|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
24.6.2009 14:51:25   
kora33
aja...bambi14...dobrodošla...če utegneš brat...pa le še napiš kaj...maš najbolj sveže izkušnje....
pa srečno

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.6.2009 15:07:10   
Anonimen
Ojla punce! Kako ste na ta deževen dan? Midva sva se cel dopoldan potepala. Na vozek sem nataknila prevleko za dež, v roko dežnik in sva šibala naokoli. Obiskala sem sodelavke in "šefico", potem skok domov (malica, previjanje) in hop nazaj na kavico s sodelavkami. Hopa - cupa po stopnicah gor - dol, gor - dol, posledično zdejle čutim špikanje in rahle krče... Bom jutri več počivala, ko bo praznik in bo tati doma.

<ALANIS>

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
24.6.2009 15:44:32   
twixy
Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image
Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

Hvala za pestke, zlate ste user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 553
24.6.2009 16:16:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image
Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :) IN NAPREJ!

Hvala za pestke, zlate ste user posted image user posted image

Super za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhej! user posted image

auser posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
24.6.2009 16:40:29   
kora33
jupi ja ja jupi jupi ja...bravo za user posted image sončka....pa sej smo vedli da bo...ane....samo malo živčkat je treba....da ni life preenostavenuser posted image
ful sem vesela zate....
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.6.2009 17:05:28   
valentinčica30
Punce povejte mi kako pri tako čvekavih babnicah user posted image  srčki nebi bili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse srčke.
Jaz semdones naši punci poslala na počitnice k mami. Upam, da bosta tam kar neki časa, sicer pa, ko ju bo mela mama dost ju bo po moje kr domov poslala.
Nato pa mene čaka aktivno poletje. ker obe veslata ju bo treba nonstop vodit na veslanje, pol pa je tle obvezno enkrat tedensko plavanje, v kolikor bo pri nas voda topla vsaj v toplice ne bomo rabli. Prijavile so se še na šolo risanja....
Skratka več obveznosti kot če bi hodile v šolo. Komaj čakam konec počitnicuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.6.2009 17:06:11   
Lily86
Twixy, čestitke za srčka!!! user posted image  Jaz sem bila tudi danes na prvem pregledu. 5t, 2/7. Lepo se je videla gestacijska vrečka in rumenjak, plodek pa je še premičken... Ponovno me je naročila 22.7., ko bom ravno vstopila v 10 teden, ker so vmes dopusti. Sicer pa se mi nikamor ne mudi... Dobila sem tudi že materinsko, pa baby revije so mi dali, laboratorij sem tudi dala skoz. Ful je lep občutek da je zaenkrat vse tako kot mora biti! Sem pa danes takooo zmatrana da joj... Bi kar v pisarni na mizi lahko zaspala...

pozdravček vsem, pa ena dobra novička - pri nas se jasni, pa že sonček malo kuka skozi oblake! user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.6.2009 18:46:39   
bipi
Ojla!

Twixy čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Punce jaz grem jutri na morje. Upam, da bo kej pametnega vremena. Vsem, ki imate naslednjih nekaj dni preglede vso srečo user posted image .

Se tipkamo v sredo
Čao

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.6.2009 19:07:13   
Kati81
Ojla punce.

Evo zdej par dni se nisem čutla čist nič nosečo, vse bp. Tudi danes dopoldan je blo tko, ko sem se pa peljala domov iz službe s trolo me je pa zvilo, mi je ratalo tko slabo in mi je še kar. Obup. Pr ta prvi mi ni blo tko slabo, me je bolj želodec bolel, to je pa zdej drugače.

Joj čestitke vsem za user posted image . Upam, da ga bom tudi jaz v ponedeljek ze videla kako bije, čeprav me obhajajo zle slutnje. Ma jih moram pregnat iz glave.

Lep večer.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.6.2009 20:00:41   
valentinčica30
Kati81 dokler ni krvi ni panike. Tudi meni v v obeh prejšnih nosečnostih ni bilo slabo, mi pa je sedaj na momente tako (ne bruham) da ne morem stat in tako ogromno počivam, vsaj zadnjih nekaj dni.
Če  pa maš hude bolečine, beri krče, pojdi vseeno na urgenco. Če pa je bolečina enaka menstrualni baje ni panike. ocenit pa moraš sama, ker sebe najbolj poznaš.
Sicer pa ti lahko povem da boš v ponedeljek zagledala enega velikegauser posted image , kot vsem me. Ti boš vsaj že v ponedeljek, jaz moram pa čakat še mal več kot en teden.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.6.2009 20:16:37   
punsha
twixi, ja super, čestitke user posted image . Ja sem res vesela, da je vse vredu, da si videla srčka. Oooo, kolk lepo, se človek res razneži user posted image .

Za mano je pa zadnji roditeljski sestanek, je bilo prav fletno. Smo se poslovili, objemali in na koncu že brisali solzice... To je bila moja prva skupina, ki sem jo peljala skozi jasli in je še zato naredila poseben vtis. Sem vesela, da sem imela take starše in pa čudovito sodelavko user posted image . Prav dober občutek jeuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.6.2009 20:19:59   
ninček1
Pozdravljene punce!

Sem nova na tem forumu. Tudi jaz pričakujem februarja in sicer 13-tega.
Danes sem imela prvi ultrazvok (sedmi teden) in seveda so se tut meni malo oči zarosile, ko sem na ekranu videla pikeca in utrip srčka. To je moja prva nosečnost, smo se pa pošteno mučili kakšno leto in pol.

V glavnem navijam za nas vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.6.2009 21:05:04   
Anonimen
Dobrodošla ninček1 in super za srčka user posted image user posted image user posted image .

Zdaj bi bilo pa res treba počasi seznam osvežit. user posted image

auser posted image

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
24.6.2009 21:06:44   
Anonimen
Punsha - super, da ste lepo speljali slovo iz vrtca. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
24.6.2009 21:15:51   
niwci
twixy  čestitke za srčka! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati81 korajžno. Zle slutnje odženi, ker prinašajo nesrečo. Ti povem iz lastnih izkušenj.

Dobrodošli tudi ninček1 in bambi14, pa tudi vama čestitke! Juhej...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.6.2009 21:19:56   
Anonimen
PREGLEDI:

26.6. - punsha
29.6.- Kati81, julieb
30.6. - plouse
1.7. - jada82, anonimna V
2.7.- bipi
7.7. -anonimna va
8.7. - valentinčica30, komarka
9.7. - Cappy, binabina
10.7. - niwci
14.7. -Liagal, Alanis
22.7.- Lily86
23.7.- lunca83
27.7. -bili83 (NS)
20.8. anonimna primorka (NS)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
24.6.2009 21:21:02   
Anonimen
Upam, da sem ok dopolnila glede pregledov. Če kaj manjka (ali če je narobe) pa kar popravit.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
24.6.2009 21:22:29   
Anonimen
bipi - uživaj na morju. Pa sončka ti želim.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
24.6.2009 21:42:51   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska       

2.2.
bili83 (?)                       (?user posted image ,?user posted image )              ?                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina            

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )              ?                 
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )         ?                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
anonimnauser posted image  (?)           (2 user posted image , 1 user posted image )          ?

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.
zirafa76(32)                  (2user posted image   ,1.user posted image )         ?            

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
Jada82 (?)                     (?user posted image , ?user posted image )               ?                 

14.2.
Kati81 (?)                      (3 user posted image ,1 user posted image )             ?                
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?        

15.2.
bipi (31)                        (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska     

26.2.
anonimna user posted image  (?)         (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu zirafa76)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 569
    24.6.2009 21:43:58   
    Anonimen
    Prosim, če še dopolnite seznam, kjer je pač treba.

Zdaj pa me imate dost. user posted image

Nočko, a user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 570
    24.6.2009 21:47:10   
    Jada82
    Evo, spet se malo oglašam .... vmes sem imela rjavi izcedek in sem se zelo ustrašila, da je kaj narobe, saj veste, kakšen SS .... user posted image Potem sem šla h G, vendar še ni mogla kaj dosti videti, ker je bilo še prekmalu, tako da sem sedaj naročena spet 1.7. in upajmo, da je vse ok, seveda še kar ne vem.... eh ...
    Sicer pa je to moja 1. nosečnost ..... Slabo mi ni nič, vse kot običajno, edino bradavice imam občutljive, pa zdi se mi, da so se mi malo prsi povečale .... user posted image user posted image user posted image user posted image
    Držite pesti zame ...

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 571
    25.6.2009 7:54:20   
    kora33
    jutro čvekice....
    dans sem pa spala 11 ur...me je včeraj pobrala ob pol devetih in sem spala do...skor do zdaj...zdaj pijem kapučinček in berem čveke....
    ninček1 - welcome to the club
    anonimna - si bila pa res pridna.....datumi za preglede so verjetno za prve preglede...al kako...jst mam 21.7. že drugega...ta pravega...če odštejem tiste ob krvavitvah....a ga nej vpišem? pa NS mam 29.7....no ....bomo popravle, ko bo čas....
    me pa zanima, kaj mislite o tej novi gripi...jst mam feeling, da je to samo poteza višjih sil...v tem obdobju recesije...kr neki strašijo ubogi narod...v tujini je ful hudo...pr nas...pa vse poteka v blagih oblikah...sej sploh ne vem več, kako bi si lahko to razlagala...malo me pa ja stisne...pa ne zarad mene...zarad mojga sončka in pikice....
    sončka pa še kar ni in ni....ga bo treba res narisat....ne bo druge...
    no lp in lep dan

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 572
    25.6.2009 8:12:56   
    punsha
    dobro jutro,
    jaz še kar prihajamk sebi. Ponoči me je na levi strani v trebuhu tako močno zagrabilo nekaj. Sem se tako ustrašila. Tako grozno je bolelo, kakih 10 minut je držalo in sem jokala kot ne vem kaj od neznosnih bolečin. Še sedaj me je groza. Sicer je potem popustilo, ampak to se pa človek res ustraši. Jutri imam pregled in komaj čakam da vidim srčka.
    Se bom še pol kaj oglasila...

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 573
    25.6.2009 8:13:53   
    Anonimen
    Jutro drage moje. user posted image  Pri nas je spet oblačno vreme. user posted image

Jaz mislim, da bi lahko pisale kar vse preglede v seznamček. user posted image

Zdaj pa grem pozajtrkovat in spit en kakavček.

lep dan želim.

auser posted image

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 574
    25.6.2009 8:15:10   
    Anonimen
    Punsha - bomo držal pesti jutri. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?