|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
23.10.2009 16:27:16   
valentinčica30
Midva sva na srečo prišla do hiške. Sicer sva dobila podrtijo, ki sva jo adapritirala, sprva za vikend, sedaj pa tu kar živiko, ker ni bilo druge možnosti.
Letos pozimi imamo namen podstrešje uredit za dve sobi, saj rabimo prostor za novega člana, hčerki si trenutno sobo delita. Ko bomo končali s tem bomo šli v zamenjavo opreme, ki je sedaj bolj tak tak, saj je bila kupljena za potrebe vikenda.
Sicer pa delava brez kreditov, zato pa toliko bolj počasi. Vendar se kreditov nekeko bojiv, saj oba delava na svoji firmi in če se kej zalomi, bi znala biti katastofa.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
23.10.2009 17:31:29   
kora33
oj....fajn ste se razpisale....mi smo bolani...no mali je...jaz upam, da bo šlo mimo mene...saj vročina.....
berem vas...pisat pa nimam časa....lp in lep vikend

sreča je

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
23.10.2009 18:10:13   
t*e*j*k*a
Evo tudi jaz sem z morfologije. Vse ok in super. Sm dala kri in vodo, voda je ok, za pa izvem drugič, če je pa kej narobe pa prej.
Glede pomanjkanja železa, ponavadi G predpiše neke tablete z železom oz sirup, ki pa je baje ful negravžen. Lahko pa tudi sami mal pazimo in jemo veliko zelenjave, ki vsebuje železo.

Tudi mi imamo prizidek. Upam, da se letos selimo. Delamo na njem že 5 let brez kreditov, zdej pa smo se odločli zakreditirat, sicer samo za 3 leta. Men se tudi obupno dolgo zdi 30let in ravno zato smo delalti počasi. Je pa res, da ni bilo prostorske stiske, zdej ko pa prihajata še dva člana pa je treba pohitet z nakupom opreme.

Uživajte čao

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.10.2009 19:40:50   
Jada82
Punce, mene pa dons kar cel dan nekaj boli in ščiplje spodaj v trebuhu pa v nožnici ... a še katero kdaj? Nič ne pomaga, pa skoz ležim .... user posted image Me kar mal skrbi, sam saj sem bila ravno zadnjič pri ginekologu ....
Sicer mi je predpisal Spasmex tablete, vendar jih ne upam jemat, ker piše, da v nosečnosti naj se jih ne bi jemalo ....???? Ima katera kakšne izkušnje?
Pa še izcedek imam še povečan ...

Upam, da ni nič narobe... in da bo jutri bolje.

Dajte mi še nekaj povedat - ali vsak dan enako čutite otrokove brce? Jaz jih kakšen dan fejst, se kar trebuh premika in skače sem ter tja, danes pa kar skoraj nič, ene dvakrat samo v dnevu ... in potem kar čakam in čakam in upam, da se bo prebudil in začel spet s svojo telovadbo ....
Uf, upam, da me pomirite .. sem v 24. tednu ...

Hvala in lahko nočko! user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.10.2009 20:17:11   
vaney
Jada, jaz na tvojem mestu bi vzela Spasmex, po moje ni prepovedan, ker so ga meni v prvi nosečnosti dali v bolnici, ko sem šla zaradi krčev sredi noči v bolnico, bila sem v 34. tednu. Pa so mi dali brez pomislekov injekcijo Spasmexa, pa naslednji dan še eno. V tem primeru je po moje boljše preventiva kot kurativa...sicer pa počivaj, pa bo najbrž boljše...držim pesti, da čimprej.
Kar se pa tiče brcik, jih pa tudi jaz kakšen dan skoraj nič ne čutim (ali pa nimam niti časa biti toliko pozorna na njih do večera), kakšen dan pa skoz telovadi. Ne more vsak dan isto telovadit, saj tudi mi nismo vsak dan enako aktivni. Pomiri se in se odpočij, če te bo pa preveč matralo ali fajn bolelo, se pa zaradi boljšega občutka kar pojdi pokazatuser posted image

Kar se kreditov za stanovanje tiče, midva sva preko darilne pogodbe dobila hišo od moževe stare mame, ki je imela spodaj stanovanje (brez vode v kuhinji, brez centralne, vse staro, pohištvo preprhnelo...), pa sva najprej zamenjala streho, napeljala centralno, pa vodo, potem stari mami zrihtala in kupila novo kuhinjo ter spalnico, potem pa sva doštukala še najin štuk (no, 4 stene so že bile), naredila ločen vhod, opremila, s tem, da za večino stvari sva dobila ojrote iz moje strani, nekaj sva kupila sama, po mesečnih zmožnostih sva zraven zgradila še garažo in drvarnico in naredila fasado hiši in garaži(lani). Zdaj imava še 1 oz. 2 leti kredita za fasado, potem bova pa spet nekaj vzela, se bova pa na okolico, vrt...spravila. Je pa tudi mene kar groza, da bi vzela kak kredit na 30 let, midva rajši za 3, 4 leta, pa potem naprej, saj sva še mlada in imava še čas...sicer pa vsak po svoje.

Mene pa takoooo zvija. Sem se, kakor sem pametna, po doooolgem času napokala domače fižolove juhe, pa mi je bilo hitro žal, ker sem večino popoldneva preživela na wc-ju....saj bo boljše.

Aja, pa odločbo sem dobila in so mi bolniško podaljšali za 3 tedneuser posted image kako se je pa pri drugih izteklo?

Grem kmetijo gledat...če ne druzga, je dobra za za glavo se držatuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.10.2009 20:21:15   
rožca26
Jada, živčke dej malo na dopust pošlji. Bolj ko se boš obremenjevala, slabš bo. Kar se pa gibov tiče, pa je mela ninček1 to vprašanje in smo jo tudi pomirili. Do 26t te to nima kej skrbet. Če pa te tako skrbi, pa pokliči G in ji razloži svoje težave. Te bo že mogla vzet. Če pa en dan ful čutiš, drug dan skoraj nič, naslednji dan pa spet ful, pomeni, da dojenček pridno aja v zelo udobnem položaju.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.10.2009 20:47:21   
Aja1
Punce - zgleda da nas skoraj vse nekaj matra v nosečnosti. user posted image user posted image user posted image  Saj bo februar kmalu tukaj. Mene pa matra križ. Ufff, tv gledam samo tako da sedim na navadnem kuhinjskem stolu. Sedežna me "ubija".... V prvi nosečnosti me je križ bolel samo zadnji mesec.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.10.2009 21:45:22   
valentinčica30
Vaney kar se moje bolniške tiče tak veš, niso mi je podaljšali do konca, pač pa bom mogla še enkrat podaljševat do januarja. Ampak vse se da preživet če se če.
Se vam ne zdi hecno bolj se bližamo koncu bolj jamramo, pa naj še kdo reče, da je kritičen samo začetek nosečnosti, takrat res grozi splav, sedaj pa prezgodnji porod...... Skratka se mi zdi da si bomo odahnile šele ko bomo februarja rodile.
Jutri imata moji dve nastop s folkloro in ju moram obvezno it gledat,sem ga pa polomila, saj sem pozabila kupit žabice in bomo tako lahkozjutraj leteli v trgovino. HB da se lahko izgovarjam na nosečniško pozabljivostuser posted image user posted image user posted image .

Mejte se.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.10.2009 22:02:55   
punsha
Dober večer user posted image
Kako ste pridne klepetuljeuser posted image
Jada glede brcanja...Pri meni je bil ves čas zelo živahen. Tako močno se ga čuti ko brca, maha, se obrača... in zadnjič je bil 2 dni takooo miren. zvečer sploh nisem bila več ziher koliko sem ga čutila, če sem sploh ga kaj. pa naslednji dan isto. No potem me je malo pomirilo, ko sem poslušala srčka z AS. tretji dan je pa spet začel brcati tako kot je prej. Je bil spet tako super občutek, jaz pa vsa vesela. Se kar ustrašiš ja. Ampak očitno je mali spal user posted image .
Tudi mene kar nekaj špika tam spodaj. Prej se mi je vse skupaj zdelo normalno, sedaj pa ko sem od G s temi novicami, se mi pa kar vse zdi čudno. Psiha dela svoje. Boli kot med menstruacijo, trebuh otrdeva, špika...potem naj pa človek ve, kdaj je treba v porodnišnicouser posted image . Pa si mislim, če bom pa kak tablet vzela, potem pa ne bom dobro čutila, bo pa še slabše. Kaj pa vem...

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3584
24.10.2009 8:39:31   
Jada82
Dobro jutro punce!
Evo, danes sem pa malo bolj zgodaj vstala user posted image No ja, relativno .... sončka danes ni, je pač oblačen dan ... ampak men je fajn, ker me kmal pride mami iskat in grem za en teden tja ... spremenit okolje, da ne bom skoz v tej mali sobici ležala ... user posted image user posted image Ko več ali manj ležiš, je kar fajn vsaj lokacijo spremenit, hehe

Punsha - ja evo, čist iste probleme mam, včasih pri meni tako brca, da mi kar trebuh premetava na vse strani, potem pa se za kakšen dan umiri - saj čutim sem in tja kakšno brco, ampak to ni to. Zgleda se res bolj udobno namesti ali kaj??
Sicer pa mene tudi, prej, k me je kaj bolelo, nisem niti pozornosti posvečala, saj naj bi bilo to normalno v nosečnosti .... itak te vedno kaj špika itd. Nisem se obremenjevala. Odkar mi je pa dala to diagnozo kratkega MV, pa me skoz neki skrbi in vsaka mala bolečina že pomeni novo psiho zame ... mogoče me je ginekologinja res kar preveč ustrašila. Mogoče bi bilo bolje, da mi sploh ne bi povedala. Npr. Pušenjak na forumu pravi, da me brez veze straši, da je MV še dovolj dolg itd. Eh, ti ginekologi ....
Sem se odločila, da bom šla v trgovino po šumeče tablete z magnezijem in bom to jemala ... Tistih Spasmex zaenkrat še ne upam. Bom počakala in ko pride moja ginekologinja, bom še njo vprašala. Saj verjetno ne škoduje, ampak varna raba pa tudi ni dokazana. In ker me ne boli tako hudo (bolj je le psiha, ker takoj ko zaboli, meni šine skozi možgane .. je vse ok z user posted image ??? - če ne bi bila noseča, na take bolečine niti pozorna ne bi bila).

No ja, kakorkoli, sobota je, zato tiste, ki še delate, max uživajte!!!!
Pozdrav z Bleda, lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
24.10.2009 9:08:43   
Aja1
Jutro.

Pri nas že diši. Danes s tamalo pečeva (prvič) sacher torto (no, zdaj bo bolj pecivo). Če uspe, jo bom naredila za njen rojstni dan, drugače jo bom pa kar naročila. user posted image

Jada - uživaj na počitnicah!

Punsha - če te zelo skrbi, se pojdi pokazat.

Tejka - super za opravljeno morfologijo! user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
24.10.2009 10:51:25   
Lara73
moj sinko jutri praznuje 14 roj.dan in smo torto kar naročili, pa v restavracijo gremo na kosilo. najmanj packanja. S tortami pa čez leto eksperimentiram user posted image
Zdej grem pa malo pospravljat, ker torto pridemo pa k nam popapcat.
ko že o bolečinah: mene boli hrbet, pa pod lopaticami, pa rebra.... to očitno paše zraven. če ne bo huje, bom preživela.
čao

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
24.10.2009 11:21:33   
brcko2
DAN VSEM SKUPAJ,

JAZ IMAM NASLEDNJI PREGLED 11.11.09 zdej imam očitno pregled že na 3 tedne. Sem trenutno v 26 tednu in kar gre. 27.10 pa imam ponovno 3 urno kontrolo v polikliniki diabetes - imam 7,9 (meja je 7,8) upam, da je bilo to res samo prekomirno žrtje čez vikend krvavica repa pire  in ocvirki pol pa še kosatnj....user posted image .

Železa mi tudi primanjkuje tako, da sem dobila sirup in to kar 6 stekleničk ima pa bolj ogaben okus kot dober. Noja kaj čmo - upam, da bo kmalu bolj.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
24.10.2009 12:10:50   
mucica2
Pozdravček vsem.

Tudi mene špika spodaj, ponavadi kadar sem več pokonci pa hodim pa tako, včasih me pa tudi kadar predolgo sedim (ko se učim). Me pa je prejšnjo soboto večkrat tako močno špiknilo, da sm mislila da bom kr po tleh padla, sem mogla it kr sedet. Pol sm pa bla v ponedeljek na pregledu in je rekla da vse v redu zgleda, da nisem nič odprta, rekla da je pač to še "stranski učinek" nosečnosti. Tako da me je malo pomirila. Čeprav sem včasih tako panična da bi kr za vsako bolečino al karkoli letela k zdravniku, ampak to ne gre user posted image

Glede brc pa je tudi pri men kakšen dan bol živahen (včeri me je celo pot od Celja do Ljubljane tako brcal, da me je že vse bolel), potem pa spet kak dan bolj umirjen. Takrat pa tudi jaz vzamem AS in mal srček poslušam pol se pa pomirimuser posted image . Sicer pa koker pravi pušenjak je to v teh tednih normalno, tud če ga kak dan sploh ne čutiš, ker se pač poveča količina plodovnice. Dobro dost zaenkrat, grem naprej pospravljat in čistit, čeprav po resnici se mi nič ne da...vreme je zelo moreče, ampak bomo preživel user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 24.10.2009 12:11:20 >

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.10.2009 12:11:10   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi, astralis
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy, 

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
6.11.-vaney (morf. 2)
9.11.- Zimska, julieb, elaaa
11.11.- zvesta, brcko2, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*, babajči, lunca83
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, dotika
17.11. - bauky, twixy
18.11.- smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.10.2009 12:57:18   
Lily86
Tudi jaz se malo javljam po dolgem času. Ta teden sva z mojim kupila novo psičko. In trenirava za obdobje po februarju :) Vstajanje ponoči, jokanje, lulanje na vsako uro. Ja, je kar pestro :) Ampak super! Mala je taka cartika pa tak zaupljiva... Zdaj je ravno zlezla za moj vrat in zaspala kot ubita.
Včeraj zvečer pa sem bila na finalih tekmovanja Miss Buši 09. Ful je bilo smešno videt toliko nosečk na enem kupu! Ponavadi srečaš eno ali pa dve v mestu, pa se ti že fajn zdi, tam pa vsepovsod sami bušiji! Eni so bili res ogromni.. Pa sem mislila, da je moj že velik! Joj, joj, kaj nas še čaka... user posted image Sicer pa je bilo res fajn, veliko lepih misli o nosečkah, sem bila ful vesela in ponosna, da imam bušija in sem lahko tam.  
Drugače je moje počutje ok, edino malo razdražljiva postajam. Jokam ob reklamah za planičke, pa ob lepih pesmicah na radiu tudi... user posted image  In se pol smejim sama sebi kak sem čudna... user posted image  

Lep preostanek vikenda vsem!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
24.10.2009 13:17:51   
valentinčica30
Tudi mi smo dones leteči, jaz pa user posted image . Mata punci zvečer nastop s folkloro, tako da smo ju morali pelat na generalko, pol pa še zvečer na nastop. Vmes pa še moji in njegovi pridejo na kosilo, saj hočejo videt unukice kak nastopajo, kolk pa mam jaz dela s tem me pa noben ne vpraša.
Je mel tast rojstni dan, pa moj tut tak da bomo dones na hitro zalili oba, ampak včasih me jezi zakaj vedno pri nas. Če ne gremo v restavracijo smo zmeri pri naju, res je da me prej to ni motilo sedaj pa ko sem taka mi je vse odveč. Zarad mene tut če ne bi bilo tega kosila. Zlobno ne.
Tak da vsem ki praznujete user posted image user posted image user posted image , pa čim manj dela za tiste ki pripravljate.

Uživajte.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.10.2009 13:24:51   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Dobro jutro punce!!! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa mi živce kravža pečar! Ali je katera, ki je obnavljala, delala hišo/stanovanje imela težave? Mi2 sva mislila, da bomo ta teden že skor polagali parket, pa še pečarja od nikoder (čeprav smo bili dogovorjeni za konec septembra), vendar parketar ne more priti pred njim - zaradi višin. Da ne govorim, da je pohištvo že večinoma v skladiščih ... pa ga nimava kam dati .... pečar pa prestavlja iz tedna v teden! Upam, da ne bom prav prekmalu rodila, sicer se še ne bova mogla vseliti .. user posted image Tukaj pa smo res v taki prostorski stiski, da je noro. Bi mogla prov slikat in na net dat - mamo pol stvari kar na tleh,  miza polna ... uf!

Kok te razumem. Smo v podobni situaciji. Smo mislili, da bomo že 3 tedne nazaj vse poštimali, pa še zmiraj nimamo oken zamenjanih, kuhije predelane, roba čaka v garaži že 2 meseca...bo še garancija potekla user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.10.2009 14:04:28   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Včeraj zvečer pa sem bila na finalih tekmovanja Miss Buši 09. Ful je bilo smešno videt toliko nosečk na enem kupu! Ponavadi srečaš eno ali pa dve v mestu, pa se ti že fajn zdi, tam pa vsepovsod sami bušiji! Eni so bili res ogromni.. Pa sem mislila, da je moj že velik! Joj, joj, kaj nas še čaka... user posted image Sicer pa je bilo res fajn, veliko lepih misli o nosečkah, sem bila ful vesela in ponosna, da imam bušija in sem lahko tam.  
Drugače je moje počutje ok, edino malo razdražljiva postajam. Jokam ob reklamah za planičke, pa ob lepih pesmicah na radiu tudi... user posted image  In se pol smejim sama sebi kak sem čudna... user posted image  

Lep preostanek vikenda vsem!

Tudi jaz sem bila na finalu miss buši, tud men je blo fajnuser posted image . tok nosečk na kupu, res zanimivo.

tud jaz jokam kr za vsako figo, čeprav odvisno od dneva, dans mam že tak cmerav dan, sploh ne vem kaj mi jeuser posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.10.2009 15:22:21   
Lara73
HB da nisem samo jaz cmerava. Že ob risankah bi cmerala. Groza. Hormončki.....

Grem naperej pospravljat. Pa od kod hudiča tok packarije!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.10.2009 15:41:40   
zirafa76
pozdrav še od mene na hitro...user posted image

No, jaz sem včeraj kupila vse, kar mi je še manjkalo, Toys in Baby One..user posted image user posted image ..super popust na pamperske in vlažilne robčke, tako da sem pobrala mega packe...user posted image ..se seveda znebila tudi dinarčkov, ampak imamo vse....tako zame kot user posted image ...zvečer sem šla pa ven, na kozarček vina..malo v družbo in je takooooo pasalo...

Tako, zdaj pa grem še v Ikeo iskat nek predalnik za igrače, poličko in bo to vse...user posted image ..no, vedno se najde še kakšna malenkost, a ne??....user posted image

caoo

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.10.2009 20:17:00   
ninček1
Hej punce!

No danes sem si tudi jaz prinesla domov dva ogromna zaboja cotikin zibelko in mislim, da sem preskrbljena tam do četrtega meseca.Mi je kar odleglo.
Joj kak je to fajn ko kombiniraš majčke pa hlačke....pa vse je tak kjut.

Tudi jaz sem bila včeraj po dolgem času malo zunaj zvečer in je prav pasalo.Mislim, da odkar sem noseča, sem prvič prišla ob dveh ponoči domovuser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.10.2009 7:45:56   
zvesta
Jutro...

Evo, za mano je en prečudovit dan. Z najboljšo družbo sme včeraj praznovala svoj 30. rojstni dan (lahko popravite na seznamu user posted image ). Res je bilo enkratno.

Sledila je pa burna noč. Tik pred polnočjo me je sinček za darilo pobruhal, se je prenajedel torte, ko je bil pri babici popoldne. Mene je pa začelo zvijat in napenjat ob 3.30, da sem komaj prišla do stranišča od bolečin. Nisme več vajena tako obilno jesti in ves čas sedeti za mizo, pa me je napihnilo. Ampak zdaj sme dobro.... Samo malo zaspana.

Lep dan vam želim..

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.10.2009 8:52:18   
valentinčica30
Zvesta vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem zaspala zvečer zmatrana vse me je bolelo, dones pa ni nič bolje, zato so mi določili celodnevni počitek v postelji, moj gre pa s tamalima dvama na sprehod. Jaz pa moj bušek sva pa tu z vami.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.10.2009 9:14:08   
Jada82
Valentinčica - le počivaj, če se ne počutiš dobro ... ponavadi pomaga! Jaz sem tudi včeraj šla spat vsa napihnjena, trebuh me je bolel, sem mislila, da mi ga bo razgnalo ... sem se zvečer ful najedla solate .. očitno se ni obleglo ... user posted image
Tako da, ko sem se zjutraj zbudila, pa je bilo bolje. Zdaj vedno pa, ko imam kakšne krče spodaj v trebuhu, kar malo Donata popijem, pa je kar bolje potem ....

Ja, dons je lepa nedelja, pomoje bom šla vsaj malo ven, če ne drugega pred hišo pa malo okoli. Se mi zdi, da sem res že preveč zasedena/zaležana ...
Jutri pa upam, da že pride ta smotan pečar, ker drugače letos še ne bova vseljena ... pa tako si želiiiim! user posted image
Mah verjetno vam danes še kaj napišem, saj iz dolgčasa večkrat prižgem računalnik .... da vidim, kaj tudi ve kaj napišete.
Sicer pa prijeten začetek dneva!

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!