|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
26.6.2009 11:55:41   
niwci
punsha bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa že kr velika ta tvoja pikica user posted image

Kar se tablet tiče, tudi jaz pijem sam Tifol in ne vem kako je z ostalimi. Ma če ti je v lekarni tako rekla, potem že ve in je bolje če se boš držala njenih navodil.

Anonimna ( ne vem katira user posted image user posted image user posted image ) ja sm iz gorice. Kok fino, pol sva že dve user posted image . Bova lahko skupi user posted image . Mogoče se pa poznava user posted image Sicer sem mislila še mal počakat (do pregleda), pol pa malo potežit, če ni nobene iz tega konca.

Mene pa zanima, kam razmišljate it na NS in če gre katera v Postojno. H komu greste in kakšne izkušnje imate? Jst sm brala pohvale za Dr. Reševo... nasvet?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.6.2009 11:56:09   
niwci
na pa sem spet padla lih na novo stran...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.6.2009 12:46:37   
**špela
Punsha tudi jaz sem vesela zate.....user posted image user posted image user posted image
A seznam user posted image  za februar je tuki gor?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.6.2009 13:10:08   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska       

2.2.
bili83 (?)                       (?user posted image ,?user posted image )              ?                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina            

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )              ?                 
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?         
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )         ?                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
anonimnauser posted image  (?)           (2 user posted image , 1 user posted image )          ?

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.
zirafa76(32)                  (2user posted image   ,1.user posted image )         ?            

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
Jada82 (?)                     (?user posted image , ?user posted image )               ?                 

14.2.
Kati81 (?)                      (3 user posted image ,1 user posted image )             ?                
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?        

15.2.
bipi (31)                        (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska 
Racio                              (1user posted image , 0user posted image )                   ?     

24.2.
**špela                           (?user posted image ,?user posted image )                    ?

26.2.
anonimna user posted image  (?)         (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

VSEH user posted image = 34

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 604
    26.6.2009 13:12:02   
    niwci
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

PREGLEDI:

26.6. - punsha
    29.6.- Kati81, julieb
    30.6. - plouse
    1.7. - jada82, anonimna V
    2.7.- bipi
    7.7. -anonimna va
    8.7. - valentinčica30, komarka
    9.7. - Cappy, binabina
    10.7. - niwci
    14.7. -Liagal, Alanis
    22.7.- Lily86
    23.7.- lunca83
    27.7. -bili83 (NS)
    29.7.- Kora33 (NS)
    20.8. anonimna primorka (NS)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 605
    26.6.2009 13:39:22   
    kora33
    dan...
    danes pa še nisem nč naklofala...ni bilo časa...sem se lotila oken...pa nisem prišla do konca...ostala je še spalnica in kopalnica in wc...pa jutri...danes je lep dan in bom malčo zunaj okol hiše še kaj postorila...dela ne zmanjka....
    špela...welcome to the club
    PUNSHA JUPI JA JA JUPIJUPI JA.....user posted image user posted image user posted image user posted image sam ste pa res že veliki...za kolk je to 8-9 tednov al kolk je rekel....moja pikica je samo 6.2mm v to je za 6tin 4dni...po ZM pa je bilo 7t2d...bo pa košarkaš...hi hi hi....

no grem na sončka...lepo se mejte in pridno pište, da bo zvečer kaj za brat....
    pa pa

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 606
    26.6.2009 14:13:32   
    ninček1
    Hej februarčice!

Hvala za dobrodošlico in seveda pozdravljene nove nosečke.

Po mojem izračunu sem noseča glede na zm 6t/4d. Ultrazvok sem imela 2 dni nazaj in pikec je velik 7,21mm.
    Počutim se kar dobro, razen neprestano imam neki čuden filing v trebuhu kot da bi mi hotelo biti slabo, ampak to ne zjutraj, ampak ponoči. Poleg tega sem že zdaj zamenjala modrc košarico b za c user posted image .

Naslednji pregled imam 29.7., to je v 12 tednu. Upam, da bomo uspešno prebrodli do takrat.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 607
    26.6.2009 14:25:53   
    **špela
    niwci....js ma pdp 24.2.2010, noseča za drugega oziroma drugo...user posted image  spol pa sporočim po prvem pregledu, če se bo že kej vidlo..

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 608
    26.6.2009 14:28:02   
    **špela
    user posted image user posted image ..še neki sm pozabla dodat....druga nosečnost in že en user posted image  doma...fantek star slabih sedem mesecev..

(odgovor članu **špela)
    Neposredna povezava do sporočila: 609
    26.6.2009 15:02:52   
    Anonimen

špela user posted image user posted image user posted image user posted image ja ti si pa carica s tako majhno razliko med obema user posted image . Pridna, pridna.

niwci lepo, da se dobimo tle na forumu, upam,da se bomo imele priložnost tudi v živo spoznat...pol ko bo najbolj kritično obdobje mimo in bomo lohk že bušije mal primerjale :) user posted image user posted image user posted image
    Glede nuhalne pa tko. Jaz sem bla prvič pri dr Strahovi v Domžalah in sem se tudi zdaj naročila k njej. Mi je bila v prvo ful vredu. Dr Reševe pa ne poznam.

(odgovor članu **špela)
      Neposredna povezava do sporočila: 610
    26.6.2009 15:13:07   
    **špela
    Hej...anonimna...veš..ni mi lih tko lahko...nism še čist dojela, da je res in nism kej preveč dobre volje..je blo čist nenačrtovano..
    Js sm bla pri prejšnjemu tud na nuhalni pri strahovi in mi je res blo zakon..a maš ti tud že doma kšnega malega user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 611
    26.6.2009 18:08:06   
    Anonimen

**špela, ja imamo enega cca 1 leto starega. Smo pa načrtovali, tko da smo veseli.mal bo pestro, ma bo že.

danes je pa neko zatišje tu gor.  :)
    LP, se beremo še kaj

anonimna primorka

(odgovor članu **špela)
      Neposredna povezava do sporočila: 612
    26.6.2009 18:18:16   
    **špela
    anonimna...super..čestitam, pa vesela sm da nam edina k bo mela drugo leto majhn več dela user posted image
    No je sej je res..tko kt si rekla..bo žeuser posted image  A za spol boš/si že kaj vprašala?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 613
    26.6.2009 18:19:45   
    **špela
    Sam še neki me zanima...katera pa ureja seznam februarčic?

(odgovor članu **špela)
    Neposredna povezava do sporočila: 614
    26.6.2009 18:23:40   
    anemona
    da se še jst javim... pdp imam 13.2.2010, par dni pred mojim rd, jupiuser posted image
    je pa vse še zelo novo zame, prva user posted image . sicer načrtovano, ampak sva bila kar malo presenečena ker nama je takoj ratalo. upam da bo vse v redu, 2. pregled imam 9.7.
    a bi bila katera tako prijazna in mi povedala kje se da kupit materinsko knjižico? ginekolog je rekel da v mladinski knjigi, ampak sem bila danes tam in je niso imeli.

pa lep pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 615
    26.6.2009 19:07:41   
    **špela
    Kašno materinsko knjižico?

(odgovor članu anemona)
    Neposredna povezava do sporočila: 616
    26.6.2009 19:22:44   
    ninček1
    Pozdravljena, Anemona!

Materinska knjižica se ne kupi, ampak jo moraš dobit(zastojn) na prvem ali drugem pregledu. Razen , če hodiš v kako samoplačniško ambulanto.

Imava pa na isti dan rok user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu **špela)
    Neposredna povezava do sporočila: 617
    26.6.2009 19:39:09   
    punsha
    materinska knjižica naj bi se dobila zastonj.

vidim, da ste se razpisale o tem iz kje prihajate. Je katera iz gorenjskega konca?

tale vreme nam jo pa gode. No, vsaj prej je sijalo sonce, sedaj je pa ena ploha že mimo, grmi pa še kar.

In kako ste kaj danes? Jaz grem kar počivat. Vedno bolj se bliža večer, vedno bolj slabo mi postaja (vsak dan je tako) user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 618
    26.6.2009 19:50:52   
    **špela
    Ja js sm dobila materinsko že na prvem pregledu...pa nč ni za plačat

...punsha..js sm z gorenskega konca..s kje si ti?

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 619
    26.6.2009 20:07:33   
    valentinčica30
    Jaz sem si jo mogla pri obeh prejšnjih nosečnstih kupit. Špela nenačrtovana nosčnost ni nič groznega, ko se sprijazniš.
    Jaz sem neplansko noseča s tretjim. Sedaj se veselim kot nora, malo me sicer skrbi vendar ko gledam mojega kako je vesel je vse ok.
    Punce veste tisto, da bomo tiho do poroke. Moj je že sedaj raztrobil vsem kolegom in zapil (sam starši še ne vejo, bojo jutri). pri tej nosečnosti se mu total trgauser posted image user posted image . Pravi, zakaj ne bi uživala, saj je to prva nosečnost ko se nerabiva obremenjevat okol financ, prostora in ostalga.
    Že sedaj gleda vozičke (jaz pa sem mislila, da je to bolj ženska zadevauser posted image user posted image user posted image )
    Kako vaši doživljajo nosečnost.

(odgovor članu **špela)
    Neposredna povezava do sporočila: 620
    26.6.2009 20:37:20   
    kora33
    dober večer....
    materinsko knjigo res dobiš zastonj...vsaj naj bi jo....
    špela....svaka čast...no ja dela bo pa kar neki....verjetno hi hihi
    valentinčica - moj najdražji še ni čisto sprejel te nosečnosti...ni bila načrtovana in skoz sva govorla, da ne bova mela več user posted image , ker je bilo v prvo (ss) in drugo (celo nosečnost neke težave) tolk živčkov....no zdaj se je naredlo...jst se ful veselim...on pa tud...sam je živčen...skoz ga je neki strah zame in ...grozen je..njemu bolj nagajajo hormoni kot meni....

sej res....a vas že kaj matrajo hormoni...mislim v smislu žalosti...strahu...joka...mene je včeraj tako, da sem se mogla prav v roke vzet....tako sem danes cel dan delala...kar malo preveč in sem ful utrujena zdaj....malega še spravim...pravljica, ko se stušira in umije zobke - smo že veliki in to delamo sami....pol pa tud jst pod tuš in ajat....
    kakorkoli..lep večer in lahko noč

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 621
    26.6.2009 21:19:25   
    Lily86
    Čer, babe!

Punsha - super novičke user posted image , Špela in Anemona pa dobrodošli user posted image  user posted image !

Mene pa utrujenost čisto ubija zadnje dni... Na poti domov vedno zaspim v avtu (še dobro da z lubijem skupaj delava, pa on vozi domov), pol pa še popoldan obvezno urco al pa dve spanja! Sploh si ne znam predstavljat da mi imela doma kakeka malega nadobudneža, tako da vsaka čast vsem, ki zmorete!! user posted image

Drugače pa tudi mene že taak mika, da bi komu povedala. Pa raje ne... Ne do 12t... Saj nikamor ne bo pobegnil user posted image . Danes sem šla malo športat, na kratek pohod v breg, pa mi je kr zmanjkovalo sape. Ja, malo  se že pozna, da mi pikica pije energijo. Pa naj jo kar, da bo velik in močan! Med vadbo vedno nosim pulzmer in že zdaj pazim, da se mi pulz ne dvigne nad 140 udarcev. Za ziher, da si ne bom česa očitala... Odpade pa zdaj toliko stvari... Tek, moj konjiček bo še nekaj časa na dopustu - jahanje do nadaljnega odpade, pa padalo bo kakšno leto stalo v kotu, pa rolarji, pa še kaj... user posted image  Ampak vemo zakaj user posted image  user posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 622
    26.6.2009 21:31:14   
    Jada82
    Jaz pa svoj prvi pravi pregled šele čakam - 1.7. Sicer sem že bila zadnjič zaradi tiste krvavitve, vendar se še nič ni videlo. Po mojih izračunih sem bila noseča šele dobre 3 tedne, tako da ..

Sicer slabosti še nimam, prsi pa so boleče, bradavice povečane. Pa včasih me kaj v maternici zaboli. Drugo je normalno user posted image zaenkrat še .....
    Glede krvavitve pa sem se odločila, da bom razmišljala pozitivno, tako da verjamem, da je vse ok.
    Aha, da še dopolnite podatke na seznamu - to je moja 1. nosečnost - uspelo v 7. krogu, otrok še nimam, sem pa z Bleda ;) hehe

Aja, pa beli tok imam precej povečan ... hm. Kdaj pa pride do slabosti?
    Pa še to, pri katerem tednu naj bi se videl otroček in srčni utrip?

Lep pozdrav in lep večer vsem!

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 623
    26.6.2009 22:41:15   
    ninu

Živjo punce!!

Bravo, kolk nas je že!!! user posted image user posted image user posted image
    Jaz sem imela prvi UZ 19.6. in moja pikica je bila velika 1,1 cm, že migala in srček je že bil. Po velikosti bi rekla, da bom morala prišteti kašen teden?? No, bomo videli. Datum za NS imam 27.7.

Še vedno se počutim ok, malo bolj sem utrujena, slabosti ni, samo okus v ustih je včasih neznosen in ne vem več kaj bi spravila vase.
    Te dni me je orng napihnilo, v službi še ne vejo, tako da se bojim, da bodo prej opazili trebuh, kot novico iz mojih ust. user posted image

Punsha in Spela... tudi jaz sem iz gorenjskega konca. user posted image

toliko na kratko od mene... Bodite vesele in naj vaše pikice zdravo rastejo.

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 624
    26.6.2009 23:01:44   
    Kati81
    niwi jaz sem bila prvič pri dr.Reševi in je bla super. Vse je povedala pokazala...

Zdej grem pa k dr. Strah v Domžale ker mi je bljižje.

Anonimna tudi jaz imam tako izkušnjo v prvo, da smo povedali za nosečnost pa potem iz tega ni bilo nič zaradi splava. Pol je pa tko nerodno vsem razlagat, zakaj ni nič, pa že tko je težko.

No jaz sem kar v redu, slabosti so bolj trenutne, le utrujena sem precej, sploh ko vidim otroke v vrtcu, ki zaspijo me kar zvije, bi še jaz zraven.
    No pa saj drug teden imam k sreči dopust, potem še tri tedne delam in spet tri tedne dopusta, bomo že. Bomo itak videli kako bo, ker v prvo sem imela rizično nosečnost in sem morala veliko preležat, ampak take si ravno ne želim.

Grem spančkat, jutri pa na morje. LP

(odgovor članu ninu)
    Neposredna povezava do sporočila: 625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
    Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......