punsha
|
Pozdravljene No tako, jaz kar pridno počivam. Prej sem bila sicer pokonci...ja sem morala dati cunje prat in pa zložiti prejšnji stroj. Glede tega mi je kar malo tako. Možek vem da likal ne bo, že meni pravi naj neham, meni je pa prav grozno, če so stvari zmečkane. No ampak danes res nisem likala, sem samo lepo zložila...Ampak vseeno, nimam ravno dobrega občutka. Ok, hlače in puloverje sem zaenkrat pustila, to mora biti zlikano . Kar težko je iti iz svoje kože ja . Če pa gledam po drugi strani...kar naj bo zmečkano, mi je vseeno, jaz moram ležat Kava...tudi jaz je sicer ne pijem, vendar se včasih, ko vidim da imam res čisto nizek pritisk, kar malo potrudim in spijem eno z mlekom. Mi je tudi sestra pri G predlagala. Kilogrami in pa obseg trebuha... Glede seznama, meni se sploh za obseg trebuha to zdi bolj tako. Mi ti podatki nič ne pomenijo, saj ima vsaka drugačno postavo, tako da ima ena lahko že velik trebušček pri 90 cm, medtem, ko je druga pri 90 bila že pred nosečnostjo. Kilogrami so pa tudi tako tako. Zelo pomembno je, koliko smo jih imele pred nosečnostjo. Spet smo pri tem, da je razlika, če si imela pred nosečnostjo 90 ali pa 50kg.mogoče pa nebi bilo slabo, če bi delale seznam, da bi potem naredile razpredelnico s koliko kg smo začele in koliko smo jih pridelale. No, vsekakor bom sodelovala s svojimi podatki, lahko pa rečem, da bi mi več pomenilo, če bi gor limale slikice svojih bušijev . S tem se vidi najbolj realna slika. Se bom danes slikala, pa jo pripnem
|