vaney
|
Jada, jaz na tvojem mestu bi vzela Spasmex, po moje ni prepovedan, ker so ga meni v prvi nosečnosti dali v bolnici, ko sem šla zaradi krčev sredi noči v bolnico, bila sem v 34. tednu. Pa so mi dali brez pomislekov injekcijo Spasmexa, pa naslednji dan še eno. V tem primeru je po moje boljše preventiva kot kurativa...sicer pa počivaj, pa bo najbrž boljše...držim pesti, da čimprej. Kar se pa tiče brcik, jih pa tudi jaz kakšen dan skoraj nič ne čutim (ali pa nimam niti časa biti toliko pozorna na njih do večera), kakšen dan pa skoz telovadi. Ne more vsak dan isto telovadit, saj tudi mi nismo vsak dan enako aktivni. Pomiri se in se odpočij, če te bo pa preveč matralo ali fajn bolelo, se pa zaradi boljšega občutka kar pojdi pokazat Kar se kreditov za stanovanje tiče, midva sva preko darilne pogodbe dobila hišo od moževe stare mame, ki je imela spodaj stanovanje (brez vode v kuhinji, brez centralne, vse staro, pohištvo preprhnelo...), pa sva najprej zamenjala streho, napeljala centralno, pa vodo, potem stari mami zrihtala in kupila novo kuhinjo ter spalnico, potem pa sva doštukala še najin štuk (no, 4 stene so že bile), naredila ločen vhod, opremila, s tem, da za večino stvari sva dobila ojrote iz moje strani, nekaj sva kupila sama, po mesečnih zmožnostih sva zraven zgradila še garažo in drvarnico in naredila fasado hiši in garaži(lani). Zdaj imava še 1 oz. 2 leti kredita za fasado, potem bova pa spet nekaj vzela, se bova pa na okolico, vrt...spravila. Je pa tudi mene kar groza, da bi vzela kak kredit na 30 let, midva rajši za 3, 4 leta, pa potem naprej, saj sva še mlada in imava še čas...sicer pa vsak po svoje. Mene pa takoooo zvija. Sem se, kakor sem pametna, po doooolgem času napokala domače fižolove juhe, pa mi je bilo hitro žal, ker sem večino popoldneva preživela na wc-ju....saj bo boljše. Aja, pa odločbo sem dobila in so mi bolniško podaljšali za 3 tedne kako se je pa pri drugih izteklo? Grem kmetijo gledat...če ne druzga, je dobra za za glavo se držat