|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
26.10.2009 7:41:53   
MATEJKA_
Vidim, da sem nekje bolj pri vrhu user posted image .
trebuh: 105,5 cm (sem zadnjič srečala kolegico, ki ima rok 2 meseca pred mano (se pravi ima rok dec) , pa je imela isto veliki trebuh, pa sva nekje podobne postave, le da je malo manjša... ja, imam ogromen trebuh!!!
kg: +4

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.10.2009 7:48:42   
kora33
jutro....
dotika....tud js bi se letela takoj pokazat...upam da si stvar uredila in je tako kot mora biti.....
moški so moški...sej je moj enak...prjatli...pomagat...delat....kje sem pa jaz...pa družina...sam ga vsake tolko prtisnem ob steno....pol je pa boljš...se kr spozabi....no ni tolk hudo...zdaj mogoč drgač gledam, ko me hormoni tresejo....
jaz kave itak sploh ne pijem, alkohola tud ne...beri zelo redko....cappuccinček si pa privoščim...ene 3 na dan...je tolk malo kave...da ni omembe vredno...jo še moje telo absorbira, ki sicer kave ne prenaša najboljš....
no to je to...lep začetek tedna....

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.10.2009 8:53:43   
*dotika*
JAz sem čist OK. Nisem šla nikamor, sem pa včeraj počivala. In od takrat, ko sem vam pisala, se ni več nič pojavilo. To so bile res tri minimalne svetle svetle kapljice, tako da... Panika odveč. Detece čutim čez cel dan, včeraj zvečer je tudi moj dragi konkretno začutil brce. Neprecenljivo!!!

Hvala za vašo skrb!!!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.10.2009 8:59:05   
mucica2

Dobro jutro še z moje strani.

Sm mislila da bom kej prej ustala, ker smo uro premaknil pa nč od tega, je kr pasalo spatuser posted image .
Zdej sem pa lepo zajtrkovala, pa kavico spila (tudi jaz jo pijem vsak dan, ampak samo enkrat malo zjutraj, bolj belo kavico, malo kave in veliko mleka).

Aja zvesta oprosti za zamudo, ampak vse vse najboljše za 30. rojstni dan  user posted image   user posted image . Nisem bila nič doma pred računalnikom, ker smo včeraj praznovali rojstni dan od mojga atija pa njegovega brata (mojga strica) sta danes stara 60 let. Lepo a ne?user posted image user posted image Darilo za njegov (atijev) rojstni dan pa pride mal z zamudo, šele februarja user posted image .

Dotika upam da si šla k zdravniku in da je vse ok, držim pesti.

Aja moj trebušček pa meri 98,5 cm (23t 6 dni), sm ga danes zmerla user posted image Bi lahko kak seznamček nardile, seznamček obsegov trebuškov, a ste zato?

Aja1 in ninček1 imata lepe trebuščke, jaz bi tud slikala pa dala gor pa ne znam, če mi lahko napiše kako bom pa dala slikce goruser posted image

Aja zirafa76 user posted image user posted image user posted image za nakup

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.10.2009 9:00:56   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

JAz sem čist OK. Nisem šla nikamor, sem pa včeraj počivala. In od takrat, ko sem vam pisala, se ni več nič pojavilo. To so bile res tri minimalne svetle svetle kapljice, tako da... Panika odveč. Detece čutim čez cel dan, včeraj zvečer je tudi moj dragi konkretno začutil brce. Neprecenljivo!!!

Hvala za vašo skrb!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.10.2009 9:05:36   
Jada82
Dobro jutro punce!

Dotika, me veseli, da ni hujšega! Če bo še kaj, kar upamo, da ne bo, pa potem pojdi h G.
Trebušček - moj ima sedaj obseg cca. 87 cm - zgleda pa neki takega, kot od Aje user posted image . Sem pa pridobila cca. 2-3 kg.
Kava, alkohol - jaz sem kavo že prej bolj malo pila. Zdaj jo skoraj nič. Edino sedaj, ko sem pri mamici, si privoščim 1 skodelico na dan - bolj belo - ne vem, nekako mi začenja dišati user posted image Jah, če se mi jo bo ljubilo, jo bom pač pila - seveda po 1 na dan. Prej sem zelo rada popila kakšen vinček, pirček ... mi je blo super. Sedaj ne pijem. Vmes sem mogoče pri kosilu kakšen dcl vina, je blo fajn, ampak trenutno mi pa sploh ne paše. Zadnjič sem pri mojem poskusila pivo, pa mi je takoj šlo v kri, boleti so me začele roke/noge itd. Tako da se raje izogibam ... user posted image

Drugač mi je pa včer popoldne crknil računalnik - sem bla jezna. Kar alarm v njem je začel tuliti ...??? No, danes pa spet dela ... Drugač se mi je včer noro vlekel čas. Danes bom spet malo brala, pa bo.
Belega toka imam pa še kar noro ... vedno zjutraj se mi kar vlije user posted image Najbrž res ni plodovnica, ker je sedaj tako že 1 teden. Čez 17 dni imam G in jo bom povprašala ...
Sicer je bil pa moj user posted image včeraj zelo gibčen, čisto cel dan sem čutila brcike. Sem bila pa ful vesela, hehe.

Upam, da danes pride naš ploščičar. Še kako uro počakam, potem ga pokličem - če se bo oglasil ... user posted image

NO, se javim še kaj, pridne bodite in lep začetek tedna!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.10.2009 9:22:30   
valentinčica30
Mi bomo pa dones sladki. Moji dve imata počitnice, zunaj je slabo vreme in sta se odločili, da bosta pekli. Starejša pogačo, mlajša piškote, kako bo pa ratalo pa poročam. Jaz ima kar pustim da pacata, se edino tako naučita potem pa pojem kar ustvarita če pa lih ni je pa naš pes veseluser posted image user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.10.2009 9:23:23   
bili83
jutro.

naš pikec zgleda ne ve, da se je ura prestavila. me je začel brcat že ob petih, namesto ob šestihuser posted image user posted image

hmmm, pri meni pa se obseg ne veča nekaj ful, sem pa zato s kilcami bolj pridna...
torej... danes, na točno 26t ima buši 96 cm, kilogrami 6,5.... s tem, da se mi zdi, da je vsak dan kakšen dekagram več...

danes imam ogromno dela, upam, da mi uspe oditi domov do 16ih.... pa še sodelavec je lepo nekaj zaj...., stvari pustil tako in odšel na dopustuser posted image  no, saj se bom jaz še tudi smejala, ko bom šla na porodniškouser posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.10.2009 9:24:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Aja1 in ninček1 imata lepe trebuščke, jaz bi tud slikala pa dala gor pa ne znam, če mi lahko napiše kako bom pa dala slikce goruser posted image

greš na www.slikomat.com 
Naložiš slikico in jo potem pripneš tukaj (kodo za forum).

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.10.2009 9:26:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Mi bomo pa dones sladki. Moji dve imata počitnice, zunaj je slabo vreme in sta se odločili, da bosta pekli. Starejša pogačo, mlajša piškote, kako bo pa ratalo pa poročam. Jaz ima kar pustim da pacata, se edino tako naučita potem pa pojem kar ustvarita če pa lih ni je pa naš pes veseluser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  To je super Valentinčica. Jaz tudi moji že zdaj dovolim, da packa z mano. user posted image
Poročaj, kako je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.10.2009 9:44:09   
Cappy96
Ojla!

Zvesta, vse naj, naj za tvoj rojstni dan!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavo jaz pijem: običajno eno belo v službi, včasih pa mi zadiši še ena. Več pa ne, ker pol ne morem spati.

Trebuščka si pa jaz še vedno nisem izmerila, pa tudi prvič sem ga pozabila user posted image . Smotka.
Pri kilah sem pa na +6 (toliko sem jih v prvi user posted image  pridelala skupaj), samo sem pa tokrat štartala s 4 kilami manj. Upam, da se me bo kakšna tudi po porodu prijela in ne bo vse takoj dol zletelo.

Jaz sem pa danes Lano po treh tednih peljala v vrtec. Ni bila navdušena, ona bi šla raje domov. Bomo videli, koliko časa bo tokrat zdržala.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.10.2009 9:58:17   
slomak
dobro jutro... jest pa lih malcam u službi, no tko je tud ponavad ko mi je dolgčas...samo jem pr kilah se pa HB ne pozna tolk. Sem šla gor samo +4 user posted image  paše mi pa res vseeee.. kavica vsako jutro z mojim pol pa čez dan nič več.

Aja, da ne pozabim naslednji pregled imam 27.11. Moj obseg trebuščka je 90 cm, sva ga z mojim včeri izmerla, ko sem vas bralauser posted image . Sem pa v 24 tednu.

Glede receptov: Sama tudi rada kej ustvarjam sploh če ni težak recept pa, če mate kake lahke user posted image  lahko napišete jaz pa bom poročala kako mi je ratalo...Lahko pa tud sama kakšnega napišem...zadnjič sem delala prvič orehovo potico in je bla mmmmmmmm resno user posted image user posted image user posted image ..
papa

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.10.2009 10:35:11   
zvesta
Punce, zdravo...

Evo, da ne boste presenečene, vsem z našega seznama sem poslala zasebno sporočilo. Upam, da ne boste zamerile, ker sem sama prevzela pobudo in upam na čimštevilčnejši odziv.

Zdaj mi pa zvoni telefon, se vam kaj več javim kasneje.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.10.2009 10:41:24   
spelch
Pozdravljene...js grem pa danes naročit voziček in globoko košarico, da bom sj do januarja dobila, haha:) ja res bi lahko naredile seznamček z obsegi trebuha:) upam, da je čimveč interisentk za to:)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.10.2009 11:17:47   
valentinčica30
Sicer so ti obsegi tko tko, ker mamo različne štarte. Sama sem pri bolj okroglih, zato je obseg drugačen kot pri suhiuser posted image . sicer pa zakaj ne, moj me tak zafrkava, da bo počasi lažje čez mene skoču kot šu okol mene.

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.10.2009 11:19:25   
vaney
valentinčicauser posted image user posted image user posted image user posted image
In, so piškoti in pogača že pečeni?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.10.2009 11:22:12   
valentinčica30
Ena porcija je šla k psu, so mal rjavi ratali ker je bila risanka zanimiva, pogača pa je uspela. Sedaj čakam drugo turo piškotov, mogoče bom tut jaz kej deležna.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.10.2009 12:17:45   
t*e*j*k*a
Oj še od mene.

Kava: je ne pijem, je nisem pila niti pred nosečnostjo, ker mi je bljeki bljekiuser posted image

Saznamček obsegov: sem ga predlagala že pred več kot enim mesecem, pa je večina bila mnenja da je to brezveze, ravno zato, ker nismo vse isto suhe. Jaz sem absolutno za, sej pa ni važno, glavno da se mal za hec primerja. Predlagam pa še, da nardimo seznamček pridobljenih kg.

No, glede mojih kg sem na +4, pri obsegu pa nekje pri 92cm. Sm prov vesela, ker sem bolj pri manj okroglih, čeprav imam dvojčke. Meni osebno se moj buši zdi ogromen, ne vem kaj še bo.

Aja še neki, verjento bi bili bolj realni podatki o obsegu bušijev tisti, ki jih nameri G. Meni je namerila 26cm, koliko pa kaj vam?

Uživajte čao

Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.10.2009 12:20:08   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Kava: je ne pijem, je nisem pila niti pred nosečnostjo, ker mi je bljeki bljekiuser posted image

Podpis... Tudi bele kave ne pijem, kavne čokolade, kavnih bonbonov.... fujsi hujsi....

No, bom si pa še jaz izmerila bušija, samo vas vse posekam, čeprav je moj prav majhen...ampak imam zaloge od prej ogromne.... ko napišem ta post, grem zmerit... drugače sem pa še zmeraj na 0 kilah, G mi je pa S/F izmerila 20 cm...

Evo, izmerila! V višini popka 127 cm. :) Sem fajn oblazinjejna spredaj in zadaj.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 26.10.2009 12:22:40 >

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.10.2009 12:51:00   
Aja1
Jaz imam tudi S/F 20 cm pri 24ih tednih.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.10.2009 12:53:55   
punsha
Pozdravljene

No tako, jaz kar pridno počivam. Prej sem bila sicer pokonci...ja sem morala dati cunje prat in pa zložiti prejšnji stroj. Glede tega mi je kar malo tako. Možek vem da likal ne bo, že meni pravi naj neham, meni je pa prav grozno, če so stvari zmečkane. No ampak danes res nisem likala, sem samo lepo zložila...Ampak vseeno, nimam ravno dobrega občutka. Ok, hlače in puloverje sem zaenkrat pustila, to mora biti zlikano user posted image . Kar težko je iti iz svoje kože jauser posted image . Če pa gledam po drugi strani...kar naj bo zmečkano, mi je vseeno, jaz moram ležat user posted image

Kava...tudi jaz je sicer ne pijem, vendar se včasih, ko vidim da imam res čisto nizek pritisk, kar malo potrudim in spijem eno z mlekom. Mi je tudi sestra pri G predlagala.

Kilogrami in pa obseg trebuha... Glede seznama, meni se sploh za obseg trebuha to zdi bolj tako. Mi ti podatki nič ne pomenijo, saj ima vsaka drugačno postavo, tako da ima ena lahko že velik trebušček pri 90 cm, medtem, ko je druga pri 90 bila že pred nosečnostjo. Kilogrami so pa tudi tako tako. Zelo pomembno je, koliko smo jih imele pred nosečnostjo. Spet smo pri tem, da je razlika, če si imela pred nosečnostjo 90 ali pa 50kg.mogoče pa nebi bilo slabo, če bi delale seznam, da bi potem naredile razpredelnico s koliko kg smo začele in koliko smo jih pridelale. No, vsekakor bom sodelovala s svojimi podatki, lahko pa rečem, da bi mi več pomenilo, če bi gor limale slikice svojih bušijevuser posted image . S tem se vidi najbolj realna slika. Se bom danes slikala, pa jo pripnem user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.10.2009 12:54:38   
zvesta
Mene bo pa zgaga ubila. Na čase me tako zagrabi, da dihat ne morem od bolečine. Rupurut mi pa pomaga samo za kakšno uro. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.10.2009 12:55:57   
punsha
No pa sem vseeno pozabila dodati moje podatkeuser posted image .
G mi ni še nikoli meril trebuha..., Moje imere so pa: Obseg trebuha pri 26t 1d je 93cm, kilogrami pa +6

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.10.2009 13:27:20   
bejbs
Tudi mene je v 24 in 25 tednu močno matrala zgaga, prej nikoli v življenju, pa sem opazila da predvsem po sadju (sladkor pomoje) in ni nč pomagalo...
Sedaj pa je mnogo boljše (26 teden) upam da je mimouser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.10.2009 13:51:30   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi, astralis
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy, 

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
6.11.-vaney (morf. 2)
9.11.- Zimska, julieb, elaaa
11.11.- zvesta, brcko2, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*, babajči, lunca83
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, dotika
17.11. - bauky, twixy
18.11.- smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

[/quote]

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?