|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
22.6.2009 19:11:44   
bipi
Kje je zdaj anonimnauser posted image , da poroča?
Upam, da je vse v redu.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.6.2009 19:27:19   
kora33
JA VSE TE ČAKAMO

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.6.2009 19:38:45   
Anonimen
Dober večer.

Pregled je za mano. Videla sem user posted image user posted image . Zdaj šele dojemam, da sem res user posted image . Prestavila mi je PDP na 8.2. Torej sem danes noseča točno 7 tednov. Potem še standard kri/voda. Nisem pa vedela, da ne smem jesti drobnice. Jaz sem pa pred parimi dnevi jedla jagenjčka user posted image ... Upam, da ne bo zato kaj narobe...

Hvala punce za pesti. Zlate ste. user posted image user posted image user posted image

Jutri pa navijamo naprej!

auser posted image

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
22.6.2009 19:40:49   
MiniBee
Hei Februarke ;) da se vam pridružim ;)

sem nova na tem forumu, tak da se še lovim, probala pa vas bom dohiteti ;)

torej, tudi sama sem februarka in upam, da bo vse okej, kar želim tudi vam vsem user posted image

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.6.2009 19:44:23   
kora33
user posted image user posted image user posted image user posted image  za anonimno in njeno user posted image ....carica si...mene vse to čaka jutr...pojma nimaš kolk sm živčna...pa čeprav vsi okol mene pravijo, da brezveze...da je vse ok....mal hudo ostaja.....
sem pa vesela zate...zeloooooooooooooo
minibee - dobrodošla.....
vsem ostalim lahko inoč in ja...ne pozabite jutr mislit name...ob 9......zjutraj....takoj, ko bo možno pa poročam....
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
22.6.2009 19:46:36   
Anonimen
PREGLEDI

23.6. - kora33
24.6. - twixy
26.6. - punsha
29.6.- Kati81, julieb
1.7. - jada82, anonimna V
8.7. - valentinčica30, komarka
9.7. - Cappy, binabina
10.7. - niwci
14.7. -Liagal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
22.6.2009 19:50:24   
Anonimen
Hvala user posted image .

Seveda bomo tudi zate kora33 jutri ob 9ih držale pesti. Močno, močno. user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla minibee! user posted image

Grem poiskat seznamček, da še dodamo, kar manjka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
22.6.2009 19:53:00   
Lily86
čestitke za user posted image !!!

(odgovor članu MiniBee)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.6.2009 19:56:11   
Lily86
Pusha- dobro napisano - ni druge kot da se ustnice ukrivijo navzgor! Vreme je krvivo za tako čudno vzdušje, vam rečem... Pa še par dni je čudno napovedano...

No, jaz sem danes klicala g, pa me je naročila že v sredo, 24.6.! Noseča bom komaj 5t,1d. Sem jo morala nazaj poklicat pa vprašat, če sem prav slišala, ker sem bila ziher, da misli julij! Ampak raje grem prevečkrat kot premalo...

Močno, močno držim pesti za vse bodoče mamice pa njihove pikice da se vse dobro konča! Sploh ni druge možnosti, kot da se dobro konča!!!

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.6.2009 19:59:41   
kora33
čer lili...res je malo prehitro....a vseeno upam, da boš videla user posted image , ker če ne gre potem vse preveč živčkov do naslednjega pregleda....no pa včasih se tudi že v 6t srček vidi...srečno...bomo stiskale pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.6.2009 20:00:07   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,?.user posted image )       celje        

1.2.
bili83 (?)                       (?user posted image ,?user posted image )              ?                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina            

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )              ?                 
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )         ?                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
anonimnauser posted image  (?)           (2 user posted image , 1 user posted image )          ?

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.
zirafa76(32)                  (2user posted image   ,1.user posted image )         ?            

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
Jada82 (?)                     (?user posted image ,?user posted image )               ?                 

14.2.
Kati81 (?)                      (3 user posted image ,1user posted image )             ?                
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0user posted image )              ?                   

15.2.
bipi (31)                        (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?               

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorka                

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu binabina)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 461
    22.6.2009 20:03:27   
    Anonimen
    Lily, mogoče bo res preklamu za srček. No, boš šla pa potem čez dva tedna še 1x. Tako je bilo pri meni v prvi user posted image .

Mene je zdaj naročila šele konec avgusta, ko bom noseča že 16t user posted image . Prej se moram pa za NS naročit.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 462
    22.6.2009 20:40:44   
    Nattasha
    Punce moje sem vas brala, pa sem se skoraj jokala, dokler nisem prebrala posta od punshe, res smo čisto zadepresirane, neki so ziher hormoni vmes, samo vseeno, dajmo pozitivke, gremo gor in mislimo na dobro.

Čestitke novim nosečkam in dobrodošle.

Kora navijamo zate jutri, jaz verjamem v to, da bo srček delal in da se bo vse skupaj zdaj pomirilo.
    Twixy iso velja zate. Vse BO ok!!

Jaz mam pregled šele 9.7. pa bo že polnih osem tednov in upam da bo srček lepo utripal. držite se punce moje!!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 463
    22.6.2009 20:59:14   
    Anonimen
    A ste kej utrujene? Jaz sem danes kar precej. Po vsej verjetnosti vpliva na počutje tudi vreme. Hočem sončka! Saj je poletje, ne pa jesen....user posted image  

Kdaj greste pa kaj na dopust?
    Grem počasi spat. Nočko vsem. Božajte trebuščke! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Nattasha)
      Neposredna povezava do sporočila: 464
    22.6.2009 23:45:59   
    twixy
    Zgleda da sem edina v poznih urah na RR user posted image
    Sem zdaj gledala en film in sem se 2× posteno zjokala zraven user posted image Zgleda,da mi hormoni malo delajo...

Zirafa si ze nazaj ali se zuras? user posted image

Anonimna jeeeej... super za pregled in srcka!user posted image user posted image Sej vbistvu sem samo prisla tvojo novicko zdaj pogledat sem user posted image
    MiniBee dobrodosla pri februarkahuser posted image user posted image user posted image

kora33
    punca, ju3 feeejst drzim pesti za tebeuser posted image user posted image user posted image Vrjamem,da se vrnes z dobrimi novickami! In.. Samo pozitivno ;)

lily  hm... Res je hitro te narocila. Za srcka pa ne vem.. Pusti se presenetit ampak vseeno ne pricakuj prevec.

Glede dopusta sva pred 3tedni ravno prisla nazaj tako da ne vrjamem da bova se kam sla. Upam,da prideva septembra enkrat v Slovenijo..user posted image

Ocke se mi ze cisto zapirajo tako,da se grem pocartat pod odejouser posted image

Lahko noc!

Popolnost.

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 465
    23.6.2009 6:41:13   
    kora33
    jutro...
    sem že pokonci....še 2hin pol.....pa bom videla mojouser posted image
    poročam, ko se vrnem
    lp

(odgovor članu twixy)
    Neposredna povezava do sporočila: 466
    23.6.2009 7:58:51   
    Anonimen
    Kora33 user posted image user posted image user posted image  zate. potem pa se nam čimprej javi in poročaj veselo novičko.

auser posted image

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 467
    23.6.2009 8:18:34   
    Anonimen
    Dobro jutro,

Se vam pridružujem, v nedeljo sem videla plusek. Berem vas že ves čas, ker smo načrtovali.
    Uspelo je pa prvič. Bom pa raje nekaj časa še anonimna.
    Če bo vse v redu bo to drugi otrok, PDP je 26.2.

Čestitke vsem, ki ste že tu, in user posted image vsem.

anonimna user posted image .

(odgovor članu bipi)
      Neposredna povezava do sporočila: 468
    23.6.2009 9:00:44   
    Anonimen
    Dobrodošla, anonimna muca!

anonimna V.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 469
    23.6.2009 9:00:56   
    punsha
    ura je 9, kora ima pregled! Držimo pesti user posted image , naj se lepo vidi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 470
    23.6.2009 9:03:04   
    Anonimen
    Juhuhu, še ena nova nosečka. Dobrodošla anonimna user posted image  user posted image user posted image user posted image . Uf, koliko anonimnih user posted image .

Kora - zdaj verjetno gledaš srčka. user posted image

a user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 471
    23.6.2009 9:08:37   
    bili83
    jutro vsem user posted image

spet se malo oglašam, sem v službi, dela imam čez glavouser posted image

no, včeraj sem imela pregled, veliki smo 2 cm in se že premikamouser posted image user posted image  vse zgleda vredu, dala sem kri, naslednji pregled imam čez en mesec. Danes pa zvem, kdaj bo nuhalnauser posted image  aja, PDP mi je v materinsko napisal 2.2.2010, čeprav je rekel, da je dete precej veliko  (včeraj sem stopila v 9. teden) za svojo starost, normalno je baje 13-17 mm... sicer pa, noter še ni noben ostal in bo že prišel, ko se bo tak odločiluser posted image user posted image

čeprav je ful deževno, želim vsem lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 472
    23.6.2009 9:30:56   
    punsha
    še od mene, dobrodošla anonimnauser posted image user posted image

O, tole je pa super bili83, ta pikica je pa res že velika, kolk dobruser posted image . No jaz tudi v petek stopim v začetek 9 tedna, se pravi se mora že kar pošteno videtiuser posted image Joooj, res že komaj čakam, da spoznam tole najino pikicouser posted image . Se mi zdi, da se vse tako vleče. Najprej sem čakala dolga 2 tedna po IVF, če je uspelo, sedaj čakam en mesec na tale UZ, potem bo NSuser posted image ... To so teli prvi tedni, potem je menda bolje. Prijateljica je v 26 tednu in pravi, da sedaj pa takooo uživa, je res fletno. Ni več slabo, dobro se počuti, mala gospodična veselo pleše notri po trebuhu user posted image Kako mora biti to en dober občutek, ko čutiš v sebi nekaj svojega, eno pikico, ki veselo raste...Kar nekaj vas je tukaj gor, ki ta občutek prav dobro poznate ane user posted image Komaj čakam user posted image

(odgovor članu bili83)
    Neposredna povezava do sporočila: 473
    23.6.2009 9:40:28   
    Anonimen
    Punsha, to je res super občutek user posted image . Jaz sem v prejšnji nosečnosti res uživala vsak trenutek. Imela sem sanjsko nosečnost, brez slabosti, kakršnihkoli problemov, majhen trebušček, ki me ni motil,.... Kako bo pa tokrat, je pa še vprašanje.  Sicer pa je glavno, da februarja dobimo v naročje naše user posted image .

auser posted image

(odgovor članu punsha)
      Neposredna povezava do sporočila: 474
    23.6.2009 10:00:45   
    zirafa76
    Pozdrav od meneuser posted image user posted image

Samo na hitro, ker grem po mojo malo žirafko...

Punce, jaz sem skoraj doživljala orgazme včeraj na koncertu Depeche Mode...user posted image ..Bilo je fenomenalno, sicer manjši stadion-30 000 ljudi, nabito polno, lilo kot iz škafa, bolj se je bližal vrhunec koncerta bolj je deževalo..Moj je kupil dva dežna plašča, pa smo uživali..Res neverjetno..in Dave-pevec-user posted image user posted image user posted image user posted image ..TAKOOOO SEXYYY..grrrrrrr
    Res nepozabno..sem hotela biti v prvi vrsti, pa je bilo že ful..ampak sva bila vseeno blizu, ker sva imela karte pod odrom...V glavnem, plesala, skakala..ni da ni..tako me je vse bolelo, kot takrat ko sem šla na porod...user posted image vmes sem jedla še kekse, da mi ni bilo preveč slabo....user posted image ..domov sva šla kar peš, ker imava čisto blizu, po poti še srečala limozino, ki je peljala skupino...ahhh.......v glavnem, moje sanje so postala resničnost, sedaj lahko sladko spim...hehe..men je res ta pevec tako sexy že od nekdaj, njegovi gibi na odru..ahh..katera pa ne bi doživljala orgazme...

Tako da..nepozaben večer, malo sprostitve..res fajn, pa v soboto sva tudi bila na koncertu, neke punk skupine...kolega jo ima...no, tako da je res bil glasbeni vikend..in še nujno potreben oddih in zabava....

Punce, moram iti...za vse, ki imate preglede danes in za Koro33user posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?