|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
23.6.2009 18:01:51   
Lily86
Dobrodošla Plouse! user posted image  Kar nekaj novih user posted image zadnjih par dni! Je bil julij pa res ploden mesec user posted image .

Punce, poznate knjigo Od spočetja do rojstva? Z mojim sva danes bila v knjigarni, pa je šla ta knjiga takoj z nama. Notri so fuul dobre pa ful pristne fotografije naših pikic posnete z neko mikro-kamero. Noro, kako resnično zgleda! Ful priporočam! Poleg tega pa je moj lubi vzel še knjigo Prehrana nosečnice, ker se je odločil, da bo naslednjih 8 mesecev skrbel za pikico in za mene kolikor se da. Sem se kr raznežla tam sredi trgovine... user posted image  V nedeljo sem po devetih letih prvič jedla ribe. Sem namreč vegi, zdaj pa sem se odločila, da nočem tvegat in si kasneje česa očitat... Joj, skoraj sem se zadavila zraven, čeprav sem pojedla samo eno žličko pa še to zmiksano v avokado pa kislo smetano... user posted image  

Hvala vsem za odgovore! Ja, malo hitro imam pregled... Sicer imam malo daljše cikle, glede na ZM bi bila nosečka že 6t in 2d, glede na ovulacijo pa sem dejansko komaj 5t, 2d. Pa skoraj cel julij so dopusti, tako da me je najbrž zato prej vzela. Bomo videli zjutraj kaj bo! Ob 7.15 že imam pregled... Joj, bo treba zgodaj vsat...

Nekaj me še zanima - NS - je obvezna? Kje pa se naročiš? Ta pregled ni pri ginekologinji?

Lep dan še naprej, pa veliko sončka v bušijih, čeprav je zunaj bolj kislo...  

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.6.2009 19:25:02   
punsha
Lily, sedaj si me navdušila nad knjigo. Pa obstaja samo trda vezava? Se pravi je 32 evrov... Sem prav gledala? no bom šla pofirbcat malo user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.6.2009 20:05:03   
Anonimen
Alanis user posted image . Upam, da se vrneš nazaj med nas.

Dobrodošla Plouse! user posted image user posted image user posted image

Lily86 - NS ni obvezna in je plačljiva (cca 70 eur). Delajo jo samo določeni ginekologi.

Jaz sem se zdaj najedla solate in mi je slabo. Bom šla kar kmalu spat. Pa še tole vreme user posted image

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
23.6.2009 20:05:27   
kora33
Lily - te moram popravt....julij ploden mesec....mislim da smo naše pikice delali v najlepšem mesecu v letu...v maju....mesecu ljubezni...v maju je vil narejen tud moj sin...pred davnimi osmimi leti....
nuhalna svetlina ni obvezna...je samoplačniška pred 35 letom...se pa odkrivajo razvojne napake na otroku ...predvsem dawnov sindrom....pa je fajn...ker se pikice kr fajn nagledaš...jupi...jst jo mam ko pridemo z morja...29.7....komaj čakam....
plouse - welcome to the club
lep  večer vsem user posted image ...lepo pocartajte svojeuser posted image  in svoje najljubše...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.6.2009 20:33:22   
niwci
Spet 3 nove user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošle anonimna va, lunca83 in plouse!

Smo pa ratele res pridne s tem čvekanjem user posted image user posted image user posted image , se pa tud pozna, da nas je iz dneva v dan več. Le tako naprej!!!!

Kora33
čestitam za opravljen pregled!

Zdej pa še malček tv pogledam, pol pa pod odejico.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.6.2009 20:42:17   
julieb
Ojla in dobrodošle v se nove.

Mam pa eno vprašanje in sicer sem grozno prehlajena in si ne upam vzeti ničesar in trpim zamašen nos, kašelj in glavobol. Ker seveda to ni dovolj me muči še grozna slabost ni važno kaj pojem vse se obrne proti in mi je ves čas blazno slabouser posted image

Jer kak predlog kako se znebiti prehlada ali si vsaj olajšati simptome, saj še spim ne ravno kot bi bilo treba pa vsa ta utrujenost. Aaahhhuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 531
23.6.2009 20:49:48   
Anonimen
Kapljice za nos za otroke mislim da ne bi smele škodovati. Za grlo pa kakšne zeliščne tablete za lizat (granobil). Pa čimprej se pozdravi. user posted image

auser posted image

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
23.6.2009 21:16:33   
twixy
lily NS ni obvezna, se sama odlocis ce gres ali ne. Je pa ponavadi daljsi UZ kjer pregledajo vse organe.. Naredi pa ti jo G. ki ima za to licenco.

To moram povedat.. user posted image Najina pikica ni bila narejena na porocno noc, niti na medenih tednih ampak tocno 2dni pred poroko. Hihii... Zdaj pa vem tocni datum user posted image

julieb lahko tudi lekadol vzames! Upam,da ti bo kaj pomagalo, drugace pa ti ne preostane druga kot pa veliko pocivas in cajcka pijesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam ju3 ob 13.00 pregled. In me je zdaj zacelo prav stiskat..user posted image Takooo si zelim,da bi bilo vse OK in bi vidla srcek.. No vam jutri sporocim ziher takoj,ko pridem do racunalnika. Ce b vse po sreci nekje okoli 15ihuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 533
23.6.2009 21:45:55   
valentinčica30
Dobrodošle vse nove. Vidim da smo bili vsi pridni in aktivnouser posted image user posted image user posted image , ker bo število user posted image , kar naraslo.
Sem vam kr fouš ker bote že mele preglede, pri meni še teden in pol, komaj čakam.
Me vseglih stiska mal, pa ne da bi bilo kej narobe, ker imam že kar lepega bušija, ampak, da res ne bi bili user posted image user posted image  . Sej pomagat se ne da sam v tem primeru kar mal preveč. Sicer pa mislim, da ne bom mogla več dolgo molčat, ker se kar lepo okroglim, me zanima kaka bom čez mesec dni.
Sem pa grozno utrujena, dobro da sva privat in lahko zlezem pod odejico ko mi zapaše, pa tudi prevajat se da iz postelje, sam mal cvikam zarad sevanja računalnika, da ne bi otročku škodlo.

Nočko in uživajte.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.6.2009 22:46:33   
Lily86
Punsha - ja, superca knjiga je! Ne morem se je nagledat user posted image . Ja, je pa bila okoli 30 everčkov, samo je vredna. Mogoče jo imajo pa že kje v knjižnjici za sposodit? Danes sem se naučila na primer, da začne srček biti pri 22 dnevih po spočetju. Po mojih izračunih je to ju3! Samo ziher še ne bo vidno pri G., ker utrip še ni enakomeren in močan... Ja, pa danes smo veliki okoli 5-6 mm in vsak dan zrastemo okoli 1mm. Sami zanimivi podatki. Pa mali možgančki tudi že so, je pa pikica ta trenutek vizualno še podobna zarodku opice ali malega pujska user posted image .

kora33 - ja, se moram popravit... Maj in junij sta bila plodna. user posted image  Jaz sem bolj pozna febraurka - naša pikica je nastala začetek junija, pa sem kar posplošila...

Za NS pa ste me prepričale. Se bom jaz tudi naročila.

Zdaj pa grem ajo počasi... Ju3 se zgodaj začne dan...

Nočko vsem! user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.6.2009 7:41:42   
kora33
jutro babike....
jst še zgleda že navajam na dneve, ki sledijo...sem se zbudila pred peto zjutraj in nisem mogla več spati....no res je pa tudi, da sem že 14 dni v bolniški in sem spočita kot dojenček....
včeraj ste bile pa res pridne....js sploh ne sledim več....
kolk nas je...? se bo mogla ena lotit in naredit pregleden seznam...hi hi hi...res je bilo plodno....
valentinčica30 - kar ne morem verjeti, da bi se ti lahko trebušček že videl...al si drugače tako suha....al pa se ti vidi napihnjenost, ki je v zg. nosečnosti tako pogosta....drgač pa pravijo, da trebušček začne rasti šele v 4 mesecu....no jst ga mam skoz...tk da se mi dolgo ne bo videlouser posted image user posted image user posted image ...pa sej je vseeno, ko so trebuščki polni ....ko je v njih življenje...smo ponosne na njih.....
twixy - drž se ...boš videla, da bo vse ok...kot pri men.....
aja sem pozabila povedat...je včeraj rekla G na Uz...ja vse je ok....tud utrip je že...a vidite....jst pa...ne...pa sej je vseeno...če ga vi vidite...sem jst čist zadovoljna...in vam 100posto verjamem...bučka...seveda ga nisem videla...prvo kot prvo...jst na Uz nikol  nč ne vidim...še pol ne...ko je večje....ne vem zakaj...ampak ne vidim....drugo pa....oči so bile polne solz...solz sreče in je bilo še tolko bolj motno vse skupaj.....hi hi hi...kaj si je le mislila...da sem mow nora...pa sej ni važno...sej res ni panike...glavno da user posted image je....da ga vidijo tisti, ki ga morjo....jst bom pol gledala pikico....februarja...to bom pa videla garant....

knjige...jst mam...samo ne vem kje...sem posodila eni prijateljici...pa še ne vem točno kateri...jih ma kr dost male bebice.....eno dobro knjigo...še izpred 8 let...samo zdaj je itak vse in še več na netu...tk da kej novga verjetno ne bomo kupovali...al pa tud....bomo vidli...

o dopustu se niste nč razpisale...kam...kdaj in kako....

pri nas še vedno dežuje....ne vem, kdaj sem nazadnje videla sonček...samo zdej mi je skor vseeno...bo že...za vsakim dežjem pride...slej ko prej....
lep dan

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.6.2009 8:59:58   
lunca83
Dobro jutro! user posted image

Punce mene pa tok zgaga peče, da me bo pobral. Kaj lahk pojem oz. spijem, da bo bolš, ker mi bo požiralnik zgoru.user posted image .

O dopust, prijetna tema, sam še mal oddaljena, bo treba še mal v službi delat, da bomo tam. Jaz grem sicer na Pag,
še zadnjič sama z lubijem, user posted image drugo leto bo pa že bolj pestro.user posted image

lep deževen pozdravček user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.6.2009 9:19:43   
punsha
Deževen pozdravček iz Gorenjske,

tudi jaz že komaj čakam, da posije sonček... Glede dopusta pa sploh ne vem. Imam bolniško in bom celo nosečnost doma. Sem vprašala zdravnico, kako je s krajšimi izhodi, kot so sprehodi... In je ponovila ...DOMA. Že na splošno nisem človek, ki bi bila veliko doma, tole je pa prav obupno. Kako naj bom celo leto samo doma? Bom še videla glede dopusta, če ne bova kljub temu kam pobegnila. Bom govorila še z G, da vidim kaj bo reku, če moram res biti le doma in počivat.

Danes imam pa roditeljski sestanek (no me že ne bo doma), pa me kar malo trema daje. Ne vem kako to. Ponavadi je sicer nimam, sedaj me pa že dolgo ni bilo v vrtcu in staršev že dolgo nisem videla... Saj bo, vem da bo, so tako vredu starši, da drugače že ne more bitiuser posted image

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.6.2009 9:20:17   
binabina
dobro jutro vsem!

julie b probaj spiti kakšen kozarec limonade doma narejene kar se tiče sldkorja čimmanj , jaz ko sem bila prehlajena sem prvi dan spila en kozarec cca.3dcl cela limona pa drugi dan pa je pomagalo, probaj,.....drugače pa punce uživajte pa čeprav je tako grozno jesensko ne pa poletno vreme,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.6.2009 9:31:52   
Anonimen
Dober dan vsem.

Lunca - pri zgagi pomaga Donat.

Mi bomo šli na dopust sredi julija (upam, da se do takrat ogreje, ker v takem ne grem nikamor). Šli bomo pa v bližino Umaga, v kamp.

Punsha - skoz moraš bit doma? Ponavadi so sprehodi priporočljivi. user posted image

Lep, čeprav deževan dan želim vsem!

auser posted image

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
24.6.2009 10:47:02   
niwci
Dan vsem!

Čeprav to kilavo vreme ne pripomore prav nič k dobremu počutju, še dobro da imam vas in da vas veselo prebiramuser posted image . Tako cajt mine, pa še nasmejiš se včasih.

Moj user posted image je še kar priden, zato še tolko bol težko čakam na pregled, ki je šele čez 16 dni user posted image .... ma ki je še to... Ene ste se že naročile na NS, pa me zanima, če veste kakšne so gužve. Jaz sem vseeno mislila počakat na prvi pregled prej ku se naročim. Na dan pregleda bom pa lih stopila v 9t, torej mam za NS potem časa med 3t in 5t, ane?

Pozdravček iz deževne primorske!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.6.2009 10:57:47   
punsha
niwci tud jaz se še nisem naročila na NS, čakam na prvi pregled, pa ga imam tudi tako kot ti - ko vstopim v 9 teden. Najprej potrebujem potrdilo, da je vse ok user posted image Joj, to bo že v petek, komaj čakamuser posted image . Glede čakalnih vrst pa ne vem...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.6.2009 11:08:46   
komarka
Helou bejbe!!!!

Ja prov fajn smo se razčvekale...zgleda da je virus prijel!user posted image user posted image

Kora
čestitke..si najbrz najsrečnejši človek na svetu, a?

In vse nove D O B R O D O Š L E ! ! !

Očitno smo čakal ravno na maj-za naše bebike...user posted image

Najin dopust bo letos bolj po koščkih: zdele podlajšan vikend..jupi!! Gremo na Pohorje.
Pol pa v zač julija mal na obalo-če bo vreme kolikor toliko...

Pol bomo pa cel mesec naratenuser posted image Lubi bo šel naprej v Bruselj(če res začne že 16.7.) da nam domek pripravi, in pride po naju 15. avgusta... Pol ap še apr dni tukaj in gremo... Pa pa Slovenija...

No do takrat moram bit pa ultra pridna in naštudirat za diplomca, ker pol ne bo nič... in septembre bo takoj tu...

pa še v avgustu si mislim nekaj nakopat-upam da mi bo dlao tok vselja in zagona da bo šlo..

Kreme-meni ne pomaga nič...strije mam grozne...user posted image

vreme-čisto bruseljsko hi hi hi se navajamo

vs ej še tako daleč, ampak zelo hitro bo tu... in bomo pestvale bebice in ne bo časa za čvekat tleleuser posted image

Aja, pa Žirafa sem še js uživala zraven ko se prebrala tvoj post... to ej res fajn slišat da znaš uživat.. no midva sva dost grozna kar se tega tičeuser posted image

Nimava servist babica blizu, ko pa greva k njim na obisk se pa kr "razpršiva" kt da nisva skupi... tko da je boljš za naju da sva sama pa s tamučkom...

Me je pa lubi elpo presenetu, k je predlagal kino naslednji teden ko mam rd 8nazdanje sva bla apr dni pred porodom)user posted image

Ej, mejte se...radi!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.6.2009 12:57:41   
punsha
Ura bo 13 in naša twixi ima pregled! Navijamo, da bo vse vreduuser posted image

twixy
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 24.6.2009 12:58:15 >

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.6.2009 13:11:45   
kora33
ojla...
ja naša twixy zdaj gleda svojo pikico....dajmo twixy...držimo pesti....
punsha - kako to, da morš bit DOMA...jst mam  oz. sem mela diagnozo grozeč splav...pa je rekla bolniška in počivat...ni pa rekla trdo ležat....pa tud nisem...saj če se drži pol se...če pa ne...pa lahko orng kihneš....pa user posted image user posted image user posted image
komarka - res je...občutkov se sploh ne da opisat z besedami...sama sreča...do solz...
sonce bom narisala na šeleshamer in ga nalepla na strop v dnevni sobi...madonca...mi gremo naslednji petek na morje....vreme pa kot novembra...že dva dni skor skoz zalagam centralno, da ne rabmo bit doma v termoflisih...mraz je vam rečem...
pa sej bo menda kmal boljš...pol bomo pa jamrali, ko nam bo vroče....
lep deževen dan

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.6.2009 13:20:47   
punsha
kaj pa vem kako je s tem - biti doma. V Lj sem avtomatsko dobila bolniško zaradi umetne opl., pa sem bila potem pri svoji, ko sem šla po bolniško in sem ji rekla, pa ni nič hotela slišat glede izhodov. Tako da ne vem. V petek grem še v Lj na UZ, potem pa začnem hodit k svojemi ginekologu (upam da čimprej) in upam da se bo ja dalo kaj zmenit. Tud men je to čudno. Eno leto pa ja človek ne more biti doma al kako. Ma me lahk odpeljejo v Begnje na psihiatrijo, heheuser posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.6.2009 13:22:51   
kora33
no ja..če je šlo za umetno...pol verjetno še bolj pazijo in je treba še bolj počivat...al kako...na srečo mi tega ni treba vedet....pa sej bo...kakorkoli...februar bo kmalu tu....
lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.6.2009 13:49:30   
bambi14
Babike čveke pozdravljene,
pa da se tudi jaz še tu pofočkam.
Torej po mojih izračunih dobimo nenačrtovan naraščaj 6. februarja. Doma mi veselo pospravla mizo deklica stara 10,5 mesca, ki je trud 2 let in na koncu IVF-a. No pa sem nehala dojit pri 9 mesecih, seveda nisva pazla, ker sva kao neplodna in ...........user posted image sta bili pravo presenečenje.

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

kaj pa vem kako je s tem - biti doma. V Lj sem avtomatsko dobila bolniško zaradi umetne opl., pa sem bila potem pri svoji, ko sem šla po bolniško in sem ji rekla, pa ni nič hotela slišat glede izhodov. Tako da ne vem. V petek grem še v Lj na UZ, potem pa začnem hodit k svojemi ginekologu (upam da čimprej) in upam da se bo ja dalo kaj zmenit. Tud men je to čudno. Eno leto pa ja človek ne more biti doma al kako. Ma me lahk odpeljejo v Begnje na psihiatrijo, heheuser posted image

Jaz sem bila doma celo prvo nosečnost, še nikoli se nisem imela tako lepo,.....kafetke, obiski,sprehodi,dopust,....vse sem izkoristila 100' na uro. Sem pa imela pri dohtarci napisano, da priporoča sprehode,...baje pa ne kontrolirajo nosečk,....to mi je ena rekla.

Ker sem aktivna v sosednjem forumu Avgustovke 2008 vas bom najbrž večino samo brala, poleg tega pa je mala ko živo srebro, jo je treba kontrolirat kam kaj pospravi,...

Ajd babike, čim lepšo in zdravo nosečnost.user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.6.2009 14:02:11   
tassika
Punce da vam povem kako je po novem z bolniško, mene so ravno poslali nazaj delat. Sploh lj konec je katastrofa, zaradi finančne krize vse zavračajo, meni so vsega skupaj odobrili samo 3t bolniške in konec, iščejo vse da te pošljejo nazaj, ni jih zanimalo, da sem imela en SS niti da vsak dan bruham,... še punce ki so imele cirklažo so poslali nazaj delat, mislim, da so lepi časi bolnišk minili, vsaj za toliko časa, da zzzs dobi spet malo denarja nazaj. Pa pri nas kontrolirajo tudi nosečnice, dve kolegici sta imeli kontrolo.

Aja pa še to meni je napisala, da priporoča sprehode, dobila sem pa odločbo z mirovanjem na domu, izhod dovoljen samo v pirmeru obiska zdravnika

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.6.2009 14:45:35   
kora33
twixy....čakamooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?