|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
25.6.2009 9:10:15   
niwci
Jutro user posted image !

Jst sm že user posted image , zdaj pa čakam kolegico, da greva malo ven. Končno je tudi pri nas posijal sonček.

Jada82 korajžno. Ne se preveč razburjat, ker si boš samo škodovala. Bomo držali pesti zate, do naslednjega pregleda. Potem pa kar ma za bit, se bo itak zgodilo! Upajmo in mislimo pozitivno. Sicer tukaj izkušene user posted image prvijo, da če je stara kri, da ni to nič hudega. Jst sm tud imela januarja ss in vem kako se počutiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Punsha user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri!

Lep dan vam želim! user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.6.2009 9:33:06   
Jada82
Evo, zdaj od vikenda ni bilo nič rjavega izcedka, danes zjutraj pa dve oranžni kapljici .... oranžni?!?!? Ampak res ... Mah ne vem, bomo videli .....
Jaz ne vem, drugače nič ne počivam, ker mi je rekla ginekologinja, da ne bo nič drugače ... sumim pa morda na kakšno vnetje ali kaj, ker me na čase srbi spodaj .. . mogoče zato kri, ker je maternični vrat občutljiv???

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.6.2009 9:39:09   
kora33
ola jada,
jst sem mela hud rjav izcedek...na Uz je bil videl hematom zraven pikice...pa se je zdaj ščistil in upam, da je zdaj konec težav...če ni sveža kri...pol ni panike....samko jst sem vseeno šla do g.....tk da vsaka se sama odloči...kk reagira....
danes bo tud pri nas zgleda malo sončka....
lp

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.6.2009 11:27:37   
Rocio
Ej punce,

evo še mene!! Danes je CB pokazal plus...... Sem čisto prevzeta od vsega skupaj.... Mogoče bo naš user posted image marčevski  (rok 25. 2. po enem in 4.3.po drugem računanju) , ampak se vam bom pridružila kar tukaj, me vzamete? user posted image user posted image

To je moja prva nosečnost, ratalo je v drugem krogu (oz. v prvem, ko sva bila pozorna na O). Jupiiiiiiii!!!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.6.2009 11:55:11   
zirafa76
Pozdrav od mene na hitro...

Najprej čestitke Kori33 in Twixyuser posted image user posted image .......

Sedaj čaka še mene v ponedeljek pregled in če se bo videl srček....user posted image ..SEm prepričana, da bo, čeprav me malo stiska....Ampak moje telo je tako spremenjeno, slabosti, prsi..da nekaj mora rsti tam notri...in vsak večer se pogovarjam z pikico....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo vredu, Izabela mi jemlje vso energijo, tisto malo kar ostane pa pospravljanje..nato samo padem v posteljo....user posted image ..spala bi cele dneve, če bi lahko...

Dobrodošle vse nove user posted image ...saj bom z imeni boljša..obljubimuser posted image

Tukaj pri nas je prvič posijalo sonce po par dnevih dežja, vetra, poplav....groza....tako da sva že bile zunaj, napovedujejo pa spet dež popoldan..spet bom lahko malo spala...user posted image

Nič, grem kuhati, pa malo žirafko dati spat, pa bo...

Tiste, ki imate že male nadobudneže okrog 2 let..Ali so tudi tako divji???user posted image user posted image ..Meni vse odpira, hladilnik je pod ključavnico- no varnostno zaponko, vse predale imam zavezane,...groza.....user posted image baje mine čez kakšne dve leti...Z dvema si to sploh ne znam predstavljati v prihodnosti....user posted image user posted image

Papa iz BA.....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.6.2009 12:13:04   
Anonimen
Moja je stara 2 leti in pol in je tudi zelo divja in zeloooo trmasta. user posted image  Danes mi je pobrala že vso energijo, ker danes je res obupna user posted image user posted image . Zdaj se pripravlja na počitek, jaz grem pa kar z njo, da si malo nafilam baterije.

Upam, da se sonček obdrži tudi popoldan, da gremo mal na mivko.

Pa seveda dobrodošla Rocio!user posted image user posted image user posted image

Lep dan.

auser posted image

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
25.6.2009 13:19:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image
Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

Hvala za pestke, zlate ste user posted image user posted image

Sem zasledila tole novičko.
Bravo pupika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli in naj tokrat uspe.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.6.2009 14:32:40   
twixy
Dan se od mene :)

Ze drugic vam danes pisem ker mi sploh ne objavi besedila user posted image

Torej... Hvala vsem za cestitke user posted image Jaz sem bila vceraj tako vesela,da sem kar vozicke sla gledat na internet user posted image Ampak mi je jasno,da bom se vsaj 10.tednov mogla pocakat z tem :))

Danes sem zadnjic v sluzbi user posted image user posted image Mi je G. napisala bolnisko zaradi rizicne nosecnosti in bom zdaj vsaj 2meseca doma.
In posledicno sem tudi sefu mogla povedat,da sem noseca in je ful lepo sprejeluser posted image Me je kar objel in mi sreco zazelel.. Sva potem se pol ure klepetala v njegovi pisarni.

bipi fuul uzivaj na morjuuser posted image user posted image

nincek1, rocio dobrodosli user posted image user posted image

punsha ii... lepo slovo user posted image Jooj.. grozno za bolecino ponociuser posted image Upam,da se vec ne ponovi. Se pa strinjam,da se pri taksnih stvareh vsaka nosecka takoj vstrasi..

Vidim,da imate v Sloveniji po nekaj dneh spet soncka user posted image user posted image Pri nam pa so ravno cudni oblaki prisli..user posted image Ampak imamo nekje 24° in je prav prijetno.

< Sporočilo je popravil twixy -- 25.6.2009 14:35:05 >

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.6.2009 16:56:12   
plouse
Živjo vsem!
Nincek1 in Rocio - dobrodošle med nami user posted image .
Twixy - čestitke za user posted image .

Kako preživljate ta prazničen deževen dan? Jst sem danes še ok, včeraj v službi pa sem bila cel dan na robu tega, da bom takoj zaspala na pisalni mizi. user posted image Groza! Koliko kavic dnevno si privoščite? Jst sem omejila na eno, prej sem jih od 3 do 4, verjetno tudi zato taka zaspanost.
Aja, a mi lahko katera pove, če je treba iti na prvi pregled tešč al ni potrebno (ko imamo mi zdravniški s službo, ne smemo nič jesti zjutraj, zato sprašujem).

Lp

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.6.2009 17:07:55   
twixy
plouse meni kava sploooh ne pase user posted image Ze samo,ce jo zavoham mi slabo postane zato se je v velikem krogu izogibamuser posted image Zaspanost pa je cisto znacilna za zacetek nosecnosti :))

Popolnost.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.6.2009 18:02:07   
Lily86
Dobrodošli Rocio in Nincek1! user posted image  Vedno več nas je, kak fajn!

Plouse - jaz sem bila včeraj na prvem pregledu, pa me noben ni vprašal, če sem tešča, tako da mislim da ni treba. Ginekologinja mi je dala napotnice za laboratorij, rekla pa ja, da lahko grem kadarkoli do naslednjega pregleda, ni treba takoj. Pa sem šla vseeno, da vse rešim naenkrat, pa me tudi tam nihče ni vprašal če sem že kaj jedla. Odvisno pa tudi kdaj imaš pregled - jaz sem ga imela ob 7.15, tak da ni bilo težko ostat tešča user posted image

Drugače pa juhej za praznike! Tak paše bit en dan doma, da to ni res... Malo poležavanja zjutraj, potem sva šla z lubijem za urco na kolo pa sva malo hišice okrog slikala, ker zbirava ideje na najino. Spomladi začneva z gradnjo, če bo šlo vse po načrtih! user posted image  Drugače pa že cel dan tako po etapah spim - 15 minut prej, pa zdaj spet 15 minutk. Imam dober razlog za malo lenarjenja user posted image ! Drugače pa kar se tiče znakov, me od izostale M naprej prsi na dotik kr fajn bolijo, pa povečale so se tudi! Zdaj nosim samo en moderček, ki mi je bil prej vedno malo prevelik. Moram priznat, da so mi kar všeč user posted image . Če par ur nič ne jem, me začne stiskat v trebuhu, pa kr mehke noge dobim od omotičnosti. To se prej ni dogajalo, pa včasih do večera nisem skoraj nič pojedla, ko so bili v službi dolgi dnevi. V maternici me tu pa tam malo špikne, drugih znakov pa zaenkrat še ni.

Tiste, ki se že ubadate s slabostmi - v katerem tednu so se vas lotile?

Lep preostanek prazničnega dneva vam želim!!user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.6.2009 19:05:23   
kora33
Plouse - na pregled ne rabiš it tešč...razen če te prej opozorijo...pa mislim, da ponavadi nosečnicam ne delajo preiskav, ki bi zahtevale, da bi bila tešč...razen, če bodo kontrolirali sladkor...to bojo pa morda kasneje v nosečnosti....

danes mi je bilo cel dan spet hudo slabo...saj ne da bi bruhala...samo skoz čuden občutek v trebuhu in grlu...kot, da mi skoz nekaj ostaja v grlu...cmoki bleki....fuj...ni lušno.....nobena...ampak prav nobena hrana mi ne diši in prav prisilit se moram, da 2-3krat na dan malo nekaj pojem.....groza...sadja niti videt ne smem....mesa še manj....kdaj se je začelo...kr od začetka...bolj al manj skoz....

no lep večer...jst bom šla kmalu ajat....mogoče bo jutri bolje...nočko

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.6.2009 19:59:50   
Rocio
Punce, hvala vsem za dobrodošlico....

Moram priznati, da sem, kljub temu, da sem zelo vesela, in je user posted image načrtovan, tudi malo prestrašena, kako bo...
Že nekaj dni mi je malce slabo, občasno samo, ampak mi je že kar panika, če mi je že zdaj slabo, kaj šele bo ko se "uradne" slabosti začnejo.... prsi so se mi tudi že precej povečale-je pa res, da sem generalno med zelo slabo obdarjenimi (torej še en plus za nosečnost!)

Kora33 in Twixy, tudi jaz vama čestitam, sem prebirala zapise za nazaj.... Pravijo, da če je začetek slab, bo konec  dober!  In verjamem, da bo tako tudi pri vama....

Grem zdaj malo jest,

lp

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.6.2009 20:10:46   
punsha
Pozdravljene nove nosečkeuser posted image Nas je pa kar veliko postalo, res super, to bomo čvekale user posted image

Jaz pa danes bolj počivam, tista bolečina zgodaj zjutraj me je čisto vrgla iz tira. Pa danes sem tako utrujena, da je joj. Jutri imam pregled, malo se spomnite name. Gre moj lubi zraven pogledat srčka user posted image , pa komaj čakam. Sreča, da imam že zjutraj ob 7.30.

Slabosti, tiste uradne so se začelo točno pri dopolnjenih 6 tednih. Prej mi je bilo sicer čudno v želodcu, ampak to ni bilo to user posted image

Lep večer vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.6.2009 20:49:39   
niwci
Punsha user posted image user posted image user posted image za jutri! Pol pa hitro javi, kako je blo!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.6.2009 20:58:45   
Anonimen
Preden grem spat še user posted image user posted image user posted image  za punsho. Bomo čakale na poročilo.

Sem pa danes čist brez energije. Tamala je bila sitna kot 100 user posted image . Sem mislila da je kriva luna, pa ni... user posted image

Nočko.

auser posted image

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
25.6.2009 21:56:49   
valentinčica30
Ola!

ste se razčvekale, drage moje, pa kar brez mene. Jaz sem bila pridna celi ljubi dan smo imeli skupino in sem delala kot nora. Sicer mi je dragi zrital pomočnika, sam ko je z dvemi levimi težko delatuser posted image .
No pa dosen sem še kar okej prestala.
Sicer pa dobrodošle nove. Je prov lepo seznam gledat ko se veča. Punce obljubim vam, da bom organizirala naslednje poletje piknik samo za naše februarčke. Takrat bodo že tapravi. Sam če bodo mamice zmogle?user posted image
Ena moja punca se jutri primiga domov. Se je z babico (beri mojo mamo) sprla, kar očitno ni težko in je vsa panična klicala naj jo pridem iskat. Moja mama pravi, da jaz paniko delam, sam mislim če otroku ni do tega, da bi bil tam zakaj ga mučit. mlajša bo pa še malo ostala. Je njihova ljubljenka.
Sicer pa grem sedaj v posteljo. Imam vsega dovolj.

Pobožajte svoje buške pa bodite v user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
26.6.2009 9:37:40   
niwci
 Danes sm pa taprva user posted image , dobro jutro oz dober dan vsem februarčicam! user posted image

punsha čakamo tvoje novičke! Javi se čimprej! user posted image

Jst pa še ne vem kaj bi počela ceu ljubi dan. Verjetno se bom tudi jaz malo zamotla s pospravljanje user posted image user posted image user posted image , sm učiri cel dan samo pohajala... sm zvedla da je še ena kolegica v drugo user posted image , je zdej nekje v 4 mesecu... tok fino... je tudi mene že sumla, sam ji še nisem nič povedala...hihi (ni me direkt vprašala, pa se ni bilo težko izognit).
Sam čakam tudi jst prvi pregled, ki bo lih čez 14 dni, da vidim kako je user posted image in če user posted image dela tika taka. Jst vem da bo tokrat vse v redu, ke z user posted image mava to malo pikico že fejst rada user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite dan, tiste ki delate, naj vam hitro mine, ostale pa lepo uživajte. Upam da imate tudi vi lepega sončka!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.6.2009 10:05:03   
Rocio
Dobro jutro dame,

sicer ni več čisto zares jutro, pa vseeno.
Imam eno vprašanje: šla sem v lekarno po vitamine (Tifol sicer jemljem že dober mesec), in mi je farmacevtka dala kapsule Ekoimun (sem pogledala in nimajo vitamina A, ki menda škodi v nosečnosti, če ga je preveč). Primerjala je  elevit in te, ekoimun, in mi rekla, da naj jih jemljem, po eno na dan, kljub temu, da na škatlici piše, da sta priporočeni dve. Zdaj pa ne vem, mi je malo čudno vse skupaj. A jih katera pozna?

Punsha, javi, kako je šel pregled, upam, da bo vse ok....

Sem klicala gin., da bi se naročila na pregled,  in seveda danes ne delajo... presneti prazniki. user posted image

Lep dan vsem!!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 594
26.6.2009 10:08:58   
**špela
..lep pozdrav vsem..naj se vam pridružim še jaz..včeraj sem naredila test in bila zelo šokirana..test je biv pozitiven..
PDP naj bi po mojih izračunih biv 24.2.2010..več pa sporočim ko pridem s prvega pregleda...

In kako se Ve kaj počutite?

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 595
26.6.2009 10:16:24   
Anonimen
Dan user posted image

Punsha - čakamoooooo novičke. user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Špela. user posted image user posted image user posted image

Rocio - jaz teh tablet ne poznam. Bi pa upoštevala nasvet iz lekarne.

Jaz se moram pa danes naročit na NS. Ne vem zakaj, se lahko naročim le od 13 do 14ih. Danes je tako edini dan, da lahko ta "pogovor" opravim doma. V službi namreč še ne vejo za user posted image .

Lep dan,

a user posted image

(odgovor članu **špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
26.6.2009 10:42:59   
Anonimen
hejla, punce...

Tako pridno klepetate, jaz se pa tako težko nazaj držim. Ampak če se preveč razklepetam, se bojim, da me prepoznajo.
Pa saj verjetno res mislite, kaj se tu afnarim z anonimnostjo, a mi je bilo v prejšnji nosečnosti tako zelo hudo, ko sem imela v 12. tednu splav, vedeli so pa prav vsi (domači, prijatelji, forum RR, v službi). Enostavno bi si rada prihranila to težavo oz. stisko, če bi - bognedaj - šlo kaj narobe.

Drugače sem pa na smrt utrujena. A se ne morem spočiti, ker me sine po službi potrebuje celo. Utrujenosti primerno sme seveda sitna, kar prenašam na moža in se veliko kregava. K sitnobi pripomore še strah pred tem, da kaj če bo šlo spet kaj narobe. Groza no... Poleg vsega mi je pa še slabo za znoret. če sme lačna, mi je slabo, če se najem, mi je slabo. Je pa taka hecna slabost. Začne se v glavi, rahla vrtoglavica. Potem se pa iz glave po vratu projecira v ramo in po roki do zapestja, kar občutim kot da bi mi mrtvila celotna roka. Strašno neprijetno. :(

V sredo imam pregled. Me je strah kot šus, da se ne bi še videlo srčka, ker bom šele v 6. tednu. Bi najraje poklicala in prestavila, a kaj, ko so kasneje na dopustu.

Vas pa zelo rada berem, prave punce ste, že vidim, da se bomo imele lepo skupaj.

anonimna V.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
26.6.2009 11:32:24   
Anonimen
živjo
kako ste kaj user posted image ?
Jaz sem kar v redu. Držim pesti za preglede danes, da bi se videli srčki.

niwci, če sem prav zasledila si tudi ti primorka. S katerega konca pa si? Jaz sem iz goriškega

Pozdravljene vse nove, joj kolk bomo fajn čvekale, že vidim. user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne poznam tistih tablet Ekoimun, tko da na žalost ne morem pomagat.

lepo preživite dan,upam, da se vse crtate doma na podaljšanem vikendu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
26.6.2009 11:38:31   
punsha
Pa sem se vrnila iz Lj in iz prvega UZ. Tako sem vesela, mala pikica je velika 15 mm in srček lepo bije user posted image . Sem bila pa pri G malo razočarana, ni dovolil, da bi mož prišel pogledat in niti ekrana ni obrnil k meni, da bi lahko kaj videla. Tako da tudi jaz nisem videla nič, dobro da dobiš slikicouser posted image . Glavno, da je vse vredu, ma je tako lep občutekuser posted image . Sedaj se moram pa naprej naročit pri svojem G in pa na NS.
Uživejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.6.2009 11:47:42   
Anonimen
Punsha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vesela zate! user posted image

Na prvi UZ (vaginalni) tudi moj ni šel zraven (ne prvič, ne zdaj).

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?