2009 9:35:00   
punsha
Ojla,

včeraj sem šla potem še na gin. pregled in je tam spodaj vse vredu, sem bila tako vesela. So pa po vsej verjetnosti ledvični kamni - glede na kri v vodi in tako slabe rezultate. Mi je rekel G naj grem na kak hrib in potem hodim dol, to menda pomaga, ko teža pritiska in tako se kamni lažje izločijo. Je pa treba piti 3-4 litre dnevno, najbolje čaj za nosečnice. Joj, jaz pa tako malo pijem, da ne vem kako bo to. Sem že večkrat prej imela težave s pitjem in ko sem mislila kaj mi je, sem pa dobila vedno infuzijo in je bilo ok. Se bom potrudila...in pila. Hvala ker ste mislile name user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.8.2009 9:48:10   
ninček1
Ej, boga reva, ledvični kamni, to pa boli.Glej, da boš upoštevala nasvet dohtarjev;pij, pij, pij user posted image .
Danes pa se je spalouser posted image , po dolgem času sem samo enkrat vstala za nočni obisk wc-ja, zato sem zjutraj tolko bolj letelauser posted image .

Uživajte nedeljo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.8.2009 10:47:07   
gapii27
jutro babike

smo dobr spali? mi smo šli spat ob ene pol enih spali do pol sedmih, šli lulat in potem spali skoraj do devetihuser posted image  

punsha super, da je "vse" ok...če gledamo nosečnost....vodo pa bomo že porihtali
mi imamo pa jutri pregled...da vidimo naši pikiciuser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem skupaj.....

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.8.2009 20:47:16   
Aja1
Čer.

Punsha - user posted image user posted image user posted image  zate. Zdaj pa res veliko pij.

Gapi - je pasalo dolgo spat, ane? Jutri imam pa tudi jaz pregled. user posted image  Srečno.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.8.2009 22:31:55   
punsha
Dejmo malo navijanja za jutri, držimo pestiuser posted image

gapii in Aja
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
24.8.2009 6:32:19   
kora33
jutro...spet sem budilka...danes sem še zjutraj...imamo težak in naporen sestanek...jutri bo bolje.....
user posted image user posted image user posted image  za gapii in ajo.....
dajmo slišat spet nekaj lepih in razveseljivih novičk....
punsha - piti, piti, piti.....se je treba natrenirat...jaz sem se in zdaj zmorem na tešče ko vstanem popit pol litra vode...je bilo težko.-...zdaj pa gre....je čist rutina...pa potem tekom dneva vsake tolko 2 deci....res...je treba...kar potrudi se...boš videla da ni tako težko....pomaga pa ful...ne samo za ledvice...za vse....
lp in lep dan vsem
papa

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
24.8.2009 7:12:38   
elaaa
Jutro user posted image .

Po daljšem času (dva, tri dni user posted image ) se zopet malo oglašam in vas vse user posted image , ker tako pridno čvekate, da imam zadosti branja vedno, ko se priklopim.

Gapi in Aja user posted image user posted image user posted image . Poročilo, prosim.user posted image

Z mano je vse OK, le da mi zdaj nekaj tehtnica nagaja. Vedno, ko sem stopila gor je bilo pol kg, kg gor, drugič dol, sedaj pa je kar 1,5 kg gor in kar nikoli več ni dol. Si mislite Ah, kg in pol. To ni nič. Pri moji višini in kg pa tja do 6. meseca skoraj ne bi smelo bit plusa. To mojo obremenitev malo pripisujem vikendu in živčkom, ker danes začnem spet delat po dolgem času. user posted image

Punce pridne bodite.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?